Visszajelzés Vitaszoba: Út a fenevad felé!

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 17.8.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Ez nem a Hóolvadás event, bár ott is a jéglőszer olvadt el az event végén, és akkor az ismertetőben le is volt írva.
     
  2. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Hát az egész eventet összegezve pluszosnak pluszos, de életem eddigi legrosszabb és legmonotonabb eventje volt. A ládákban kevés volt a tök lőszer, az admiknak semmi értelme nem volt, a Goliath NPC-k jutalma szánalmas az életéhez képest és a roncsokról szerintem már nem is kell beszélnem. A csoportos térképen a lehetséges jutalmak is kb. csak mézes madzag lehetett, mert CSAK amulettet kaptam pedig naponta 4-5 körön bent voltam. A mini játékokon és a csoportos térképeken elég egy kis net hiba vagy figyelmetlenség és úszik minden... A kis hajóknak semmi esélye nem volt egy kis gyöngy szerzésre, hiába játszik valaki klánban az se tud mindig felmenni a csoportosra, ha épp nincs valaki aki felmenjen vele. Nagyon elrontották ezt az egészet, de szerencsére már vége...
     
    tünde(H), ***Jani*** és †ZΣЦsZ† kedveli ezt.
  3. lidoof.

    lidoof. Utánpótlás-írogató

    Kinek a pap, kinek a papné :cool:
    Ha ez rossz és monoton volt, akkor el sem tudom képzelni, hogy milyen véleménnyel lehettél a 2 évvel ezelőtti eventekről, amik semmi másról nem szóltak, mint lőjj 1-2 féle NPC-t. Itt legalább van ilyen, van olyan. Gyűjtötted a címereket és a medálokat, letoltál pár minit, és mehettél csoportosra, de még ládázhattál és roncsozhattál is. Nem érte meg? Akkor ne csináld. Elég volt 1-2 hozzászólás a roncsokról és 1 db-t nem lőttem ki. Maradtam inkább a gyöngyös részénél.
    Az egyik, hanem a legpluszosabb eventem volt. Úgy kb 8 millió gyöngy jött a napi 5-6 órás játékommal. Bár úgy érzem, hogy ha többet lettem volna, már csak kevesebb lett volna a hasznom.
    Admirálist egyszer lőttem, a próba miatt, utána elég is volt. Kaptam érte medált, ami nem lett volna rossz, ha segítség nélkül nem tudtam volna megcsinálni a miniket. Egy kisebb játékosnak biztos nagy segítség volt. Segítséggel elég egyszerű volt megcsinálni bármelyik minit, ugyan úgy megkaptad érte a mágikus címereket és mehettél csoportozni a gyöngyért.
    Naponta 4-5 kör igen karcsú! Kb 3-4 körönként kaptam valamit. Ez általában legba vagy triton volt. Neked nincs szükséged egyikre sem? Akkor biza sok pénz tehettél már a játékba :cool: Én örültem annak a 30 legbának vagy tritonnak is. Az egész event alatt, jött kb 300 triton, legba, 200 körüli sárkánytűz, 1 design, 5 vuduágyú. Köszönöm szépen, nagyon jól esett a nem kevés gyöngy haszon mellé.
    Naponta letoltál 4-5 csopit, szóval olyan 5x minden minit. Akkor mit vesztettél, ha befagyott egy kicsit a szerver, vagy megakadt a neted? Oké, azzal az idővel már nem fogsz jó helyezést elérni, de nem csak 1x próbálkoztál vele. Vagy neked annyira gagyi a neted, hogy folyamatosan akad és nem jön össze 1 jó idő? Akkor nem foglalkozol az idővel, de a mágikus akkor is megvan belőle. Csoportos térképre ugyan ez igaz. Semmit nem veszítesz, ha kicsit akadsz. Persze aki ész nélkül csinálja és ott áll a tank mellett és kapja maga alá a pirosokat, vagy akár a minin az Undine-t olyan közel hívja magához, annak nem kell csodálkozni, hogy ha 1-1 fagyi után jön a csobi.
    Mi tudtuk mindenkiről a klánban, hogy kb mikor játszik, mennyi címerrel szokott játszani 1 nap és mindenki próbált a másikhoz igazodni a saját és a csapat érdekében. Ez különösen fontos volt most az utolsó nap. Éjféltől ismét 1 érme volt a mini, de minek tolod le, ha délelőtt vagy még éjjel nem tudod elhasználni a mágikust? Egész event alatt max napi 1 csoportos ment le délelőtt, ezért úgy voltam vele, hogy számomra a tegnapi nappal véget is ér az event. Szerencsére nem így lett, mert megbeszéltük, hogy jövünk még éjjel és megcsináljuk azt a párat. Talán ez az egyetlen negatívum, amit mondhatnék az eventről. Ezt az utolsó napot nagyon gyorsan kellett letolni, ha valaki még akart csinálni valamit. Nyugodtan adhattak volna a mágikus címerekért némi gyöngyöt. Mondták volna, hogy mágikus címerenként 10 000 gyöngy, de max 10-ért adnak. Hogy ne legyen az, hogy nem is akarjuk megcsinálni őket, de akinek tényleg nincs ideje, az se bukja az egészet.
    Egyébként Nagyon tetszett a csoportos térkép. Régóta nincs olyan közös program egy klánnak, amivel kicsit összekovácsolódhatna, max a csaták, de az nem mindenkinek jön be, régen még ott voltak a vizsgák is. Itt tényleg odaálltunk és közösen, összedolgozva megcsináltuk. Legközelebb csinálhatnának több csoportos térképet. 5-10-20 fős csoportoknak :)
     
    FM_Héra kedveli ezt.
  4. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Ügyes vagy...o_O
     
  5. dudka1

    dudka1 Törekvő

    Ebben az eventben 1 jó dolog volt. Mégpegig az, hogy végre véget ért. Sajnos kicsit sokat kellett rá várni.
     
    Keeflee kedveli ezt.
  6. *ricsi*

    *ricsi* Fórum ismerője

    Mégis mi bajotok volt az eventtel? 120k gy/kör, néha néha tárgyjutalom. A ládák nagyon jól adtak.
    Arról nem az event tehet, hogy kis hajóval nem tudtok felmenni.. De ha egy jó klánod/szövid van akkor simán felvitték a kisebb hajókat is.
     
  7. Spongee™

    Spongee™ Rutinos

    Nos,nyugodtan állíthatjuk,hogy 2015 eddigi legjobb eventje volt!
    Nem a rengeteg gyöngy miatt,amit adott.
    Nem is a csupa pénzes dolgok miatt,amit a csoportból nyerhettél.
    Hanem azért,mert végre voltunk szorulva egymás segítségére!

    Hatalmas pozitívum volt számomra mikor fejtegettem az event rejtelmeit,mert óráról órára egyre világosabbá vált,hogy szükség van egymásra.
    Azt sem bánnám ha ezentúl minden event ilyen lenne,azonban ne 5 személyes legyen,mert az nagyon kevés!
    Legyen választási lehetőségünk,5-10-15 játékos között.

    Gratulálok a Bigpointnak,le a kalappal. :cool:
     
    Utoljára szerkesztett: 5.9.15
    *ricsi* és FM_Héra kedveli ezt.
  8. Ne_etesd_a_trollt!

    Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

    Nekem csak egy bajom volt vele: Miért kell belekényszeríteni bárkit, hogy 5 fős csapatban mehessen fel? Aki akar menjen fel 5 fővel, de ha nekem mondjuk 2 olyan ismerősöm van akivel felmennék miért nem lehet hárman felmenni? Az a mi bajunk ha nem tudjuk megcsinálni annyian, de maga az opció létezzen már. Tehát a hasonló eventeknél lehessen benne egy kényszerített indítás kevesebb fővel is, annak lenne értelme. Így aki nem akar sokat várni társakra, vagy nincs annyi olyan ismerőse éppen, az is tudjon játszani, még ha akkor kicsit nehezített verzió is lesz. Manapság minden játék egyre inkább a közösségi funkciókról szól...és a magányos játékmenet rovására persze. Nem kéne, hogy ide is bekússzon az, hogy csak csoportos dedós foglalkozás szinten lehet majd mindent művelni. Tudom, hogy ez a fészbúúúúk korszak és a fiataloknak ez kell, de vagyunk páran idősebbek akik felnőttünk ezek nélkül is, és köszönjük szépen bírunk "single player" funkciókat is játszani, mert szeretjük a kihívásokat és bírunk is élni vele, már ha megadják rá a lehetőséget.
     
    Gunár*MSZ kedveli ezt.
  9. Gunár*MSZ

    Gunár*MSZ Aktív író

    Oké, hogy tetszik de azért túlzásokba ne essünk .
     
  10. Spongee™

    Spongee™ Rutinos

    Egyáltalán nem estem túlzásokba. :)
     
  11. †ZΣЦsZ†

    †ZΣЦsZ† Utánpótlás-írogató

    Szerintem nagyon rossz volt en nem vagyok erös de nemtudtam megcsinalni a küldiket
     
  12. Spongee™

    Spongee™ Rutinos

    Gyanítom,hogy a figyelmetlenségednek köszönheted mindezt,vagy a logikátlan gondolkodásodnak...
    Ami után egy klántársam a 3 hónapja regisztrált hajójával eventezett velünk...(Igen ebben az eventben.)
    Nem hiszem, hogy lehetetlen lett volna számodra szintén ugyanezt tenni.;)
     
    Utoljára szerkesztett: 5.9.15
    mateka1990 kedveli ezt.
  13. Gunár*MSZ

    Gunár*MSZ Aktív író

    Az az event a jó ahol minden működik , amire gondolok :
    Tudsz egyedül is játszani és többed magaddal is akár kis hajóval akár egy nagy karival .
    Itt a kis hajóknak egyedül nem sok esélyük volt , pedig az eventet fejlődésre szoktuk használni nem csak arra, hogy ne unatkozzunk.
     
  14. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Mind1 volt, hogy kis vagy nagy hajó, ha egyedül volt, akkor nem sokra ment. 1 percig nem volt titok, hogy ez az event a csapat játékról szól. Az eventet valaki fejlődésre, valaki csatára használja, mást meg egyszerűen nem izgat és pontosan ugyan úgy játszik, mintha nem lenne event.
    Egyébként pontosan azért, mert csapat kellett a csoportos térképre, és mindenki ugyan azt a jutalmat kapta sebzéstől függetlenül, nagyon jó fejlődési lehetőség volt ez a kisebb vagy csak kicsit leégett, de csapatban játszó játékosoknak. A legtöbb csapatban szükség volt egy regeneráló játékosra, regenerálni elég olcsón lehetett, tehát több haszna maradt a gyógyítóknak, főleg ha ezt az egész event alatt végig csinálhatta valaki. Ehhez csak egy jó és segítőkész csapatra volt szükség. ;)
     
    FM_Héra kedveli ezt.
  15. Spongee™

    Spongee™ Rutinos

    1. Minek játszanál egyedül egy olyan játékban,ami alapvetően a csapatmunkára,a közös játékra lett tervezve? A társas játékot sem egyedül szokás játszani..o_O
    2.A Kishajók nyilván próbálnak egy klánba tartozni,ami relatíve normális,és segítik a fejlődését, ehhez a kishajónak nem kellett semmi mást tennie,csak lőni 3 Mágikust,bemenni a Csoportosra,és várni 5 percet.
    -Bármennyire is furának tűnhet,de vannak már olyan játékosok akiknek nem kell fejlődni..(legalábbis egy ideig.)
    Ekkor jön a játék valódi lényege a CSATA ezért is a játék neve SeaFIGHT,nem pedig SeaFARM.


    (Hiányoznak a régi játékosok.) :(:(
     
  16. NagyGiba.hu

    NagyGiba.hu Fórum ismerője

    Spongee! Mi is gratulálunk Neked, aki nem is oly rég "könnyek közt" búcsúztál el ettől a játéktól!

    De visszatérve az eventre!

    Nem lett volna ezzel semmi baj: Ha a biztonságos kikötő rendesen működött volna. Ha lett volna leírás az elejétől fogva. Ha nem csak a játékosok 1/5-e jutott volna fel az Ősi fészekhez.

    Tény: akik játszottak (játszhattak), azok jól szórakoztak.
     
    kecsó és ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  17. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Leírás volt az elejétől. Minden szükséges információt megtaláltatok már az első perctől a tengeren. Akinek ez nem volt elég az kérdezett. Hiába nézem a hozzászólásaid, egyszer sem kérdeztél, hogy ez vagy az hogyan is működik, mert te nem érted, DE kritizálni tudod, hogy nincs leírás... o_O Néma gyereknek még az anyja sem... :(
     
  18. Saracen

    Saracen Kivételes tehetség

    Szerintem annyira jó volt ez az event, hogy vagy gyakrabban rakjanak be ilyet, vagy elérhető legyen valahogy a két térkép.
     
  19. _bobinyo_

    _bobinyo_ Utánpótlás-írogató

    Helló. szeptember 6. 23:59-után a különleges ládakulcsokat sima ládakulcsokra váltják be, azt írtátok a forumon.
    Nekem megmaradt a 60 event kulcs, és nem váltották be. Ez hiba? Vagy esetleg még folyamatban van és időbe tellik?
     
  20. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szia

    Én nem látok itt olyat, hogy a piac zárását követően "Rögtön és Azonnal!".

    A fekete piac zárása után = 2015 szeptember 6. 23:59 után = 2015 szeptember 6. 23:59-ig nem, de után már várható, hogy pontosan mikor, majd látni fogod.

    Évek óta így megy.. bezár a piac, tehát senki nem tud már venni kulcsot és senki nem tudja már elkölteni a lelkeit és ezt követően pár napon belül beváltják mindenkinek.
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.