Találati arány

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: kecsó, témanyitás ideje: 6.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kecsó

    kecsó Fórumlakó

    Sziasztok! Igazából sejtésem sincs hova kéne írni de ha igazam van akk ez is hibának számít:

    Tisztában vagyok a fogalmakkal mi mit jelent de akár h is számolom rossz a találati arányom!

    Mert: (ágyú)75%+(bástya)5%+(tehi)6%+(kedvenc)10%+(ágyús)+5%+(kő)3,5% =104.5% a találati esély(EM), azaz nekem mindig ugyan azt az 1 számot kéne lőnöm ,mint repeszesővel,azaz 7045-öt ,mert hát 100% felett van a találatim,de ennek ellenére még mindig van pár kósza lövés ami 150-200-al is kisebb a max.-nál.....
    Na ,de ennek nem lenne szabad megtörténnie!
     
  2. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia!
    Ahhoz, hogy a tehetség is számítson, használnod kell a puskaport. Talán itt a bibi, ha az nincs fent máris ugrott a 100%. Nem ez lenne a helyzet, akkor nézd végig, minden ténylegesen aktív-e nálad.
     
  3. kecsó

    kecsó Fórumlakó

    Tudom Héra kk a válaszod már végig néztem sztem az ágyús ami nem aktív mert azt nem lehet eladni nem engedi a rendszer hiába kattolok ,meg nekem szimplán por nélkül is 100% felett kéne lennem és mindent le és feltettem de mindig ugyan úgy van néhány kisebb löket amit nem tudok hova tenni
     
  4. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Attól, hogy éppen hogy 100% feletti a találati arányod még marad egy minimális szórása a sebzésednek. Ahhoz hogy fixen mindig a maxot lőj ~110% vagy annál magasabb találati arány szükséges. Csak gondolj arra, hogy mikor 90%találati aránnyal lősz akkor sem mindig csak az ágyúk 90%-a talál, akkor is előfordulhat hogy betalál mind a 100%, bár erre kicsi az esély, vagy épp csak 80%. ennek van egy szórása. 100% találati arány mellett is, lehet csak 90% fog találni, utána 100%.... stb..
     
  5. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Szerintem is az Ágyús a hibás!
     
    kecsó kedveli ezt.
  6. kecsó

    kecsó Fórumlakó

    De DD!
    Ha azt nézzük,akkor ez az egész meg egy átverés és zűrzavar....
    Mert hát ugye 100% magyar jelentése Biztos !Azaz ha úgy van ahogy mondod ez a brutál nagy átverés!
    Ha egy másik oldalról nézem a dolgot akkor meg a BP. ellent mond saját magának mert ha 110% kell hogy mindig fullon lőjön egy adott játékos és valakinek tegyük fel 110%-os a max. találatija,akkor a gép/szerver Mit tud (tőled idézek)"Félre tenni"???
    És ezzel én nem kötekedni akarok (bár ez is leszűrhető),de akkor ez megint csak olyan mint a mojo fed ..akinek "bazi nagy szerencsélye" van annak már 3 évre előre van fedje akinek meg nincs annak meg évi 1x dob :p :D
    és am pont néztem a mojo fed egyéb kategóriában van a elit lőszer meg elit lőszer kategória és poén: egyéb 35% esély Elit lőszer 16% esély :p :p :D :D ennek ellenére minden 3 mojo lőszer ad :p :D
    Na mind 1 nem terelem a szót sztem a BP.-nek lehetne jelezni hogy nézze meg ezt az incidenst és jó lenne ha erről is adna még 1 tpick-ot hogy nem is 100% az a 100%....
    ha meg úgy van ahogy mondod akkor meg : :mad::mad::mad::mad::confused::cool: (Y) (Y) :p :p :D :D :D :D
     
  7. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Ebbe semmi átverés nincs, én amióta játszok mindig is volt szórása a sebzéseknek, tehát mindig is így működött.

    Teljesen mindegy hogy mennyi a találati arányod, ha te azt mondod, hogy 100% mellett már mindig maxot kellene sebezned, akkor ezek szerint 90% találati arány mellett mindig csak a max sebzésed 90%-t kéne lőnöd. De még sem annyit sebzel már évek óta hanem, valamikor alig kevesebbet mint a max, valamikor jóval kevesebbet. A sebzés szórása miatt.
     
  8. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Nem mindegy, hogy 100%-os találat vagy 100% találati ARÁNY...
     
  9. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

    Sziasztok :)
    Kecsó: És akinek nincsen találati aránya, az nem lő semmit?!?! :D:D:D:D:D:p:p:p:p:p
    Hiába van nekem akkor full vudu ágyúm, ha nincsen találati arányom? Jóóféle :rolleyes::D:D
    Ui.: Nem kötekedés, de ha a % biztos lenne akkor kb itt tartanánk :)
     
  10. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Azért ennyire nem durva a dolog. Minden ágyúnak van egy alap találati aránya ;), tehát ha nincs találati arányod, az azt jelenti nincs is ágyúd, akkor viszont igaz hogy nem lő semmi :D
     
  11. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

    Jajh igen bocsi.. :oops::oops:
    Nem figyeltem :p:p:D:D
    De lényeg megvan ;):D
     
  12. Kronos[HU]

    Kronos[HU] Utánpótlás-írogató

    Üdv! A találati aránnyal nekem is adódott egy elég komoly problémám és nem értem már ezt az egész puskaporos agwe szemes történetet...a helyzet a következő: a sebzésem eddig max. 8056 porral elég sűrűn meglövöm a hiba nem értem hogyan hiszen 75% találati az ágyúkból, 5% az ágyús, 6% agwe szeme és nincs semmi más ami találati arányt növelné és természetesen 0 admirál is ágyúval sebzek ekkorát valamint 265 ágyúval, a sebzésem ingadozása 7800-8056, de ha felteszem a repeszesőt sem változik nem lövök sűrűbben 8056-ot sem kevesebbszer 7800-at, viszont van egy másik hajóm amin 6300-körül ereget, amikor meg vettem rá a kifényesített ágyú csövet meg 6900-7200 közt sebeztem úgy hogy azon bástyából is meg volt 5% találati arány és 215 ágyú a "fedélzeten" bár ez még akkor volt mikor a puskapor nem volt át alakítva, szóval csak azt szeretném meg tudni hogy eme jelenség teljesen normális-e?
    Válaszokat előre is köszönöm! :)
    Újabb fejlemény, megnéztem a kisebbik hajón +10% találatival, +200 sebzést értem el max. tehát szokásos történt....
     
    Utoljára szerkesztett: 12.1.15
  13. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Én ebből egy szót se értek...
     
  14. Péter

    Péter Fórum ismerője

    Sziasztok. Nekem a hajón van 105 db admi ágyú, 10 vudu, 140db 60-as 5 krisis. Üregessel lövök NPC-re minimum:8394, max:11562,ezt a két értéket.Ehhez van ágyú 75%+ kedvenc 10%+ fényes ágyúcső 10%+ táp 10%+ ágyús 5%+ ékkő 6,5%=116,5% De viszont ha nincs fényes ágyúcső se táp akkor is ennyit lövök. Akkor most hogy is van ez? Vagy ilyenkor kerülnek előtérbe a puskaporos dolgok ?

    Valamint 1 másik kérdés ha csak ezt a 8394 és 11562 sebzést lövöm akkor tehinél mi jelentősége van a kirakott ogoun kegye 5pontos 12%-os tehetségnek ,mert ehhez viszont már más értékeket is kellene lőnőm, de nem csak ez a 2 értékű sebzés van.
     
  15. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    A puskapor ad 10% találati arányt, ha az arány majdnem 100% akkor gyakori a megegyező sebzés. 100%-os találati arány fölött nem fog senki nagyobbat sebezni. Az Alkimista titka tehetségnek meg semmi köze nincs a találati arányhoz, az elvileg növeli a sebzést, de csak puskapor használata esetén.
     
  16. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia!
    A tápot hiába számolod hozzá, mivel az a táp nem a találati esélyt növeli, hanem a kritikus találatod esélyét 10%-kal és az nem ugyanaz. Így mindjárt 106,5 a találati esélyed, ha még aktív is a fényesítés.
    Azt meg DD már leírta:
    Na és igen, ha használod a puskaport, az ad +10% találati esélyt, ráadásul ahogy
    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ írta, ezzel válik aktívvá az Alkimista titka tehetség.
     
  17. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Szerinttem ha NPC teszteled a találati arányod és a sebzésed maximumát akkor nem leszel tőle okosabb. Próbáld ki egy baráton játékostárson és látni fogod a különbséget;)
     
  18. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Jaja, mivel a Kitérési esély, ami ugye csak játékosoknak van az csökkenti a Találati valószínűséget, ezért egy ellenséges játékoson a sebzéseid között lehet nagyobb eltérés.
     
  19. Péter

    Péter Fórum ismerője

    Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
     
    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  20. Craftboy.

    Craftboy. Utánpótlás-írogató

    Akkor most a patchday után, hogy változott az egész?