Ismertető: Kegyelemdöfés

Kategória: 'Archív: Főhadiszállás', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 14.5.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    A Kegyelemdöfés

    A Kegyelemdöfés event – 2014. május 15-től 30-ig

    [​IMG]
    A Kegyelemdöfés eventen a következő újdonságok érkeznek:

    • Csapatjáték és verseny
    • Három új hajódesign
    • Két új házi kedvenc
    • Új páncéltörő lőszer!
    Kérdések és válaszok
    Mikor kezdődik és fejeződik be az event?
    Az event 2014. május 15-én helyi szerveridő szerint déli 12 órakor kezdődik és május 30-én helyi szerveridő szerint déli 12 órakor fejeződik be. A feketepiac még június 1-én a nap végéig tart nyitva az event befejezése után.

    Milyen event NPC-k várnak a tengertérképen?
    A Kegyelemdöfés event alatt két új NPC bukkanhat fel a Seafight minden PvP térképén, a Teknősvadász és a Harapós teknős! A Teknősvadászt gyöngy lőszerrel kell legyőzni, a Harapós teknősök viszont különösen jól sebezhetőek arany lőszerrel.

    Milyen jutalmakat adnak az event NPC-k?
    Teknősvadászoktól tapasztalatpontot, gyöngyöt és ragyogó lelkeket lehet szerezni, a Harapós teknősök pedig tapasztalatpontot, elátkozott lelkeket és néha páncéltörő lőszert adnak. A jutalmak mindkét NPC-nél attól függnek, hogy mennyi sebzést okoztatok.

    Milyen hatása van a páncéltörő lőszernek?
    A páncéltörő lőszer jelentősen nagyobb sebzést okoz az event NPC-knek és Cassiopeiának. Emellett ez a lőszer plusz sebzést is okoz klántornyoknak – ez a bónusz sebzés az event vége után is megmarad ennél a lőszertípusnál!

    Milyen egyéb újdonságok várnak a tengertérképen?
    A Kegyelemdöfés event alatt találkozhattok Cassiopeiával, az óriás teknősszörnnyel! Össze kell fognotok a szervereteken játszó többi játékossal ahhoz, hogy legyőzhessétek Cassiopeiát, és a lehető legnagyobb sebzést okozzátok neki. Cassiopeiát ugyan nem ölhetitek meg, de annál nagyobb a zsákmány, minél több sebzést okoztatok a szörnynek! A Cassiopeianak egy hatékony páncélja van, mely 50%-kal csökkenti a neki okozott sebzést (bármilyen lőszerrel is támadjátok).

    Az egy szerveren játszó játékosok közös célja az, hogy több sebzést okozzanak a szörnynek, mint az előző nap. Egy „nap” mindig helyi szerveridő szerint déli 12 órától másnap déli 12 óráig tart. Az első nap 3.000.000.000 pont sebzés elérése a cél. Ha a szerveren a kalózok elérik ezt a mennyiséget,a szerveren játszó játékosok mindannyian megkapják a Cassiopeia hatalma bónuszt déli 12 órától a következő nap déli 12 óráig. Ha nem sikerül elérni a napi célt, nem kapjátok meg a Cassiopeia hatalma bónuszt és a következő napig kell várnotok, hogy újra próbálkozhassatok a megszerzésével.

    Az elérendő cél mindig az előző nap elért eredményeiteken alapul, de a legkisebb elérendő sebzéspontok száma mindig 3.000.000.000!

    Összesen 4 Cassiopeia bukkan fel a következő térképeken: 5/3, 8/2, 11/2 és 16/1. A napi teljesítménybe mind a négy Cassiopeia sebzése beleszámít, attól függetlenül, hogy melyik Cassiopeiát támadjátok.
    Ha a szerveretek eléri a napi limitet, a következő 24 órában (déli 12 órától a következő nap déli 12 óráig) a képernyő bal felső sarkában egy kis szimbólumot láthattok.

    Cassiopeiat bármilyen lőszerrel lőhetitek, de a páncél törő lőszerrel érhettek el nagyobb sebzést, és így jobb helyezést a rangsorban.

    Az esemény alatt 6 különleges feladatot teljesíthetsz, különböző jutalmakért cserébe. A feladatokat különböző térképeken is felvehetitek. A feladatokat egyszer csinálhatjátok meg teljesen, kivétel az utolsó feladatot, amelyet óránként megismételhettek.

    Milyen előnyökkel jár a Cassiopeia hatalma?
    Ha a szerveretek eléri a napi kitűzött sebzéspont mennyiséget, a szerveren játszó játékosok mindannyian megkapják a Cassiopeia hatalma bónuszt. Ha a Cassiopeia hatalma aktív az adott szerveren, kétszer annyi Teknősvadász jelenik meg és feleannyi idegesítő Harapós teknős! Emellett a sárkányteknősfészkek (ezekről bővebben a lejjebb olvashattok) csak feleannyi életerővel rendelkeznek és könnyebben megsemmisíthetőek.

    Miért érdemes a Cassiopeiát támadni?
    Egyrészt a Cassiopeia hatalma bónuszért, amelyet az egy szerveren játszó kalózok közösen szerezhetnek meg. Másrészt a Cassiopeiának bevitt sebzés napi ranglistájában busás jutalmakra számíthattok:
    • 1. hely: 2x Libra bónusztérkép & 10.000.000 elitpont
    • 2-5. hely: Aquarius bónusztérkép & 5.000.000 elitpont
    • 6-10. hely: Taurus bónusztérkép & 500.000 elitpont
    • 11-100. hely: 5000 páncéltörő lőszer, 250.000 elitpont, 250.000 tapasztalatpont, 200 fekete puskapor & 200 repeszeső
    • 101-200. hely: 10.000 páncéltörő lőszer, 50.000 elitpont, 50.000 tapasztalatpont, 100 fekete puskapor & 100 repeszeső
    • 201-300. hely: 15.000 páncéltörő lőszer, 5000 elitpont, 5.000 tapasztalatpont & 50 fekete puskapor.
    Csak a napi rangsor legjobb 300 játékosa kap jutalmat!

    Milyen jutalmak járnak az event fő rangjaival?
    A rangsorhoz pontokat úgy gyűjthettek, ha az utolsó találatot adjátok le Teknősvadászoknak vagy Harapós teknősöknek, megsemmisítetek egy fészket vagy teljesítetek egy ismételhető küldetést.
    Az event végén az egyes szervereken a legjobb játékosok egy-egy Libra bónusztérképet kapnak, valamint a katapult designt (erről bővebben a lejjebb olvashattok). A következő 4 játékost az egyes szervereken egy-egy Aquarius térképpel jutalmazzuk. Ezenkívül minden szerveren 5 véletlenszerűen kiválasztott játékos (a 100 legjobb közül) Taurus bónusztérképet kap.

    Mit tartalmaznak az event kincsesládák?
    Az event kincsesládákban többféle tárgy is lehet, például páncéltörő lőszer, Asklepios adománya és kristályok. Amikor kinyitsz egy esemény ládát, garantáltan kapsz egy ragyogó lelket.

    Mit rejtenek a sárkányteknősfészkek?
    Az event alatt sárkányteknősfészkek bukkannak fel, amelyeket szigonyokkal támadhattok meg. Megsemmisítés után páncéltörő lőszert, kristályokat és ágyúkat találhattok!
    Ha valaki megtámad egy sárkányteknősfészket a neve mások számára pirossá változik, és így mások nem kaphatnak belőle jutalmat, nem tudják ellopni, egészen addig míg a felirat piros.

    Mire tudom felhasználni az összegyűjtött lelkeket?
    Az átkozott és ragyogó lelkekkel tárgyakat vásárolhattok a feketepiacon! Ezek közé tartoznak az új hajódizájn és az új ház kedvencek (helyi szerveridő szerint május 24-én déli 12 órától érhetőek el). A feketepiacon az event ideje alatt emellett különböző tárgyakat is megvásárolhattok, mint például kígyókulcsokat és páncéltörő lőszert. A gyorsító tárgyak, mint a kifényesített ágyúcsövek és az elsáncolt felső fedélzet szintén kaphatóak.

    Milyen értékekkel rendelkeznek az új hajódizájnok?
    A Scorpio design 10%-os sebzésbónuszt, 35.000 pont plusz életerőt és 20.000 bónusz vudupontot biztosít az elit szinttől függetlenül.

    Az erős Ballista hajó értékei a következők:
    0-22. elit szint: sebzésbónusz: 13%, életerőbónusz: 65.000, vudupontbónusz: 35.000.

    23-24. elit szint: sebzésbónusz: 14%, életerőbónusz: 71.000, vudupontbónusz: 37.500.
    25-26. elit szint: sebzésbónusz: 15%, életerőbónusz: 77.000, vudupontbónusz: 40.000.
    27. elit szint: sebzésbónusz: 16%, életerőbónusz: 83.000, vudupontbónusz: 42.500.

    A nagy erejű Katapult designt csak az event fő ranglistájának első helyezettjei kaphatják meg az event végén. Az értékei a következők:
    0-22. elit szint: sebzésbónusz: 14%, életerőbónusz: 65.000, vudupontbónusz: 35.000.
    23-24. elit szint: sebzésbónusz: 15%, életerőbónusz: 71.000, vudupontbónusz: 37.500.
    25-26. elit szint: sebzésbónusz: 16%, életerőbónusz: 77.000, vudupontbónusz: 40.000.
    27. elit szint: sebzésbónusz: 17%, életerőbónusz: 83.000, vudupontbónusz: 42.500.

    Valamint mindegyik hajódesign esetében 10% bónusz szigonysebzést kaptok, függetlenül az elit szinttől.

    Milyen értékei vannak az új házi kedvenceknek?
    A Tibbok házi kedvenc 25.000 pont plusz életerőt biztosít és 5%-kal csökkenti annak az esélyét, hogy eltalálják a hajót. A lélegzetelállító Tubbok házi kedvenc szintén 25.000 pont plusz életerőt ad, de
    15%-kal csökkenti annak az esélyét, hogy eltalálják a hajót!

    Mi történik az összegyűjtött lelkekkel és az event kulcsokkal az esemény után?
    Az átkozott és ragyogó lelkeket az esemény végén átváltjuk a játékon belüli tárgyakra. A többi részletet csak az esemény vége felé áruljuk el. A kígyókulcsokat egyszerű láda kulcsokra váltjuk át 1:1 arányban.
     
    maxiczr kedveli ezt.
  2. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Ahoj kalózok

    Ez azt jelenti, hogy ha MA eléritek a minimum pontszámot, akkor HOLNAP déltől megkapjátok a Cassiopeia hatalma bónuszt 24 órára.
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.