Fekte piac- design-ok

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: Tenzou-captain, témanyitás ideje: 9.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tenzou-captain

    Tenzou-captain Fórum-zöldfülű

    Megveheted, DD is említette a lehetőség adott, csak számíts a megfelelő büntidre.
     
  2. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Nem, én azt említettem, hogy ha megveszed, akkor ne csodálkozz ha megbüntetnek.
     
  3. mateka1990

    mateka1990 Járnitanuló

    én megvettem .. vegyék akkor el tőlem de honnan kellett volna tudnom hogy nem lehet ???
     
    kecsó kedveli ezt.
  4. Tenzou-captain

    Tenzou-captain Fórum-zöldfülű

    DD én körülbelül 1 hete játszom a mai nap egy hete, és beregisztrálásomkor Elit 5-ös dizájn-t kaptam, akkor már számíthatok is a kitiltásra ?
     
  5. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    A honnan az egyértelmű, innen, a fórumról. Hiszen olvassa mindenki a közleményeket és ismertetőket ;) Aki vétkezett és megszegte a szabályzatot az most várja, hogy lesz-e és mi lesz a következmény. A support sem tudja visszavonni a szabályszegés tényét.
    Maga a hiba totál más, de attól még igaz. Hiába írt valaki supportnak, hogy ő csalt BMeket, vegyék el tőle, lehet még el is vették, ettől még a szűrő kipakolta.

    Elolvastad te amit írtam?

    Én itt befejeztem a témát. Felhívtam mindenki figyelmét, hogy ez egy BUG, ezt mindenki tudta, aki elolvasta az ismertetőt és közleményt. (természetesen nem kötelező sem fórumra járni, sem olvasni az aktuális közleményeket, ismertetőket, de ez nem azt jelenti, hogy ha nem tudod mi van ott az nem is vonatkozik rád) Továbbá megemlítettem hogy egy bug kihasználásnak milyen következményei lehetnek.

    Aki szeretne még rágódhat a témán.
     
    Utoljára szerkesztett: 9.7.15
  6. kecsó

    kecsó Fórumlakó

    Na ez az.....És aki nem olvas fórumot???? (itt persze nem magamra gondolok)annak erről honnan kéne tudnia ???...ha még a cm is azt mondja h ebből "biztos nem lesz semmi bajod"....
    Na de mind 1 is..reménykedjünk h viszonylag sokan estek bele ebbe a dologba és nem kell nagy büntire számítani...
     
  7. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Felkoncolás után a megkövezés piti dolog... :p
     
  8. Tenzou-captain

    Tenzou-captain Fórum-zöldfülű

    Nem érzem magam hibásnak azért, mert beregisztráltam a játékba és mihelyt elstartoltam, megkaptam az elit 5-ös dizájnt, felőlem bele lehet nézni a karakterbe, DE én nem vagyok felelős amiatt, hogy megkaptam kezdésénél ha ez is bug kihasználás/szabálymegszegés akkor várom a következményeket, én csak jelentettem egy hibát..
     
  9. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Sziasztok!
    Akik az elitszintjüknél magasabb szintű designt vásároltak a piacon ne írjanak feleslegesen a supportra. Amennyiben ezek visszavonásra kerülnek az központilag fog megtörténni.
     
  10. Saracen

    Saracen Kivételes tehetség

    Én ugyan nem voltam délelőtt, nem is vettem semmit, de azért megjegyezném, hogy sem a játékszabályzat, sem az ÁÜSZ (mindkettőt elfogadtuk regisztráláskor), nem kötelez senkit a fórum olvasására. Tehát nem kellene ijesztgetni a játékosokat azzal, hogy ezt olvassanak, meg azt.....
    Kezdhetnék én is panaszkodni, hogy van több fontos dolog, ami egyáltalán nem került fel fórumra, pedig fontos! (volt is ezekről téma nyitva)
     
  11. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Nem kötelez senkit nyilván, ez csak mindenkinek a saját jól felfogott érdeke. A fórum olvasása igen hasznos, főképpen a közlemények, csak javasolni tudjuk mindenkinek, hogy tegyék meg. Nyilván, mindent nem fog megtalálni senki, még akkor sem, ha számára nagyon fontos lenne, de amit megkapunk abban biztos lehet mindenki, hogy kikerül, mindenki számára hozzáférhető. Sokszor van olyan, hogy nincs infó dolgokról, de azt látjuk sokakat érdekel, igyekszünk mihamarabb megtudni és megosztani veletek.
     
  12. Saracen

    Saracen Kivételes tehetség

    Én ezzel teljes mértékben egyetértek, aktív fórumozó vagyok, saját érdekem, hogy olvassam a közleményeket. Ezzel nincs is gond.
    Sőt! Nyilván, hogy ép ésszel gondolkozó ember számára világos, hogy nem vehető meg, ahogy visszaolvasgattam.
    Én csupán azért írtam, hogy DD ne írja azt, hogy fórumról kell megtudni mi megvehető, és mi nem az.
     
  13. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Csak fórumon van lehetőség kiírni a mindenki számára nagyon fontos információkat, itt tudjuk veletek megosztani, de ha ti nem veszitek a fáradságot, nem érdekel titeket, az ellen mi semmit sem tehetünk, ez csak rajtatok múlik.
     
  14. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Ha figyelmesen olvasod a történeteket, elhangzott az is, hogy tudta jól, hogy neki ez nem lehetne elérhető, még is megvette. MI ez ha nem szándékos bug kihasználás? Még arra sem hivatkozhat, hogy de nem tudta, hiszen tudta.

    Teljesen mind1, hogy szándékos vagy sem. A bug kihasználás az bug kihasználás. Ha már megtetted nincs mit tenned. Ez van. Nem tudtad, most már tudod. Ne írj supportra mert nem fogja vissza vonni, többször leírtam. Azt bezzeg megjegyeztétek és rögtön kiragadtátok a lényegből, hogy "jujj végleg zárolnak mert kihasználtam egy bugot". Azt a részét miért nem említi senki, hogy általánosságról beszéltem? Ez egy bug és pont. Nincs tovább. Folyt köv egy másik gondolat.A bug kihasználásnak lehetnek következményei, ilyen következmény például a zárolás, Lásd BM bug, kihasználóit zárolták. Azt is leírtam, hogy sokféle bug van, van ilyen van olyan. Majd kiderül, hogy ezt hova sorolják. Foglalkoznak-e vele, vagy sem. Visszavonják az ezzel szerzett előnyöket vagy sem. Osztanak-e egyéb büntetéseket vagy sem. Volt bug, amivel sokat nyertek a játékosok (akik kihasználták), de nem kaptak büntit (nagyon régi jéglőszeres bug), volt hogy kaptak (nem olyan régi jégtűzlőszeres)

    Még egyszer kihangsúlyoznám! Ez egy bug! A szabályzat egyértelműen leírja, hogy a bugok kihasználása TILOS! Egy bug kihasználásért akár zárolás is járhat. Majd kiderül, ennek lesz-e bármiféle következménye. Supportot teljesen feleslegesen spamelitek tele.

    Pontosan ugyan ezt írtam, amikor a szigonyozással kapcsolatban volt 1 bug. Érdekes módon akkor nem volt ekkora a felhajtás. Arra sokan azt mondták, nem tudják bizonyítani. Ott is leírtam ugyan ezt, hogy a bug kihasználás tilos.

    Ezzel a témát zárom is és maradjunk annyiban, hogy a bug kihasználás tilos ;)
     
    JackOneEye, BERMUDA65(HU) és FM_Héra kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.