Találati arány

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: kecsó, témanyitás ideje: 6.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Nekem működik:) Lehet azért nem veszed észre, mert ha minden fent van akkor csak stabilizálja a legnagyobb lövést, kisebb vagy egyáltalán nincs szórás, de többször lősz maximumot, nagyobbat ugyan nem ;)
     
  2. 78bigyó_hun-j4f

    78bigyó_hun-j4f Utánpótlás-írogató

    az egész nagy zagyvaság fejlesztünk ök meg vissza veszik mert rájönnek rossz volt a számitás vicc az egész pénz pénz pénz és még több pénz erről szol az egész
     
  3. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Sziasztok

    Zagyvaság annak aki nem érti a miértjét. Variálnak a sebzésen, valamikor ezzel csökken a sebzésünk, valamikor nem változik esetleg növekszik. Legutóbb növekedett. Variálják, hogy te is variálhasd a sebzésed, hogy több lehetőséged legyen a hajó konfigurálás során. Ez valakinek jó, persze nem annak aki nem szokott matekozni, és nem szokott foglalkozni a játék 'stratégiai' részével. Aki igen, az talán rendszeresen nézegeti, tesztelgeti, mikor milyen beállításokkal lesz jobb.

    Egyébként miért is szólna a pénzről? Nem vettek vissza 1 fejlesztést sem! Te attól nem tudsz többet költeni, mert kisebbet sebzel egy szinkronizálás után. Ezek a változások ráadásul mindenkit érintenek. Tehát, ha te költeni akarsz a nagyobb sebzésre azt bármikor megteheted, független ezektől a változtatásoktól.

    Természetesen a Bigpoint nem egy nonprofit cég, mely csak és kizárólag azért csinálja és üzemelteti a játékokat, mert neki erre van kedve. A Bigpoint is, mint minden más cég profit miatt dolgozik. Te állításod akkor lenne helyes, ha holnap azt mondanák lenullázzuk mindenki bástyáját, tehetségét, de nem vesszük ki őket, csak lenullázzuk. Ha valaki akarja újra fejlesztheti a bástyáit és vehet tehetségeket. o_O Persze ilyenről soha nem volt szó.
     
    FM_Héra kedveli ezt.
  4. Idegbeteg-V-

    Idegbeteg-V- Junior szaki

    Jézusom.Akkor holnaptól lenullázták minden bástyát és tehetséget,és megint költhetünk rá?????
     
    [DD] kedveli ezt.
  5. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Nem egészen, ez az opció csak neked, amennyiben szeretnél vele élni :cool:


     
    Gallardo kedveli ezt.
  6. *ricsi*

    *ricsi* Fórum ismerője

    Levettem minden +találati esélyt adó cuccot a hajóról, puskaporral a sebzés 10000-10500 között. Majd feltettem minden egyes cuccot, ami növeli a találati esélyt, a sebzés ugyan úgy 10000-10500.
    Puskapor nélkül mindkét esetben 9200-9600.
    Elit lőszernél sincs változás...
     
  7. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Már az első mondatnál megbukott a dolog, hiszen a puskapor is a találati valószínűséget növeli!
     
  8. *ricsi*

    *ricsi* Fórum ismerője

    Lejjebb ott van, hogy az nélkül sincs változás :)
     
  9. kecsó

    kecsó Fórumlakó

    Az mért van, hogy az agwe szeme tehit fullra nyomtam (eddig nem volt rá rakva semmi) és csökkent a sebzésem (porral).... ez miért van???(most vissza olvasgattam ,úgyhogy lehet hogy csak én vagyok vak de nem igazán találtam választ vagy affélét...)
     
  10. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia!
    Nézz meg egy ki-belépést, nézd meg mindened fent van-e, aktív-e a kedvenced, amit eddig használtál... Csökkenni nem csökkenhetett a sebzésed, sem nőnie nem kellett. Az a tehetség a romboló ágyúk találati arányát növeli, ami azt jelenti, esetleg több lehet a magasabb találatod (nem feltétlenül). Nem találnád meg az okát, jelezd support felé, kérd meg őket, nézzék át a hajód.
     
  11. Zoli

    Zoli Járnitanuló

    a puskapor által adott bónusz csökkent? ez egyébként logikus is ha belegondolsz, mert a puskapor is ad találati arányt