Visszajelzés Vitaszoba: Cassiopeia ébredése!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 13.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Ha lesz, kint lesz a közleményeknél.
     
  2. _Ne_Felejcs_

    _Ne_Felejcs_ Utánpótlás-írogató

    kösz hogy egyetertesz velem az elsö részben,igaz hogy ez csak 1 problema viszont a legnagyobb.mivel ha nem pluszos akkor nem csinalod, nnagy esellyel,en pl berendeltem 1 misi golót de nem tudtam ugy hasznositani ahogy kellett volna...és igy mellékesen kb 1virgot meg egy caprit is adhatnatok:indok:5xjokerra adott 1 virgo részt és 8 kardot.......elég sajnalatos.de hogy éljek a mottótokkal"LOGKÖNYV"

    és hát a bp nek is azon kene gondolkoznia h hogyan ne rontsák tovabb a jatekot ha már 1x eltartjuk öket:)
     
  3. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Piszok sok gyöngyöt lehet kiszedni többek között ebből az eventből is. A korábbiakkal ellentétben ehhez még nagy hajó sem kell. Ehhez csak csapatmunkára van szükség. Hiszen másoknak miért tetszik az event? Mert összedolgoznak és tudnak lőni zúzókat. A BP részéről a lehetőség adott a gyöngy szerzésre, valaki él vele más nem, de ez miért a BP hibája? Ott van az Elnyelő, ugye volt sok panasz, hogy kevés van, valahol nincs is. Több zúzót kell kilőni és lesz. Lehetőség megint csak adott, valamelyik szerveren kihasználják, valahol nem. (2x lőttem elnyelőt az event során, tehát én sem találkozok vele túl gyakran, mielőtt azzal vádolnátok, hogy nekem biztos jó ;) ) Pontosan ezért nem értem, hogy rontják a játékot, mert én nem ezt látom, de oké ez is egy vélemény. :)
     
  4. _Ne_Felejcs_

    _Ne_Felejcs_ Utánpótlás-írogató

    ott az alehet dd,lehet...pl eu2-n a war tud csinalni 100 zuzobol 85-t,persze a lehetöség adott,de azért mikor 550 nél ellönek 10 zuzot és ezt csinaljak nap 24böl 17 oraig akkor probalj meg eventezni nem FULLOS hajoval minden elismerésem ha sikerül dd.játék rontás pl admirálisokbol kivették a kristályt,ez egy de ez nem ide kapcsolodik.minimum az50 fontos agyuk arat le kéne venni 5000 gyöngyre.mert hat néha jön egy-egy jatekos (uj) és látja hogy lö pl 2500 at 30 fontosakkal és egy csilliböl kap 50,legjobb esetben 110 gyöngyöt :)es abbol kell neki 200+..és azért tegyük hozzá hogy még azzal sem ér sokat a mostani seában tehát jó hogy fejlesztik a játékot és egyre nehezebb lesz megcsinalni egy hajot csak ezzell egyetemben a nehézséget is csökkenteni kéne.plusz most ugye fedeket is kivették eddig pár misi arannyal szegény kezdö elhozta lassan a 10 fedet na de most?....
     
    Gallardo és $GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  5. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Ami az eventet illeti, minden szerveren pluszos a Zúzó, a lehetőséget mindenkinek magának kell megtalálnia, hogy lőni tudja.
    A többi pedig nem a témához tartozik, ha azokról szeretnél beszélgetni, megfelelő helyen tedd.
     
  6. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Látom jól elbeszélgettetek, nem is akarnék Hérával ellenkezni, maradnék is az eventnél. Nem személyeskedtem, még szövetséget sem említenék. Teljesen mind1, hogy egy szövetségnek hány szigete van, és hányan vannak benne. Lehet, hogy egy kisebb, gyengébbnek titulált szövetség összetartóbb és jobban összedolgozik, ebből kifolyólag pedig jóval több zúzót hoznak össze.
     
    ***Jani*** kedveli ezt.
  7. _Ne_Felejcs_

    _Ne_Felejcs_ Utánpótlás-írogató

    Lehet",de nem igy van.
     
    $GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  8. _Ne_Felejcs_

    _Ne_Felejcs_ Utánpótlás-írogató

    De azert kivancsi lennék dd hogyan csinalsz egy sszetarto klannal zuzot ha pl mint nalunk ellovik 550 nel a 10db ot?????
     
  9. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Nincs olyan 10 játékos, akik halál pontosan egyszerre tudnának kilőni 10 vadászt! Egyrészt mindenkinek más a reakció ideje, másrészt valószínű, hogy a számítógépek és internetek is különböznek (csúszik a TS, azt mondod "MOST", valaki 1mp-re rá már nyomja is a lövés gombot, máshoz még csak akkor jutott el a hang és csak nyúl a lövés gomb felé, de míg lenyomod a lövés gombot, lehet rögtön reagál a géped, lehet csak 1 mp-vel később). Én is szoktam figyelni, milyen gyorsan lepörög a zúzó sávja 550-650-től 100-300-ig. Ilyenkor szoktam nyomogatni az esemény ablak frissítését, kattintásonként pedig látom a különbséget. Hogy még csak döcög, vagy már kezd pörögni, de mindig sikerül 2-3x frissítenem mire valahol megjelenik. Tehát nem egyszerre lövik ki. Csúcs időben kb 15-20 vadászt lőhetnek ki kb 10-15 mp-n belül. Aki ezen időintervallum elején lövi ki a sajátját, annak korai lesz, aki végén, annak már késő. Meg kell találni a megfelelő pillanatot, miközben figyeled azt a csíkot. Persze ezt így elmondani könnyű, megvalósítani már piszok nehéz. Még is sokaknak sikerül, mert nem 1, hanem 3-5-10 vadásszal próbálkoznak egyszerre eltalálni azt a pillanatot.
    Szval hogy csinálok egy összetartó klánnal egyszerre 200 pontot? Sehogy, mert ez lehetetlen, de rövid idő alatt 200-t már simán. Csak 10 játékos kell hozzá, a megfelelő összhanggal. Az se baj, ha nem vagytok ennyien, elég hozzá 1 játékos is, de minél többen vagytok, minél többen próbáljátok összehangolni a dolgot, annál jobb esélyetek lesz a Zúzóhoz.
     
  10. *ricsi*

    *ricsi* Fórum ismerője

    [​IMG]

    Szerintem nagyrészt egyedül is lehet bőven zúzókat csinálni ;)
     
    FM_Héra kedveli ezt.
  11. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    valóban plusszos csak az a fránya kiírás ne lenne hogy azok a playerek akik mindig azt keresik hogy könnyebb ne tudjanak "ügyeskedni"
     
  12. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Elhiheted, vagyunk páran, akik jobban örülnénk, ha nem mutatná, de most ez van, így kell ügyeskedni, még ha nem is könnyű, de nem lehetetlen. Bár annyi Zúzó nekem közel sem sikerült, mint *ricsi*-nek, azért még remélem 1-2 nekem "bújik elő".:)
     
    Gallardo kedveli ezt.
  13. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    jaja sajnos de én semmit nem írnák ki ugy általánosan csak az adott map-on tartozkodoknak az meg a másik
    így lehet lenne esély egy kicsivel több mindenben pl az (Elnyelönél is) de ez a jövö ha egyáltlán ugy lenne
     
  14. quka

    quka Járnitanuló

    igen lehet de ez nem a te érdemed egymagad hanem a segítők akik segítettek neked. mind1 van erről egy jó kis idézetem ( messziről jött ember azt mondd amit akar ) de azért gratula a db számhoz
     
  15. *ricsi*

    *ricsi* Fórum ismerője

    Ebben hogyan lehet segíteni? :D
     
  16. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    a királynö kegyelme hány napos amit a fekete piacon lehet kapni?
     
  17. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    14 nap.
     
  18. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    köszike
     
  19. -Kleno-Alexa-

    -Kleno-Alexa- Utánpótlás-írogató

    Még mindig nem lehet tudni mit adnak a lelkekért????
     
  20. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Nem, de amint lesz információ, kint lesz a közleményeknél, de a következő alkalommal, mikor megkérdezed direkt spamelésnek vesszük.
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.