Kereskedelmi sziget létrehozása

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Kismet113, témanyitás ideje: 4.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Kismet113

    Kismet113 Fórum-zöldfülű

    Úgy emlékszem már volt évekkel ezelőtt egy sziget ahol a meglévő már fölösleggé vált ágyúkat-fegyvereket és bármi mást el lehetett adni!
    Szerintem jó lenne ezt ismét bevezetni-és ahogy tájékozódtam a társaimtól nagy örömmel üdvözölnék-legalább eltudnák adni azokat az50-es 55-ágyukat amik beragadva megmaradtak,
    illetve már túlléptük -vettünk jobbakat,és csak fölöslegesen terheli a raktárat.
    ( Kiegészítés-:Amenyiben csak klántársnak adhatnánk el már az is jó lenne,ha már ingyen nem adható át)
    2,-
    A másik lehetőség is kiváló lehetne ha a fejlesztők-elérnék,hogy ezeket legalább a klántársaknak átadhassuk.ha már nem hoznak létre kereskedelmi szigetet ahol védelem alatt állnának azok aki befutottak oda mint a (""Védett öbölben""):)
    Üdv mindenkinek....
     
    Utoljára szerkesztett: 9.5.15
    *TORTUGA.TAVERN* kedveli ezt.
  2. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Tudomásom szerint sose volt ilyen sziget és ne is legyen. Eladni most is eltudod a nem kívánt ágyúidat vagy leveteted a supportal. Túl sok vissza élés lenne a játékban, ha át lehetne adni. Az ötleted szerintem a most kibannolt botosoknak tökéletesen jó lenne! :D
     
  3. Kismet113

    Kismet113 Fórum-zöldfülű

    Üdv ismét-akkor az volna a kérésem legalább azt tegyék lehetővé,hogy a klánpénztárba való befizetés aranyban is lehessen-mint adó nem igazán jól működik ugyanis nincs esély egyenlőség a kezdők és már a haladók között a kezdő kínlódva keres-lő össze még 1.millát is-(és a kicsi jobban megérez akár 2% adót is.)viszont a magasabb szinteken 10-millát is lőhet egy magasabb szinti 1-2-óra alatt is.Így ha önkéntes alapon fizetne akár ennek a felét is beadhatná-vagy többet is..Kérem legyen arany adományra való lehetőség-(ép úgy mint ahogy jelenleg a gyönygyökkel tehetjük)
     
  4. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    A kasszából lehet kérni aranyat...
     
  5. quka

    quka Járnitanuló

    sziasztok!
    szerintem az ötlet nem lenne rossz de sajnos nem lenne értelme mert csak visszaélés lenne és ha belegondoltok aki költött rá ( gondolok 55 fontos ágyúra) és neki nincs szüksége rá az megválna mert csak porosodik de aki nem költ rá és meg tudná venni akkor kevesebb bevétel lenne és persze vita és vissza élés lehetne.
     
  6. Kismet113

    Kismet113 Fórum-zöldfülű

    De viszont evés közben jön meg az étvágy!-Vagyis meglehetne határozni mennyit adhat át klántagnak ( kizárólag csak annak)-én 5-db/ágyúra gondolnák,és csak 5-8-as ,szinti aktív játékosnak,mivel sokan vannak aki nem tudják megfizetni,de amint rendelkeznének 50-fontos-kristály-ágyúval,rájönnének menyire jó a használata.Sok kezdő leginkább azért adja fel mert nem tud haladni fejlődni a játékban(30-fontosokkal)-így lényegében beigazolódik az ősi-kínai mondás-"-Jobb egy kis üzlet-kis haszonnal.Mint egy nagy üzlet nagy veszteséggel""Így amire azt mondjuk hogy anyagilag se érné meg értelmét veszti mert inkább abbahagyja,semmint hogy költsön rá,agyis a várt nyereség helyet csak veszteség jön létre.Söt én még azt se látnám rossz üzleti szellemnek hogy minden szint lépéshez ajándék bónusz ágyút adnának ,de csak 8-as szintig.
    Üdv mindenkinek
    kismet113....
     
  7. TYUPI™

    TYUPI™ Fórumlakó

    Sziasztok Teljesen feleslegesnek tartom ezt . Hisz mi lenne ebben a jó 1 példa Full karakter el kezd licitálni a piac téren sok sok arannyal amit 1 kicsi még nem tehet meg el veszi tőle az előnyt utánna regisztrál 1 kis karakterrel aztán megfogja trakja arra na és már azon is full ágyu van . Ennek van vajon értelme ? ha magamat nézem most nekem jó lenne a kicsim fejlődne és a társaim de igenis küzdjön meg érte mindenki a leg elejétől minden adott és ne legyünk lusták tenni érte . Amúgy meg a fent említett írás szerint igen ez a banoltaknak tökéletes lenne mert pl talál pár elfeledett karakter és hm tegyük át róla a 60 ast stb és már majdnem ott van mint volt .