Klán név

Kategória: 'Klánok', témanyitó: []_, témanyitás ideje: 29.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. []_

    []_ Utánpótlás-írogató

    Üdv. Az lenne a kérdésem hogy 2 különböző klánnak hogyan lehet egyforma a neve???? Kicsit idegesítő hogy az enemy felveszi a mi klán nevünket.
     
    lasd kedveli ezt.
  2. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia!
    Látszólag lehet ugyan az másnak is, de valamilyen eltérésnek lennie kell benne (más formátum), még akkor is, ha azt nem veszed észre, sajnos időnként mások sem.
     
    Levimevi2003 és lasd kedveli ezt.
  3. []_

    []_ Utánpótlás-írogató

    És ez ellen nem lehet semmit tenni? Egyik INÐ a másik meg INĐ, ebben nem látok eltérést
     
    lasd kedveli ezt.
  4. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Pedig nagyon egyszerű... valamelyik betű más betűtípussal készült. Ez ellen valóban nem tudsz tenni semmit, a játék kezdete óta ez így van. Célszerű olyan klánnevet választani amit nem tudnak ilyen módon másolni. ;)
     
    lasd kedveli ezt.
  5. []_

    []_ Utánpótlás-írogató

    Ezek mindent lemásoltak eddig :)
     
    lasd kedveli ezt.
  6. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Van amit nem lehet ;)
     
    lasd kedveli ezt.
  7. szab3

    szab3 Junior szaki

    Van olyan, hogy karakterszerkesztő program, abban pixelenként le tudsz másolni egy adott klánnevet és mondjuk egy kicsi pixelt kifelejtesz amit a játékban nem is érzékelsz mégis más és TÁDÁÁÁ, van egy ránézésre pont ugyan olyan klánneved.
     
    lasd kedveli ezt.
  8. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Sziasztok

    A betűtípus mindig azonos, azt a játék jeleníti meg egy bizonyos betűtípusban ;) Sok hasonló, ránézésre teljesen azonos karakter létezik, főleg az alap betűkhöz, melyek még is különböznek. Ezeket te magad is megnézheted a számítógépeden a karaktertáblában. Ott megtalálsz minden a számítógéped által ismert karaktert.
     
    lasd kedveli ezt.
  9. []_

    []_ Utánpótlás-írogató

    Én tudom hogy miként lehet. Nekem az a problémám hogy ez is egy kis kapu amire nincs megoldás. Azért hozta létre ezt a témát, hogy hátha lehetne valami megoldást találni a fejlesztőknek
     
    lasd kedveli ezt.
  10. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Mint előbbre írtam régi probléma ez, a régi fórumon is kitárgyaltuk már ezt sokszor. Véleményem szerintem ez is a játék része, ha fosztani szabad, kémlelni szabad, akkor ez az eszköz sem hagy kivetni valót maga után. A valós életben is használták ezt a módszert, ugyan azon nemzet vagy szövetséges nemzet zászlóját használva került támadó pozícióba a hajó. Szerintem fogadd el, hogy van ilyen játék elem lehetőség is;) Bosszantó, de hát a megtévesztés és a zavar keltés is a kalózkodás része :D
     
    lasd és FM_Héra kedveli ezt.
  11. []_

    []_ Utánpótlás-írogató

    Ebben igazad van :D
     
    lasd kedveli ezt.
  12. Fejvadász

    Fejvadász Haladó

    Az az ötletem hogy a klán tagoknál nézd meg ki aktiv, és tudni fogod hogy ő tag e vagy sem.