Visszajelzés Vitaszoba: Út a fenevad felé!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 17.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Nincs semmiféle várakozási idő. A várólistában látsz 2 időt. Egyik, hogy te milyen régóta vagy benne. A másik, hogy átlag mennyi időt töltenek benne. (van aki semmit, mert 5en összefognak és együtt csinálják, tehát nem várnak semmit, és van aki egyedül próbálkozik, várakozik majd megunja és kilép még a játékból is...)

    Várhatsz ott te 10 órát is. Vagy kapsz magad mellé valakit vagy nem, de szerintem erre senki ne várjon, de lassan nem tudom minek magyarázom, hogy fogjatok össze másik 4 játékossal, ha még mindig itt tartunk :'(
     
  2. Seavti[PRO]

    Seavti[PRO] Utánpótlás-írogató

    De még is eltűntek a mágikus címereim, eltűntek.
     
  3. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    minden rossz event után azt hittem eddig hogy ezt nem lehet überelni sajnálom hogy mindig tévedek :-(
    kíváncsian várom a következöt :)
     
  4. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Erre mondtam, hogy nem látom mit és hogyan csinálsz. Valamit csak rosszul. Többször leírtam ugyan azt, ennek ellenére még mindig máshogy akarod, mást magyarázol, tehát nem érted amit írok :(

    Azt mondom hogy 5 fővel, de te még mindig azt mondod, hogy egyedül vársz....
     
  5. Seavti[PRO]

    Seavti[PRO] Utánpótlás-írogató

    DD, most tök mind1 az hogy én hogyan csinálom, arról volt szó nem tűnik el a mágikus címer, ha nem jelentkezek ki a játékból, ennek ellenére még is nem csinálok én semmit csak állok és várok 1-et kattintok 5 percenként és kész, ennek ellenére ha kapok egy meghvást amit elfogadok, teljesen mind1 hogy be tudtunk-e menni vagy nem, levon még 3-at annak ellenére, hogy elvileg még mindig listás vagyok.
     
  6. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Erre mondom, hogy valamit még sem jól csinálsz. Ezek szerint még sem voltál a listán. Hogy hívnak meg, ha már a listán vagy? Ha a listán vagy már egy csoportban vagy, akkor téged már nem hívhatnak máshova. Nem lehetsz több listán, több csoportban egyszerre.
     
  7. Seavti[PRO]

    Seavti[PRO] Utánpótlás-írogató

    Egy jó példa erre mielőtt azt mondod nem igaz, bementem várólistára lesz ami lesz alapon, -3 címer, meg hívott egy klántársam, elfogadtam -3 címer, eltűnt a csopi, gondoltam csinálok én is és hívogatok a klánból játékosokat, megint -3 címer. Én erről beszélek, hogy levonja újra meg újra, teljesen mind1, ha be tudok menni akkor is levonja, ha nem akkor is ennyi.
     
  8. Seavti[PRO]

    Seavti[PRO] Utánpótlás-írogató

    Te állítottad azt hogy ha el is tűnik az ablak akkor még listán vagyok, csak nem látom, na most akkor ki beszél össze-vissza? "Ha eltűnt és még várólistát sem látsz akkor sincs baj, attól még ott vagytok" ezt írtad, ezért írtam hogy elvileg...
     
  9. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Még mindig nem egyről beszélünk. :( A fallal nem szeretek beszélgetni, részemről téma off.
     
  10. Seavti[PRO]

    Seavti[PRO] Utánpótlás-írogató

    Igazából hagyjuk, az egészet, nem lét szükséglet nekem az a 80k gyöngy, hiába is akarod meg magyarázni, de ha meg sem mozdulok csak várok, elfogadok stb...amit leírtam, az akkor sem úgy van, én tudom hogy 3-4 órája ki se mozdultam a biztonságosból nem csináltam semmit csak próbáltam bekerülni csapatba, de te mint mindig mindent megmagyarázol hogy már pedig mi vagyunk a hibásak, az én oldalamról én próbáltam a fallal beszélni, látszólag sikertelenül, de utoljára mondom, mi rosszat lehet, abban csinálni, hogy "Fizetés és belépés"?? Semmit! De a kedvedért(nem kell válaszolni és az 5 fővel jönni.) Arról volt szó, hogy nem veszítjük el a címereket, ha nem jutunk be, eddig stim? Oké, fel megyek a várólistára 3 címerért, nem jelentkezek ki, nem megyek sehova csak 1-1 mezőt ide-oda néha-néha...jön egy meghívás amit, elfogadok 3 címerért, nem történik semmi eltűnik a csoport se kép se hang, de ennek ellenére még tudok "kezdeményezni" egy csoportot ahol megint, levonja a 3 címert, ugyan úgy ahogy eddig sem csináltam semmi mást csak pihentettem a hajómat, és közben beszélgettem, na de ahhoz nem kell a hajó, mit ronthattam el? Magyarázd el kérlek, mert te csak annyit mondasz, hogy, de 5fő...5fő blablabla, és én hiába is értem, igen legközelebb úgy csinálom, de abban amit leírtam mi a hiba, hogy mindig levonta a címert, erre adj nekem magyarázatot, mert az nem az, hogy összebeszélés, 5 fő stb...és akkor még egy utolsó kérdés, AKKOR MINEK VAN VÁRÓÓÓ LISTA???????????
     
  11. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Mondom én, hogy nem egyről beszélünk. Panaszkodsz, hogy veszted a címert. Mondtam, hogy valamit rosszul csinálsz. NEM TUDOM hogy mit, mert nem látom mit és hogyan csinálsz. Csináld ahogy mondom és menni fog. De nem, te fújod a magadét. Oké, akkor csináld ahogy eddig, hiszen megérte, vesztettél vele sok címert, ahogy te is mondtad. Hajrá.

    Még 1 gondolat a csoportos térképhez (de nem konkrétan neked, hanem mindenkinek). Fel lehet menni tök idegen játékosokkal is, lehet próbálkozni. CSobi lesz a vége, szinte biztosra mondom. (saját tapasztalat, 100k körül tud sebezni a nagy teki, és ha nem figyelsz és a társaid nem segítenek, akkor pár mp és lent is vagy/vagytok) Nagyon össze kell dolgozni. Már előre megbeszélni, hogy mikor mit csináltok, hova mozogtok, hogy mozogtok, mit és mikor lőtök. Ehhez nem elég, hogy valakivel összeállj. Ehhez össze kell vele fogni és csapatot alkotni, nem csak 1 csoportot.
     
  12. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    a várolista azért van nehogy el ne menj és maradj játékba jo sokáig mondok példát
    várolistán töltött idő nálam 2 óra 37 perc
    átlagos várolistán töltött idö 13 perc :)
     
  13. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Az elméleti funkciója jelen esetben mind1, gyakorlati a lényeg, erről is írtam:

    Na jó, nem magyarázok meg tovább semmit :cool:, csináljátok ahogy tudjátok, csak nem meglepődni, ha veszteséges lesz, ez még nem a játék hibája.
     
  14. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    értem én és semmi gond ezért irtam amit fentebb irtam várom a kövi eventet :)
    addig meg bennt tartom hátha lessz társ mellém 14 nap alatt de sztem felejtös ott a resi hihi
     
    [DD] kedveli ezt.
  15. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    köszi DD hál istennek érted ezt a kicsi viccet még :)
     
  16. Gallardo

    Gallardo Rutinos

    azért jelezném hogy volt egy disconektem és nincs meg a mágikus címerem :)
     
  17. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    üdv.Olyan kérdésem lenne,hogy ez a két kis event Goliat, Falcon Tpn kívül mást nem ad,Pl címert!
    Ill azt kérdezném még,hogy a csoportos térképen kilőheti e valaki a másikat pl?
     
  18. kecsó

    kecsó Fórumlakó

    Hail!

    De,mind 2 ad címert...
     
  19. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    kössz,és csopitérképen kilőhet más?Vagy tilos ott egymást lőni?
     
  20. pöröly

    pöröly Utánpótlás-írogató

    gyöngyöt melyik npc böl lehet kiszedni??
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.