Házi kedvenc, Füstbomba

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: SzellemCápa, témanyitás ideje: 25.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. SzellemCápa

    SzellemCápa Junior szaki

    Jó lenne ha a bestia nem maradna le messzire a ha jótól. Most ha véletlenül siker is valakitől meglépni látótávolságon kívülre akár merre próbálok megszökni nincs esélyem elég arra indulnia amerre a lemaradt bestia megy. Azért az üldözöttnek is kéne némi esélyt kapnia mert jelenleg szinte esélytelen. A füst nagyon rövid ideig hat, még a lőtávolból sem lehet kiérni. A várakozási idő miatt mire bármilyen védekezésbe kezdenék már ki is lőttek, vagy legalább is a sebességemet már el is vesztettem.
     
  2. Hirnév

    Hirnév Aktív író

    Igen a füst bombát nyugodtan fel emelhetnék 20-30mp-re.
    a védekezés meg valoban nem tul j a várakozási idökkel.. én is sporolok a páncéllal..
     
  3. kék=mókus

    kék=mókus Fórum-zöldfülű

    :) Én nem is használom, nem értékelem sokra. :D
     
  4. SamuelTaylor

    SamuelTaylor Fórumprofi

    A Füstbomba elsősorban támadó-, nem védekező eszköz. Ezt úgy értem, hogy az egyik támadó füstbombát dob az ellenségre hogy a társai is odaérjenek vagy könnyen bejelölhessék.
     
  5. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Még jó, hogy füstbomba hatása alatt nem lehet kijelölni.
     
  6. totis111HIP*❶

    totis111HIP*❶ Utánpótlás-írogató

    Nagyon egyszerű a megoldás kikapcsolod a bestiát hogy mások ne láthassák csak te és annyi.Mit gondolsz mások hogy csinálják? hát pontossan ugy :)
     
  7. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Csak olyan opció van: Saját házi kedvenc mutatása, ami annyit jelent, ha kikapcsolom, nem látom. Attól még mások látják. Mint, ahogy Mások házi kedvenceinek mutatásánál is magam számára kapcsolom be ezt a lehetőséget. Attól ő még látja a sajátját és más is.;)