A liga rendszer

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: *ricsi*, témanyitás ideje: 2.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. messor

    messor Junior szaki

    kk tényleg szefós vok hogy nem láttam:)
     
  2. °°Máté°°

    °°Máté°° Törzsjátékos


    igazad van Jani, én is tapasztalom, és sajnos nálam sem működik...
     
  3. JackOneEye

    JackOneEye Aktív író

    Az EP gyorsító az elitlőszerre ad 100%-os bónuszt és nem a BM hullámra. Arra már egy ideje nem ad.
     
  4. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    labels_FilterGroups_
    Fejedelmi zsákmányzsák
    Karátban a kincs: az igazi kalózok a fejedelmi ékköveket kedvelik. Nyisd ki a fejedelmi zsákmányzsákot az ékkőcsiszolónál és készítsd fel a hajódat helyben a csatára!
    Fejedelmi zsákmányzsák
    Karátban a kincs: az igazi kalózok a fejedelmi ékköveket kedvelik. Nyisd ki a fejedelmi...

    A feketepiacon ki van téve,mint a sárkánytűz is.Ha jól látom,akkor az új nemrég bevezetett Liga rendszer által majd késöbbiekben hozzáférhető versenytárs érme kell a megvásárlásához! Kérdem én ha az első szakasz 15.n zárul le elötte nincs érméje senkinek,akkor feketepiacon miért van kitéve zsákmányzsák,sárkánytűz,már most,aminek pl x,y db érme az ára?
     
  5. Zoli

    Zoli Járnitanuló

    hogy lásd mit vehetsz érte...
     
  6. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    ezzel aztán sokat nyerek,ha 15.elött nem vehetek még mert nincs érmém,nem ért volna rá akkor betenni feketepiacra,ráadásul kérdés hány érmét kapok a helyezésem alapján
     
  7. Zoli

    Zoli Járnitanuló

    azt meg tudod nézni a jutalmaknál
     
  8. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Ja az ok,de nagyon kevés érmét ad ,pl a 100feletti helyezetteknek.(2dbt)szint ezért semmit nem kapsz.Na mindeggy ez így gyenge nagyon.
     
  9. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Eddig még az volt a probléma, hogy nem tudtuk azért az érméért mit vehetünk, most meg az, hogy minek tudjuk, úgy sincs még miből vásárolni. paff..
     
  10. Black9015

    Black9015 Járnitanuló

    Van ám ára a dolgoknak az biztos. A Tengeri csikó ligában, ahhoz hogy tudjak venni 50 Admirális ágyút a top 10-ben kellene végezni. Persze lehet gyűjtögetni szép lassan, de akkor is néhány hónap kell hozzá, mire összegyűlik annyi, ami kell.
     
  11. JackOneEye

    JackOneEye Aktív író

    Ezek a "jutalmak" amiket meg lehet vásárolni pontosan olyan nullák mint a csatapont rangsorban megnyerhetőek. Legalább ott van 3 olyan bónusz amit el lehet érni ami ér valamit , de ezek még viccnek is rosszak. Négy heti munkáért vehetsz 10 Legba amullettet. Hát ezért kár volt kiütni a szervereket egy hétig. Lehangoló.
     
  12. Zoli

    Zoli Járnitanuló

    van benne vudu ágyú is, nem mondanám haszontalannak :)
    amit jó lenne véleményem szerint továbbítani mint kérés hogy ha 5 érméért kapsz 5db valamit vagy 50 db valamit akkor vehess 1 db érméért arányosan kevesebbet, ha 5 érme 5db cucc akkor miért nem lehet 1ért 1-et venni?
     
    Utoljára szerkesztett: 9.7.15
  13. JackOneEye

    JackOneEye Aktív író

    Hát én nem látok sehol vudu ágyút, csak admirálist.
     
  14. Zoli

    Zoli Járnitanuló

    elég éerdekes még mert mindíg mást mutat, de én láttam, volt...
    5 érméért lehetett venni 5db vudu ágyút
     
    Utoljára szerkesztett: 9.7.15
  15. ◄GaBeNкe►

    ◄GaBeNкe► Fórum-zöldfülű

    Észrevételeim szerint, ez a Liga verseny kisértésbe hozta -a még megmaradt- a megújult botosok táborát is.... Éljenek a mozdulatlan harcos Behemot térkép kalozai és a láncossal ostromló Almirante gyilokok hadai. (és természetesen gyözzön a "bátrab")
     
    乂ωøζƒ乂, sityu és |SZITUS| kedveli ezt.
  16. parat001

    parat001 Utánpótlás-írogató

    szerintem el lehetne kezdeni a botosokat szűrni ha már nem sikerült az összes BM csalót kitiltani,sokan 2 hete virgót csinálják napi 24 órában...erre tökéletes ez a liga verseny
     
  17. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Nem kell, de aki nem akarja észrevenni azon hozzászólásokat, miszerint a szűrés folyamatos, a büntetés időszakos, mely érkezik amint itt lesz az ideje, az ezeket nem tudja és újra és újra leírja ugyan azt, teljesen feleslegesen. Hát ez van.

    Az előző szűrések eredményét mindenki látta, nem egyik pillanatról a másikra jön. Nem úgy, hogy tegnap csaltál, ma már pihensz. Ez egy sokkal hosszabb folyamat, pontosan azért, hogy minden kétséget kizáróan eldöntsék, hogy ki az aki tényleg csal (botozik) és ki nem. Amíg nem biztosak a dolgukba, addig nem jön ban hullám, de ez nem azt jelenti, hogy nem is fog jönni. Érkezik az.

    Ahogy ti fogalmaztatok, ez a liga rendszer csak ösztönzi a botosokat. Juhhé, legalább még könnyebb lesz kiszűrni őket, 1. hónapokban ezért nehéz lesz bot nélkül érvényesülni a Ligában, de később míg ők pihennek, addig a többi játékosnak is jó lesz. A botosok most nyernek 1-2 Ligában, majd elveszítik hajójukat. Aki nem botos veszít 1-2 ligát, majd ott lesz neki az összes többi!
     
    Naksi és .lukhauz. kedveli ezt.
  18. messor

    messor Junior szaki

    Nekem a megszerezhető érme mennyiség elég karcsúnak tűnik főleg annak a fényében hogy nem tudok benne lenni még a 2000 ben se tehát 1 érme a várható havi szinten(megjegyezném hogy napi 3-4 óra bm-et toltam és így sikerült a fényes eredményt elérni )tehát 5 hónap alatt lesz 5 vuduágyúm ami 10 év alatt kb 120 db-ot jelent)).Másik kérdés merült még bennem fel ha ugye megszűrik a botosokat és bannolják is őket akkor remélem az addig elért liga eredményeiket is törlik és újra kiosztják a jutalmakat mert szerintem akkor lehet hogy benne lennék összerveren a legjobb 100-ban is és akkor az előzetes számításaim is sokkal kedvezőbbek lennének és persze úgy lenne fair is:)
     
  19. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Fent pont azt írtam, hogy lehet, hogy most sok a botos a Ligák élén, lehet, hogy most a tisztességes játékosok elveszítenek 1-2 Ligát, a botosok pedig nyernek 1-2t, de idővel majd elveszítik az egész hajójukat. Lehet nekik megéri. Kizárt dolog, hogy a jutalmakat újra kiosztanák azok után, hogy ez egyszer megtörtént. Ha pl 1 nappal a jutalmazás, tehát a liga vége előtt jönne egy ban hullám, elképzelhető, hogy a rangsorokból is azonnal kikerülnek, ahogy már láttunk rá példát.

    A feketepiac még mindig üres. Legalábbis nincs bent semmi ami a Ligához kapcsolódna. Volt bent ez az, ami ki is került. Mérget is vennél rá, hogy azok az ajánlatok neked szóltak? Ráadásul annyiért lesznek kint később is mint akkor? Az árakon, mennyiségeken pikk pakk lehet módosítani. Persze lehet nem fog változni, de ez még mindig egy olyan rangsor, melynek az összetett top 100. helyén kívül 'csak' aktívnak kell lenned és a megszokott módon játszani. Lőni ezt azt, pont ahogy eddig és még erre fel kapunk majd valamit, ami eddig jelentéktelennek tűnt, de majd meglátjuk pontosan mi lesz.
     
  20. Ne_etesd_a_trollt!

    Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

    DD!

    Érdemes lenne a következő dolgot továbbítani:

    Barrakuda liga összesítettben:

    1. Török 3 szerver
    2. Török 3 szerver
    3. Török 3 szerver

    Tengeri csikó liga:

    1. Török 2
    2. EU 4 (de török játékos)
    3. Török 2
    4. Török 2
    5. Török 1
    6. Török 1

    Medúza liga:

    1. Török 1
    2. Török 2
    3. Török 2
    4. Török 1
    5. Török 1
    6. Török 2
    7. Török 1

    Érdekes módon minden összetett rangsorban toronymagasasan több török játékos vezet.
    És aki azt mondja erre, hogy ez normális dolog, az próbáljon például közel másfél milliárd elitpontot összelőni 14 nap alatt, ahogyan azt a barrakuda liga elsője tette...
     
    .*Sirius*. kedveli ezt.