Visszajelzés Vitaszoba: Holtak serege!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 16.6.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. tapsi76

    tapsi76 Fórum-zöldfülű

    sziasztok . bocsánat de nem értem , hogy milyen próbáról beszélnek itt a többiek amit naponta meg lehet csinálni ? és az hol is van ? hol találom ? szeretnék választ kapni nem csak leoltást hogy kopasz vagyok :)
     
  2. (HUN)bazsi

    (HUN)bazsi Utánpótlás-írogató

    2015-06-24 00:02:03Elsüllyesztetted Rothadó Alfonz hajóját.
    2015-06-24 00:02:03Megszerezve: 1927 x Lélekfaló lőszer.
    2015-06-24 00:02:03Kaptál 7755 TP-t (tapasztalatpontot).
    Lényegében, azért sebez ennyit a játékosokra, mivel van vp-je és ha a tiédet lelötte, akkor a lélekfalóval eltudod tőle szívni, és ugy már csak simán az életét lövöd, és vissza jött az a vp, amit lelőtt az npc.;)
    :p

    Szia.
    A kristályesős próbát, minden nap meglehet csinálni 1x.
     
  3. ¤ROBERTO¤

    ¤ROBERTO¤ Utánpótlás-írogató

    AZ event 2 része nagyon nem jo
    2000 pont nagyon sok
    24milliót le lőni 48 pontért
    EU 3 rol játszok de itt is egy 1 orat kell várni mire megjelenik
    A nagy hajó nagyon jo adja gyongyot
    vagy a pontokat tegyétek le vagy a hajok pont növeljek vagy az életuket csökentsék
     
    (HUN)bazsi kedveli ezt.
  4. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia!
    A Biztonságos kikötőben tudod felvenni és miután megcsináltad, leadni. Menj a segítő mellé, kattints rá.:)
     
  5. tapsi76

    tapsi76 Fórum-zöldfülű

    oké . köszönöm . megnézem . köszi még egyszer
     
  6. (HUN)bazsi

    (HUN)bazsi Utánpótlás-írogató

    2015-06-24 00:17:52Kinyitottál egy lezárt ládát.
    2015-06-24 00:17:52Megszerezve: 51 x Fekete puskapor.
    Kicsit mákosabb vagy, hogy 58-at kaptál-:p:p:D
     
  7. quka

    quka Járnitanuló

    hát igen ez a 2. rész óborzalom :S. nem tudom mi volt a célja de ha ez hogy rosszabb legyen mint az előző akkor gratula. 2k pont nagyon soknak számít főleg úgy hogy csak a zombis npc ket számolja.( itt talán be lehetett volna tenni hogy a sima npc k is adjanak pontot mert néha át sem változnak) a zombis npc dupla jatalmat adnak igaz és szép is lenne de sajnos nem duplán kell lelőni hanem triplán! sokszor lőttem olyat ami utolsó lövésnél változott át ilyen volt nekem a diszes marcell ami 12 milla lelövés után 24 millát kellett lelőni igy 36 millás kilövés után kaptam 70 körüli ragyogót. nagyon megérte :). tehát ha rajtam múlik az npc lövés akkor biztos nem fog előbújni a lelketlen admirális :) .ha majd változtatnak a dolgokon talán megfontolom de addig nem.
    ja és amíg el nem felejtem az event láda ugyan olyan rossz mint volt itt legalább megduplázhatták volna a dolgokat ha már több lőszer kell az npc k hez
     
  8. reméljük változik :D
     
  9. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Miért változtatnának? A múltkori is ilyen volt ha jól emlékszem. A leírásban minden benne van amit az eventről tudni kell, ergo nem érhetett senkit csalódás...az első részben összeszedhetted ami kell a második részhez...vagy egyáltalán nem lövöd a második részt. Van más lehetőség is a tengeren mint az event, ha valakinek nem tetszik. Nem kötelező eventezni. ;)
     
  10. (HUN)bazsi

    (HUN)bazsi Utánpótlás-írogató

    Nem csak a ládákba lévő lőszerek emelkedjenek, hanem a merész alfonz (rothadó alfonz) járó lőszer is emelkedjen, ha már le kell lőni 1-1 misit.:mad::mad::oops:
     
  11. quka

    quka Járnitanuló

    persze emelkedjen minden a normális arányba mint az első részben volt de szerintem nem fog :S
     
  12. OnimeNoNeko

    OnimeNoNeko Aktív író

    A legprofitosabb event az évben, az elsö feléböl már pár milla gyöngyöt bárki összeszedhetett. A második része már csak hab a tortán.
    Azért te se gondoltad hogy a GF csak úgy osztogatni fogja a gyöngyöt 14 napon kereszül.
     
  13. TYUPI™

    TYUPI™ Fórumlakó

    Sziasztok énis hozzá szolnék a témához pár szót. Igen pocsék a láda, az alfonz bitang erős a kisebb playereknek, a drága lőszer (fekete piac ) horrorisztikus életek, ( Díszes ) és még a sok pont ami tetőzik az admihoz. NA DE EMBEREK !!! Nézzünk már 1 kicsit át a túl oldalra is . mai világba rengeteg dizi van szal minek azt pont most meg lőni lessz még több ijen képeségü ladik a piacon , petek meg főleg, van 1 tengerünk amin tengetjük időnket hát nemondja nekem senki hogy ha 2 óránkén hozzák ki az admit addig nem lehet mást csinálni . (pl fénymapp , behemót, akár admirálok Lucia, Callico, Marduk,) sok jó dolog van a tengeren amiről 1 event közben meg feledkezünk ha kicsik ha nagyok vagyunk . Hameg jön az admiral sipirc oda és még 30 as ágyukkal is görgős nélkül is ki lehet minimum belőle hozni akár 30k gyöngyöt is. Sóval szerintem nem rossz event nem kell szídni mert van benne nagyon jó ami egyensúlyba hozza a rosszal és jóval + os akár 1 mini shipnek is . Ennyi lett volna sziasztok és harcra fel .
     
    |SZITUS| kedveli ezt.
  14. ***Jani***

    ***Jani*** Junior szaki

    A legprofitosabb event címét az idei évre azért én túlzásnak találom :) Mivel szerintem az olvadásos event vitte a pálmát minden téren a kristályok miatt, és azért gyöngyöt is lehetett termelni mellette bőven! :)
    Olvasom, hogy pár játékostársam kevesli a kapott lőszer mennyiségét az alfonzokból.. 1-2k lőszer 1500- 3000 gyöngyérték ha nem lőszert adna hanem 1,5-3k gyöngyöt senki nem sopánkodna :D jó ez így ahogy van a lőszerhez ingyen bárki hozzá tud jutni minimális üreges ráfordításával! Amit bele lehet lőni az admirálisba tiszta gyöngy haszon aranyért :) ami azért nem rossz, ráadásul nagyon jól adja a gyöngyöt!
    De ha nem megy admiba mert kevés jelenik meg vagy elfogyott a teleport, azt a lőszert lehet lőni odettba ami ad jó sok átkozott lelket amit 1:1 arányba lehet váltani amulettekre ami valljuk meg szintén nagyon megéri hisz a lőszer ingyen van ezáltal az átkozott ingyen van és az amulett is ami szintén nem olcsó mulatság gyöngyért! :) Egyszóval a sopánkodás helyett ésszerűen kell játszani, átgondolva hogy miként és hogyan lehetne a legtöbb profitot termelni minimális ráfordítás mellett!
    Ennyi lenne az én véleményem :) Már csak nem álltam meg szó nélkül a kritikákat :)))
    Szép napot és jó játékot mindenkinek :)
     
    sityu, |SZITUS| és FM_Héra kedveli ezt.
  15. quka

    quka Járnitanuló

    sziasztok!
    nagyon szép és jók az előző hozzászolások , de ti nem veszitek figyelembe hogy menynit is sebez 1 rothado vagy egy büdös odett mert ha nincs vedelem ki se lehet lőni egy kis szintű játékosnak egy ilyen npct. ha jól tudom akkor a rothado kb 3k körülit sebez elég gyorsan és amire lelövi a 2misi életet üregessel lehet meg is fekszik az a játékos. és akkor nem is beszélek egy büdös odettről. nem 3k lélekfaló kell 10 misi lelövéshez szerintem főképp aki kicsi. sokszor nem abból kell kiindulni hogy te lőssz 400k t másnak lehet nincs csak 100 ágyú és csak 30 fontos es nem fullos!. kb ennyit erről
     
  16. ***Jani***

    ***Jani*** Junior szaki

    Mutass már nekem egy olyan hajót aki nem kicsiként kezdte!!! Mindenki kis hajóval kezd játszani!
    Mindig azzal jöttök, h jajj én még kicsi vagyok így meg úgy eléd áll valaki hogy fejlődj?
    Hozzá teszem ezek az új eventek sokkal könnyebb fejlődést biztosítanak a ˇkicsiknekˇ mint mondjuk 4-5-6 évvel ezelőtt amiken mi nőttünk fel! Nem panaszkodni kellene hanem okosan játszani!
    Kevés az ágyúd? És? Egy jó szigós eventnél fullra rakhatod ingyen igaz h csak 50-esel de elit ágyú kezdő hajónak jó... csak ugye szigonyozni kellene ami unalmas, igy nem csinálják a kicsit. A lehetőség adott mindenki előtt :) Valaki él vele, valaki nem mindenki maga dönti el :) minden eventnél ez megy :) ˇjajj mert hát én kicsi vagyokˇ valaki 2 éve írja ezt ide... 2 évig mit csinált kérdezem én? Ült a gép előtt és pislogott?
     
  17. quka

    quka Járnitanuló

    jó te tudod nekem nincs problémám ezekkel a dolgokkal ! de kezdj már új hajót csinálni most már nem kristály kell és arany hanem egy bizonyos db szám után már gyöngyöt kér a gerendák helyéért és persze az ágyúkért. szedd már össze event alatt ha tudod ! vizsgázz szedj szigonyt aranyat gyöngyöt. te is tudod nem könnyű főképp ha egymagad vagy és nem fordítasz rá pénzt.
     
  18. KillerHU

    KillerHU Aktív író

    Nem szeretnék állást foglalni, senki mellé nem állok, igazából mindkettőtöknek igaza van.
    Én is idén kezdtem a játékot, így "kicsinek" mondom magam, főleg hogy nincs sok időm a játékkal foglalkozni. Leírom a tapasztalataimat:

    Sajnos nekem is sok 30 fontos ágyúm van (80 körül). A többi már elit ágyú. Így valóban nehezebb, de nem lehetetlen. Az elit ágyúkat mind event ideje alatt szereztem, talán kettőt leszámítva. Sajnáltam is, hogy a mostani event alatt nincs roncs. Ebben igaza van Janinak, szigonyozni kell a roncsokat, körülbelül 10 perc alatt ki lehet lőni egyet 50-es szigonyokkal. Néhány ilyen roncsos event alatt valóban össze lehet szedni az 50, 55, vagy 60 fontos ágyúkból álló fegyverzetet, attól függ mit ad. De időt kell rászánni.

    Quka-nak is igaza van, valóban a nem túl régi játékosoknak az event második fele felér a lehetetlen küldetéssel, de ezzel nem kell foglalkozni. Az event első felében el lehetett lőni az ajándék 50 ezer lőszert, lehetett szerezni sok lelket és még a próbák egy részét is bárki megcsinálhatta. És a lelkekből megint lehet elit ágyúkat venni.

    Néha szerencsém volt és beleakadtam 1-1 admirálisba, ott össze lehetett szedni pár ezer gyöngyöt. Igaz a régebbi játékosok sokkal nagyobb sebzéssel sokkal több gyöngyöt szereznek, de ezzel sincs probléma, majd 1 év múlva mi is sokkal többet szerzünk az utánunk jövőknél és a mostani önmagunknál is.

    De azt is számításba kell venni, hogy a régebbi játékosok már nem ugyanarra költik a gyöngyöt, amire mi. Amíg nekünk pár tízezer gyöngy is elég az aktuális célunkhoz (bástya fejlesztés, vagy akármi), addig a régebbi játékosok ezen már túl vannak és nekik az aktuális cél eléréséhez több százezer gyöngyre van szükségük. Természetes, hogy egy event alatt nekik a pár ezer gyöngy nem jelentene semmit. De például nekem jól jön a kevesebb is.

    Szerintem nem lenne érdekes a játék, ha mondjuk 1-2 event alatt összeszednék viszonylag új játékos ként mondjuk 10 millió gyöngyöt. Így legalább meg lehet dolgozni érte, minden napra/hétre jut valami fejlődés.

    Egyébként volt olyan event idén, ahol 3 részre szakították a tengertérképet, éppen azért, hogy ne együtt legyen, azonos feltételekkel és díjazásokkal mondjuk a 18-as szintű kalóz a 3-assal. Néha ilyen, néha olyan event van.

    Engem inkább az zavar, hogy mintha egyre többen lennének klán nélküli giga erős hajókkal a térképeken és az ellenséges klánok tagjai is sokan vannak és nem nagyon van időm, egy-egy event hajó kilövésére, vagy a roncs lövésére, esetleg az aranyszerzésre NPC-kből. De ez csak a saját véleményem, nyilván van aki a csatapontra megy és kihasználja, hogy az event alatt többen merészkednek magasabb térképekre. Ebben az esetben viszont irány a bónusztérkép, lehet gyűjteni az elit szigonyokat, elitpontokat, stb, amik később majd jól fognak jönni.
     
  19. Đr.McKay

    Đr.McKay Junior szaki

    Valóban mindenki kis hajóval kezdte, de azért az nem mind1 hogy akkor milyen event hajók futkároztak illetve milyen volt 1-1 event lebonyolítása!! Nem mind1 hogy 700k életes hajót lősz 1k gyöngyért üreggel vagy 1 millió életest lőszerér PÖLÖ. stb....stb...stb...mert hogy ez kb. 2 éves lükeség hogy nesztek itt egy 250 millás hajó osszátok be...de mondjuk tavaly még ott volt a 7 milla életes teknős vadász ami gyöngyöt ÉS lelket adott...na hát az ilyeneket mért kell haza vágni? mert egyedül ki lehetett lőni?? vagy mért ehhez tényleg nincs esélye egy kezdőnek hogy oda menjen és lőjje mert vagy mire oda érne kilövik vagy amikor oda ér őt lövik ki, lényeg a lényeg ezek az eventek egyfajta ösztönzések.
     
  20. quka

    quka Járnitanuló

    persze igazad van és nem vitázok csak vélemény volt és nem panaszkodás hogy a 2. fele lehetett volna jobb is ha mást nem akkor a lelkeket meg kellett volna emelni normális szintre mivel nem dupla annyit elet van hanem több mivel ami nem zombi azt is le kell löni előtte hogy atalakuljon igy azt mondom hogy loszer pocséklás elittel löni ha üregessel lövöd akkor lehet süllyedsz mivel nagyokat sebez és gyorsan ( itt kis hajokra gondolok), kb ennyi
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.