Visszajelzés Vitaszoba: Cassiopeia ébredése!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 13.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Kleno-Alexa-

    -Kleno-Alexa- Utánpótlás-írogató

    oké kőszi
     
  2. TYUPI™

    TYUPI™ Fórumlakó

    Hát sziasztok akkor úgyérzem hozzá szolnék ehez az eventhez :cool: Valakit meg kérnék adjon 1 linket amin láthatok elnyelőt mert még nem találkoztam vele szerintem hatalmas hiba volt ezt meg csinálni úgy mint az admirálokat igaz kicsi szerón játszok így resitől resiig 1 elnyelő sem jelenik meg vagy ha megis jelenik sosem vagyok online nekem nem jött be ez az event 1 szerüen nem volt értelme lőni a szigetet pl lőjem 1 libráért azért hogy első legyek több lőszer megy bele mint amennyit ad a bm semmi értelme nem volt . Ismételten vicc volt a roncs az áll. fele életével :mad: Már alig várom hogy vége legyen DE ez hogy már cassiopeia botosok is vannak ez a leg nagyobb vicc ennyire nem foglalkoznak már a fentiek a botosakkal annyi lett megint mint állat kész röhej . Végére : Event gyenge nem erre számítottam de már a multkoribol tudtam hogy jobb lessz nekem a behe mint ez a pocsékolás :D :D :D
     
  3. lidoof.

    lidoof. Utánpótlás-írogató

    Ja igen, mert rettentő mínuszos gyöngyileg a Zúzó, ezért nagyon fontos volna az az Elnyelő hozzá :(. Szeretném, ha utolsó napra minden Zúzó után megjelenne 2 Elnyelő! loool Aki egész nap eventezik, az sokkal több gyöngyöt kiszed a Zúzókból és szinte vicc kategória az a mennyiség amit még csurrant az Elnyelő. Nem kell miatta panaszkodni, hogy te nem láttál még olyat. Azért a 10-20k gyöngyért nem kell törni magad, annyit kapsz a Zúzóból is. A Zúzók megjelenése nekem se jön be, az ember azt hinni milyen kiszámítható lett, de a nagyon nem. Nem baj az, ha 750 pont után dobja, csak ne látnánk, hogy még épp mennyi pont van. Pontosan ezért határoztam úgy az event elején, hogy nem érdekel az event ezen része :D. Lövöm a Cassiopeát. Ja, de nem a gyöngyért :D Már megint micsoda elvárások :D. Top10 kap a játék legjobb ágyújából pár darabot és még gyöngyileg is plusszos akarsz lenni? :eek: Nem gondolod, hogy azoknak az ágyúknak ára van? o_O Jobb napokon hozható 1 ágyú 100-150k gyöngyért, de ha sokan pályáznak rá, akkor 250-300k gyöngybe is fájhat 1 tűzvihar ágyú :D. Ami még tetszik benne, hogy erre csak 24 órát kell figyelni és nem 18 napot, mint a másik rangsornál.
     
    ..NeptuneSpear.. kedveli ezt.
  4. -Kleno-Alexa-

    -Kleno-Alexa- Utánpótlás-írogató

    Ládázni kellet volna, lőttem a zúzót és ami ki jött gyöngy azért event láda kulcsot vettem
    teleport: 410 db
    tortuga : 940 db
    triton : 7050 db
    agve : 6400 db
    + 12-tehetséget raktam ki 35-47-re +rengeteg lőszert szedtem össze. Szerintem ez az event nagyon jo volt mindent meg vettem ami kellett ez volt jó ahogy kitalálták mondjuk az elnyelő 30-40 után is jőhetett volna de igy se volt rossz!!!
     
  5. *ricsi*

    *ricsi* Fórum ismerője

    Nem ér ennyi gyöngyöt az az ágyú :)
     
    °°Máté°° kedveli ezt.
  6. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Szerintem ez csak nézőpont kérdése. :)
     
    kecsó kedveli ezt.
  7. quka

    quka Járnitanuló

    hát az én véleményem is az hogy nem ér 1 db ágyú 200-300k gyöngyöt abból de ha valakinek megéri akkor csinálja :)
     
  8. †~Minisota~†

    †~Minisota~† Junior szaki

    Ha majd mindened meglesz és 7-8 milla gyöngyöd van de már nem tudod mire költeni pl bástya tehi stb, akkor az ilyen hajóknak megéri nagyon is a gyöngyöt hisz elég jó ágyúról beszélünk ami elég ritka :))
     
  9. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    És nem feltétlenül kell gyöngyöt beáldozni, ha van több milla robbanó a hajón! :)
     
  10. OnimeNoNeko

    OnimeNoNeko Aktív író

    Lassan vége az eventnek, és elég jól sikerült. Igaz elnyelőt nálunk nem látni, de ha összesen nézzük 3 milla gyöngy zuzókbol ,meg egy 2 misi érték tárgyakban, bár a teleportot nem lehet venni de a 250 nekem tetszik. :)
     
    Gunár*MSZ kedveli ezt.
  11. †ZΣЦsZ†

    †ZΣЦsZ† Utánpótlás-írogató

    Hello nem ertem a nagy hajoknak jo a event de a kisebbek ?? Csodalkozok mindenkinek pluszos :D akkor en mert csak egyszer tudtam belelöni ???? Ez a event is rosz volt.
     
  12. *ricsi*

    *ricsi* Fórum ismerője

    A kisebbeknek is megéri a zúzó..
     
  13. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Ha nem tud oda menni, mert kicsi, lassú és mire odaérne vége, akkor hiába. Ha oda is ér, de kilövik, megint nem lesz haszna rajta. Pont ezért szoktuk azt mondani, hogy az eventek szigonyozós része az ami a kisebbeknek van. A szigony csak aranyba kerül és kapsz érte ágyút, ami a kisebbeknek fontos lehet és sok más elit cuccot, amiért sok gyöngyöt kellene elköltenie, meg persze lőszert, amit belelőhet 1-1 zúzóba, ha véletlen találkozik vele. Nem kell erőltetni olyat ami nem megy, főleg ha van más helyette.
     
  14. Gunár*MSZ

    Gunár*MSZ Aktív író

    Mindenki megtalálta a számítását én úgy gondolom csak kicsit körül kelllett nézni én jó eventnek tartom és sikeresnek .
     
  15. °°Máté°°

    °°Máté°° Törzsjátékos

    Kiváncsi lennék, hogy az elitpont jováírása el felejtődik e.

     
  16. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Az elitpont helyett kristály jár.
     
  17. ..NeptuneSpear..

    ..NeptuneSpear.. Fórum-zöldfülű

    Hello az event a kicsiknek soha nem pluszos . ;) Megnyugtatlak 250 admirális ágyú nem elég ,hogy pluszos legyen az event . Ha magányosan játszol észre vetted már ,hogy szinte alig van olyan magasabb szintű erős hajó aki nem a kis játékosokat vadászná ? Tehát tisztelet minden olyan játékostársnak akinek eszébe jut ,hogy ők is voltak egykor kisebb hajóval .. ;) És ehhez méltó korrekt módon játszanak . Valaki megemlítené a kisebb játékosoknak azt ,hogy milyen szinten mennyi ágyúval és melyik térképen van ahol nyereséges a játék ? ;) Mert tippem van rá ? De azok a játékosok nem a 6-os térképen úszkálnak . :) ;)
     
    Utoljára szerkesztett: 1.6.15
  18. messor

    messor Junior szaki

    Én ha kishajó lennék felpakolnék szigony tehetségre és a bástyán is azt fejleszteném,roncsból tojásból meg a többiből amit lehet szigonyozni eventekből általában jön a lőszer azt meg belelőném az eventekbe ha+-os ha nem, nem számit mert ugye ingyé volt:)Ja és ha a mostani eventnél volt elég üreged és időd akkor tudtad lőni a nagy tekit benne lenni a 100 -ban nem nagy mutatvány és naponta többször leadhattad a feladatot is ami gyöngyöt lőszert adott.
     
  19. exoka_G-4

    exoka_G-4 Fórum-zöldfülű

    Ez aztán a tökéletes átváltási arány..:)
     
    *ricsi* kedveli ezt.
  20. *ricsi*

    *ricsi* Fórum ismerője

    Hihetetlen.. rengeteget kapunk :D
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.