Botos játékosok...

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Humpa-Lumpa.PA, témanyitás ideje: 11.4.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Humpa-Lumpa.PA

    Humpa-Lumpa.PA Fórum-zöldfülű

    A jatek tele van olyan jatekosokkal akik napokig szedik a csiliket ejjel nappal ugyanazzal a monoton mozgassal , ha lemegy az eleterejuk akkor elmennek a map sarkaba es javitanak... Az ilyen jatekosokat miert nem bannoljak ki??
     
  2. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szia!

    Miért őket milyen címszóval kellene bannolni? "Sokat játszol"? "Monoton mozgással szeded a csilit"? "Sarokban javítasz ha lemegy az életed"?

    Ezt bízd inkább a bot szűrőre, épp a héten érkeztek vissza a szűrő 2. hullámán fenn akadt játékosok 3 hó pihi után :). Szval dolgozik az még ha te nem is vetted észre.
     
    -HiTmaN1- kedveli ezt.
  3. Maszkalozokni™

    Maszkalozokni™ Járnitanuló

    remélem azoktól a hajóktól nem fog laggolni a játék
     
  4. Prototype

    Prototype Járnitanuló

    az csúcs tényleg 3 hónapot kapnak csak? gondolkodjunk már egy kicsit tegyük fel de mondom csak tegyük fel hogy bot-olok készítek 3-4 hajót azt amíg az egyik pihen addig bot-olok a másikkal azt visszajön pihenőről bot-olok tovább vele most őszíntén ez szerintetek büntetés? elmondom ez egy semmi minimum örök bann-t nekik de ip-cím bann ez lenne a minimum azt ha jön másik nettel akkor arra is kb ez a véleményem.
     
    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  5. sLaca

    sLaca Aktív író

    teljes mértékben igazad van. lejár a 3 hónap utána meg árulják a "fullos hajót" a neten... :( ez is már egy "biznisz"
     
  6. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Azért pár dolog a 3 hó mellett... Az igaz hogy esetleg még meg is éri botozni, ha azt vesszük csak 3 hónap jár érte, na de ha téged rögtön az első nap elkapnak, vagy csak pár perc használata után, akkor bőven nem érte meg. És sok ilyennel is találkoztam, "ó én csak kipróbáltam". Lehet valaki tovább tudja használni, valaki viszont nem. Ha te pont ezek közé tartozol már nem éri meg a 3 hónapot, arról nem beszélve, hogy a következőnél már nem 3 hónap lesz. Hogy utána esetleg eladja, hát az már annak a baja aki megveszi, kifizeti érte a pénzt, és mivel ez tilos banolják az újonnan vett hajót. Megéri a kockázatot? Nekem egyik esetben sem, persze ettől még vannak akik próbálkoznak.
     
  7. sLaca

    sLaca Aktív író

    Én még annyit írnék a botozáshoz, hogy a kutyát nem érdekli, hogy mennyi idő után bukott le. Saját meggondolatlansága volt, hogy kipróbálta, senki sem kényszerítette rá. Kapja meg érte az éves bann-t elsőre, másodikra meg a véglegest!
    Pl: rendőr megszondáz: "ááá nem ittam, csak belekortyoltam az íze kedvéért..." vagy "csak egy slukk volt..." Lehetne ragozni..., mindenki kapja meg a büntetését és igen néha kellenének az elrettentő büntik....
     
    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  8. Prototype

    Prototype Járnitanuló

    nem értem minek várnánk egy újabb kihágást vagy újabb bot-olást a játékban kapja meg azonnal a legnagyobb büntit és csak egy kérdés honnan a manóból tudná meg a tisztelt BP munkatársai hogy a hajó el lett adva? nem tudhatja meg mivel nem a belső chaten árulják és aki elakarja adni az szépen csendben egyébb alternatív chaten vagy beszélgető programokon keresztül toborozz (hidd el tudom).És itt már nagyobb üzlet van fenn már nagyon rég mint egy szimpla hajóeladás.Érdekes hogy ilyen engedékeny a tisztelt bp ebben a szerintem elég nagy kárt okozó ügyben és még tudnám tovább regélni is hogy ebből főleg azok profitálnak akik a ranglista elején helyezkednek el minden egyes eventkor és nem :) nem azért mert ők már 20-as szintüek de ha már büntetve vannak ezek akik kihágásokat követtek el akkor kilehetne vizsgálni azt is hogy a priusszal rendelkező hajók vajon kinek vagy kiknek a hajóit támogatják nagyobb mértékben mert így van főleg tisztára mosva a dolog ami szerintem nem szép,de főleg nagy anyagi kárt okozz ami már szerintem szabályszegés is .
     
  9. ₪-ΛŁΞЖΛƝĐΞЯ-₪

    ₪-ΛŁΞЖΛƝĐΞЯ-₪ Utánpótlás-írogató

    Az eladásról csak annyit, hogy teli van a legtöbb globális aukciós oldal nevet nem irok de egy bizonyos mértékig .bay.de be kell irni seafight és bőven 20 felett van az eladó hajók száma és ez csak azok akik merik igy hirdetni, és ezen kivül vannak a nem publikusabbak is. és vanna amin 1milliárd arany van másikon 5000 mojo stb stb.
    Bothoz csak annyit régebben párszor jelentettem supportra id vel mindennel de minek semmi nem történt vele. vannak voltak lesznek. én többek közt az irdatlan fejlesztési költségek miatt csak néha napján játszom már. a másik ok a Botos táperek mellett az én hajómmal nem tudnék tartósan megélni.
     
  10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Nah a bot programokból nekem is elegem van. Pár nappal ezelőtt találkoztam két olyan botossal akik EGÉSZ NAP csak lőtték az NPC-ket rendíthetetlenül. Látva a lelkes botozásukat, úgy gondoltam szerencsét próbálok és kifosztom őket... :D A fosztás mind a két illetőnél sikeresen megtörtént. Óránként rájuk jártam és fosztottam őket. Kb. 240 millát fosztottam tőlük 4-5 óra alatt. Majd amikor ezek a játékosok kikapcsolták a bot-ot és gondolom megnézték a naplót, akkor látták, hogy fosztottam és kilőttem őket. Akkor az egyikük megállás nélkül kémezett és kilőtt, majd suttogva nem gyengén szidott, hogy milyen "mocsok csirke" vagyok... Tehát ennyit a botszűrő programról. Én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ezt a két illetőt és sok másik hasonszőrű cimboráit SOHA nem fogja "megszűrni" ez a botszűrő program...

    U.I.:A botot használó emberek félnapokig botoznak, mikor azt kikapcsolják és tényleg egy hús-vér ember játszik a hajóval akkor felvágnak, hogy milyen kemények, pedig NINCS MIRE!!!
     
  11. ₪-ΛŁΞЖΛƝĐΞЯ-₪

    ₪-ΛŁΞЖΛƝĐΞЯ-₪ Utánpótlás-írogató

    Teljessen egyetértek! Megy a bot szűrés, de hogy? Ha valaki ilyet lő ki és foszt le és nem lő vissza főleg ha enemy is majd csak valamikor amikor a vélelmezhetően már a játékos játszik akkor az több mint érdekes. Többek közt az ilyenek előre tőrése miatt nem játszok már csak alig és nem is költök a hajómra. EU1 ranglista elején mikor feladtam kb az első 200-ból legalább a fele rendszeressen használt botot és nem tudom mi van velük mennyi játszik még tekintettel arra, hogy nevet bármikor lehet lehetett váltani igy megitélni sem tudom mennyi maradt belőlűk. A játék elvesztette a vonzerejét. ezek összecsaltak egy rakás dolgot amiből licitálni tudtak minden felkaptak a hajójukra és utána meg könnyen gyöngyöt is szerezhettek amiből a gyöngyös erősítéseket megszerezhették.

    ezért én már csak játszadozgatok, ált eventek elején próbálkozva de azok vagy késnek vagy akadnak vagy a sok botos akinek már szinte első nap megvan amit be akar gyűjteni tőlük nem lehet megélni.

    Ahhoz hogy játszható legyen a játék botosok végleges tiltása kellene fejlesztések új drága dolgok berakására egy jó darabig STOP és a hibák százainak kijavítása.

    látszik a fentlévők számából hogy apad a játékosok száma ami elég jó mutató arra hova vezet a mostani irányzat.
     
    Prototype kedveli ezt.
  12. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Megy a bot szűrés, vannak akik még nem akadtak fenn, de ami késik nem múlik, én legalábbis ebben bízok. Viszont ha már te mondod, hogy nem játszol, honnan tudod mi megy a játékba? Mert akkor arról sem tudsz, hogy a december-január elég izgalmasra sikerült a botos játékosok számára. 3 hullámban több 1 000 account tűnt el a tengerről, a botszűrő miatt. 1-2 éve sokkal rosszabb volt a helyzet, és most is olyan lenne, ha még ez se működne. Persze lehet kritizálni a hatékonyságát.

    ₪-ΛŁΞЖΛƝĐΞЯ-₪, cseréld le kérlek az aláírásod a szabályoknak megfelelően. Túl nagyra sikeredett a jelenlegi kép!
     
    -HiTmaN1- kedveli ezt.
  13. ₪-ΛŁΞЖΛƝĐΞЯ-₪

    ₪-ΛŁΞЖΛƝĐΞЯ-₪ Utánpótlás-írogató

    Kedves BP Kedves DD!

    szavaim nem kritizálóak ha annak sikerült elnézést kérek érte.
    Arra viszont én is felkérek minden BP munkatársat olvassa végig értelmezze soraim ne szövegkörnyezetből kiragadva tegye ezt. Pl: "Többek közt az ilyenek előre tőrése miatt nem játszok már csak alig és nem is költök a hajómra" ebből látszik, hogy még most sem rózsás a helyzet mert ezek az idők alatt is összefuttok jó pár botossal. Mondom most sem áll szándékomba kritizálni és észt osztani.
    "Mert akkor arról sem tudsz, hogy a december-január elég izgalmasra sikerült a botos játékosok számára. 3 hullámban több 1 000 account tűnt el a tengerről, a botszűrő miatt." Szerintem a végleges IP BANN lenne az izgalmas a botosok számára, és talán akkor sokan visszatérnének de ha nem is a maradék játszhatóbb élvezhetőbb játék részese lenne.
    Nem kritizáltam, kérdeztem.

    végezetül lefogom cserélni kérésedre kisebbre az aláírásomat.
     
  14. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Köszi hogy lecserélted, de ha lehet valami a fórum szabályzatnak megfelelőre, 500x200 a maximum. Nem a kép tartalmával volt a gond, hanem a méretével, kicsinyítsd le, és jöhet :)
     
  15. levlevliva™

    levlevliva™ Utánpótlás-írogató

    Üdv,

    "Szerintem a végleges IP BANN lenne az izgalmas a botosok számára"

    Kedves ₪-ΛŁΞЖΛƝĐΞЯ-₪,

    Azzal nem jut előrébb senki, router ki-be kapcs. aztán van új IP-m mivel a játékosok ezreinek Dinamikus IP címe van.
    Az izgalmas a botos játékosoknak a végleges zárolás lenne, vagy ami a legutóbbi BP-s eszmecsere során elhangzott, hogy a játékosok prémium fiókjának lejárta után lenne feloldva a hajója (Tehát ameddig él a prém, addig zárolva van az acc.) , ezzel elveszte 5-ös javítót, + fedélzetet stb, illetve ha az illetőnek 500-900 nap prémium van felhalmozva az viszont még finomabb lenne. :)

    Remélem, hogy az utóbbi módszer hamarosan a botszűrővel lesz szinkronizálva. :)

    További szép estét. :)
     
    Prototype kedveli ezt.
  16. Teleportkapu

    Teleportkapu Utánpótlás-írogató

    Sziasztok!

    Teljesen egyetértek azokkal, akik végleges kitiltást szeretnének a botos játékosok részére. Sokan eleve úgy állnak hozzá, hogy fizettek sok pénzt a játékba, akkor ők bármit csinálhatnak, maximum 1-3 hónapot kapnak és jöhetnek vissza. Rengeteg játékostól lehet ezt visszahallani, és érdekes módon a nagyobb, pénzesebb játékosokból valóban alig van akit zárolnak ennél hosszabb időre.

    Ezen felül nem csak a botozás, de rengeteg hajóra történő hack-elés is történt az elmúlt években, szintén megtorlatlanul a jelentős részük. Persze tudom, sok kis hajót kaptak el, de az igazán nagy hajók 1-2 kivételtől eltekintve érintetlenek maradtak.
    Gondoljunk csak bele, a kartács gyártása csalók miatt szűnt meg. A fedélzetek eladása/cseréje most a csalók miatt van átalakításon. Nem is szólva az arany/ágyú/elitlőszer és még ki tudja mennyi minden hajóra hack-eléséről.

    Ráadásul a játékosok zöme két választásra kényszerül a sok tisztességtelen előnyt szerzővel szemben:
    1. Beáll a sorba és csinálja ő is. Sajnos rengetegen ezt választották, ezzel tovább növelve ezt a tábort.
    2. Abbahagyja a játékot, vagy ritkán jár fel.

    Ebből pedig egyre inkább az következik, hogy lassan robotok csatája lesz ez, már nem játékosoké.
    Ameddig a nagyobb játékosok zöme "érinthetetlen", addig ez így is marad. Ha onnan kezdenének el tisztogatni véglegesen, akkor talán még menthető lenne a dolog, mert végre lenne elrettentő ereje.
     
    Prototype és Picurka(HUN) kedveli ezt.
  17. **MaXł**

    **MaXł** Járnitanuló

    Ez nem a játékosok hibája.... A programozóké, hogy van ilyen hiba, hogy segéd programot lehet használni... Van akit meg fonak..,van akit nem....
    nézd: kibanolják 1-3 hónapig, mekkora kiesés egy játékosnak... szóval sehol sincs vele előrébb...
     
    Prototype kedveli ezt.
  18. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Ezzel csak az a baj, hogy nem végleges a ban. A csalók kapják meg a méltó büntetést.... VÉGLEGES BAN!!!!
     
    Prototype kedveli ezt.
  19. YiSan

    YiSan Utánpótlás-írogató

    Nem ertelek egyaltalan,en is haragszom a botosokra,es nekem sem tetszik,de mit zavar az teged ha a masik botozik,a nagyok legalabb nem lonek ki mert megy a bot,kicsiket meg te lovod ki igy ingyen csp,es amugyis,egyszer csak rajon h ez igy nem jo h jon a ban,utana megin jon a ban.Tehat azt nem ertem hogy azzal hogy o botozik,mivel hatraltat teged?Regebb bot nem volt,de akkor nem is volt ertelme,akkor nem 10k gyongyot adott egy bm,hanem triplajat.Eventeken egy csilibol 800-900gyongy jott,meg 2k tokloszer 1tokbol,akkor ertelme sem volt botozni,de mit varsz el igy?Ahogy most van szinte nem is eri meg fejlodni,egy kozepes szintu hajoval eventen semmit nem tudsz csinalni roncsozason kivul,mert 1.akarminek neki alsz kilonek 2.egyszeruen nem eri meg beleloni a golyokat.Es ez nem azert mert botosok tul erosek,mert egy 10es skalan szamolt hajo,ami az atlagos az 5os(full elit agyu full elitfed 20th pl),egy olyan 7-8as foktol indul el nagyon jol a fejlodes
     
    Qkac☻ kedveli ezt.
  20. Prototype

    Prototype Járnitanuló

    Yisan az hogy nem olyan a játék mint régen az nem adhat okot a jogtalan előnyszerzésre amit pedig sokak szerint is büntetni kell és 3 hónap az semmi sem ragozhatjuk akármerre ezt a dolgot de a lényeg a megoldás az account végleges zárása mindenesetben.
     
    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.