Visszajelzés Vitaszoba: Hajósinasok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 30.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Prin©eѕ

    Prin©eѕ Járnitanuló

    Sziasztok
    Hát igen mióta hajósinas van nincs is Manamusa NPC lent amerika 2ön , nem tudom akkor hogy lehet belőle szerezni . 5/ alatt 1 kereskedő NPC nem jelenik meg biztos valami hiba :(
     
  2. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Még az idén bekerülnek az üstbe?:mad:
     
    Røвєяτ-ø*HU* kedveli ezt.
  3. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Bízzunk benne, hogy minél előbb sikerül az üstbe varázsolni őket;), de kérnénk titeket, legyetek türelemmel, új fejlesztés!:)
    Részemről nem volt nagy áldozat megvenni még +2 hétre a Hajósinast. Bár tudom, van, akinek az. Nekik a puskaportöltők jelenthetik a megoldást. Bár még van pár nap az ajándék Hajósinasból, talán addigra meg is oldódik.
     
  4. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Csak lassan két hete behozták az inasokat a játékba, kivétel az üstbe. Így a naponta bedobott mojoból nem jön az inas, mert nem képesek betenni az üstbe, pedig már aktív eleme a játéknak. Ha meg benne lenne akkor nem kéne venni... Gáz!!!
     
  5. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Lehet, hogy akkor is kell majd venni, ha benne lesz az üstben. Nem tudod még milyen gyakorisággal adja. Nekem Rabszolgák esetében is vennem kellett, mivel nem kaptam kellő mennyiséget. Persze nyilván, más volt az ára db.-ra nézve, de nekem megér ennyit akkor is, ha ugyan olyan gyorsan szeretnék sebezni, mint eddig. Akinek viszonylag nagy hajója van, nem lehet gond ez a gyöngy mennyiség. Akinek meg még picurka, az eddig sem hiszem, hogy megengedhette magának gyöngyért. Minden esetre ezen fölösleges még vitázni is, van pár nap az ajándékból, talán addigra meg is oldódik aruba esete.;)
     
  6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Nem vagyok kis hajó és nem okozna gondot megvenni, de mivel sokat csilizek játék közben így sok mojo össze jött/jön így nem kellett költeni rabszolgára.
     
  7. NézElőd

    NézElőd Fórum-zöldfülű

    FM_Fox
    1,10,14-én írtad, hogy továbbítottad a problémát, ma 18.-a van és semmi javulás! Érdekelne, hogy mennyi idő kell egy hibajavításhoz?
     
  8. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Én válaszolnék, ha nem haragszol.:) Nem tudhatjuk, mihez mennyi idő kell. Lehetnek fontosabb hibák, amik elsőbbséget élveznek. Mi konkrét időpontot nem tudunk nektek írni. Mihelyst lesz valami hivatalos, azt közölni fogjuk.
     
  9. Europa5

    Europa5 Fórumlakó

    14 napnál hosszabb időre meg lehet hosszabbítani?
     
  10. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia!

     
    Europa5 kedveli ezt.
  11. NézElőd

    NézElőd Fórum-zöldfülű

    Engem most már érdekelne, lesz e hajósinas valamiből, vagy tényleg csak gyöngyért lehet e vásárolni?
    Másik: Puskapor töltő semmivel nem gyorsítja meg a lövést! Néztem a nélkül is és azzal is, ugyanannyi a töltésidő! De akkor minek???
     
  12. **M.I.L.Á.N**

    **M.I.L.Á.N** Aktív író

    Helló miért nincs benn a feketepiacon a hajóinas?
     
  13. Esi

    Esi Fórum admirálisa

    Tegnap Jolly Roger alkalmából volt bent a hajósinas.
     
  14. **M.I.L.Á.N**

    **M.I.L.Á.N** Aktív író

    tegnap még volt hajóinasom és nem néztem mikor jár le ezért nem vettem tegnap ! egyáltalán miért nincs ben az új boltnál ? pedig benn volt nem?
     
  15. Esi

    Esi Fórum admirálisa

    A legelején tudtommal bent volt, de azóta változtattak rajta ráadásul eseményhez is kapcsolódhatott. Jolly Roger idején úgy látszik, továbbra is állandó jellegű kellék lesz, akkor érdemes megvenni a 7 napot, úgyis halmozható buff.
     
  16. ♥Crazyß♥™

    ♥Crazyß♥™ Utánpótlás-írogató

    Az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy szervert váltok ott fent van a hajósinas a fekete piacon, de a rendes szerveren amin játszok nincs??
     
  17. dudka1

    dudka1 Törekvő

    Azért, mert csak egyszer adják. Amelyik szerveren felhasználtad, többet nem kapod meg alapból.
     
  18. ♥Crazyß♥™

    ♥Crazyß♥™ Utánpótlás-írogató

    Ezt jó tudni :( köszi a választ:))