A liga rendszer

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: *ricsi*, témanyitás ideje: 2.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. *ricsi*

    *ricsi* Fórum ismerője

    Nem ide tartozik, de itt van szó róla, úgyhogy megkérdezem: a jutalmakat szerverenként kapjuk a liga rangsorért vagy egyben nézik az összes szervert?
     
  2. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Saját véleményem szerint, ahogy a táblázatot néztem, szerverenként kapjuk, de majd kiderül.
    Várjuk meg az ismertetőt a Ligarendszerrel kapcsolatban. Remélhetőleg erre is és minden egyéb fontos dologra választ kapunk.
     
    *ricsi* kedveli ezt.
  3. JackOneEye

    JackOneEye Aktív író

    Ha nem állnak rá a BM és NPC botosok szűrésére , akkor ez a Liga rendszer nagyon egyenlőtlen küzdelem lesz.
     
  4. SamuelTaylor

    SamuelTaylor Fórumprofi

    Én örülök minden fejlesztésnek, ami nem annyiból áll, hogy egy új megrendelhető elem kerül a játékba.
    Viszont tényleg kell ez nekünk játékosoknak? Mert én ebben csak azt látom, hogy még nagyobb lesz a sebzés a Liga bónusszal. A fejleszthető vudu ágyúk után nem hittem hogy még tovább növelik.
    A másik, hogy miért pont most? Beígértek több dolgot, uniós dizit ami talán nem is kéne, Klánok áthelyezését játékkliensbe, talán szövetségi rendszert is... erre kapjuk ezt. Jobb lenne ha először azokat fejeznék be. Persze a játékosok örülnének a legjobban annak ha egyszerre fejlesztenék mindezeket de az elmúlt évek és a jelenlegi hibák (pl Kalóz rangok) is azt mutatják hogy erre nem képesek.
     
    .*Sirius*. és Cleopatra(HUN) kedveli ezt.
  5. Đr.McKay

    Đr.McKay Junior szaki

    Teljes mértékben egyet kell értsek Taylorral, ha minden igaz a liga bónuszok extra sebzést illetve ágyú helyet adnak, tehát nem elég hogy, alapból nagyobb lesz a sebzés, de még több ágyú kell szóval ez nem olyan fejlesztés amiért fizetni kell, de annak aki ki akarja használni az extra ágyú helyeket amiket ez biztosítani fog meg kell hogy vegye oda is a vudu ágyúit, ha azt használ!
     
    Cleopatra(HUN) kedveli ezt.
  6. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    "Üdv az új Seafight Liga rendszerében!
    A ligában elért eredményedtől függően exkluzív tárgyakra és egyedülálló ajánlatokra csaphatsz le a Feketepiacon.
    Az elitpontok most még sokkal fontosabbak! Most ez a legfontosabb faktor, amely alapján eldől, melyik ligában játszol és milyen jutalmakat kapsz.
    Szervereken átívelő rendszer – most már azt is láthatod, hol a helyed az egész közösség legfélelmetesebb kalózai között.
    A jövő is izgalmasnak ígérkezik: a ligához kötődő szenzációs események és próbák már feltűntek a horizonton!
    Bonts vitorlát, Kalóz, johohó!"

    Eddig ez nem más mint az admirális ágyúk sebzés pontjainak hason szerű megnyilvánulása. Ott is nyomon követhetted a többi szerver játékosainak teljesítményét. Itt most egy kicsit más a díjazás. (amiről még ugye nem tudunk semmi érdemleges információt). Különbséget egyenlőre nem látok a két esemény közt, ugyan úgy azoknak kedvez jelenleg akik netán tán nem megengedett eszközzel játszank, bár a rizikó nagy, de ha megteheti akkor miért is ne csinálná. Viszont ha a díjazást az összes szerveren elért legtöbb pontra vonatkoztatják majd akkor elgondolkodtató már a dolog :) Jelenleg a cél az szerintem most mindenki számára, hogy a TOP 100-ban bent legyen, az előbbre lévő helyezésekért nincs értelme lőszert és időt pazarolni.
     
    乂ωøζƒ乂 és *ricsi* kedveli ezt.
  7. JackOneEye

    JackOneEye Aktív író

    Szerintem az ágyú a legkisebb gond. Kb. 400 felesleges elitágyúm hever a raktárba és itt megjegyzem ,hogy egyetlen ágyút sem vettem pénzért ,de még gyöngyöt sem rendeltem. Adja azt a játék és van miből összelőni. Viszont ha a BM és NPC botosokkal nem kezdenek valamit még a 100-ba jutás is nagyon necces lesz.
    2 nap alatt az első helyezettnek 140 millió pontja van. 6 millió pontal a 150. hely körül kullogok.
     
    Csabika és Cleopatra(HUN) kedveli ezt.
  8. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    A beígért dolgok majd jönnek, vagy sem. A tervek bármikor változhatnak. Egy új elképzelés megvalósítása során bármikor mondhatják, hogy ez még sem kell. Azt viszont nem tudhatod, hogy például a liga rendszeren mióta is dolgoznak ;). Miért jönne előbb az uniós design, ha a Liga rendszert már sokkal korábban elkezdték? Ja mert te előbb hallottál a designről, de a fejlesztések nem a kiadott hivatalos információk sorrendjében indulnak.
    Szóval azt jegyezd meg, hogy attól mert "ígérnek" valamit, az még nem azt jelenti, hogy onnantól kezdve csak azon dolgoznak és semmi máson, csak azért, hogy az legyen a következő fejlesztés. Ez nem így működik. Örülj, hogy egyáltalán kapsz infót néhány jövőbeli fejlesztési tervről.
     
  9. KillerHU

    KillerHU Aktív író

    Csodálattal olvasom, hogy 2 nap alatt sikerült 6 millió pontot összeszedni. A 140 millió pont pedig felfoghatatlan számomra. Igaz nem játszom túl sokat, csak délutánonként ha van egy kis időm, nekem 7000 pontom van. Akkor ezek szerint vannak, akik a nap 24 órájában csak ezzel a játékkal foglalkoznak, úgy hogy nem alszanak, stb.

    De meglehet, ahogy nekem furcsa a 6 millió pont, ugyanúgy furcsa a 140 millió pont annak, akinek "csak" 6 millió pontja van. Szóval nem biztos, hogy nem megengedett eszközökkel élt az első.

    Ha majd világosak lesznek a szabályok, hogy miért mennyi pont jár, akkor vissza lehet osztani, hogy egy nap alatt, vagy 2 nap alatt el lehet-e érni sok 10 vagy akár százmillió pontot. Majd akkor megnézzük, de biztos vagyok benne, hogy a játék szervezőinek is feltűnik, ha nem lehetséges elérni emberi számítások szerint az adott pontszámot.
     
  10. JackOneEye

    JackOneEye Aktív író

    Ha kiviszel egy virgót , csak magáért az elitpontért kapsz 300k pontot a rangsorban, ami 15 perc alatt megvan. Ha van EP duplázód akkor 600k pont. De 140 milla akkor is nagyon sok sztem.
     
    mókusné kedveli ezt.
  11. Ne_etesd_a_trollt!

    Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

    Igazából ez egy botszűrő, aki nem bukott meg múltkor a BM-ek hack-elésén, azt most majd elkapják, főleg az ilyen 140 millió pontosokat :) Legalábbis én nagyon örülnék, ha végre megtisztulna a játék, de egyelőre ez megint csak a botosokat, csalókat segíti illetve ösztönzi.
     
  12. -rombol.hu-

    -rombol.hu- Járnitanuló

    :D Számomra a liga rendszer a botosok kiszűrésén /valóban lehetetlen teljesíteni valós játékkal több millió pontot!/ túlmenően mást is jelez. :p Tulajdonképpen egy hónapon belül megmutatja az aktív játékosok számát és az aktivitásukat is . Egyben ismerkedni lehet a hajónevekkel is, feltéve, hogy nem hetente váltogatják. Én a 100-1000 közötti játékosokat jobban jutalmaznám! :rolleyes:
     
    Csabika kedveli ezt.
  13. ***Jani***

    ***Jani*** Junior szaki

    Mire fel jutalmaznád jobban azt aki pl a 547. helyen zárt?
     
  14. kecsó

    kecsó Fórumlakó

    Ha elolvasnád figyelmesen és pontosabban a fenti 2-3 kommentet és gondolkoznál is rajta(bár nagyon azt sem kell)akk rájönnél,mert magát adja a dolog ;) :D
     
    Csabika kedveli ezt.
  15. ***Jani***

    ***Jani*** Junior szaki

    Erősen túlzásba vagytok esve ezzel kapcsolatban attól h valakinek x millió van már az nem biztos h csaló! Én EU2-n 14. vagyok 28 millióval úgy h elitet nem nagyon lőttem el a csatákon kívül! Viszont 287 admirális ágyúval csinálom a bm-et... szóval ha valakinek el kell ezen gondolkodni az nem én vagyok! :)
     
  16. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Úgy érzem, itt nem a 28 millió pont a kérdés, hanem a 128 millió ;)
     
  17. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Üdv,

    A rendszer jelenleg tuti nem kóser, 1 virgó admiráliságyúval cirka 1,8 misi pont (nem értem a logikáját, hogy mit is számol), nekem jelenleg 97 virgóm van ami nem kerül többe 16 óránál, annyi idő alatt le lehet tolni az már 176 millió pont ugye?? Mi van akkor ha kulák vagyok és a robbanót verem bele? Szinte duplája, ahogyan van már török szervereken is...
    Szóval nem kell itt összeesküvés elméleteket gyártani :)

    További szép napot!
     
    ***Jani*** kedveli ezt.
  18. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Igen, a 128 milla sem kérdés, annál akinek van virgoja, de az a virgo egyszer el fog fogyni, és nem fogja tudni pótolni. Gyanítom te sem 1 nap alatt gyűjtötted össze azt a 97 virgót. Letolod 1 nap alatt és jön a malmozás, illetve megint jó pár hét/hónap, mire annyi lesz. (és most véletlen sem gondolok csili botos, vagy bm bugos segítségre)
     
    FM_Héra kedveli ezt.
  19. Đr.McKay

    Đr.McKay Junior szaki

    Levó mond valami! Üregegessel, admirál ágyúval és EP duplázóval én spec közel 2000 pontot kapok lövésenként, nem tudom mire fel meg csináltam 1 virgót, 1 caprit és 1 cancert az előbbi kettőt végig üregessel a cancerbe bele lőttem kb. 100k-t és van 38 millió pontom ebbe még belejön a jolly ahova félmillió világítóst használtam és már nem is merek játszani mert amíg nincsenek ismertetve a dolgok csak azt fogom hallani azoktól akik gondolkodni nem tudnak hogy csalok botozok stb...
     
  20. ***Jani***

    ***Jani*** Junior szaki

    Az EP gyorsító jelenleg nem is működik..(nekem is van és semmit nem ír jóvá a BM-n) szóval sántít a dolog azért rendesen.. a 100 milla feletti pontoknál.. vélemény szerint legalábbis! :)
     
    °°Máté°° kedveli ezt.