Hibajelzések

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 23.2.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -JeliNa-

    -JeliNa- Utánpótlás-írogató

    Szia DD. Én tapasztaltam egy dolgot leírom hátha segít valamit. Net miatt van szerintem, mert nem is olyan rég ugyanez a probléma merült fel több játékosnál, nálam is. Általában unoka öcsém kábelnetjét használom, (aszt hiszem a legnagyobb), aztán mikor az nem ment egy napig használtam a kis más szolgáltatónak mobilnetjét, amivel meglepő módon simán be tudtam lépni és tudtam játszani, ezt később is kipróbáltam és ment. Akkor kérdeztem meg akit tudtam és ismertem, és kiderült nekik is ugyanaz a net van, és délután illetve este már nem tudtak játszani, de csak Ázsián nem. ( van aki router-t használ, de van olyan is aki nem) Két nap óta újra fél 1 körül már akad a játék és azután már nem tudok Ázsiára belépni. Nem foglalkoztam vele mert úgyis mennem kellett dolgozni. Most, hogy olvastam amit Lucifer írt akkor újra elővettem a kis mobilnetet és azzal megy a belépés és a játék, de ha átmegyek UPC-re akkor ismét semmi, csak délelőtt vagy késő éjjel. Nem tudom neki ép milyen netje van, vagy ez csak egy véletlen, mindenesetre leírtam tényleg hátha segít valamit.
     
  2. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Üdv,

    A napokban jelent meg egy cikk a HVG-n a DNS szerverek változásáról néhány internetszolgáltatónál.
    Ott keressétek a probléma kulcsát.

    További szép estét!
     
  3. -JeliNa-

    -JeliNa- Utánpótlás-írogató

    Szia :) Én nem igazán olvastam, de ép azért is írtam le a tapasztalatom, mert hasonlóra gondolok, de van aki ebből biztos tudja mi lehet a probléma mert én ebben nem akarok okos lenni vagy megoldást találni azt meghagyom másnak aki érti :)
    De most már kíváncsi lettem, megyek megkeresem azt a cikket. Köszönöm az infót és neked is további szép estét!
     
  4. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Pontosan ezért írtam, hogy lehet ez akár egy port hiba is, vagy valami hasonló, ami a neted beállításainak módosításával orvosolható. Bár van amit te magad is megcsinálhatsz, van amihez már a szolgáltató kell, és jó eséllyel nem fog neked segíteni :cool:
     
  5. SamuelTaylor

    SamuelTaylor Fórumprofi

    Én nem találom azt a cikket :( Nem csak Ázsiára nem lehet bejelentkezni éjszaka, mert engem Egész Amerikára nem enged be.
     
  6. Spongee™

    Spongee™ Rutinos

    2015-09-23 14:18:14
    Lőszer vásárlása: 5000 x Robbanó lőszer
    -160'000 gyöngy
     
  7. kecsó

    kecsó Fórumlakó

    Nem lehet klánba jelentkezni,meg írom a jelit,le okézom de nem ér célt az üzi,már volt f5 meg minden de nem jó. :(
     
  8. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Mikor és hogyan hagytad el az előző klánod, illetve milyen klánba szeretnél jelentkezni?
     
  9. kecsó

    kecsó Fórumlakó

    nincs lezárva, ma reggel hagytam el és ki raktak...
     
  10. (((*balu.hun*)))

    (((*balu.hun*))) Fórum-zöldfülű

    sziasztok hogy tudok klánba jelentkezni mert a jelentkezésem nem megy át és igy nem megy .
    előre is köszi a választ
     
  11. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szia

    Sehogy, vársz míg javítják a hibát.
     
  12. TYUPI™

    TYUPI™ Fórumlakó

    Kedves DD a piactér sok embernek nem adja meg azt amit meg nyer liciten gondoltam jelzem mert én is épp most dobtam ki potyára 180 millát semmit nem kaptam meg de tutira az enyém lett ki az, aki 60 millát tesz 1 vitorlára ( teszt miatt tettem).
     
  13. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Az hogy lehet, hogy harcolok egy játékossal aki 16-18k-t sebez rám aztán hirtelen egy 35k-s kritikussal kiszed? Ezek után vissza mentem ahol kiszedett és beugrott tortuba, de még ki volt jelölve. Lövöm, lövöm és hirtelen eltűnik a tengerről pedig nem lőttem ki?! o_O
     
  14. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Sziasztok

    Tudunk róla... Javítás alatt.

    "Hirtelen" nagyobb sebzés növekedés még nem ad okot csalás feltételezésére. Pillanatokon belül szinte bárki csinálhat magának +35% találati arányt. Amivel adott esetben egy 18k-s sebzésből lehet akár 27-28k is az alap, ebből egy 35k-s kritikus már sima ügy, de lehet ennél több is.
    A tortus dologra max saját tapasztalatomat tudom leírni. Én is lőttem mostanában Tortugában lévő játékosokat. Minden eset abban megegyezett, hogy látszólag nem mozdultak, mivel minden sebzésem ugyan ott jelent meg a térképen. Ebből ugye arra következtettem, hogy bambul az illető és simán kilőhetem, nem szalad el. És egyszer csak megállt a lövésem, majd már látótávolságban sem volt (a csoport ablakban sem jelent meg a neve). Szerintem egy megjelenítési hiba lehet, hogy ha tortugást lősz, akkor nem feltétlen frissül a sebzésed helye, tehát amíg lövöd ugyan azon a kordin jelennek meg a sebzéseid, pedig lehet, hogy a célpontod már mozog (persze ezt a tortugától nem látod). Engem is lőttek hasonló módon, amikor én voltam tortugában és hasonló módon elég hamar leráztam a támadóimat.
     
  15. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Nem hiszem, hogy csak úgy növelte 35%-al a találati arányát. Kis hajó volt. A tortus esetnél meg én láttam, hogy mozog a célpont és utána kémeztem is, de csak azt írta, hogy "senki nem látta a tengeren".
     
  16. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    A szinte bárki, az lehet akár kis hajó is. 1 háziállat +10%, repeszeső bekapcsolása +10%, sasszem kikapcsolása +15%, és ehhez nem kell nagy hajónak lennie.
    Attól mert láttad hogy mozog még továbbra is igaz lehet, hogy nem ott látod, ahol ténylegesen van. Ha pedig kiér valaki a támadója lő távjából, és látja, hogy ellenkező irányba mozog már logolhat is ki, és hamar lemegy az a 10 mp. Ha továbbra is ragaszkodnál ahhoz, hogy csalt, akkor mellékelj legalább 1 videót, esetleg írd le, hogyan lehet reprodukálni a dolgot.
     
  17. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Hát köszi... Tudomásom szerint eddig egy videó nem volt bizonyíték. De hagyjuk az egészet!
     
  18. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Nem azt mondtam, hogy ha adsz 1 videót, akkor zároljuk, de legalább látnánk, hogy tényleg van ilyen, és nem csak megjelenítési hiba, mivel ez utóbbi biztos van.
     
  19. TYUPI™

    TYUPI™ Fórumlakó

    É le írnám az én példámat mivel a kritikus sebzésre rá mentem így a találati arányom elég gyatra max 100%-ék de viszont rá lövök 1 játékosra alapra ha nagy kb 20k és kritikusom majdnem 45k miért is mert majdnem 50% a kritikus sebzésem így hát a 35k nem is sok ha nézed ezért nem lepődök én se meg ha pl rám lőnek 30K és kritbe majdnem 70 et .

    tortugásnálpedig meg figyeltem hogy nálam ha lassítót lövök rá akkor azonnal nem tudom lőni de viszont a vicc hogy manapság megint jönnek elő azok a gamerek akik tortuga alól meg esznek és semmit nem tudsz tenni csak ha csobbansz akkor látod ki lőtt amúgy semmi mást már a támadás ikon sem jelenik meg csak az életed fogy. Vicces dolog ezt az elmúlt 2-3 hétben elég sűrűn észlelem.
     
  20. ferencke

    ferencke Junior szaki

    2-3 napja laggol a játék a fel le jobbra balra gombok használatánál mit a lassított felvétel akadozik már mindent ujjra raktam minden program a legfrissebb verziojú sütik stb eltávolítva. másnak nincs ilyen problémája ?
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.