Fedezetlen rendelés.

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Minipogi, témanyitás ideje: 8.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Minipogi

    Minipogi Fórum-zöldfülű

    Helló! Lehet azonnal törölve lesz de legalább aki törli az elolvassa !!
    Hozáteszem én rendesen kifizettem mindent de valami nagyon furcsa dolog történik és uj hajót csináltam hogy irni tudjak! Segítségre, tanácsra lenne szükségem...
    Példa a mostani esetre:
    Én esetem:Magyarként veszek 100.000 huf ért dolgokat a játékban a bankkártyámról fizetve!Aztán meg egy német paysafe kártyát használok kb 15.000 forint értékbe amit ajándékba kaptam! és ez történik viszaküldik a 100 ezret és kérnek 200 ezret mert én német vagyok!!!!! Miért??Akkor 15000 res paysafe ugrott és börtönel fenyegetnek ha nem reagálok vagy fizetek!(irni supportra se megrendelési supportra se tudok)
    Német példa: Németként vásárolok 1000 euró értékben !Aztán használok egy magyar paysafe kártyát kb 100 euró értékben akkor . 500 eurot viszakűldenek és átváltják magyara a fizetési modot? 100% nem …. mit is tegyek mert fizetni nem tudok!!!
     
  2. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szia

    Első körben szeretnélek megkérni, hogy ha a jövőben is tanácsot szeretnél, vagy csak kérdésed van, ne csinálj csak ezért külön nevet a fórumra. Van már pár neved, legalább azokat használd, de még jobb lenne, ha az eredetit. Egy-egy történet sokkal hitelesebb tud lenni egy régi felhasználótól, mint egy újonnan regisztrált "névtől".

    Tanácsom csak annyi volna, hogy már úgy is kérted a support segítségét, akkor várd meg a választ és ha úgy alakul, hogy neked kedvezőtlen válasz születik, akkor lehet érdemes tovább kérdezősködni, akár itt is, de ott is folyamatban van az ügy, addig felesleges máshol is érdeklődni.

    Azt azért itt is le írnám, hogy a Magyar Seafight Üzlet használata nem a magyarsághoz kötött! Ez nem nemzetiségi kérdés. Senkit nem érdekel, hogy milyen nemzetiségű vagy. A rendszer több szempont alapján beállítja mindenkinek a Seafight Üzletét, valakinek magyart, valakinek németet, stb. Nem nemzetiség alapján! A Bigpoint határozza meg, hogy mi alapján és hogy kinek melyikhez van jogosultsága. Ők kínálnak a saját boltjukban bizonyos szolgáltatásokat az általuk meghatározott áron, mi mint vevők ezt vagy elfogadjuk és vásárolunk, vagy nem fogadjuk el és nem vásárolunk.
     
  3. Fejvadász

    Fejvadász Haladó

    Szia.
    Látom eléggé komolyan veszik ezt a dolgot, de a börtöntől ne félj, ha valaki elkezdene nyomozni akkor úgyis arra jutna ki ami az igazság, tehát nem lenne problémád. Amúgy írd meg nekik mi a helyzet, fotózd le a dolgokat esetleg videó is küldj nekik, a személyigazolványodat is lefotózhatod stb,. Tőlem is ezt kérték amikor el akartam intézni egy dolgot. Sok szerencsét.