Visszajelzés Vitaszoba: Rakéta Mester!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 19.5.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. KillerHU

    KillerHU Aktív író

    Nem szoktam elégedetlenkedni, de ez az újítás nekem nem tetszik és számomra a játékot, a játékélményemet nagy mértékben fogja korlátozni.
    Az én hajómnak elég kevéske az összesített életereje és még nem nagyon van arra pár százezer gyöngyöm, hogy ilyesmiket fejlesszek. Szerintem az első évben, vagy akár az első két évben is (feltéve ha valaki nem ül egész nap a számítógép előtt) más dolgokra rakjuk a tehetségpontokat és másra költjük a gyöngyöt. De lehet, hogy ez csak az én véleményem.

    Szóval így majdnem fél év játék után az a helyzet állt elő, hogy ha kimerészkedek a 2-es, vagy annál magasabb térképekre, olyan hajókkal futok össze (rendszeresen), amelyek túlzás nélkül 10-15 másodperc alatt lövik le a 300.000 életerőmet (vudu és normál életerő).
    Ezzel az újítással, akkor már 2-3 másodperc is elég lesz? Ennyi idő alatt vissza sem tudok lőni (igaz nincs is sok értelme, mert nehezen lövök le bárkiről is 500.000 összesített életerőt).

    És persze ez az én problémám, mások biztos más jellegű problémákkal néznek szembe, de én csak a saját véleményemet és tapasztalatomat tudom leírni. Így nagyon ritkán tudok aranyat, gyöngyöt gyűjteni a magasabb térképeken, ergo még lassabb lesz a fejlődési ütemem.

    De ez van, ezt kell megszokni, ehhez kell alkalmazkodni.

    Eddig az sem nagyon zavart, hogy egyesek bot-oznak (persze zavart, de nem olyan mértékben, hogy emiatt rosszul érezzem magam, vagy elmenjen a kedvem a játéktól), de most az utóbbi idők újításai már egyértelművé tették, hogy a bot-osok miatt a nem bot-osok (főleg a pár hónapos nem bot-osok) lelkesedése, játékélménye és lehetőségei erősen korlátozottak lettek.
    És ezzel nem azt mondtam, hogy mindenki bot-ozik, aki.... Csak hogy megelőzzem az ilyen jellegű hozzászólásokat, akinek nem inge, az ne vegye magára.

    Szerintetek mi a helyzet ezzel az egésszel? Nektek mi a véleményetek?
     
    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  2. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Eleve fizetős a dolog,hisz nincs prémiumod elveszik ez a rakétamester,az ismertető alapján! Ládák meg csak 7napig adják a prémet,ha ugye adják,van hogy 300ból sem kapsz!
     
  3. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Akkor gyorsan leírnám a tapasztalatom.

    A Seafight üzletben vásárolható meg a Rakéta mester. 145 HUF 3 napra ami annyit tesz, hogy amíg van prémiumod + 3 nap! +1 rakétát lőhettek ki vele, tehát összesen 2-t a bástyával még tovább 1-6-t, tehát összesen 8 lesz a vége, ha jól számolok :D

    Jelzi a rakétánál, hogy pontosan hányat lőhetsz , és az automatikusan töltődik vissza.. 10 másodpercenként visszatölt 1 rakéta.
     
    SamuelTaylor kedveli ezt.
  4. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Csak vásároljatok,akinek van hozzá kedve
     
  5. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Természetesen csak az vegye akinek van kedve és fedezete hozzá :cool:

    Lényegében nem lősz vele nagyobbat vagy többször. Rakétánként marad az újra töltési idő. 5x 10 másodpercenként lősz ki 1 rakétát, vagy 50 másodpercenként 5 rakétát sebzés szempontjából ugyan az.
     
  6. Zoli

    Zoli Járnitanuló

    ha nem vesz valaki rtakétamestert csak bástlyát akkor pedig 7 szer? vagy a mester nélkül nem működik a bástya sem?
     
  7. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Ezt még nem sikerült letesztelnem, amint bekerül a bástya is megnézem ;).

    Szerintem a Mester nélkül nem sokat ér a bástya, hiszen a Mester tudja utána tölteni a rakéta helyeket, hiába lesz 7 rakéta helyed..., de majd kiderül
     
  8. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szóval ahogy gondoltam, ha nincs Mestered, az állvány semmit nem ér.
     
  9. TYUPI™

    TYUPI™ Fórumlakó

    És ennek most mi a köze a rakétamesterhez?
     
  10. -bozso1987-

    -bozso1987- Járnitanuló

    "145 HUF 3 napra ami annyit tesz, hogy amíg van prémiumod + 3 nap!" <--- már bocsi, DD ,de Te azt hol olvasod, h a prémed végéig + nap??? mert ha én jól olvasom akkor 3 nap. az csak 3 nap... és van 7 napra, meg 14 napra. sehol nincs feltüntetve, h prém + 3 nap... Tehát akkor most mi van?
     
  11. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Bozso! DD adott egy infót...el kell fogadni! Én leteszteltem és igaza van!
     
  12. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Én ezt a saját tapasztalatom és a közlemény alapján írtam.

    A közleményben az áll, hogy prémiumhoz kötött, tehát addig marad amíg van prémed. Ha megveszed 3 napra, akkor addig marad amíg van prémed +3 nap, ez így működik a gyakorlatban is, pont 3 nappal ír többet a mesterem lejárati idejéhez mint amit a prémium tagságom lejárati idejéhez.


    A rakéta mester beállítja a rakétáid, hogy tüzelhess vele, ha van rakétaállványod, akkor több rakétát tud bekészíteni neked.
     
  13. NagyGiba.hu

    NagyGiba.hu Fórum ismerője

    Sziasztok!
    Még egy kérdés. Az rendben van, hogy kilő 8 rakétát, ha feltöltött, de lehet-e kikapcsolni, ha csak 1 rakétát szeretnék kilőni? Pl. üdvözölni a barátaimat a tengeren :)
     
  14. -bozso1987-

    -bozso1987- Járnitanuló

    Bocsi, Szitus papi nekem csak az volt a lényeg, h hol olvasta... mivel nekem nem ft-ba kerül hanem €. kicsit több mint nektek, és nem mind1, h megveszem 1€ és van, vagy meg veszem 14 naponta 4€ -t. Csak szerettem volna elkerülni az esetleges "hiba volt sajnáljuk" dolgot :)
     
    |SZITUS| kedveli ezt.
  15. -bozso1987-

    -bozso1987- Járnitanuló

    Nagygiba- ha megcsinálod a fejlesztést, akkor kilőhetsz 8 db rakétát, várakozási idő nélkül...tehát kilőhetsz 1 et is csak, és kilőhetsz 5 is csak, ill. 8-at... nah meg ha a tat bástyádon kikapcsolod a rakétaállványt értelemszerűen akkor csak 2 t fogsz tudni kilőni... :)
     
  16. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Nem kell kikapcsolni, az egyszerre lövést úgy kell érteni, hogy te egymás után pl 8x rákattinthatsz a rakétára és nem kell várnod.
    Ha van pl 4 rakéta helyed kiír a rakétád mellé egy pici zöld 4est, az jelzi hányat lőhetsz éppen ki, lősz 1-t 3-t fog írni, 10mp múlva megint 4 lesz, kilősz 4-t 10 mp múlva 1 még 10 mp múlva 2 stb... összesen 40 mp múlva megint 4 lesz

    Még 1 pl, vagy 8 helyed (ennyi a max), rákattintasz 6x a rakétára, kilő neked 6 rakétát, marad neked 2, 10 mp múlva visszatölt 1 összesen már megint 3-t lőhetsz ki egyszerre, még 10 mp már 4-t, pl itt megint rányomsz 3x, marad 1 rakétád, megint 10 mp +1, rakéta..stb stb... nem kell megvárni míg az összes visszatölt.
     
  17. NagyGiba.hu

    NagyGiba.hu Fórum ismerője

    Köszi Bozso! De közben rájöttem, hogy a fegyvermestermenüben le lehet nullázni, úgy egyszerűbb mint a bástyát kapcsolgatni!

    Köszi DD!
    Nekem kilőtte egy kattintásra a 8-at :)
     
  18. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Igen, de nem kell kikapcsolni :cool: Kikapcsolhatod, de tök felesleges. Miért volna baj, ha te csak 1 rakétát akarsz kilőni, de ő meg betáraz neked másik 7-t is, ha esetleg szükséged volna rá ;) Ha csak akkor kapcsolod be, amikor szükséged volna a több rakétára, akkor még várnod kell míg betölti azokat. :eek:
     
  19. NagyGiba.hu

    NagyGiba.hu Fórum ismerője

    Még egyszer mondom...kilövi egyszerre a 8-at.... és nem kikapcsoltam, hanem lenulláztam a menüben és akkor újra elkezdi feltölteni, tehát 1-nél tudok 1-et lőni :)
     
  20. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Ha kikapcsolod akkor csak egyet lő ki, hiába töltött fel 8-ig! ;)