Visszajelzés Vitaszoba: Fórum játékok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 11.3.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    :cool:

    Hasonló alatt mit értesz?
    Hasonló tippmix, ami nem igényel különösebb utánajárást, mint pl 1 kvíz.
    Vagy ami nem igényel túl sok időt? Esetleg ahol ilyenek a jutik, vagy ilyen hosszú? :D

    Bocsi ha sok a kérdésem ezzel kapcsolatban, de tényleg olyan játékot szeretnék csinálni amin az összes fórumozó részt vesz, vagy legalább a java. Pl 200 fővel már elégedett lennék ;) Egyrészt mert tényleg jó lenne látni, hogy ennyi aktív fórumozó van, aki esetleg megkedvelné a fórumot és a hétköznapi témákhoz is hozzászólna :), illetve, minél többen lennénk, annál több jó jutalmat adhatnánk.

    Tehát kérlek titeket, akik játszottak, és akinek tetszett, biztassátok társaitokat, hogy legalább legközelebb jöjjenek, mert jó lehet, függetlenül attól hogy most nyertetek-e, de főleg ha nyertetek, dicsekedjetek el vele :p hogy miről maradt le az aki nem jött.. ;)
     
    FM_Héra kedveli ezt.
  2. SamuelTaylor

    SamuelTaylor Fórumprofi

    Ezzel a fórumjátékkal is jó volt játszani. Nekem tetszik hogy változatos a játékok fajtája, időtartalma például hogy valamelyik 1 napos, másik csak 1 órás ez meg fél hónapon át tartott.
    Azért a tippmixes szerencsém itt is megvolt. Utolsó 2 meccs végeredményét telibe találtam csak sajnos a meccseket cseréltem fel:confused:;)
     
  3. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    Több ilyen tipusu forumjáték kellene
    grat BP ez jó volt
    Kellemes Ünnepeket Kívánok minden BP dolgozónak és játékosnak
     
  4. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

    Nagyon jó kis játék volt! Már a következőt várom :D:D;);)
     
  5. SamuelTaylor

    SamuelTaylor Fórumprofi

    Sajnos most se nyertem:( Gratulálok a nyerteseknek!
    Egy pont rangsort viszont szívesen megnéztem volna, hogy ki hányadik lett a tippelgetéssel.
     
  6. Skyline

    Skyline Haladó

    Honnan tudod, hogy nem nyertél??? Én még nem láttam hivatalos nyerteslistát.
     
  7. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    Nyugi mindig késik minden nem vetted még észre?
     
  8. SamuelTaylor

    SamuelTaylor Fórumprofi

    A nyerteslistát még nem írta ki és valószínű ez átcsúszik Karácsony utánra, de DD a kiírás előtt üzenetet szokott írni a nyerteseknek akiknek van kb 1 napjuk válaszolni, hogy melyik jutalmat kérik. És szerintem ezeket az üzeneteket már elküldte csak most hosszabb időt hagy a válaszra mert ilyenkor Karácsonykor nem nagyon jönnek fel az emberek fórumra.
     
  9. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    ha ez a helyzet én se nyertem :-(
     
  10. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Sziasztok

    Erről már korábban írtam, hogy én magamnak vezettem a pontokat, aki esetleg kíváncsi, az számolja át magának. A válaszok publikusak, látja mindenki mindenki válaszát.

    Ez így van, így szokott menni minden olyan játék után, amikor valami választható nyeremény van. Ami változó szokott lenni, hogy mindezt a játék után mennyivel. Sajna most ez a karácsony bekavart, de nem baj. Januárig van időnk, addig csak behozzuk a lemaradásunkat :cool:
     
  11. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    Az hogy számoltad a pontokat csak egy dolog az egy nyertes :)
    Nem kommentálom azt ahogy kezeled ezt a helyzetet te dolgod, de sztem nem kell csodálkozni azon miért ilyen "népszerű" a forumjáték
    Valószínű uccsó volt nekem is ez
     
  12. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Nem is csodálkozom, eddigi legjobb volt, hogy neked pont ez volt az utolsó, mert épp nem tetszett valami, pl hogy nem mutatom meg kinek hány pontja lett, vagy mert még nincs eredmény hirdetés, esetleg pusztán azért mert nem nyertél hát a te bajod, legközelebb mások jobb eséllyel indulnak.

    Az eredményeket a support csapata látja, ellenőrzi, felügyeli. Azt még elhiszem, hogy valakinek eszébe jut hogy esetleg olyat 'sorsolok' aki nekem szimpatikus vagy akármi, de pont az ilyen vádak elkerülése végett szoktam kérni, hogy tényleg nézzék meg kik nyernek, illetve vagyunk esetenként többen a sorsolásnál. Persze aki nagyon kekeckedni akar, az erre is rámondja, hogy korrupt az egész csapat :cool:

    Szval leírtam pár variációt, ami így hirtelen eszembe jutott még is mi okból írsz ilyet... Aztán majd kiderül változik-e a véleményed.
     
  13. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Viszont már jó lenne a sorsolás. Egyszerű volt az egész játék, egyszer már szerencsém volt és bízom benne, hogy most is az lesz. Napi 1 perc semmit nem vett el tőlem...
     
  14. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    A klánomból 4-en nyertünk és az egyikük a különdíjas! ;) És nekem is szerencsém volt! :p Gratulálok minden nyertesnek! :)
     
  15. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    óó te jó ég, na majd akkor megkapom hogy biztos a klán társatok vagyok valami o_O
    Csak mert ma megint jött 1 sztori, hogy már előre megvan ki nyer meg ilyenek... Nem tudom, azért azok akik eddig nyertek, nem csak most úgy általában, reagálhatnának valamit, hogy is működik ez...:oops:
     
  16. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    azon okbóól írok ilyet amit tapasztalok rendszeresen
    nem korupció hanem egyszerű információcsepegtetés az oka ami sok esetben az event közleményekben is visszaköszön
    anno vezető fejlesztő tréningen tanították
    -"ha nem tudsz időpontot tartani ne igérj" az igéret egyfajta feltuningolt állapotot idéz elő és csalódást okoz ha nem realizálódik
    -"a kevés és hiányos információ elkedvetleníti az embereket" és a várakozás megölte az élményt esetemben, ami a hiányos és fals információkból adódott
    valóban a legjobb játék volt és nem bántam meg hogy részt vettem rajta az aroganciád meg hogy jobb esélye lessz másnak ám legyen jobb esélye
    véleményem lehet hogy fog változni a későbbiekben de egyelőre építő kritikának szánom a távolmaradásom
    részemről téma befejezve majd jelzem megfelelő forumon ha változást tapasztalnék
     
  17. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Köszi a véleményt, nem ígértem pontos dátumot, pont azért mert nem csak rajtam múlik a dolog, így pedig garantálni sem tudom, más idejével meg persze nem én gazdálkodom. Már a játék elején is ennyit írtam:
    • Eredmény hirdetés a Játékot követő héten.
    A játék vasárnap ért véget, ma szerda van, szerintem még bőven időben vagyok, és tartom amíg írtam. Azt már csak mellékesen megjegyeztem hogy szeretném karácsony előtt eltudni a dolgot, ez nem sikerült, de az eredetileg meghatározott időintervallumon még bőven belül vagyunk. Ezért pedig nem értem a dolgot.

    Az hogy kevés az információ lehetséges, de lehet kérdezni. Az eredményekkel kapcsolatban ugyancsak az elején elhangzott hogy nem fogom nyilvánosságra hozni a részeredményeket, ki hogy áll. Ezt mindenki maga is nyomon tudná követni ha szeretné.

    Elnézést, ha korábbi hozzászólásommal megbántottalak. Nem ez volt a célom, csak tudd, hogy attól hogy 1-2 játékos esetleg eláll a játéktól, és nem fog játszani még nem nagy tragédia. Ha esetleg senki nem akarna, az már más helyzet. Persze akkor már nem kellene vele foglalkoznom, nem kellene osztanunk semmi nyereményt, annyi gonddal kevesebb. De én szívesen foglalkozok a témával, és szeretném ha tartanánk ezt a tendenciát, tehát hogy minden hónapban van valami.

    Ha távol maradsz az nem biztos hogy építő jellegű volna, de ha a kevés információ alatt még a részeredményeket érted, ill hogy lehetett volna publikálni a végeredményt is, ki hogy zárt, az még változhat a jövőben. Ehhez azonban már az elejétől úgy kell készülnöm, amire most nem készültem, nem gondoltam. Legközelebb akkor készülök a játékos barát, és a játékosok számára is publikálható táblázattal ;).

    Nem véletlen írtam, hogy írjátok a véleményt, azzal hogy valaki megsértődik, vagy mert úgy is bunda az egész még nem fog változni a helyzet. Itt azért egyszerűbb mint a játék ötleteknél, itt rögtön az "illetékeshez" kerül a dolgot ;). Bocsi hogy mindig erre a bunda dologra térek ki, csak tényleg viccesnek tartom, hogy bár ide nem írták még le, de tényleg sokan ezért nincsenek itt :cool:
     
  18. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Tuti bunda volt... Úgy beszéltük meg, hogy az egész klánom nyerni fog... :D
     
    [DD] kedveli ezt.
  19. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    mondjuk én vártam hogy jelzed sajnos nem tudod tartani a karácsony előtti időpontot technikai okok miatt
    kevés info esetén nem nagyon kérdezek mert tapasztalom az aroganciát amivel kezelitek sok esetbe, tisztelet a kivételeknek
    ha nem nagy cucc hogy pár játékos nem játszik erre hadd ne reagáljak sok beírásom láttad így tudod erről a véleményem :)
    köszönöm hogy megfontoltad és figyelembe veszed hogy némiképp "játékosbarát" abnak kellene lenni eme játékoknak
    nem sértődrem meg ha "játékosbarát"-abb lessz a forumjáték szívesen részt veszek de addig távol maradok attól ha nem nagy cucc úgyse hiányzik egy player
    a bundáról meg annyit magyar mentalitás az összeesküvés elméletek gyártása miért lenne itt a játékba másképp meglepö hogy ez egyáltalán foglalkoztat ha nem írják le nem kell farkasért kiáltani majd jön az magától is :)
     
  20. ÁrpyHUN

    ÁrpyHUN Junior szaki

    Én is nyertem! Szerintem jó és egyszerű játék volt. Igaz én végig tippeltem, mert nem vagyok kézilabda fan. Köszönöm a lehetőséget.
     
    Gallardo kedveli ezt.