Segítség kérése

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: sárkányos, témanyitás ideje: 20.3.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Szeretném felhívni pár dologra a figyelmedet (figyelmeteket), bár már olvashattad, olvashattátok korábban. Ezzel kezdődik a hibák jelzése topic bevezető rész, javasolnám mindenkinek az elolvasását!):
    ...
    Ez nem az a topic ugyan, ahogy elnézem, bár a hibák jelzésére nem véletlenül hozzuk azt létre!
    A másik amire szeretnék reagálni, a visszajelzés. Már ezt is írtam korábban, igaz másnak, de ez igaz minden hibajelzésre:
    Visszajelzés akkor van többségében, amikor érdemben tudok írni valamit, például segíteni tudok adott dologgal kapcsolatban, vagy hivatalos visszajelzés érkezik a BigPoint részéről, amit minden esetben megtaláltok a fórumon.
    Megkérnék mindenkit, a továbbiakban használja a hibák jelzésére a megfelelő topicot, köszönöm!
    Amint az látható, ez a topic segítség kérésére lett létrehozva. Bízom benne mindenki tisztában van vele, mi az, ami idetartozik, miben tudok én (azon kívül, hogy jelzem a dolgot), esetleg valaki más segíteni!
     
  2. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Szép napot!! Bocsi csak nem találom a topikot ahol a kérdésem feltehetném!! Csak azt szeretném kérdezni,hogy az Atlantiszi hajóval legális -e a víz felszínén ( nem akarok a valós életbenni esettel foglalkozni) csatázni ?? Köszönöm a választ!!
     
  3. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Áthelyeztem a hozzászólásodat, mivel ez nyilván nem a hibák jelzéséhez tartozik, legközelebb törölni fogom, mert úgy vélem, ha kicsit szétnézel, te is találsz neki megfelelő helyet (itt például egy kérdést feltehetsz, ha valamire nem tudod a választ), vagy nyitsz egy új topicot. Ez csupán egy sima kérdés.
    Mivel megadták rá a lehetőséget, át lehet váltani tengeralattjáróra fent is, így ez megengedett. Erről korábban volt egy közlemény is, A tengeralattjárók felemelkedése, melyről olvashatsz. Javasolt első körben a keresés funkció használata, mert szinte mindenről volt, van és lesz valamilyen információ, amivel találkozhatunk a játékban.
     
  4. sárkányos

    sárkányos Fórumelemző

    Köszönöm!!
     
  5. Tamika22

    Tamika22 Junior szaki

    Sziasztok! Sehol nem találom a Torpedó hatások le írását. Az addig rendben, hogy kék sárga stb. De ezek pontossan mit is takarnak?
     
  6. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Atlantisz ismertetőjében olvashatsz ezekről a hatásokról, nem másolnám ide őket: a Milyen sérülések vannak, és hogyan fokozhatók? Milyen előnyökkel jár a sérülések kizsákmányolása, és hogyan tehetem meg?, Törés típusok résznél olvashatsz róluk részletesebben.
     
  7. §sombrero§(WFA)(MSZ)

    §sombrero§(WFA)(MSZ) Aktív író

    Üdv! Most voltam a szigetnél, és engem lő a sziget, de miért? Most olvastam, hogy nem lő a sziget, ha nem támadod a tornyokat, vagy oda tartozó játékost! Köszönöm a választ! Ázsiai szerveren.
     
  8. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight

    Ahoj!

    Nem tudom volt-e már restart egyáltalán, nem voltam játékban. Egyébként, ha jól tudom ott később fogod ezt tapasztalni, mint általában mindent, a helyi szerver idő szerint érts.
     
  9. SM_Aura

    SM_Aura S-Moderator Team Seafight