A liga rendszer

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: *ricsi*, témanyitás ideje: 2.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Đr.McKay

    Đr.McKay Junior szaki

    Biztos hogy működik és szerintem túl jól azért kapunk ennyi elitpontot! A másik meg erről beszéltem ha valakinek több van jobb stb...akkor sántít bot meg minden egybe :D
     
  2. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Megfelelő számú bónusztérkép mellett nem lehetetlen. Kevésbé valószínű, hogy ezek a játékosok tartani fogják ezt a tempót. Az meg már más kérdés, hogy ezeket a bónusztérképeket kézzel gyűjtötték-e és kézzel csinálják-e meg.
     
    ***Jani*** kedveli ezt.
  3. ***Jani***

    ***Jani*** Junior szaki

    Hidd el h nem működik mert akkor a canci 40-ért ep gyorsítóval nem csak 30pár k ep-t kellett volna kapnom :) a tp gyorsító az működik
     
  4. ***Jani***

    ***Jani*** Junior szaki

    De itt a bizonyíték a Cancer 40 végén kapott ep
    2015-07-03 10:08:48Kaptál 33128 elitpontot.
    Nézz utána és rájössz hogy ennyit kell hogy adjon alapból, és nekem van ep gyorsítóm! :) Szóval nem működik! :)
     
    Đr.McKay kedveli ezt.
  5. Đr.McKay

    Đr.McKay Junior szaki

    Akkor biztos valami új hack ami miatt mondom még egyszer LÖVÉSENKÉNT!!!!!!!!! Kapok sok elitpontot közel 2000 amiről fogalmam sincs hogyan, arra mondtam hogy valamennyire biztos működik mert a "semmire" nem jár ennyi pont, lehet nem mindenkinél van ez így, de attól még nem kell el könyvelni azt hogy, biztos csaló az akinek sok van ez lehet bármilyen hibából mert hát tudjuk hogy tele van a játék hibával, de hiába is akarnám el magyarázni, ha te elkönyvelted róluk, hogy csalók, de figyelj ha nem működik ez a rendszer hibásan akkor azt mond meg nekem azóta mért nem adja meg az új elitszintet??
     
    ***Jani*** kedveli ezt.
  6. ***Jani***

    ***Jani*** Junior szaki

    Na azt viszont el passzolom nekem is van olyaan klántársam aki nem kapta meg az új dizit a szintlépéssel... én ezt nem tudom nekem régóta 27-es elitem van...
     
  7. Đr.McKay

    Đr.McKay Junior szaki

    Ezért mondom hogy amíg nincs pontos ismertetője ennek a rendszernek ne ítélkezzünk mert biztos vagyok benne hogy a számolási rendszerrel van a hiba :)
     
  8. kecsó

    kecsó Fórumlakó


    Mert el lettek törölve az elit szintek....
    jelenleg 3 e szint van a játékban amik a közleményben is szerepeltnek,aza polip,csikóhal meg nemtoom mi a 3.

    jelenleg ez a 3 e szint van ,nincs se elit dizi(már ha valaki még nem szerezte meg mindet akk mostmár nem is fogja a jelen állás szerint)
    , se semmi extra.....
     
  9. NagyGiba.hu

    NagyGiba.hu Fórum ismerője

    Sziasztok!
    Szerintem teljesen felesleges addig ezzel a rendszerrel foglalkozni, amíg nem lesz róla leírás. Valami tuti nem jól működik, mert szórja az elitpontot. Én a magam részéről lövöldözöm, mint eddig, aztán majd eljön az igazság pillanata.
     
  10. Baba

    Baba Fórumlakó

    Sziasztok
    Szerintem túl agyaljátok , akik pénzért vesznek librát meg egyébb térképeket , amit persze most sürübben is rak be a BP , azok lehet simán annyi elitpontjuk ;)
     
  11. JackOneEye

    JackOneEye Aktív író

    Hát valamit nagyon jól csinálsz. Egy Esmeraldáért üregessel kapok kb 1500 pontot, te lővésenként 2000-et, az nem semmi:D;)
     
  12. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Hey, hey

    Olvasd kicsit jobban:
    "A Liga rendszer az Elitszintekre alapszik, :"

    A Liga és az Elitszint két külön fogalom csúnya is lenne ha csak úgy elvennék az elithajókat, ami tulajdonképpen az egész játék alapköve.
    Itt úgy ahogy van az egész dolog cakli-pakli hibás, de gondolom majd javítják, de véleményem szerint ez egy hirtelen felindulásból bevezetett dolog lehet, ha még nem készült el hozzá az ismertető.

    További szép napot!
     
    JackOneEye kedveli ezt.
  13. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Nem tennék ilyen kijelentést, míg nem ismerek valamit..., nem láttam a leírást, szinte semmit nem tudunk még róla. Lehet, hogy vannak hibák, nincs kizárva, de nem tudhatjuk még minek hogyan kellene működnie. Az biztos, ha vannak, igyekeznek javítani. Nekem még fogalmam sincs mit hogy alakítottak át esetleg, módosítottak dolgokat. Nagyon merész kijelentés ez részedről így első körben szerintem.
    Az meg hogy egyenlőre nincs ismertető, még nem jelenti azt, hogy hirtelen felindulásból bevezetett dolog lenne.
     
  14. Đr.McKay

    Đr.McKay Junior szaki

    Ha nem hirtelen felindulásból csinálták mért nem jelezték még azt sem előre hogy májtánsz lesz másfél órára?♥:-D:O
     
  15. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Gondolom, bár nem tudom biztosra, nem 2 perc volt, míg a táblázatot elkészítették és egyebek, de ki tudja... Azért míg nem tudok valamit biztosra, nem tennék ilyen kijelentést. Persze találgatni lehet, de az nem minden esetben állja meg a helyét.
     
  16. SamuelTaylor

    SamuelTaylor Fórumprofi

    Tényleg érdemes volt megvárni az ismertetőt. Így kiderült, hogy mégse nőnek a sebzések, sőt akár még csökkenhet is több játékosé.
    Szerintem jó fejlesztés. Megoldást találtak az elavult elitszint rendszerre.
     
    JackOneEye kedveli ezt.
  17. *ricsi*

    *ricsi* Fórum ismerője

    De az nem derült ki, hogy a jutalmakat szerverenként kapjuk-e
     
    kecsó kedveli ezt.
  18. JackOneEye

    JackOneEye Aktív író

    Hát én nem olvastam semmi olyant ,hogy nem nőne a sebzés az új bónuszoktól de még azt sem ,hogy csökkenne. Azok a bónuszok amik oda vannak írva , a régi elitszint bónuszok és nem az új nyeremények.
     
  19. *ricsi*

    *ricsi* Fórum ismerője

    Egyet kell, hogy értsek veled :) új információk nem nagyon derültek ki az ismertetőből :(
     
  20. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Azért ezt nem mondanám :p

    'Tele' van a hiba jelezős topic olyan hozzászólásokkal, hogy "nem kaptam meg a szintlépés után a design", vagy hogy "csökkent az életem/vudum".

    Ezekre választ ad az ismertető, amit előtte nem tudtunk, és biztos nem is tudtátok, különben nem jeleztétek volna, azokat a "hibákat".