Fekte piac- design-ok

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Tenzou-captain, témanyitás ideje: 9.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tenzou-captain

    Tenzou-captain Fórum-zöldfülű

    A mai napon reggel, észre vettem, hogy a "Fekete piac"-on 10 aranyért megvásárolható az összes elit design, ha vásárolnék nagy gond lenne ?
     
  2. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Valószínűleg egy hiba miatt elérhető, hiszen olyan designok is megjelennek még, ami a liga alapján nem kellene.
    A bug kihasználás pedig zárolást vonhat maga után. Bár ezzel nagy előnyre nem teszel szert, de még is bug. Próbálkozni lehet, de ha később büntetnek, nem szabad csodálkozni.
     
    Tenzou-captain kedveli ezt.
  3. Tenzou-captain

    Tenzou-captain Fórum-zöldfülű

    Köszi a segítséget ! :)
     
  4. TYUPI™

    TYUPI™ Fórumlakó

    DD akkor kérném hogy vegyétek vissza mind 2 karimrol mert az hogy a cm itt volt és elötte írtam hogy eg vettem és 1 szóval sem írta hogy tilos akkor ne én legyek a hibás így ha gondoljátok supra küldök 2 ID amiről le is lehet vissza venni.
     
    arsenal125 kedveli ezt.
  5. *-SEBI-*

    *-SEBI-* Fórum-zöldfülű

    Sziasztok. DD van nekem is problémám ezekkel a 10 aranyas desingekkel :D Mégpedig a 20 elit . Mit tegyünk?
     
  6. kecsó

    kecsó Fórumlakó

    ha úgy veszek dizit hogy a legkisebb ligába vagyok dec az elit szintem lehetővé tenné hogy 20.as elit dizit vegyek akkor megmerjem venni a dizt?
     
  7. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Ha már megtettétek akkor semmit. Az ismertető ott van, bárki olvashatja aki akarja, aki elolvasta tudja, hogy milyen feltételek mellett juthat dizihez, tehát azt is tudta hogy ha olyat is lát amit nem kéne az 1 bug lehet. A bug kihasználás egyik következménye a zárolás is lehet. Ebben az esetben mi lesz, azt nem tudom, csak jeleztem, hogy ez is így bug és ha büntetnek azon nem kell csodálkozni.
     
  8. Đr.McKay

    Đr.McKay Junior szaki

    A hibásan működő rendszer miatt mért hibás a játékos? DD te magad mondtad hogy "fedezzük fel a játékot és ne várjunk mindig az ismertetőre, mert nem kell mindent a szánkba rágni" vagy valami hasonlót lényeg az ismertető és a felfedezés, szóval ezekből a szavakból azt lehet kivenni hogy változott valami ti nem szóltok jöjjünk rá mi...na már most itt jó néhányan elkezdték felfedezni a fekete piacot, és persze változhatnak a dolgok ismertető nélkül is azért...hogy mi fedezzük fel a játékot, most fölösleges a korábbi ismertetővel jönni, a lezárt ládáknak is volt, meg lett változtatva arra nem kaptunk, ilyen alapon félreérthető volt ez a feketepiacos bug is, és azért mert megint nem tudnak valami rendesen a játékhoz adni ne már hogy megint a játékos legyen büntetve!!!!!
     
    GyilkosTorpe, °°Máté°° és kecsó kedveli ezt.
  9. kecsó

    kecsó Fórumlakó

    Gyerek???! Teljes mértékben igazad van és együtt értek veled!!!
     
    GyilkosTorpe és °°Máté°° kedveli ezt.
  10. *-SEBI-*

    *-SEBI-* Fórum-zöldfülű

    Aha értem de még egy észrevétel :D lépkedek ide oda a föoldalon és a fekete piac elég sürün változik , pl. egyszer admit máskor 60 fontosat vehetnék 5 plecsniért illetve a golyokkalis ez van :D Ezek szerint ez még nagyon változtatás változtatás allat van . mindenesetre irok a supportnak az a biztos :D
     
  11. Đr.McKay

    Đr.McKay Junior szaki

    Igen Sebi váltakozik folyamatosan!
     
  12. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Így van, már 1 hete olvashatjátok, hogy milyen designok fognak megjelenni a feketepiacon, attól függően, hogy melyik ligába vagytok. Ezen nem volt mit felfedezni, tudtátok, legalábbis az aki elolvasta. Aki nem tette hát az magára vessen. A közleményeket és ismertetőket nem viccből tesszük ki.

    Írtál, de a szabályzat nem betartásának elismerése még nem ment fel az esetleges büntetés alól ;).

    Ezt mindenki túl dramatizálja.

    Volt 1 kérdés. Megveheti-e valaki az összes designt, ha egyébként számára nem szabadna, hogy elérhető legyen. Válasz, megveheti, lehetőség adott, de ez egy bug. Ha megveszed akkor kihasználsz egy bugot. A bug kihasználásért akár zárolás is járhat (lásd jégtűzlőszeres bug, stb..). Tehát, ha lesz bármiféle büntetés miatta, azon nem kell csodálkozni! Egy szóval nem említettem, hogy konkrétan ezért a bug kihasználásért 100% hogy bünti lesz, sőt zárolás! Csak felvázoltam egy lehetőséget, melyet mindenki mérlegelhet és ez alapján eldönti akar-e még több designt venni, vagy sem.
     
  13. Đr.McKay

    Đr.McKay Junior szaki

    Ezt úgy értettem , hogy bármi-bármikor változhat előrejelzés nélkül, a felfedezéses dolog után miben legyünk biztosak, ha nem abban amit tapasztalhatunk? Jelenleg azt tapasztaljuk hogy az összes dizi elérhető.
     
  14. arsenal125

    arsenal125 Fórumprofi

    Ebben maximálisan egyetértek veled...
     
  15. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Így van, ezt tapasztaljátok és tudjátok, hogy csak akkor lehetne elérhető mind ha megvan hozzá az elitpontotok és a megfelelő ligában vagytok ;).

    Tapasztaljátok, hogy elérhető, tudjátok hogy nem szabadna ezért az összeset megveszitek? Közben pedig fel sem tűnik, hogy ha valamiről van leírás, ami totál mást ír, mint ahogyan működik, akkor az egy bug lehet. És senkinek eszébe sem jut, hogy a bug kihasználás szabálytalan.
     
  16. Đr.McKay

    Đr.McKay Junior szaki

    És persze hozzá teszem hogy te nem rossz indulatból írtad amiket most itt felvázoltál hanem tényeket hogy mi mivel járhat, ez segítség és köszönöm a magam és mindenki nevében aki nem vett meg semmit :)
     
  17. arsenal125

    arsenal125 Fórumprofi

    Így van, de szerintem nem lenne igazságos ha azokat a hajókat bannolnák akik megvették a diziket amiket nem lehetett volna...Vegyék vissza azoktól akiknek nem járna a dizi és kész...
     
    .lukhauz. kedveli ezt.
  18. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Erre mondtam, hogy túl dramatizáljátok. Én nem mondta, hogy aki vesz akár 1 olyan dizit is ami elméletben nem is elérhető neki azért rögtön azonnal végleg zárolnak sőt még börtönbe is csuknak, felkoncolnak, megköveznek, stb stb :cool:

    Ez egy bug, aki kihasználja az megszegi a játékszabályzatot. Van sok bug, van ilyen van olyan, van amivel semmi előnye nem lesz az azt kihasználónak van amivel rengeteget nyer. Van amit nem tudsz nem kihasználni (nem lőttek az NPC-k, tornyok csak ha rálőttél), de van olyan amit csak akarva lehet kihasználni (rá kellett kattintanod arra a vásáslás gombra ;) ) Van amivel nem foglalkoznak van amivel igen. Van amelyiket büntetik van amelyiket nem. Van amelyikért csak visszavonják azt amit a buggal nyertél vagy amelyikért végleg zárolnak.

    Hogy ez most melyikbe tartozik azt mindenki döntse el. Majd a BP is megteszi.
     
    Tenzou-captain és Đr.McKay kedveli ezt.
  19. Tenzou-captain

    Tenzou-captain Fórum-zöldfülű

    Támogatom az ötletet, ez lenne a legésszerűbb eljárás, minden játékossal szemben, főleg, hogy semmi információt nem kaptunk erről a dologról, persze a CM-et kérdezgettem, és ő bőszen mondta hogy nem lehet gond belőle, de én inkább az összes dizi elvételét támogatom, amiket megvettek az eltérő elit pontok kapcsán.
     
  20. *LadyQueen*

    *LadyQueen* Fórum-zöldfülű

    Ott vannak a hajok.....nem merem megvenni mert nincs meg ra meg az elitpont...most mi van? ne tegye oda a BP ne legyen kisertes........draga 27 es,majd megleszel egyszer:)
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.