Visszajelzés Vitaszoba: az új Fekete piac!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Gunár*MSZ, témanyitás ideje: 12.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Gunár*MSZ

    Gunár*MSZ Aktív író

    Erről tud valaki valamit ? az új feketepiacon lehet venni én úgy tudtam, hogy a vuduágyú és a leírásban is így van nem fejleszthető !
     
  2. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szia

    Így van a fekete piacon lehet csinálni/venni, ahogy tetszik. A régi leírásban úgy volt, egészen idáig. Tegnap ez megváltozott.
     
  3. -bozso1987-

    -bozso1987- Járnitanuló

    Nos, akkor had ragadjam meg az alkalmat.. :D mivel nem találtam sehol sem témát hozzá, bocsi...
    Ha jól tudom kétféleképpen tudsz hozzájutni a vuduágyúhoz. 1.,Boko serlegéből nyersz 10 db-t. Vagy 2., veszel csomagban... (tehát csak pénzért tudsz hozzájutni, játékon belüli módon nem! )
    az új fejlesztés a következő, 3 vuduágyúért és 10 kristályért kapsz 1 db fejlesztett vuduágyút... URAMISTEN... valaki ennek utána számolt?:O :D
    ha meg van minden feded 287 db ágyúról beszélünk... az 3x... 861 db vudu ágyúra van szükséged illetve ugye közel 2870 kristályra, h ez meglegyen... nos mivel boko kelyhéből 10 esével igen csak nehezen közel 7 év alatt össze is jönne a darab szám... mit csinálsz vásárolsz... nos én németországban élek... tehát nekem drágább minden mint otthon... pl... 120 ágyú 99,99€ ... ami annyit takar, h min. 7,125 x kellene megvennem... ember számold ki az mennyi pénz :) nem kicsit lett ez is a gazdagok játéka... :D persze csak ha akarsz valamit érő hajót... arról nem beszélve....

    HOL AZ INFO a ládák tartalmának megváltozásáról??? mert csak tapasztalni lehet, h már nem sima robbanó golyót kapsz, hanem fejlesztettet, ill. pl 5400 kartács golyót, a sok amulettről nem beszélve... persze, nem rossz dolog ez... de add1: hol az info róla? add2: egy fullos fejlesztett vuduágyús hajó ellen, aki fejlesztett lőszerrel lő... és most már állandóan elérhető a vudu védelmi "babák"... mi esélyem lesz, aki nem akar ennyit költeni a játékra? (majdnem egy havi minimálbér NÉMETORSZÁGBAN, nem magyarban)
    Megint visszatérünk a 3 lövéses hajókhoz??? :) bár hiába lesz 600K épem... akkor is max 4-5 lövés leszek... mire én leszedek neki 100K épet... :D és utána várok (míg fullos altisztekkel is,ékkövekkel) kb 5-6 percet min. mire visszajavítok... kérdem én hol a ráció? :)
     
  4. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Csak szeretnék pár dolgot tisztázni. ;)
    1. 3db vuduágyú és 10 krisi= 2db 1-es szintű vuduágyú
    2. A babákról meg annyit, hogy a Freedom miatt vannak bent. :)
    3. A maximális ágyúhely nem 287, hanem 297.

    Viszont igazad van, hogy valami infó jó lenne a ládákról. És igen! Ez a vudu ágyús fejlesztés nagy érvágás...
     
  5. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Én pedig megragadnám az alkalmat, hogy tisztába tegyek pár téves információt.

    Rosszul tudod, hogy kétféleképpen lehet vudu ágyúhoz jutni. A Seafight Üzlet és boko kelyhén túl, kaphattál már utalvány kódból, event rangsorért és event feladatért is, tehát a tengeren is szerezhető. Tehát NEM csak pénzért lehet hozzájutni, természetesen pénzzel felgyorsíthatod a folyamatot.

    Ismételten rosszul tudod, hiszen 3 db vudu ágyúért és 10 kristályért 2 db 1. szintű vudu ágyú jár. Tehát a 300 db 1. szintű vudu ágyúhoz "csak" 450 db vuduágyúra és 1500 kristályra van szükséged. (úgy gondolom, itt már ez az 1500 kristály elhanyagolható, hiszen akinek van ennyi vudu ágyúja annak a kristály már nem okoz problémát.

    Mivel bokoból nyerhetsz akár 10-t is, de már azzal is kaphatsz, hogy egyáltalán vudu ládát dobsz a kehelybe, már ezzel is többet szerezhetsz mint amit te számoltál. Ha inkább a vudu ágyú csomagokat választod, ezt a 450 db ágyút megvásárolhatod 4x 120as csomaggal ami ~60 000 HUF. Miért most kezdene el bárki vuduágyúkat venni? Persze lesz ilyen is, de elsősorban az fog venni, akinek már van. Akinek már volt 250-300 vuduágyúja, és most a fejlesztéshez vesz még 150-200-t, neki már olcsóbb lesz ez a fejlesztés, legalábbis nem egyszerre kell nagy összeget kiadnia. Itt még mindig azokról beszélünk akik megtehetik és szeretnék is élvezni a pénzért vásárolható előnyüket, aki ezt nem teheti meg, vagy nem is akarja megtenni, annak még mindig ott a lehetőség a tengeren. Korábban nem volt rá lehetőség, de az utóbbi hónapokban már egyre több ágyút szerezhettünk a tengeren is, ezt a tendenciát tartva nem lesz lehetetlen tengerről sem beszerezni az ágyúkat.

    Ládák tartalma változott, ezt mindenki látja, aki nyitogatja most és már előtte is.
     
  6. -bozso1987-

    -bozso1987- Járnitanuló

    Gyeni, h jön össze a 297? csak mert nekem jelenleg meg van minden és a raktáron max 287 et tudok feltenni... :S
    DE ok, kapj 3 ért kettőt, akkor is másfélszer annyi vuduágyúdnak kell lennie, ami azért pénzben sok... :S


    jó oké közben leesett, h már két fajta kristályeső van... :S
     
    Utoljára szerkesztett: 12.6.15
  7. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    De ezt a 297-t már a 2-3 év alatt, amióta elérhető a vudu ágyú, azóta megvetted. Most jött egy fejlesztés, amivel még szükséged van vudu ágyúkra, nem kell rögtön most bevásárolnod, költhetsz továbbra is apránként, havi 50-100€-t ki mennyit engedhet meg magának, persze aki semennyit, annak mind1 :(.
     
  8. -bozso1987-

    -bozso1987- Járnitanuló

    "kaphattál már utalvány kódból, event rangsorért és event feladatért is, tehát a tengeren is szerezhető" <--- valóban, illetőleg kb mikor a piros hó esik :)

    " de már azzal is kaphatsz, hogy egyáltalán vudu ládát dobsz a kehelybe" <-- jó ideje próbálkozom, de ilyet még nem tapasztaltam... h is van akkor ez?:)
     
  9. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Tényleg? Attól mert te nem kaptál, még nem azt jelenti, hogy nincs is. Azért, mert te nem tudsz róla, még létezhet. Konkrétan ez létezik is.

    Átböngészem a naplómat, bár erre is mondhatod, hogy kamu:
    2015-05-31 08:40:372 vuduládát dobtál be Boko serlegébe.
    2 x Vuduágyú
    2015-05-31 08:39:382 vuduládát dobtál be Boko serlegébe.
    8 x Triton jóakarata
    4000 x Lélekfaló lőszer
    1 x Vuduágyú
    2015-05-31 08:38:522 vuduládát dobtál be Boko serlegébe.
    15 x Teleportálás
    15 x Triton jóakarata
    1 x Vuduágyú
     
  10. quka

    quka Járnitanuló

    hat tudomásom szerint volt nemrég 1 event ami arról szólt ha megcsináltad a küldiket akkor kaphattál 5db vudu ágyut persze itt min 16 os szinten kellett lenni mert ha kisebb voltál akkor kaptál 5db 60 fontos 0 ásat aki meg meg 5 perig volt az meg 55 fontosat egy kicsit érdekesnek tartottam ezt is hogy igy szinthez kötötte. de mind1 én igazat adok hogy itt már lassan a pénz dominál és nem más. akinek nincs pénze annak 3 év akinek meg van annak meg 1 töltés és fullos :S mind1 a fenntartó szíve joga mit hogy csinál de lehet emiatt sokan abbahagyják a játékot de ez megint más téma. szerintem lehetett volna jobb ötletet is kitalálni. a láda dolog talán jó dolog volt
     
  11. Király kegyelme + királynő kegyelme és meg van az össze :D . De a Kedvedért úgye fejleszed az ágyúhelyeket + a bástya + 2 vehető fed + mojo fed. Ha összeszámolod kijön :D
     
  12. -bozso1987-

    -bozso1987- Járnitanuló


    már megválaszoltam magamnak a kérdést, de azért köszi :)

    Egy szóval nem állítottam, h kamuzol... sőt Gratulálok hozzá, h neked összejött:)
    S azt sem mondtam, h nem létezik, csak annyit tettem hozzá, ha piros hó esik :) tehát elég ritka... ennyi...
     
  13. SamuelTaylor

    SamuelTaylor Fórumprofi

    Nem akarom tovább rontani a kedveteket, de NAGYON VALÓSZÍNŰ, hogy egészen 5-ös szintig lehet majd fejleszteni a vuduágyúkat. Na az mennyibe fog kerülni! :eek::D Sőt a sorskalapács és a tűzvihar ágyút is majd fejleszthetővé teszik. Ezt fokozatosan fogják lenyomni a játékosok torkán.
    Még egyszer mondom ez csak feltevés és nem megalapozott információ:)
     
  14. Baku-66

    Baku-66 Fórum-zöldfülű

    De a múltból tanulva, csak ez az egy kimenetel lehetséges a BP-nél, más kreatív ötletük nincs...
     
  15. quka

    quka Járnitanuló

    igen ez mind szép és jó de ki tudja mit fog kérni 2-5 ig a fejllesztésre mert ha ugy nézzük akkor 2 es re lehet 3 db 1 es kell és így tovább tovább. a kristályról meg nem is beszélve nehezen lehet szerezni őket ingyen meg persze az ágyúk is csak repkednek a raktáramban :)
     
  16. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Vagy lehet 2 csirke sültért és 3 savanyú káposztáért fogod tovább fejleszteni. Ezen kár rágódni, lesz ilyen oké, valamikor miért ne? De ez mind a jövő zenéje. Sok fejlesztés volt már a játékban, amely a megvalósításig is eljutott, de a tengerre csak a béta szerveren. Ezeket nem szabad készpénznek venni. Mert ha most jelenleg ez is a terv, akkor sem biztos, hogy úgy is lesz. Sok múlik például a ti visszajelzéseiteken.
     
  17. *ricsi*

    *ricsi* Fórum ismerője

    Nem ide tartozik, de nem kellett volna hivatalos infó arról, hogy a ládák tartalma megváltozott?
     
  18. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Én is örülnék neki, de nincs, ezzel pedig nem tudok mit csinálni. Olyan részletes közleményt úgy sem kapnánk, hogy mi került be és mi került ki a ládákból. Enélkül pedig sok haszna egyébként sem lenne. Ezt viszont hamar kideríthetjük, ha csinálna valaki egy témát, akár ide a kérdésekhez és másolgatnánk egymásnak ki mit kap a ládákból. Persze csak olyat amit előtte más nem másolt ;). Így hamar körvonalazódna, hogy mi van és mi nincs a ládákban.
     
    *ricsi* kedveli ezt.
  19. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Ide írjátok meg véleményeiteket az új Fekete piaccal kapcsolatban.

    DE: Kérlek Benneteket, hogy ügyeljetek arra, hogy hogyan és mit is írtok.

    • Mielőtt a postotokat elkülditek, olvassátok át a leírtakat mégegyszer:
    • Mit is írtam
    • Érthető -e amit írtam
    • Ugyanezt merném -e szemtől-szembe mondani egy barátomnak, családtagomnak, játékostársamnak
    • Amit leírtam megfelel-e a fórumszabályzatnak....
    A Seafight csapata

    Azokat a hozzászólásokat, amelyek nem a témához tartoznak figyelmeztetés nélkül töröljük!
     
  20. »ΑττİĿΑ«™✪TΞC.

    »ΑττİĿΑ«™✪TΞC. Fórum-zöldfülű

    mitől új a fekete piac?számomra semmi újdonság,csak az elemek..