Visszajelzés Vitaszoba: Új vudu robbanás lőszer!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.4.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Ide írjátok meg javaslataitokat az Új vudu robbanás lőszerrel kapcsolatban.

    DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.

    • Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat mégegyszer:
    • Mit is írtam
    • Érthető -e amit írtam
    • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
    • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak....
    A Seafight csapata

    Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!
     
  2. *ricsi*

    *ricsi* Fórum ismerője

    Gratulálok, óriási...
     
  3. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Hm... És hogy lehet szerezni? :D
     
  4. *ricsi*

    *ricsi* Fórum ismerője

    Most még sehogy, de nyilván a pénztárcáddal :D
     
    Guccy kedveli ezt.
  5. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Rendelési oldal.

    Gyanítom mindjárt az lesz a téma, hogy megint egy fizetős cucc, megint a pénzre mennek, ezért már most leírnám a véleményem :)

    Még nem próbáltam ki, de ez megint egy olyan fejlesztés volt, amire lehet költeni. Aki akar költhet rá, de semmi bajod nem lesz, ha te nem engedheted meg magadnak és nem költesz rá.

    Nem tudom, pontosan mennyi sebzést okoz az a köd, de bármennyit is, azt max a vudura. A vudut sima (gyöngyös) lőszerrel is pikk pakk lelőhettük. Sima vudulőszerrel 50-80k-t lehet lőni (2-3 lövés egy vudupajzs :p, bár itt feltételezem, hogy nem kis hajók költenek pénzes lőszerre). Bár mikor lőnek vagy 5en és ilyen lőszerrel lövöd őket, akkor jó pofa lehet egyszerre leszedni mindenki vuduját, na de utána mit csinálsz az életükkel? :p Szval a lőszer ezen előnyéről ennyit. Alap sebzése 100, ami bőven jó a gyöngyös lőszerekhez képest, de ha már fizetős lőszer akkor maradok a vuducsapás és jégtűzlőszernél, hiszen ezeknek nem 100, hanem ~125 az alap sebzése ;)
     
  6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Őőő... GAGYI!!!
     
  7. __DEATH__

    __DEATH__ Fórum-zöldfülű

    Szép napot!
    Szerintem elhamarkodottan döntöttél, előbb nézd meg BETA szerveren, és utána mond azt, hogy "GAGYI".Mert szerintem azért nyitották meg ujra, hogy kiprobálhasd az új fejlesztáseket, de ha neked ez nem megy, akkor sajnálom, és akkor maradjon neked gagyi.:cool::confused:
    Toábbi szép napot!:p:p:)
     
  8. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Látom fogalmad sincs, hogy mire mondtam... o_O És mi az új fejlesztés a Béta szerveren?
     
  9. Fobia

    Fobia Járnitanuló

    Uram isten... béta szerver... az arra jó gondolom hogy a yutubon legyen videó róla, hogy millió meg 1 van az új lőszerből... egyébként egyáltalán nem kell ehhez béta hogy kipróbálhasd 2 kattintásból kapsz 40k-t...
    Ráadásul bétához még annyit, hogy az tény és való hogy azért van hogy mindenki letesztelje a fejlesztéseket ( játékosonként max 20 perc!!!!) de helyette sokan ott élik ki magukat... :)
     
    Moderátor által utoljára szerkesztve: 23.4.15
    Guccy, ***Jani***, *ricsi* és még 1 ember kedveli ezt.
  10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    És nálad a pont! ;)
     
  11. †K•T†

    †K•T† Utánpótlás-írogató

    Grat az új lőszerhez, jó kis bugot rejt, az elöbb löttek rám 103kt 50%os pajzsra :)
     
  12. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szia

    Köszönjük, ezt a "bugot" én magam leírtam a közleménybe!
     
  13. Én is csak gratulálni tudok h 3-5 lővésből kilőnek és aki nem költ a játékra esélye sincs h ne lőjjék ki. Akkor legalább csinálnák meg az ilyen eventett h minden elit duplát sebezzen mert akkor élvezetes harc lenne de így egyoldalú lesz és unalmas. Persze aki megvette annak jó.
     
    Guccy kedveli ezt.
  14. messor

    messor Junior szaki

    ládákban elérhető lesz ez is úgy mint a többi vudulőszer?
     
  15. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Most nem, de később elképzelhető, ha a játék producere is úgy dönt, hogy szükséges egy újabb korrigálás a ládák jutalmánál és ezzel bekerül pl ez is. (~3-4 éve vannak ládák, ez idő alatt 1x változtattak rajta)
     
  16. **ŁuŁu**

    **ŁuŁu** Utánpótlás-írogató


    A megvasarolhato dolgoknak pont ez a lenyege, nem muszaj kolteni a jatekra de ha megis ugy gondolod hogy talan megeri, akkor kulombozo elonyokhoz juthatsz. Ennek a jateknak ez az ertelme. Szepen neznenk ki ha minden jatekosnak egyforma hajoja lenne :) Teny hogy nem minden sikerul tokeletesen de en meg nem csalodtam olyan dologban amiert penzt adtam ki. Ezt a loszert is ki lehet probalni ha nem jon be nem veszed meg. Nem vesztessz vele semmit.
     
  17. †~Minisota~†

    †~Minisota~† Junior szaki

    Valakinek sajnos a pénztárcája nem engedheti meg, amivel nincs is semmi gond, de azért ha nem tudja megvenni igen nagy hátrányba van ezzel a lőszerrel szemben. Amíg ő lesebez 150k-t az enemyről sima elit lőszerrel addig simán csobban ettől a lőszertől. De sajnos valamerre kel húznia a producernek a játékot, ha minden maradna a jelenlegi helyzetben egy idő után monoton és unalmas lenne játszani, vuduágyút is követte 2 ágyú pedig milyen jó volt régen a full vudu, sőt megszerezni is nehéz volt, most elkezdték próbába is betenni, egy idő után ez a lőszer is lecseng és jön másik helyette. :rolleyes:
     
    **ŁuŁu** kedveli ezt.
  18. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Miért is kerül nagy hátrányba konkrétan a Vudurobbanás lőszer miatt? OKé most a bevezetésekor, csináltak egy az Égető hideg eseményhez hasonló akciót, ez idő alatt pedig nagyobbat sebez, de ez nem lesz mindig. Jövőhéten véget ér és kész, addig meg aki teheti megveszi és szórakozik. A többiek elfogadják, esetleg tengerre sem lépnek, vagy nem is foglalkoznak vele, hiszen feljavít és megy tovább. Vagy csak engem nem zavar, ha most pár napig nagyobb lesz a hátrányom a pénzes játékosokhoz képest, de utána megy minden tovább ahogy eddig?
     
    ***Jani***, |SZITUS| és FM_Héra kedveli ezt.
  19. †~Minisota~†

    †~Minisota~† Junior szaki

    Engem sem zavar, csupán vannak most szép sebzések, és gondolom minden hónapban lesz esetleg 2 hónaponta egy ilyen pár napos event amikor ekkorát lő, de erre kitalálták a bónusztérképet de csobb javit és megy tovább gondolkodás is tökéletes :)
     
  20. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Gondolod, ez a 3. hasonló esemény, az utolsó valamikor januárban volt. Egyébként jogos, hiszen ilyenkor lehet BM-t is csinálni ;)