Mi a CM feladata vagy hol találom meg a fórumba ?

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: ××*Perfect.KiŁŁer*××, témanyitás ideje: 17.3.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Hát igen, szép is mikor valaki idéz, de csak azt a részt ami neki tetszik.

    Természetesen a neked nem tetsző részt már te is elfelejtetted :cool:

    Nem baj talán a következő hozzászólásodnál már korrektül leírod a sztorit.

    Szval aki nem értené. Ha valamit ír egy moderátor, amivel te nem értsz egyet és leállsz vele vitatkozni, sőt akár sértegetni, hogy még ezt sem tudod, stb.. az igen is szabálysértés és mint ilyen büntetéssel jár. Nem mindegy tehát, mit és hogyan írsz ilyenkor a moderátornak esetleg supportnak. Megtehetitek, hogy egy szerinted jogtalan figyelmeztetés, esetleg kisebb büntetés miatt írsz supportra, szépen kulturált módon, hogy "ezt mégis miért?". Lehetséges, hogy tényleg rosszul csinálta a moderátor, ez esetben elnézést kérünk és mintha semmi nem történt volna megy tovább minden. Ha lázadsz, sértegetsz és trágár szavakkal illetsz valakit akkor elképzelhető, hogy a korábbi büntetés jogosságától függetlenül még hosszabbítunk is a büntetésen.

    Ja és ha már supporttal is leveleztek ilyen ügyben, kéretik nem elferdíteni a történeteket és ezzel rossz színben feltüntetni a supportot és moderátorokat! Ha már leírjátok mi volt a support levelében legalább azt írnátok le ami tényleg volt, persze ne másoljátok be, hisz az megint szabálysértő ;)
     
  2. Guccy

    Guccy Fórum-zöldfülű

    Minek irkálsz a csetre :)
    tedd azt mint én ne írkálj és nem tiltanak ki
     
  3. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Bárki nyugodtan írhat chatre. Aki betartja a szabályokat azt nem tiltják ki.
     
  4. Guccy

    Guccy Fórum-zöldfülű

    a szabályzat úgy van szerkesztve bárki kitiltható nézöpont kédése
    de már sokat írtam ennyi a következö évre is
     
  5. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Nézőpont kérdése, ha kötekedni akarsz fogsz is, mindegy milyen egyértelmű a szabályzat.
    Csak pár sorba összefoglalva:
    • nem írsz csúnyát
    • nem sértegetsz
    • nem kötekedsz
    • nem reklámozol
    • nem szemetelsz
    Ugye ezeket részletesebben megtaláljátok a szabályzatban...
     
  6. Gunár*MSZ

    Gunár*MSZ Aktív író

    Szép amit leírsz DD de azért ennyire elvakult ne legyél egy ingyenes játékkal. Ezt az összes hozzászólásra értem amit írtál.
    A tapasztalat az, hogy akinek sérelme van annak esélye sincs, hogy megvédje magát.
     
  7. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia!
    Megkérdezném, miért is kell megvédeni magát bárkinek?:eek: Talán mert olyat tett, amit nem kellett volna, csak ezt nem látja be és ezért sérelmezi.o_O
    Sosem kellett megvédenem magam, nem zártak ki egyetlen napra sem chatről (igyekszek majd ezt is kipróbálni, nekem ez nem lesz egyszerű:D), pedig "találkoztam" játékosként pár CM-el...:p Megesett, hogy kaptam néha 1-2 kicket, de tudva, mit írtam, teljesen jogosnak tartottam. Persze volt olyan is, mikor más helyett jött nekem, akkor a CM kért elnézést tőlem, én meg tőlük, mikor "rosszalkodtam". :cool:
    Nem hinném, hogy elvakult lenne itt bárki is, csak mert nem egyezik a vélemény. Megeshet, hogy éppen a játékosok hajlamosak csak a saját szemszögükből nézni a dolgokat, amit természetesen nem így éreznek.:oops::)
     
  8. Mint ahogy a cm is a saját szemszögéből nézi nem ?
     
  9. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Nem teljesen (bár a saját belátása szerint ...). Ő a chat szabályait tartja szem előtt, a körülményeket és a játékosok érdekeit figyelembe véve, ami valószínűleg nem egyezik sokszor a "rosszalkodó(k)éval".
     
  10. Pl aki trágár szavakat használ sérteget azt nem teszi ki. Viszont ha mi kicsit keményebben szóvátasszük neki egyből 7 nap ban és itt nem arről van szó h annyira csúnya szavakat használnánk. És akit ki kéne tenni azt meg vígan írogat holnap meg holnapután is. Szóval ez a vicc az egészbe.
     
  11. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Pl. aki trágár szavakat használ, sérteget és nem teszi ki a moderátor, azt megírhatod supportnak. Egyébként is vannak időszakok, amikor nincs is moderátor és bár vissza szokták olvasni a chatet nagy segítség lehet, ha a büntetendő eseteket jelzitek supportnak. Persze nem feltétlen azért mert nem volt moderátor. Tehát nem így utólag kell általánosságban beszélni ezekről az esetekről, hanem míg friss az eset addig jelezni.
     
  12. Saracen

    Saracen Kivételes tehetség

    " Játékos: üdv mindenkinek. valaki segítene. nagyon régen játszottam már meg kezdőis vagyok és nemtudom már, hugy hol lehet a vitolákat megjavítani
    CM_...: rrobi[H] ha veszel vitorlamestert automatikusan megjavítja "

    Ezért is van probléma a CM-ekkel nem először kap ilyen választ egy kezdő játékos.
     
  13. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia Saracen!
    Sajnos megesik, hogy a CM nem tud mindent kielégítően elmagyarázni, nem egy szervert figyelnek és sokszor egyedül.
    Erre való lenne a fórum, hogy a játékos maga nézzen a dolgok után, meg természetesen itt is kérdezhet bárki fórumon, ha saját maga nem talál választ rá. Megesik egyébként is bárkivel, hogy nem pontosan fogalmaz, nem fejti ki bővebben a dolgokat, ráadásul senki sem tévedhetetlen. Mindenki igyekszik tökéletesen végezni a munkáját, de sajnos nem mindig sikerül. Gondolom azért volt, aki segítségére siessen a kezdő játékosnak és a pontos választ leírta, elmagyarázta neki.

    Azért még annyit hozzáfűznék, aki minden kritériumnak megfelel, kipróbálhatja magát moderátorként is.:p:cool: Remélem a linket megtaláljátok hozzá.;)
     
  14. Ennyire ne védd a cmeket. De mivel kiderült h nem kell segíteni a cmeknek nekünk így ilyen kérdésre nem kell nekik felelni. De ha felel akkor ne így meg ne azt h olvass fórumot. Akkor korrektebb h nem segítek mint így.
     
  15. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Valószínűleg szívesen segít, csak nem gondolta át alaposan a válaszát. Nem egyszerű dolog ám többfelé figyelni. Talán, ha kipróbálnád, megtudnád... Mivel mind emberek vagyunk, lehetnek rosszabb napjaink, hibázhatunk, tévedhetünk. Az meg, hogy kinek mi a korrekt, azt saját maga tudja, mindenki más-és más. Lehet, hogy ami neked nem megfelelő, más számára az lehet.
     
  16. Én nem vennék rá mérget h szívesen segít :) . Persze tévedni lehet de ha mindennap ilyen segítséget kap az ember vagy a játékostársaim az éredekes tud lenni. Hát h lennék e cm köszönöm nem. Kihagynám amilyen levélve annó 2 éve elutasítottak meg amilyen sok volt a reakció idő a levelemre csak gratulálni tudok. De persze ez csak az én véleményem ;) .
     
  17. DokkoLó✰HST

    DokkoLó✰HST Fórummogul

    Leírok egy érdekes esetet, ami velem történt meg. Nincs kép róla, se másolás, és nem panaszkodtam supporton sem...
    Egy régi játékos visszatért, és elkezdtünk chaten beszélgetni, hogy a régiek közül ki játszik még, stb.
    Erre ír az egyik CM, hogy a játékos nyisson szobát.
    Kérdezem, miért nyisson szobát, nem hiszem, hogy bárkit is zavarunk.
    CM: ezt had tudjam már én.....
    És ad egy kicket, frissítek
    Majd beírja, hogy reméli most már tudom hol a helyem, és téma off.

    Kérdem én, ha nem írok semmit, amivel bárkinek a munkáját kritizálnám, nehezíteném, normál emberi módon írtam, amit írtam, akkor miért ilyen választ kapok? Ha megadnám a nevet, vissza lehetne nyugodtan olvasni, hogy ez pont így történt! (de nem adom)
    Nem a hátsójából rángatott elő, hogy ilyen stílusban írjon.
     
  18. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    No komment, ha nem adsz legalább 1 időpontot, hogy visszaolvassam az esetet akkor nem tudok mit írni :D
     
  19. Idegbeteg-V-

    Idegbeteg-V- Junior szaki

    DD nekem tegnap olyan tapasztalatom volt a CM-el kapcsolatba,hogy nem írtam semmit és nem is kaptam kick-et.Ilyenkor mi van?
    Itt a fórumon pedig nem tettem fel kérdést és nem kaptam rá választ.Kivizsgálnátok ezt a két ügyet?:):)
     
  20. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Amennyiben te sem írod meg pontosan, hogy mikor nem írtál chatre és mikor nem kaptad azt a kicket nem tudok segíteni :cool:. Fórumon pedig épp egy kérdésedet olvasom, illetve már válaszolok rá. o_O
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.