Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Teljesen mind1, hogy hol játszol, hol laktál stb... magyarok játszhatnak, ha te magyarnak érzed magad akkor nincs gond :p
     
  2. .KORMORÁN.

    .KORMORÁN. Járnitanuló

    :p A puding próbája az evés, majd látjuk a részleteket. :D
     
  3. -rombol.hu-

    -rombol.hu- Járnitanuló

    :rolleyes: Hajrá Magyarok! :)
     
  4. PUSKAS-cap.HU

    PUSKAS-cap.HU Utánpótlás-írogató

    :D Hajrá! :D
     
  5. =FENYŐ=

    =FENYŐ= Utánpótlás-írogató

    :oops: Nem egyszerű a pontos eredményt eltalálni kézilabdában, sok egy pontos válasz lesz. :D
     
  6. -nikos.hu-

    -nikos.hu- Járnitanuló

    érmet várok a lányoktól, de legalább 4 közé jutást
    :D
     
  7. PICK.SZEGED

    PICK.SZEGED Utánpótlás-írogató

    :cool: Szeretjük a kézilabdát! Hol tart a magyar foci? ..Hajrá!:)
     
  8. -marika-

    -marika- Járnitanuló

    Bízunk a csapatban, hajrá!:):D
     
  9. arsenal125

    arsenal125 Fórumprofi

    Nagyon örülök ennek a játéknak...Vb fórum játékról lemaradtam, de most nem! :)
    Már csak egy táblázat kénne, hogy tudjuk ki, hogy áll...Esetleg erről lehet tudni valamit?
     
  10. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Sziasztok

    Hogy álltok a tippelgetéssel? Ugye írtam a felén éppen hogy túl vagyunk, a résztvevők száma alapján bejön nektek :cool:, bár bennem azért felmerül a kérdés, hogy a játék miatt, vagy a jutalmak miatt o_O. Bár ez majdnem mindegy, lényeg hogy itt vagytok. Bár jó lenne, ha tényleg mindenki játszana, sok nevet látok még nap mint nap fórumon megfordulni, sőt olyat is aki még ír is, nem csak olvas, pl a Téli eseményhez, nem lenne nagy cucc pár témával arrébb menni, és szerencsét próbálni. A nyeremények kiosztása nem tudom meglesz-e még karácsony előtt, vagy csak az ünnepek között, de még bőven jól esne szerintem mindenkinek 1 királynő kegyelme az esemény utolsó 2 hetére, sőt még a király kegyelme sem lehetetlen senkinek, még annak sem aki ma tippelne először!
     
    Fobia kedveli ezt.
  11. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Na nem akartok írni, sebaj, ismét kérdeznék, bízva benne, hogy kapok pár választ :cool:... Ugye írtam hogy kicsivel 100 fölött járunk már ami a játékosok számát illeti, DE figyeltük a fórumot, és 1 nap alatt több mint 300 olyan regisztrált fórumozó fordult meg, és nézett szét a fórumon. Akik még egy tippet sem adtak. Elsősorban tőlük kérdezném, hogy miért nem? Mert eddig úgy gondoltam hogy 3 féle játékos van. 1. aki használja a fórumot, és így tud mindig mindenről; 2. teljesen hidegen hagyja a fórum, és történjen bármi ott, nem fog belépni; és a 3. aki ha véletlen valahonnan megtudja, hogy most pl egy fórum játék miatt érdemes felnézni, akkor azért felnéz. És akkor ez a 4. kategória lenne, hogy itt van látja, és még sem? 2 naponta 2 percet nem éri meg rászánni 1 hónap királynő kegyelmére, úgy hogy így is úgy is megy fórumra?

    Bár tudom elsősorban olyanok fognak írni, ha egyáltalán írnak, akik szoktak játszani, és most is játszanak, de ha tudtok olyat aki nem játszik, akkor megkérdezhetnétek hogy miért nem és megírhatnátok ide. Tényleg jó volna tudni az okokat, és ha tudjuk akkor már ezeknek megfelelően tudnánk alakítani a jövőben a játékokat, és talán egyszer látunk egy 200-300 fős játékot, ahol 40-50 nyertes van...
     
    FM_Héra kedveli ezt.
  12. NagyGiba.hu

    NagyGiba.hu Fórum ismerője

    Szerintem a klánoknak kellene népszerűsíteni a játékot saját berkeiben! Mi mindig sokan játszunk, néha együtt, néha külön... jó szórakozás ez a mindennapi lövöldözés mellett :)
     
  13. Vazulov

    Vazulov Utánpótlás-írogató

    Én 1. használom a fórumot , így tudok mindig mindenről. 2. Ha megtudom,hogy most pl. egy fórum játék miatt érdemes felnézni , felnézek. 3.Igen látom itt van, és mégsem, most pl. nem érdekel a kézilabda és ezért nem fogom böngészni mikor ki játszik (ciki de ez van de ugyan így vagyok a focival is) 4. Persze biztos jók a nyeremények nem vitatom, de amennyi időm van azért jövök fel, hogy hajókázzak :) (tudom, mint mondtad 2 perc)
     
  14. -Titok-

    -Titok- Utánpótlás-írogató

    ha eszembe jut, megnézem a fórumot. de hiába van nyeremény, ha nem érdekel a fórum játék
     
  15. Fejvadász

    Fejvadász Haladó

    Te tudod.
     
  16. arsenal125

    arsenal125 Fórumprofi

    Én azt szeretném megtudni, hogy a csoportkörök után egy mérkötés rendes játékideje döntetlen, akkor hosszabbítás van...Melyik eredmény számít a rendes játékidő vagy a hosszabbítás utáni eredmény?Ezzel kapcsolatban nem találtram információt
     
  17. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Sziasztok

    Köszi ezt a pár véleményt is.

    Szval, jogos, ha kevés időd van, játszani jössz, nem olvasgatni. Bár fura, hogy hogy nincs 2 naponta 2 perced egy olyan dologra, mellyel aztán összehozhatsz valami olyat amit vagy csak pénzért, vagy sok sok órás/napos játékkal tudnál összehozni. Tény hogy nem garantált a nyeremény, de nem is sok idő. Hát az ilyen játékosokkal nem tudok mit kezdeni :(.

    Azokkal főleg nem, akiket simán hidegen hagy, bár érdekelnének a részletek, mert az hogy
    elég bő leírás.
    Miért nem érdekel?
    • Nem akarsz itt is játszani?
    • Kevesled a jutalmat?
    • Esélytelennek érzed magad?
    • Úgy gondolod nem kapnád meg a jutalmat?
    • Nem neked való az adott játék, nem tudnád megcsinál?

    Tényleg az volna a cél hogy minél többen gyertek, hiszen annál több és értékesebb nyereményt adhatnánk. Mindezt csak azért, hogy gyertek fórumozni, nem kell napi szinten aktív írónak lenni, csak olvassátok el a leírásokat, és persze hogy kicsit felpezsdüljön az élet, itt a fórumon ;).

    Az eredmények, a rendes játékidőre értendőek, tehát ha véletlen hosszabbításra kerülne sor, az már más tészta, a rendes játékidőben a végeredmény döntetlen. Bár jogos a kérdés, hisz erre tényleg nem tértem ki.



    Így a végére, még van 2 meccs, 4 tipp, kicsit átrendeződött az élmezőny is, ezzel az utolsó 3 mérkőzéssel, hát igen, aki nem olvasta el figyelmesen az első hozzászólást, az nem tudta hogy félidőre is kéne tippelni, és így sok ponttól esett el. Holnap lesz az utolsó 2 mérkőzés, aki még nem tippelt még mindig regisztrálhatja magát a sorsolásra, hiszen ehhez csak 5 pont kell, 4-t már azzal kapsz ha a győzteseket eltalálod.
     
    Gallardo és FM_Héra kedveli ezt.
  18. .KORMORÁN.

    .KORMORÁN. Járnitanuló

    Jó lenne tudni az élmezőnyt, pláne, ha az egyenes kiesésnél változott. Szerintem egyetlen játékos sem számolgatta mások pontjait, talán a sajátját is csak az első 10-15 pontig. Egyébként pl. 25 pont 5 esélyt ad a sorsoláskor? /Vagy 27 pont mit ér a "kalapban"?/
     
    $gábor$(HUN) kedveli ezt.
  19. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Több pont, több esély, hogy kinek mennyi van, azt meg mindenki számolja magának, én persze számolom mindenkinek, de ezt nem publikálom, ez csak magamnak, a sorsoláshoz, illetve a különdíjashoz.
     
  20. MACSKA™

    MACSKA™ Utánpótlás-írogató

    Szerintem Nagyon jó volt,és remélem,hogy még lesz hasonló játék. A nyeremények pedig tényleg egyre jobbak,és boven megérte rá szánni naponta pár percet.
     
    FM_Héra és [DD] kedveli ezt.