Ismertető: Titánok harca!

Kategória: 'Archív: Főhadiszállás', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 13.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    A Titánok harca

    A Titánok harca – 2015. július 14-től 29-ig

    A Titánok harca következőkkel vár benneteket:
    • Két csapat indul egymás ellen háborúba
    • „Gaia védője” hajódesign
    • „Uranosz harcosa” hajódesign
    • „Morphodit” hajódesign
    • Melia” és „Opoc” házikedvenc
    • Event küldetések!
    [​IMG]

    Kérdések és válaszok

    Mikor kezdődik és végződik az event?
    Az esemény a terveink szerint július 14-én helyi szerveridő szerint déli 12 órakor kezdődik és július 29-én helyi szerveridő szerint déli 12 órakor fejeződik be.

    [​IMG]

    Mi várható a „Titánok harca” event ideje alatt?
    A „Titánok harca” event alatt először is el kell döntenetek, milyen színekben harcoltok, azaz melyik oldalon álltok: Gaia csapata zöld, Uranosz csapata piros színt visel.

    A különböző csapat NPC-jei egymás ellen harcolnak és meg kell védened csapatod hajóit, hogy csapatod nyerjen. (3 különböző csapat 3 különböző szintre felbontva) Egy Titán harcnál, mely egy csata 2 nagy event NPC között a játékosok csatlakozhatnak a csatához, és segíthetik csapattársukat az által, hogy lövik a másik csapat NPC-jét vagy játékosait.


    Az event öt szakaszra oszlik, amelyek egyenként 72 órát tartanak és mindig déli 12 órakor kezdődnek és fejeződnek be. Minden szakasz után a két csapat legjobbjai jutalmat kapnak. A jutalmak kiosztása után a pontszámok lenullázódnak és kezdődik a következő szakasz, amikor ismét kiválaszthatjátok, melyik oldalt támogatjátok.

    Egy szakasz közben is válthatok csapatot?
    Igen, ez is lehetséges. Ilyenkor azonban a hírnévpontokat először le kell nulláznotok úgy, hogy a saját csapatotok NPC-jeit győzitek le. Amikor elértétek a nullát, onnantól kezdve a másik oldal pontszámait gyűjtitek.

    Milyen event NPC-k vannak és milyen jutalmakra lehet tőlük számítani?
    Az event alatt 8 NPC várható, 4 a Gaia (zöld) csapat számára és 4 az Uranosz (piros) csapat számára.

    A GaiaDefender és az Ouranos Warrior NPC-ket arany lőszerrel is legyőzhetitek, míg a Titánokat, tehát a Rhea, Theia és Phoibe (Gaia csapat) és a Kronos, Hyperion és Oceanos (Uranosz csapat) NPC-k csak gyöngy lőszerrel győzhetőek le.

    A Gaia Defender és az Ouranos Warrior NPC-k bármely PVP térképen felbukkanhatnak. A Rhea és Kronos NPC-k 16-20. térképeken, a Thea és Hyperion NPC-k 6-15. térképeken, míg a Phoibe és Oceanos NPC-k 2-5. térképeken bukkanhatnak fel.

    A polipméreg lőszer a Titánoknak, Gaia Defender és Ouranos Warrior okoz nagyobb sérülést, míg a jéglőszer a Titánok kísérőinek (Titan Deffender és Titán Warrior).

    A GaiaDefender és az Ouranos Warrior legyőzéséért tapasztalatpontokat, polip méreg lőszert és kristály kaptok (a mennyiség az okozott sebzéstől függ). Az a játékos, aki az adott NPC-nek a legtöbb sebzést okozta, 1 hírnévpontot is kap. Ha az összes sebzés legalább 5%-át okoztátok az adott NPC-nek, 1 érme a jutalmatok.Az érmékre az event küldetésekhez lesz szükségetek.

    Rhea, Theia, Phoibe, Kronos, Hyperion és Oceanos legyőzésével tapasztalatot, hírnévpontokat és gyöngyöket kaptok (
    a mennyiség az okozott sebzéstől és attól függ, hogy a szinteteknek megfelelő helyen lőttétek-e az NPC-t). Itt is járnak érmék, ha az összes sebzés legalább 5%-át okoztátok az adott NPC-nek.

    A vesztes Titán csapatának jéglőszert ad, mint egy kárpótlás, hogy a következő csatában jobb eséllyel induljanak.

    Az NPC-k agresszívak a nem csapattársakkal szemben.


    Milyen jutalmak járnak az event rangsorban elért helyezésekért?
    Két rangsor is van az event alatt – az egyik az egyes szakaszok végén, a másik a teljes eventen elért eredményeket mutatja. Az egyes szakaszok végén a következő jutalmak kerülnek kiosztásra:
    • 1. hely: 1x Libra bónusztérkép,5x tűzvihar ágyú, a támogatott csapat kitüntetése és 600 lélek (elátkozott vagy ragyogó, a támogatott csapattól függően)
    • 2-5. hely: 1x Aquarius bónusztérkép, 3x tűzvihar ágyú, a támogatott csapat kitüntetése, és 400 lélek (elátkozott VAGY ragyogó, a támogatott csapattól függően)
    • 6-10. hely: 1x Taurus-Bonusmap, 1x tűzvihar ágyú, támogatott csapat kitüntetése és 200 lélek (elátkozott VAGY ragyogó, a támogatott csapattól függően)
    • 11-100.hely: 22.500 polipméreg lőszer, 250.000 tapasztalatpont és 100 lélek (elátkozott VAGY ragyogó, a támogatott csapattól függően)
    Ha az első 100 játékos között vagytok és a csapatotok még meg is nyeri az adott szakaszt, még egy csapatpontot is kaptok, amely a végső rangsorba számít bele. A győztes csapat tagjai emellett még kétszer annyi lelket is kapnak, mint a fent felsorolt mennyiségek.

    A teljes event végén minden olyan játékos, aki összegyűjtötte annak a csapatnak legalább 3 pontját, amelyik az 5 szakasz közül a legtöbbet megnyerte, még 14 nap királynő kegyelmét is kap.

    Ne felejtsétek, hogy maximum 5 csapatpontot gyűjthettek, ami csak úgy lehetséges, hogy mind az 5 szakaszban a legjobb 100 játékos közé kerültök ÉS a csapatotok (Gaia vagy Uranosz) mind az öt szakaszt megnyeri.

    Vannak az eventek olyan karakterek, akik a küldetéseket osztják?
    Igen, két küldetésadó is van, az egyikük Cassandra (Gaia csapat), a másik Ajax (Uranosz csapat). A biztonságok kikötőben találkozhattok velük, Cassandra a térkép nyugati oldalán, Ajax a keleti oldalán, valamint az 1/4 PvE térképen vár rátok.

    Csak annak a csapatnak a küldetéseit hajthatjátok végre, amelyiket támogatjátok. Ha egy küldetés közben csapatot váltotok, a küldetés automatikusan megszakad, de ekkor elkezdhetitek az új csapat küldetését. Ha 0 hírnévpontotok van, egyik küldetést sem teljesíthetitek, mindegy, hogy melyik csapatot támogatjátok.


    Milyen tárgyakat tartalmaznak az event kincsesládák?
    Az event kincsesládák különböző tárgyakat tartalmaznak, például polipméreg lőszer, Tiront áldását, Agwe amuletett, kristály, elveszett szerelem akciótárgyat vagy event ládakulcsot!

    Milyen tárgyakat tartalmaznak az „Oracle of Delphi” szörnyek?
    Egy „Oracle of Delphi” lerombolásához szigonyokra van szükségetek. Úgy lehet felszedni a zsákmányt, mint a hajóroncsoknál. Különböző tárgyakat tartalmazhatnak, mint például polipméreg lőszer, kristályokat, sasszemet, repeszesőt, 55-60 fontos ágyúkat vagy ékkövet!

    Mire jók az összegyűjtött lelkek?
    Az elátkozott és ragyogó lelkekért tárgyakat vásárolhattok a feketepiacon, melyeket a hírneved befolyásol!

    Milyen értékekkel rendelkeznek a hajódesignok?
    „Gaia védője” hajódesign:
    • „Rugalmas lapis lazuli” védekező ékkő, 13. szint: 65.000 Ép
    • „Tisztított zafír” védekező ékkő, 7. szint: 35.000 VP
    • „Rugalmas rubin”támadó ékkő, 13. szint: 13% ágyúsebzés
    • „Csiszolt gránit” támadó ékkő, 10. szint: 10% szigonysebzés
    • „Aventurin”különleges ékkő: 5% páncéllemez-védelem
    „Uranosz harcosa” hajódesign:
    • „Rugalmas lapis lazuli” védekező ékkő, 13. szint: 65.000 Ép
    • „Tisztított zafír” védekező ékkő, 7. szint: 35.000 Vp
    • „Rugalmas rubin” támadó ékkő, 13. szint: 13% ágyúsebzés
    • „Csiszolt gránit” támadó ékkő, 10. szint: 10% szigonysebzés
    • „Borostyánkő”különleges ékkő: 5% PvP sebzés
    „Morphodit” hajódesign:
    • „Csorba lapis lazuli” védekező ékkő, 1. szint: 5000 Ép
    • „Csorba zafír” védekező ékkő, 1. szint: 5000 Vp
    • „Préselt rubin” támadó ékkő, 2. szint: 2% ágyúsebzés
    Milyen értékekkel rendelkeznek az új háziállatok?
    Melia:
    • +10% életerő regenerálás
    • +10% találati arány
    Opoc:
    • +5% kritikus sebzés
    • +5% kritikus találati esély

    Mi történik az event végén a lelkekkel, az event kulcsokkal és egyéb tárgyakkal?
    Az elátkozott és ragyogó lelkeket az event végén játékelemekre váltjuk. Erről bővebben az event vége felé értesítünk benneteket. Az event kulcsokat 1:1 arányban normál ládakulcsokra cseréljük.

    Figyelem! Az event végén a megmaradt jéglőszer törlésre kerül! Az érmék az event végén nem kerülnek beváltásra.
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.