Visszajelzés Vitaszoba: A leszámolás napja!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 22.10.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Sziasztok

    antibot_layer1_de.jpg

    Egyre több vélemény érkezik a témával kapcsolatban, de elég rossz helyre, nyitok egy témát, itt beszéljétek meg, ill írjátok le mit is gondoltok róla.
     
  2. fityes{HUN}

    fityes{HUN} Járnitanuló

    Szia DD.

    Hát ha komolyan sikerul elkapni minden botost és egyformán lessz alkalmazva a bann minden játékosnál, akkor teljesen egyet értek ezzel az otlettel. Most harcolni némelyik játékos ellen akirol tudom hogy botozik egyszeruen esélytelen. Tul sok náluk a gyongy, loszer és csak elszomorító hogy egy tisztességes játékosnak nincs esélye az ilyenek ellen.

    Másrészt sok event alatt megfosztják a tisztességes játékosokat a jovedelemtol, mert ugye 24 orán át futtatják a progit, a mappot kipucolják a roncsoktól és sorjában lovik az event hajókat. Én támogatom az otletet.
     
    Canada kedveli ezt.
  3. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szia
    Ez nem ötlet, ez egy tény, melyet láthattál ma délután a játékban ;)
     
    Canada kedveli ezt.
  4. Tranyo

    Tranyo Törzsjátékos

    Hat lehetne azert komolyabban is csinalni , a botosok egy tized resze kapott 2 hetes bannt , maradek 90% meg nyomja tovabb mintha nem tortent volna semmi . . .

    Szoval finomitani kell azon a botszuros dolgon es egytol egyig az osszeset tegyek ki ( mellesleg en nem 2 hetet adnek nekik , 1 ev kezdesnek legalabb ) .

    En szurkolok hogy legyen belole valami
     
    Canada kedveli ezt.
  5. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szia Tranyo

    Hogy most ennyi játékos lett zárolva, az nem azt jelenti hogy csak ennyit fogtak meg ;) 2 hét figyelmeztetés, hogy gondolkozzon el mindenki, hogy is tovább. Ha ezek után is marad a csalás mellett akkor 'repül'.

    Saját vélemény, de megosztanám, a BPnek nem az a szándéka, hogy minden botost kizárjon, és ne játszanak (hiszen megtehették volna hogy akit ma bannoltak végleg bannolják, vagy akár több játékost is bannolnak), hanem az, hogy elérjék, ne használják a botokat. A 2 között, óriási a különbség.
     
  6. Prototype

    Prototype Járnitanuló

    ezzel csak az a probléma hogy azokat is kibannolják akik semmilyen segédprogramot nem használnak így történt velem is és ezt jelentettem is supportra bevallom semmi jóra nem számítok de hogy semmilyen értesítést sem írnak hogy ezért meg ezért bannoltunk az már felháborító na de mindegy lassan elveszik a kedvem a játéktól pedig ha hiszitek hanem teljesen tisztességesen játszottam mindeddig :(
     
    Canada, GyilkosTorpe és gery1665 kedveli ezt.
  7. gery1665

    gery1665 Utánpótlás-írogató

    Én is hasonlóan jártam, persze értelmes válasz nem érkezett. Konkrétan indoklás nélkül tiltottak ki. Azért megnéztem a játékot és mit látok!!! Rengeteg olyan játékos játszik tovább akiket én lőttem ki miközben botoztak. Megint a közepesen költő játékosokat rakták ki. Hiszen jön Halloween, a bevétel meg kell. Ennyit a példa statuálásról szégyen az egész. A support meg csak annyit ír, hogy bot szűrő meg fogott, azt a választ várom, hogy mikor és milyen bot-ot használtam, mert arra én is baromira kíváncsi vagyok.
     
    Canada kedveli ezt.
  8. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Sziasztok

    Természetesen lehet vádaskodni, és az igazatokat bizonygatni, a központi szűrőn akadt fenn akit zároltak, lehet nem tegnap, vagy nem folyamatosan, lehet csak 3 hónapra 1 percre használtál valamit, és nem volt szerencséd, már megfogott. Senki nem mondta, hogy mást nem fogott meg, sőt azt se, hogy most mindenki megkapta a figyelmeztetést (december-januárban is volt hasonló, ott is 3 körben zárolták a hajókat, lehet most is így lesz). Amíg viszont nem tudjátok pontosan kit is zároltak, ugye ezt nem is fogjátok tudni, elég aranyos, azt állítani megint csak a nem fizetősöket zároltak. Voltak abban bőven TGC tagok is, bár lehet erről nem dicsekednek.
     
    Canada kedveli ezt.
  9. Prototype

    Prototype Járnitanuló

    Kedves DD értem amit mondasz de nekem mégcsak bot programom sincs és semmilyen formában sem tudok olyan dologról amivel tudnék csalni és így lehetetlen is szerintem azt mondták hogy botszűrő fogott meg de akkor szerintem meg kellene vizsgálni azt mert nagyon nem jól működik az tuti ,az én elméletem pedig az hogy simán látták hogy rengeteg csilim van és simán kizártak semmilyen egyébb dolgot nem néztek ez így abszolút nem korrekt én már megkaptam a büntetésemet egy tavalyi eset miatt és most ezt tovább tetézik hát köszönöm szépen megvan a véleményem erről.Tavaly óta nem történt semmilyen formában semmi csalás az accountomon de még a gépemen sem mindenképpen kérem ennek a felülvizsgálatát mert ez szemenszedett hazugság:mad:
     
  10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Mindegy, hogy mikor csaltál. Megkaptad a büntetésed! Aki a tűzzel játszik...
     
    ۩MΞĢŢΘŖĻØ۩ és LadyCat kedveli ezt.
  11. arsenal125

    arsenal125 Fórumprofi

    Persze ilyenkor mindenki ártattlan meg senki nem használ segédprogramot, máskor meg nem férsz el tőlük a mapon annyian botoznak... :)
     
    LadyCat és ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  12. Hunter-11

    Hunter-11 Fórum-zöldfülű

    nem kelletvonalközzé tenni ésakkor sokan buktak volna le...!;)
     
    LadyCat és ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  13. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia!
    Nem az a cél, hogy kiürüljenek a mappok, hanem, hogy végre mindenki tisztességesen játsszon.;)
     
  14. Hunter-11

    Hunter-11 Fórum-zöldfülű

    Én ezt értem csak kb egy hónap múlva ujra elkezdik ha csak nem fogják minden nap használni ezt a programot...
     
  15. bares(HUN)

    bares(HUN) Junior szaki

    A vizsgálat még a közzététel előtt volt.
    Bár ugye elvileg folyamatosan...persze néha jó ezt tudatosítani a "tömegekkel" is.
    Így lehet kicsit puffogni rajta :)
    Én támogatom a csalók minden nemű kiszűrését, eltávolítását.
    Egyik játékban sem értem a folyamatosan botoló emberkéket, főleg, hogy általában nekik a legnagyobb a szájuk az "elért" eredményeikkel.
     
    Canada kedveli ezt.
  16. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Remélhetőleg a végleges kizárás elrettentő és nem kezdik újra...;)
     
    Guccy kedveli ezt.
  17. Gunar2*MSZ

    Gunar2*MSZ Fórum-zöldfülű

    Kedves hozzászolók !
    Az új akárminek nevezett rendszer hibás !!!!!
    Életem 40 éve alatt senki nem nevezett csalónak és ezt egy emberek által készítet akárminek sem tűröm el.
    3 éve játszom havi 20-30.000 ft költök eme ingyenes játékra sem az érdekem sem a tudásom nincs meg ,hogy csaljak.
    A hiba ott van ,hogy ha valamilyen bónuszod lejár pl: krisieső vagy Királynő kegyelme nem esnek le az ágyúk és ezt ismeri fel a rendszer botnak .
    Szerintem jópár játékos került ez miatt kizárásra ez egy hiba és nem csalás . Ez csak a hajón lévő plusz ágyúkra vonatkozik !
    Tegnap kb . 30 levelt írtam "nem tudom minek nevezzem játéknak " elöször magyar szupport de ott semmibe vettek utána német ,angol de mindenhol akadályokba ütköztem .
    Pedig csak azt kértem vizsgálják mégegyszer a hajómat de süket fülek mindenhol .
    21 -ik század hol az igazság ?
    Ekkorát mostanában soha nem csalódtam !!!
    És csalónak neveznek egy hülye hibás program miatt !!!!!!
    Valakinek van infója hol tudnék panaszt tenni vay bármit ?
    Elöre is köszönöm.
     
    Canada, Gonoszdoboz.hu, -MrT- és 3 más kedveli ezt.
  18. Baba

    Baba Fórumlakó

    Szia
    Hát hogy nem esik le az a 10 ágyúd azért biztos nem bannolnak mivel az 1 hiba és nyugodt lehetsz azt ki is fogják javítani . Bann a segédprogramok használatáért jár .
     
  19. Craftboy.

    Craftboy. Utánpótlás-írogató

    Végre egy jó fejlesztés grat BP !!! Támogatom ezen kezdeményezést!!!!
     
  20. ***Titanic***

    ***Titanic*** Fórum-zöldfülű

    É
    Én is támogatom a csalók kizárását de ami nálam történt az tavalyi évben történt nem idén és azért tökéletesen megkaptam az 1 hónap kizárást tavaly illetve rengeteg gyöngyöt vontak le amit még mindig gyüjtögettem hogy lefogyjon a tartozás magyar support csalónak nevez engem úgy hogy semmilyen bizonyítékot nem mutatnak fel szerintem ez erőteljesen beleütközik pár nem én általam alkotott magyar törvénybe ha csalónak neveznek akkor pontos leírást kérek arról miért is neveznek annak és minden irományt innentől kezdve elmentettem a megfelelő helyen be lesz mutatva és nem érdekel hogy milyen központ vagy nem központ vagy akármilyen helyen is döntötték el hogy csaló vagyok vagy sem jogi vonatkozása lesz az ügynek ha nem történik valami viszontlátásra kedves tisztességes játékosok ÉN IS AZ VOLTAM :(