Vélemény az 5-ös javító altisztről

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: TopMaster, témanyitás ideje: 9.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. TopMaster

    TopMaster Fórum-zöldfülű

    Ahoj kalózok!

    Néhányan már tudjátok, hogy az 5. szintű altisztnek volt egy hibája, miszerint pár játékos a prémium tagságától független elveszítette azt. Ezt a hibát most javítottuk, és kárpótolunk benneteket.
    Minden játékos megkapja az 5. szintű altisztet 1 napra. Így akinek van már aktív prémium tagsága az megtarthatja az 5. szintű altisztet egészen a prémium tagságának a végéig.
    Amint tudjuk jóváírjuk számotokra, erre valamikor a héten vagy a jövőhéten kerülhet sor.

    A seafight csapata.

    Vélemény:
    Ez mind rendben van, ha a "mindenki" szó alatt azok a játékosok vannak, akiknek a hiba folytán ezt kárpótolni kell! Egyszerűen nonszensz, hogy azok akik megvették a javító altisztet természetesen azért mert prémium is volt mellé, most háttérbe tesszük azzal, hogy ajándékba ingyenesen adunk akkor mindenkinek. Gondolom a lényeg a prémium vásárláson van, de erről meg nem a játékosok tehetnek, hogy az új szabályozással a prémium elvesztette a jelentőségét. Gondolok itt a javításra, fedélzetek sérthetetlenségére stb... Lassan oda jut a játék, hogy kivárásra kell játszani, ne vegyél semmit mert nem éri meg...jön egy hiba és kárpótlunk mindenkit :) Kaptok ajándékba ezt meg azt..csak legyen meg a hozzá a feltétel.
    Gazdaságilag is rossz döntésnek tartom és azon játékosok fele is akik pénzt áldoztak a javító altisztért.
    További jó játékot!
     
  2. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szia

    A mindenki alatt mindenkit értünk, akik ténylegesen elvesztették altisztjüket azok visszakapták szinte rögtön ha ezt jelezték supportnak. Ennek ellenére, ill a kellemetlenségek miatt egy központi kárpótlást is szükségesnek éreztek.

    Egyébként teljesen mind1, hogy miről van szó, altiszt vagy bármi. Ha te vagy bárki költ a játékra akkor tulajdonképpen egy szolgáltatásért fizet, ami valamiféle előnyt biztosít számára. De azt soha senki nem állította hogy ezt azt előnyt amíg világ a világ élvezni fogja. Tehát nyugodtan játszhatsz kivárásra. A játékosoknak csupán azt kell mérlegelni, hogy az adott pénz befektetés megéri-e, valóban biztosít-e annyi előnyt, annyi ideig, hogy azt megérje megvenni. Ha úgy gondolja hogy nem, várjon, ha viszont valakinek megéri, akkor megveszi, és élvezi a pénzéért járó előnyt amíg tudja.
     
  3. Røвєяτ-ø*HU*

    Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

    Üdv.
    Jó magam is azon a véleményen vagyok, hogy ez nem volt túl korrekt azokkal a játékosokkal szemben, akik fizettek ezért. Bár én nem tartozom ebbe a pénzelős kategóriába, de akkor is igazat adok nekik, hiszen én sem kicsit lennék felháborodva, ha pl. ma megveszek valós pénzért akármit, ami nekem előnyt biztosít és holnap mindenki megkapja ugyanazt ingyen... nem vagyok egy üzleti szakértő, de szerintem az ilyen akciókkal csak azt érik el, hogy még több játékos áll le a pénzeléssel, mert egyszerűen elveszik tőle a kedvüket...
     
    ĐROTUŁŁO kedveli ezt.
  4. †Ьότạ†

    †Ьότạ† Utánpótlás-írogató

    Arról nincs valami infó hogy mikor kapjuk meg?
     
  5. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Csak ne felejtsd el hogy itt nem 1-2 napról beszélünk, a többség nem tegnap vette meg és holnap kapja meg ingyen többi játékos, nem csak 1-2 napig élvezték a pénzükért kapott előnyt. Az 5. szintű altiszt 2 éve a játék része. Igazat adnék neked, ha 1 hete hozták volna be, sokan megvették volna, és most ingyen osztogatnák, de erről szó nincs.

    Nincs
     
  6. Røвєяτ-ø*HU*

    Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

    Természetesen tudom, hogy mióta a játék része, én pusztán csak egy a témát jól szemléltető példát írtam. :)
     
  7. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Jól szemléltet, de nem a témát, hiszen nem erről volt szó :p, hanem az ellenkezőjéről.. régi fejlesztést most ingyen...

    Egyébként ki hogy fogja fel... Sokat panaszkodtunk mi játékosok, hogy drága a játék, sokat kéne költeni, nehéz fejlődni. És tessék, mikor itt vannak ezek az események, ahol pusztán szigonyozással összehozhatja bárki az összes elitágyúját, ami után már sokkal könnyebb minden. És ingyen kap egyébként fizetős dolgokat. Most ezt kritizáljuk, most ez nem jó.
    Mondjuk ki, hogy nem tud senki olyat mondani ami mindenkinek megfelelne, ami mindenki tetszését elnyerné. :p
     
    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ és tünde(H) kedveli ezt.
  8. TopMaster

    TopMaster Fórum-zöldfülű

    Kedves DD! Tisztában voltam vele, hogy ez lesz a válaszod. Régi játékelem, kihasználtad már az előnyeit stb...! Azzal is tisztában vagyok, hogy nem lehet mindenki kedvére tenni:)
    Megjegyzem: De el sem kell venni a kedvét mindenkinek! :p Most beszéljünk arról, hogy aki egy hónapja sincs hogy megvásárolta, azoknak természetesen a válaszod nem kielégítő, mert nem is volt ideje kihasználni az előnyét. Azért vette meg mert tudta, hogy milyen előnyökkel jár azokkal szemben akik nem veszik meg. Ergo régen és most is az volt a lényeg, ha költesz a játékra előnyökkel jár...Ez, ahogy veszem észre már nem igaz. Hibás döntésekbe meg belemagyarázni ideologiát teljesen felesleges. Nem kell költeni a játékra és kész.. ez a lényeg..mert nem jár előnyökkel.
    További jó szelet mindenkinek!
     
    Røвєяτ-ø*HU* és Dusty kedveli ezt.
  9. Dusty

    Dusty Utánpótlás-írogató

    Szigonyozással őszes elit ágyú? Ezt Te sem gondoltad komolyan..
     
  10. Røвєяτ-ø*HU*

    Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

    Én is ezt próbáltam leírni a témában az első hozzászólásommal, bár nem ebben a stílusban, de tök felelslegesen, mert úgy látszik nem értette pontosan, hogy mit is írtam.:D
     
  11. Spongee™

    Spongee™ Rutinos

    Lehetett 50 fontost szigonyozni, a kicsiknek lett kitalálva.
    A véleményem pedig az,hogy ez eléggé nagy kiszúrás velünk szemben(akik megvették) az 5. altisztet.Nekem egyáltalán nem tetszik hogy odaadják ingyé'..Következő vudu ágyú lesz liciteno_O
     
  12. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    TopMaster, Robert, tény hogy aki 1 hónapja vette meg (biztos van ilyen is) az rosszul járt, de hány ilyen van, és hány aki örül hogy most ingyen megkapja ill aki már rég megvette?
    Sok hasonló eset volt már, lehet jobban jár az aki vár, nem költ stb, de erre mondtam azt, hogy valaki azt mondja neki megéri most befektetni az az ő döntése, ha megbánja később ha nem. De amíg olcsóbban vagy ingyen nem lesz elérhető addig kapja azt az előnyt amiért fizetett, ez tarthat 1 hétig, tarthat 2 évig. De gyanítom hogy akinek eddig nem volt meg, azok többsége hamar el is fogja veszteni, mert sztem nekik prémiuma sincs.
    Mind1 kár ragozni, ilyen szubjektív kérdésekben soha nem lesz teljes egyetértés :)

    Az utóbbi események alatt szigonyozhattál 50-55 fontos ágyúkat, sőt még 60 fontost is. Persze ez utóbbit már jóval kevesebbet. ha már megvan az összes elitágyúd már könnyebb a dolgod fénytérképen. (Lehet nem tudtál szigonyozni mert kilőttek, lehet nem tudsz fénytérképre menni mert lelőnek, de a lehetőség a játék részéről adott, van aki tud élni ezekkel a lehetőségekkel van aki nem.
     
  13. Røвєяτ-ø*HU*

    Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

    Félre értés ne essék, én mint nem pénzelő játékos és valószinűleg még sokan mások is természetesen örülünk ennek, csak kifejeztem megértésemet azok felé, akik ezzel pórul jártak. :)
     
  14. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Aki költ a játékra az úgy költsön ahogy akar, de ne sajnálják a másiktól amit nagyon ritkán megkap MINDENKI 1 NAPRA a fejlesztőktől. Van még elég olyan dolog a játékban amiért fizetni kell és sok előnnyel jár. Aki megveszi az megveszi, aki nem az meg nem. Ennyi!

    KÖSZI BP! :p