Ötletek továbbítása

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Hirnév, témanyitás ideje: 25.11.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Hirnév

    Hirnév Aktív író

    Én tudok németül, csak azt nem tudom kinek és hova kellene cimezni a dolgokat.
    Neked tipp?
     
  2. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Sziasztok

    Amennyiben úgy gondolnátok magatok veszitek kézbe a dolgokat, a játék főoldalán találtok elérhetőségeket, ahova szinte bármit küldhettek ;)

    Az hogy nincs kint hogy mi lett továbbítva, nem azt jelenti hogy nem lett semmi, max csak még nem foglaltuk össze nektek.
     
  3. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Nem ők döntenek arról, hogy melyik ötletet továbbítják és melyiket nem.
     
    [DD] kedveli ezt.
  4. SamuelTaylor

    SamuelTaylor Fórumprofi

    Fogalmam sincs kikre gondolsz az "ők" alatt de én a moderátorokat azokra értettem akik ezelőtt is továbbították az ötleteket és remélhetőleg nem hagyják abba.
     
  5. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Mivel a moderátorokról írtál így rájuk gondoltam...
     
  6. SamuelTaylor

    SamuelTaylor Fórumprofi

    Szia,
    DD az adott esetben Hírnév hogyan továbbíthatná az ötletét? Hiszen az elérhetőségek között 2 e-mail cím közül egyik a support, amit nyilván a magyar support kapna meg a másik meg az Adatvédelmi megbízott e-mail címe amivel úgyszintén nem sokra megy. Ezenkívül valószínű hogy a telefon se nyer, mert nem hiszem, hogy bárki aki felveszi az gyorsan lekörmöli az ötletet.
    Kíváncsi lennék, hogyha küld postán egy levelet azt tényleg megkapná-e egy illetékes ember a Seafight csapatból. Erre lgysz válaszolj.
    De ha Hírnévnek pont van egy Fax gépe akkor azzal talán tényleg megérkezik valakihez az üzenet.
    Én még meg is értem, hogy nem akarnak túl egyszerű módokon elérhetővé válni, h mindenki küldözgesse nekik a spam leveleket de ha valaki tényleg komolyan gondolja az ötletét annyira, hogy ne csak pár játékos lássa azt fórumon és ennyi, az szánjon rá annyi fáradtságot h feladja postán és reménykedik h meg is érkezik;)
     
  7. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szia

    Ja hogy ott nincs külön 'ötleteket ide' mail vagy levelezési cím, netalán telefon szám? o_O Na mert lehet ezeket pont ide kell leírnotok. Hogy az ott talált mely címre külditek vagy melyik telefonszámot hívjátok az már nem az én gondom. Nem véletlen vannak megadva azok az elérhetőségek, nem a szomszéd pék telefonszáma :p. Egyébként a Bigpoint oldalán további telefonszámokat, és címeket találhattok.

    Olyanokat próbálunk továbbítani, ami tényleg jópofa lehet, ami tényleg újdonság volna és nem utolsó sorban amivel megérné fáradozniuk a fejlesztőknek (szerintünk).

    Na tehát, ha nem bízol bennünk, hogy eljuttatjuk ötleted oda ahol ezekkel foglalkoznak, akkor old meg magad, úgy ahogy akarod.
     
    FM_Héra kedveli ezt.
  8. Hirnév

    Hirnév Aktív író

    Csak egy kérdés,
    Hollandiában dolgozom, szoval nincs messze Németország, ha meg tudnám a székhelyük cimét, és oda mennék kocsival,
    Egyáltalán be engednének a kapukon ? :) Vagy a recepcion le adhatom a dolgokat? :)
     
  9. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Nem nagy dolog megtudni a címüket, hisz mondtam találsz elérhetőségeket, pontos címet, stb..

    Egyébként nem hiszem hogy beengednének, legalábbis a legtöbb komolyabb céghez nem lehet csak úgy bemenni, mint a sarki kis boltba :p. Recepción meg lehet néznének nagyot mikor az ötletedet magyarázod, hisz ott egy helyen csinálják kb az összes játékukat.
     
  10. SamuelTaylor

    SamuelTaylor Fórumprofi

    Szerintem ha találtál egy telefonszámot az nyilván az ügyfeleknek van hívd fel és bárki aki felveszi portás vagy ügyintéző szerintem vele meg tudsz beszélni 1 időpontot, amikor meglátogatnád a központot, azon belül is a Seafight Team et. És magaddal viszed az ötleteidet.
    Nem hiszem h fenn akadás lennél számukra sőt még örülnének is mint ahogy egy híresség a rajongójának.
    Ha ez nem nyer, még mindig odaadhatod a portásnak, aki valószínű h sok dolgozót ismer, hiszen naponta többször találkozik velük, ha mégse akkor is eltudja vinni a Seafight irodába.
    Viszont abban már nem vagyok biztos, hogy megérné e az utazás.
     
  11. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Mint egy híresség a rajongójának... hát a hírességek elszoktak zárkózni a nyilvánosság elől, csak akkor bújnak elő mikor ezt ők is akarják, közönség találkozó, ilyenek, egy sima hétköznap csak nyűg a hírnév ;)

    Arról nem beszélve, hogy a seafight csapata már megadta a lehetőséget minden játékosnak hogy ha ötlete van leírhassa azt a fórumon, ami talán eljut hozzájuk, amennyiben tényleg jó ötlet. Ha nem jut el annak pedig oka van, elsősorban az hogy még sem olyan jó ötlet.

    Hogy a portás ismeri a dolgozókat, hát meglehet, de mérget azért nem vennék rá, sokan max arcról ismerik a másikat, és talán azt se tudja cégen belül mit csinál, hogy ő most az egyik takarító, vagy épp egy programozó.

    1 szónak is 100 a vége.. ha azt gondolod neked olyan ötleted van ami hű de nagyon jó, de mi általunk nem jut el az illetékeseknek akkor old meg ahogy akarod, egyéb esetekben pedig írd le az ötletekhez.
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.