Beszélgetés az ágyúsebzésről.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Gala-HU, témanyitás ideje: 29.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Majdnem minden sebzés bónusz érvényes PVE és PVP csatákra, tehát NPC-k ellen is és játékosok ellen is jó.
    Van 1 ami csak PVE csatákra, tehát NPC-k ellen növeli a sebzésed, ez az Ogoun kegye tehetség, mely 12% bónuszt ad
    Van 2 ami csak PVP csatákra, tehát játékosok ellen növelik a sebzésedet, az egyik az Ogoun ökle, mely 12% bónuszt ad, a másik a Borostyán ékkő, mely 5% bónuszt ad.
    Ezeket figyelembe véve, egy páncélozatlan játékosra 5%kal nagyobbat lehet lőni, mint egy normál NPC-re
     
  2. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Akár van borostyán kő akár nincs, ha valaki 44k-t sebez egy 60% védelemmel rendelkező játékosra akkor egy NPC-re kb. 88k-t kell sebeznie... Viszont ilyet még nem láttam!!!
     
  3. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Ezt még ragozhatjuk reggelig is, azt se tudjuk kiről beszélünk, ki lő ekkorát, és neki milyen paraméterekkel bír a hajója. Nem azt vitatnám h lehet-e ilyet lőni vagy sem. De hogy sok nagy lövés bőven lehetséges amiket nem minden nap lát az ember az tuti... Kristály kartáccsal is szépeket lehet lőni, de nem hiszem h sokan NPC-t is ezzel lőnének :O
     
  4. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Ismerem akiről szó van és az én esetem is alá támasztja, igaz nekem csak 50% a páncélom, de én is kaptam 40-44k-s sebzéseket ami nem kartáccsal történt...
     
  5. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Akkor tessék leírni az IDját is, és megnézik az illetékesek... Lehet találnak nála valamit, lehet nem, lehet csal csak jól csinálta eddig és még nem bukott meg, lehet csak valamit tud, de ha nem tudjuk kiről van szó tuti nem nézzük meg, és akkor akár továbbra is csalhat, amennyiben csal és ennek látható nyoma is van.
     
    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Okés Főnök! :)
     
  7. Røвєяτ-ø*HU*

    Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

    Sziasztok!
    Kérdés: Valaki tapasztalt bármiféle sebzés csökkenést, pl. kissebb lövés, vagy feltünően nagy szórás?
    Mintha valami nem lenne stim a találati aránnyal, de lehet csak nálam van így.
     
  8. bares(HUN)

    bares(HUN) Junior szaki


    9.30-ról 10.01-re csökkent nekem is a sebzés, ill. több másik játékos is jelezte, de azóta nincs info.
    Vagyis volt annyi infó, hogy lehet eddig volt bugos a sebzésünk, és most jó.
    Én össze-vissza számolgatok azóta is, de nem tudom eldönteni :)

    Épp most írtam egy viszonylag hosszú kommentet ezzel kapcsolatban, de végül is nem küldtem el.

    Amúgy arra van lehetőség, hogy kérjem a hajóm kivizsgálását, hogy rendben van-e, mert nekem az is megfelel válasznak, hogy eddig voltam indokolatlanul túl jó, és most a normális.
     
  9. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    A sebzést igazából ti magatoknak is le tudjátok tesztelni.
    1 ágyút hagytok össze vissz, és minden mást levesztek, alapot sebezzetek és szépen minden bónuszt bekapcsoltok, egyesével, ha valamelyiknél nem nő a sebzés, vagy épp nem annyival akkor ott valami nincs rendben.
     
    Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  10. Røвєяτ-ø*HU*

    Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

    Köszönöm válaszod!
    Neked is DD, akkor majd neki is állok. Nekem ugyan nem csökkent, de nem történt semmi fejlesztés a hajón (fed krisizés, bástya, tehi, bármi ilyesmi...) mégis legalább 2x akkora a szórásom, mint pár nappal ezelőtt.
     
  11. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    A fent említett módszerrel a szórást nem fogod tudni számolni, hisz 1 ágyú vagy talál vagy nem, tehát vagy sebzel vagy 0. De ha megvan h 1 ágyúval mi az a max amit sebzel akkor pikk pakk kiszámolod hogy max mennyit lehet a sebzésed, a szórásnak ugye az lesz a plafonja.
     
  12. Røвєяτ-ø*HU*

    Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

    Már rég nem jártam a biblia felé, de ha jól rémlik, egy ágyú alap találati esélye 75. Erre jönnek a fejlesztések (csak a találatra vonatkozók), ha ezt összeadom az össz ágyúmmal, akkor nagyon nem stimm valami. :D Alapon ugye 75%, ágyús további 5%, bástya 6%, kedvenc 5%. Szóval 200 ágyúval tesztelve elméletileg min. 180-nak kéne találni a legkissebb esetben is, nekem úgy tűnik nincs annyi, amit felsoroltam. De ha tévednék, akkor elnézést kérek, számoláshoz már nem vagyok toppon agyilag. :D
     
  13. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Hát ugye csak magamat tudom ismételni, miszerint nincs pontos képlet a sebzés számításra. Igen 75%, de az nem azt jelenti hogy mindig 75% talál, tapasztalatom szerint találhat 80 és 70 % is, tehát az a 75 csak egy közép érték. Ez ott is jól látszódik mikor eléred a 100%os találati arányt, ott is van hogy nem mind talál, 105-115-ig tornázva már talán 100ból 99 esetben minden ágyúd fog találni.
     
  14. Røвєяτ-ø*HU*

    Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

    Hmm, megoldottam, azért még 1x. köszönöm a válaszokat. Agwe szeme hiányzott a tehetségeknél, szóval az a 6% okozta a szokatlan szórást.
     
  15. NagyGiba.hu

    NagyGiba.hu Fórum ismerője

    Nekem az az érzésem, hogy ezt a sebzést dolgot direkt eltitkolják. Én a saját hajóm max. sebzését tudom pontosan. Nem kellene mást csinálni, csak egy teszt-hajót, amit felszerelnek mindennel és lőnek vele párat, máris meg lenne az eredmény.
     
    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  16. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia!
    Nincs itt semmiféle titok. Minden esetben tájékoztatunk benneteket, ha olyan változás történt amiről tudnotok kell.
    A teszthajóról annyit, hogy azzal hiába néznénk, az esetlegesen kifelejtett dolgokat nem látnánk vele, mint pl. Røвєяτ-ø*HU* esetében.
    Köszönjük Røвєяτ-ø*HU*, hogy megosztottad velünk!;) Minden hajó más és más, érdemes mindenkinek a sajátját tesztelni, ha úgy látja, hogy valami nincs rendben nála.
     
    Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  17. NagyGiba.hu

    NagyGiba.hu Fórum ismerője

    Szia!
    Ezek szerint mégis van titok, mert senki nem hajlandó elárulni mennyit lehet lőni egy teljesen kifejlesztett hajóval....:(
     
  18. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Abba nincs semmi titok nincs, de mivel a játék is és ezzel együtt a max sebzés is elég gyakran változik nem számolja ki senki. Arról nem beszélve h továbbra sem tudjuk mikor h számolja a rendszer a sebzést, de úgy tűnik csak a robotoknak irkálok itt fórumon mert ez kis milliószor leírtam :(
    Azon meg ne csodálkozzon senki h ilyen infókat nem adnak ki a játékról, vagy csak ritkán. Ilyen alapon a Java és PHP kódokat is kérhetnénk azt se fogják megadni, a játékot nem befolyásolja, ami nélkül tudsz játszani és nem befolyásolja a játékod arról nem igazán kell tudni sem.
     
    xHAZAFI kedveli ezt.
  19. Røвєяτ-ø*HU*

    Røвєяτ-ø*HU* Fórumprofi

    Sok mindentől függ. De leginkább az ágyúkon múlik. Nem mindegy pl. milyen ágyúval lősz... lőhetsz 55 fontossal, admival, 60 fontossal, más-más lesz a max sebzésed. Arról nem beszélve, hogy vannak olyan játékosok, akik 300 vuduágyúval szaladgálnak, azzal meg már elég szépet oda lehet durrantani. :p
     
  20. NagyGiba.hu

    NagyGiba.hu Fórum ismerője

    Már elnézést, de pont én érzem úgy, hogy a falnak beszélek. Itt arról lenne szó, hogy tuti van egy max. sebzés, aminél nem lehet nagyobbat lőni. Ha ezt nem tudjuk, azzal csak a csalók vannak védve.