Prémium

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠, témanyitás ideje: 20.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    "Ahoj kalózok!

    Úgy döntöttünk, hogy az Aranyberill ékkő 10%-os bónuszától független, a Lezárt ládák már 'csak' 1 hónap prémiumot adnak. Tisztában vagyunk vele, hogy sokáig akár 2 hónapot is kaphattatok, de azóta a Prémium tagság újabb előnyökkel jár, és így már túl sok lenne az az extra hónap. Főleg hogy maga az ékkő csak 10% bónuszt adna, ez esetben pedig 100%-t adott.

    Ez a változtatás csak a Lezárt ládákból kapható prémiumot érinti!

    A Seafight csapata."

    Milyen újabb előnyök vannak a prémiumba? :)
     
  2. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szia

    Ne ragadj el 1-2 szónál, próbáld az egész mondatod értelmezni. Nem azt írtam hogy most kapott új előnyöket, hanem mióta 2 hónap prémet lehet kapni a ládákból, azóta kapott. Mikor először lehetett 2 hónapot kapni, akkor még szó sem volt a fent említett ujdonsgokról.
     
  3. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

  4. Hirnév

    Hirnév Aktív író

    Teljesen jo, nem is értelek :D
    10% :)
     
  5. Saracen

    Saracen Kivételes tehetség

    Képességgel együtt sem ad 2 hónapot ?
     
  6. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia!
    A közleményben egyértelműen írja
    .
     
  7. tס๒ץL(v)ƒa|Hµñ|

    tס๒ץL(v)ƒa|Hµñ| Járnitanuló

    Attól tartok, hogy az Aranyberill ékkő szép lassan kezdi elveszíteni az értelmét.
     
  8. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Szia! Miért veszítené el? Attól, hogy 1 hónap prémiumot ad csak, az összes többi jutalmat viszont rendesen számolja. Szerintem nincs ezzel probléma ;)
     
  9. tס๒ץL(v)ƒa|Hµñ|

    tס๒ץL(v)ƒa|Hµñ| Járnitanuló

    Szia Szitus.
    Nincs probléma, hogy 1 hónapot ad, de ha más jutalmakat is visszavesznek akkor az már probléma! Egyébként szerinted miért döntöttek így? Sokan nyitottak prémet event után? Vannak játékosok akik csak az aranyberill ékkő végett vették meg a dizit. Nekik nagy dolog volt a 2 hónap prém! Jó szelet!
     
  10. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia!
    A közleményben kizárólag a prémiumról van szó, a többi jutalom maradt, ahogy eddig. A 2 hónap prémium tényleg nagy dolog, de az 1 hónap sem rossz, ha épp olyat sikerül nyitni valakinek. Én annak is örülni fogok. :)
     
  11. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Sziasztok

    Tehát még egyszer az indoklás.

    A ládákból kapható jutalmakat eddig minden esetben felfele kerekítették, független a bónusz mértékétől! Azaz ha neked csak 1%os bónuszod is volt a lezárt ládák tartalmához, akkor amiből 1-t kaptál volna nem 1,01-t nem 1-t hanem 2-t kaptál, felfele kerekített tehát a rendszer. Ez még most is így van, minden jutalomnál, kivétel a prémium esetében.

    Amikor betették a lezárt ládákba a prémiumot a prémiumnak nem különösebben volt nagy előnye, azon kívül hogy ingyen javíthattál, majd már 2 hónapokat lehetett nyitni. Azóta nem elhanyagolható változás történt a prémium előnyöknél, hogy már nem 1000 hanem 10% élettel jössz vissza a tengerre. Hónapokig ment is így, majd rájöttek hogy a prémium igen is jó dolog, jó előnyöket adnak vele nekünk, még is piszok könnyű hozzájutni. Csak gondoljunk bele abba, hogy hány játékosnak nem lesz problémája a prémiumra akár a következő 4-5 évre, márpedig nem kevés ilyen van, persze mind olyanok akik eddig ládáztak.

    Erre mindenkinek megvolt az esélye, hogy nagy mennyiségben halmozzák fel, aki erre rászánta az idejét, és gyöngyét. Mindenkinek adott volt az esély, valaki élt vele, valaki nem, aki nem az már bánhatja, most már 2x annyira nehéz lesz a dolga. Bár nem hinném hogy aktív játékosként (tehát nem arra gondolok, aki 2 naponta beugrik 1-1 órára, és pont ezért igazából nem is sok hasznát venné a prémiumnak) mellett nagy dolog lenne havonta 1 prémiumot nyitni.

    A lényeg, hogy a játék készítői minden esetben fenntartják a jogot a változtatásra, melyet ki is használnak, ha kell. Ha tehát úgy határoznak hogy innentől valamiből kevesebbet lehet kapni, mert szerintük szükséges ez a változtatás, akkor megtehetik. Ilyen változtatást láttunk már mindkét irányba, ami a játékosoknak jobban bejött, és kevésbé.
     
    |SZITUS| kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.