Mit lehetne csinálni a botosokkal?

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Lionskull[HUN], témanyitás ideje: 11.6.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Te megbüntetnéd a botosokat?

  1. Kitiltanám végleg az összeset!

    9 szavazat
    75.0%
  2. Most is büntetem őket, kilövöm, addig se farmol.

    1 szavazat
    8.3%
  3. Engem nem zavarnak...

    2 szavazat
    16.7%
  1. Lionskull[HUN]

    Lionskull[HUN] Utánpótlás-írogató

    A botosok egy szerintem igen irritáló társadalmi réteg. Felszedik a becsületesen gyűjtögetők elöl a csillit, de ez a kisebbik baj. A baj igazából ott van, hogy a botos nem játszik, csak néha és ezzel csak a rendszert terheli teljesen fölöslegesen. Mert gondolom, mindenkinek feltűnt, hogy a botozók 90%-a fullra felszerelt elithajóval, legszuperebb dizivel gyűjtöget, hogy este legalább a lőszerért ne keljen fizetni...
    Tehát a javaslataim: 6/ alatt az 5-ös kalózszintet meghaladó játékosok ne tudjanak csillit felvenni! Ezzel ugye jelen állás szerint nem veszítenek semmit, mert nincs mint anno régen, hogy ha nem volt prémium, akkor vagy mojoért vagy csilliből lehetett életet szerezni javításhoz csobb után. Véleményem szerint a botosok száma ezzel igen lecsökkenne, hiszen 6/-től már agresszív npck vannak, úgy meg nem az igazi, hogy állandóan meg kell állni javítani.
    2: a játékos jelenthesse a botozót, legyen olyan admin aki ki is tudja ezt vizsgálni. Egy egyszerű dolgot kéne ehhez csak beépíteni: jobb click a gyanús játékoson, felhozna egy olyan lehetőséget hogy feljelentheted mint botot.
    3: A rajtakapott botozók kapjanak komoly büntetést! Minimum 1 hét zárolást, de akár végleges kitiltást is ha több alkalommal kapnák rajta.
     
  2. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Nah itt félig egyet értek veled, mert én is gyűlölöm a botosokat, de nem csak csili botosok vannak. Ahogy írtad ezek a hajók full full elitek azoknak meg totál mind1, hogy lövi-e őket az NPC vagy sem. 500-700k életük van mellette meg a 200-300k vudu. A védelmük olyan, hogy tojnak rá, ha a botot lövi egy NPC... Nem ők játszanak és nekik ez oké... Ez esetében sem fog SEMMI sem történni.
     
  3. 「тφпצs」

    「тφпצs」 Utánpótlás-írogató

    nincs értelme a botosokkal foglalkozni.. erre még nem jott rá senki?
     
  4. ᴰᵒᶰᶢᶥ

    ᴰᵒᶰᶢᶥ Junior szaki

    Miért nincs olyan választási lehetőség hogy, rábízom a fejlesztőkre, producerekre a botosok sorsát?
    Nem megoldás az aktív játékosokat is büntetve fellépni a botosok ellen. Miért ne csilizhetne bárki 2/2-n? Csak azért mert vannak botosok :O
     
    Xena[Hun] kedveli ezt.
  5. Xena[Hun]

    Xena[Hun] Haladó

    Sziasztok!
    Nem tetszene, ha lent nem lehetne felvenni a csilliket. Bár ritkán tévedek le, de szeretem azokat a csillogó kis csodákat a tengeren, hívogatnak:) Egyébként meg 1/ ott van rá, bár láttam én már karón varjút:) Szóval van ott 5/ feletti játékos is néhány, aki magasabb szintű lévén felszedi érdekes mód. Nekem nem megy:) Mindegy, a lényeg, ha letévedek én ott is szeretném felvenni a csilliket, így is elég keveset tudok szedni, gondolom ezzel mások is így vannak, akik nem boton lógnak. Egyébként a botosokat majd csak eltüntetik 1*, remélhetőleg...
     
    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  6. YiSan

    YiSan Utánpótlás-írogató

    Csak erre vallaszolnek Lion,Felszedik a gyujtogetok elol a csillit,es te nem tudod felszedni eloluk csak ok eloled vagy mi?
     
  7. YiSan

    YiSan Utánpótlás-írogató

    Nah meg annyit errol,hogy ha a 6os szintuek,5os mappok alat nem vehetnek fel csilit,azaz gondolom te 5os szintu lehetsz,tehat itt is magadnak akarsz kedvezni,hamar ien ertelmetlen dolgokat irsz,legalabb a NEM BOTOZOKRA GONDOLJ,NE MAGADRA.Tehat ez csak neked lenne jo,meg par embernek,mert peldaul en sem botozok,es 15os vagyok,de a hajom nem olyan eros mint a szintem,tehat en is 5/ es 8/kozott szoktam lovoldozni es gyujtogetni,tehat ez nekem nagyon rossz lenne.
     
    Basilisk_Hun kedveli ezt.
  8. Lionskull[HUN]

    Lionskull[HUN] Utánpótlás-írogató

    Ha így állsz hozzá, akkor nincs.
    Jó, magamra gondolok.. szerinted. Látom neked az jön át elsőnek hogy nézd már, sütögetni akarja a saját pecsenyéjét, azt majd jól elbotozgat 5-ig, mert tudja hogy úgyse tudják szűrni XD Hát ez is egy felfogás, gratulálok :) Nem, nem vagyok 5-ös szintű, már rég nem. Nem magamra gondoltam! Arra gondoltam, hogy jó lenne ellenük valamit tenni. Ehhez várok értelmes ötleteket, ezért nyitottam a témát, nem azért hogy vádaskodást kapjak.
    Nem hiszem, hogy egy aktív játékos, aki feljebb is tud menni, ott nem tud gyűjtögetni. Nem olyan könnyen, de ha mint állítod aktív, akkor tud. Ergo ha ő játszik és nem a bot, akkor csak nem annyira lökött, hogy szétlövesse magát a klántornyokkal... Miért nem bízom a fejlesztőkre? Szerintem az első választással rájuk bízom, pontosabban jelzem, hogy én mit várnék tőlük ez ügyben. Hiszen nem neked kell szűrni a botozókat, te nem is tudod.
     
    Utoljára szerkesztett: 11.6.14
  9. Đr.McKay

    Đr.McKay Junior szaki

    Kérdésre a válasz: Amíg a bot mellett költenek is a játékra addig semmit nem fognak velük kezdeni hisz ha minden botost ki bannolnának hatalmas bevételtől esnének el, így hát kihasználom az alkalmat botozok én is és büszke is vagyok, jó érzés nagyon amikor felkelek és látom hogy hopp 100 ezer gyöngy mellett 1500 mojo és nem kerül ez nekem többe 3000 Forintnál 2 havonta :)
     
  10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Csak gratulálni tudok!
     
  11. Xena[Hun]

    Xena[Hun] Haladó

    Egyetértek veled! Kis különbséggel.. Én magunknak gratulálnék, neked G¥€Ñ! és még azon játékosoknak, akik botok nélkül elérnek valamit!
    Még jó, hogy nem vagyunk egyformák..., én arra vagyok büszke, hogy "munkával" (ami ugye játék), tisztességesen összehoztam egy már viszonylag erőske hajót. Gondolom vagyunk így páran, ha nem is sokan.
     
    Røвєʀτ-o「HU」 kedveli ezt.
  12. Røвєʀτ-o「HU」

    Røвєʀτ-o「HU」 Járnitanuló

    Én ezt elolvastam és konkrétan szétnevettem az agyam. xD Büszke vagy, de mégis mire? Arra, hogy bot nélkül nem tudsz érvényesülni a játékban, a nem létező munkádra, arra, hogy míg te a másik oldaladra fordulsz az ágyikóban, gyűlik neked a gyöngy és mojó, szóval neked nem kell csinálni semmit, csak bepattansz a verdába és nyomod neki tövig. És mindez csak 3 ezer forintba kerül neked 2 havonta, hogy saját játékélményedet teszed tönkre. [​IMG] Gratulálok fiam! Bannt neki! [​IMG] :D
    Egyetértek veled. Aki itt büszke lehet, azok mi vagyunk! ;)
     
    Xena[Hun] kedveli ezt.
  13. Xena[Hun]

    Xena[Hun] Haladó

    A verdáját is biztos más tankolja, még jó, hogy ha egyáltalán tud vezetni. Neki semmiért nem kell dolgozni, megteszi helyette más valaki, vagy valami:)
     
    Røвєʀτ-o「HU」 kedveli ezt.
  14. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Veletek vagyok! :D
     
    Røвєʀτ-o「HU」 kedveli ezt.
  15. levente.08.hu

    levente.08.hu Aktív író

    DD merre vagy?Neked illetve BP-nek errol mi a vèlemènye?!
     
  16. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Üdv,

    Vicces a dolog :D De ha belegondoltok akkor ez a játék tök ugyanolyan mint az élet :) A multisok azt csinálnak amit akarnak. Nem? -De...
    Szóval ha elég komoly teknő botozik miért bannolnák?? Utána meg menne a sírás, hogy nincs CSP, meg lassan játék sem...
    Bannolni nem fogják, mivel a saját beismerés sem jelent 100%-os bizonyítékot arra, hogy ő valóban botozik ;)

    További szép estét! :)

    u.i: hagyjuk csak a szűrőket dolgozni :)
     
  17. Røвєʀτ-o「HU」

    Røвєʀτ-o「HU」 Járnitanuló

    Ezek szerint, ha jól jön le a dolog, neked a botosok jelentik a fő CSP forrást? :D Nem tudom mi lehet abban izgi, hogy 20/-ről végigmész 2/-ig és ledarálsz minden botot, ami még csak vissza sem lő. [​IMG]Kérdezem én, hol itt a játékélmény? :D Ennyi erővel leállsz Quintort lőni, még az is izgibb, legalább az visszalő! [​IMG]
     
  18. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Üdv,

    Jogos kérdés :)
    Szimplán csak nincs kedvem napi szinten ellőni milliónyi lőszert 12 CSP-ért amikor ingyen is van, eventekkor gémelek csak intenzíven és napi szinten 1-2 óra játékból 1 óra a "botszűrés" :D A többi meg BM vagy behe :)

    További szép estét!
     
  19. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Sziasztok

    Vicces hogy mindig itt tartunk. Nem tudjátok mikor kit és miért zárolnak, ezáltal abban az álomvilágban éltek, hogy a fizetős játékosok bármit megtehetnek, botozhatnak, csalhatnak. Ez nem igaz. Az év elején több ezer account került zárolásra,ezek közül szinte biztos hogy jóval több volt az olyan, amire nem költöttek, de volt ott olyan is amiben több ezer euró volt már! Ez személyes tapasztalat, nagyon sok ismerősöm pihent február-márciusban, és tudom rólunk hogy pénzelik a hajójukat rendesen. Ezt a fajta előítéletet tehát felejtsük el, de gyorsan.