Visszajelzés Vitaszoba: az új Fekete piac!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Gunár*MSZ, témanyitás ideje: 12.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Eddig a feketepiacon vehettél lőszert, gyorsítókat, tárgyakat gyöngyért, kristályért vagy event fizetőeszközért. Most már bizonyos kereteken belül fizethetsz akár tárgyakkal is a tárgyakért ezzel beváltva bizonyos nem használt cuccaid (konkrétan most a tápokat jobb tápokra). Illetve fejlesztheted a vudu ágyúidat. Jelenleg ennyi, amit magad is tapasztalhatsz, de ha elolvasod a leírását, akkor találsz még változást.
     
  2. OnimeNoNeko

    OnimeNoNeko Aktív író

    Szerintem már páran nem a vuduágyukban gondolkodunk, hanem a sorskalapács tűzihar komboban. De lehet tévedek.
     
  3. SamuelTaylor

    SamuelTaylor Fórumprofi

    Megértem őket, hogy az ágyú fejlesztéssel azt akarják, hogy vegyenek több vudu ágyút de remélem a közeljövőben a régi 50 és 55 fontos ágyúkat is be lehet majd cserélni ahogy most a tápokat.
     
  4. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    üdv.olyan kérdésem lenne feketepiacon vehető 1s szintü vuduágyu fejleszthető e bármikor,vagy mint a 60fontos néha ha beteszik a fejlesztési infót a főoldalra! Ezen kívül, 60fontos 5 szintü ágyukat érdemes e lecserélni most az 1s szintü vuduágyukra,majd ezeket fejleszteni?Tehát komplett cserét megér az egész?

    Közbe vettem kettőt,látom sámánok szintjétől függ a vuduágyuval való sebzés,de ahogy nézem érdemes lecserélni,60st erre.
    Azért az esetleg érdekelne mikor lehet fejleszteni ezeket a vuduágyukat?
     
    Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.6.15
  5. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Az biztos, jelenleg lehet és úgy gondolom ez folyamatosan elérhető lesz feketepiacon.
     
  6. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Közbe olvasom,hogy ha 1s-2s-vagy már3s szintü vudusámánom van,akkor jóval nagyobb a sebzés,mint a 60fontos 5s szintüvel!
    Tehát érdemes lecserélni!
     
  7. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Igen, de ez azóta így működik ám, amióta van vudu ágyú ;)
     
  8. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Ez azért nem teljesen igaz... Egy jó ideig a 3-as sámánnal nem volt nagyobb sebzése, legalábbis sehol nem volt feltüntetve. Az új "raktár" bevezetésével történt az, hogy már a 3-as sámi is ad neki sebzést. Persze erről se volt infó! Vagy tévedek?! o_O
     
  9. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    A játékban lehet, hogy az új hajó áttekintés menüvel lett ki írva, de ez nem azt jelenti, hogy eddig titok lett volna, vagy nem úgy volt. Előtte a 60 fontos ágyúk mellett sem láttad kiírva, hogy mennyi a bónusz sebzése (+5-10 kár). Azzal az újítással sokkal több információt látunk, de ezek nem új információk.
    Mindig is volt ez a +25 bónusz a vudu ágyúknak a 3. szintű sámánnal, csak sokáig nem tudtuk, hogy pontosan mennyi az annyi, ezért nem is volt feltüntetve. Egészen pontosan volt 1 játékosunk, akinek feltűnt, hogy csak a sámánja változik és ezzel a sebzése is:
    Ő akkor +20-t tippelt, ezt követően leteszteltük és pontosan +25 volt már akkor is. (Ez több mint 1 éves téma)
     
  10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Okés, csak a fórumon az ágyúknál pár hónappal ezelőtt nem volt feltüntetve.
     
  11. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Az elején nem volt részletezve, az tuti, de már jó pár hónapja igen.
     
  12. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    A forumon elvárjátok mindíg a tökéletes és pontos információt, amíg ez nem volt letesztelve vagy nem volt róla hivatalos infó addig nem kerülhetett be a leírásba. Gondolj bele, hogy a régi fórum óta mennyit változott a játék illetve a játékelemek. Nem kis munka ezt naprakésszé tenni! ;) A sámánok és a vuduágyuk hatását pedig a játék közben többen is jeleztük szerintem:) Köztudott volt csak nem volt leírás róla még. Ezért nem értem a csodálkozást! :D
     
  13. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Még szép, hogy elvárom. Ha van egy leírás akkor az legyen pontos. Emellett nem a Magyar csapatot kritizáltam, hanem hiányosnak tartom a fejlesztők információ közlését a játékosok felé. Elvégre ez nem egy "véletlen" és elhanyagolható sebzésnövekedés lenne. Ennek köszönhetően rengeteg kristályt ment kárba, de kétlem, hogy ezt te megértenéd. :cool:
     
  14. messor

    messor Junior szaki

    Nekem fullos hajóm van de nincs vuduágyúm mert még magyar honban is szerintem drága és bokóból nem nyertem és nem is kaptam így mondhatni nem ér semmit úgy is kiszednek tehát asszem most jutottal el oda hogy abba is hagyom, sajna nincs cél amit elérhetnék mert a pénzes hajók csont nélkül kiszednek és ezen ha belegebedek se tudok változtatni ez régebben nem így volt. Most a vuduágyú ás a 60 fontos 5 krisis között ég és föld a különbség.Ja és nem keveset beletettem én is a játékba a vuduágyú már drágának tűnt de az 1-es szint
    szerintem csak a kezdet lesz az még 5-ös is nem beszélve a két most is elérhető új ágyúról.
     
    arsenal125 kedveli ezt.
  15. Péter

    Péter Fórum ismerője

    Sziasztok. Én azt szeretném kérdezni,hogy ha már így lehet a piacon jobb tárgyakat készítteni akkor már lehessen ágyúkat is kombinálni. Arra gondolok,hogy biztos másnak is nem csak nekem vannak olyan ágyúim amiket nem használok Pl.50-es 55-ös 5 kristályos és ezek csak vannak mert eladni nem lehet. Lehessen akár szétszedni visszanyerni a kristály vagy netán pl: 10db 50-es 55-ös 5 kristályosból készitteni admi vagy vudu ágyút.
     
    [DD] kedveli ezt.
  16. messor

    messor Junior szaki

    ne álmodozz ha ébren vagy:)
     
  17. arsenal125

    arsenal125 Fórumprofi

    Szia, ha jól tudom akkor mindig más dolgok lesznek elérhetőek a fekete piacon...Nem lepődnék meg ha ágyú csere is lenne valamikor...:)
     
    [DD] kedveli ezt.
  18. *ricsi*

    *ricsi* Fórum ismerője

    Ilyen 50 fontosak kinek kellenek még?...
     
  19. *Genius(HUN)*

    *Genius(HUN)* Járnitanuló

    Nekem, mivel még csak az alapok vannak meg.:mad::mad::mad::cool::p
     
  20. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Pont ez az, hogy ha neked nem kell, de van, akkor becseréled őket! Még most nem tudsz csak 55 fontosat csinálni belőle, de idővel talán eljut odáig a cserélgetés, hogy pl. 10-20 50 fontosból már csinálsz (sok cserével) 1 Admirális ágyút, vagy még jobbat.