Mega Szerver 2 (Egész Európa 3-4-5) - Általános eszmecsere

Kategória: 'Klánok', témanyitó: Lazac, témanyitás ideje: 2.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kopoltyu[HUN]

    kopoltyu[HUN] Utánpótlás-írogató

    Csinalj uj szovetseget toborozz tagokat senki nem tiltja .Sok Sikert!
    A Jatekelmeny resze tegnap addig volt szamotokra amig ki nem dobta az eventet mert joresze elrohant parezer gyongyert aki meg maradt azok mar elusztak.
    Mentealisan kellene mashogy hozzaallni talan es semmi sem lehetetlen.:)
     
  2. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Spongge lehetne másképp is játszani, de a "menőzéstől" nem láttok tisztán. TS-em ismeritek, lehet jönni beszélgetni mint irogatunk egymásnak. Várlak benneteket és elmondom a véleményem, ha meghallgatjátok... bár kétlem!
     
    -RETRO84- kedveli ezt.
  3. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Kopoltyú! Én eddig is enemi mapon köztetek lőttem össze a gyöngyöt:) A mentalitással nincs probléma, maximum a Te egoddal ;)
     
    Mind1 és -RETRO84- kedveli ezt.
  4. ₪H!†Ξ†LΞΠ₪™

    ₪H!†Ξ†LΞΠ₪™ Fórum-zöldfülű

    Szerintem mindkét oldal képviselőitől vannak igaz állítások,a túloldalon valóban nagyobb az összetartás viszont jóval több is az olyan hajó ami már rég megengedheti magának,hogy annyit csatázzon amennyit akar mert tele van mindennel.A két oldalnak abban kellene végre egyetértenie,hogy ebben a formában a játék kezd,nem is kezd, már rég lapos és ezért közösen kellene tenni valamit.Amíg viszont az egymásra való köpködés megy addig a helyzet változatlan marad.Nálad Spongee azért megvan még a játékélmény,különben nem csinálnád a videókat :D Úgy gondolom kulturált emberek módjára meg lehetne beszélni,melyik oldal mit szeretne,és közösen tenni érte.
     
    ♥Crazyß♥™ és -novara- kedveli ezt.
  5. Xena[Hun]

    Xena[Hun] Haladó

    Sziasztok
    Az összevont szerveren semmit nem változott a helyzet EU3-hoz képest, pedig reménykedtünk benne...o_O
    :eek: Ismét bebiztosítottátok magatokat, még véletlenül se kelljen harcolnotok, tiétek maradjon minden. Lassan tényleg nem lesz csak az az oldal. Ugyanis, itt a többség abból él, amit tengeren meg tud szerezni. Talán ti nem?o_O Jut eszembe, egyik társad írta chat-en, ti rendeltek mindent.:D
    :oops: Aki nem a ti oldalatokon van, nem tud eventezni, minden mappra jut tőletek pár erősebb játékos. 1 játékosra nagyjából 3. Persze lehet, ez kicsit túlzás, de ezt látom. Nagyjából ennyien lőnek egyszerre 'csatán kívül'. Tiétek fény, behe... Maradna nekünk a BM, amiből esetleg meg tudnánk szerezni a gyöngyöt fejlesztésekre, csatákra, csak ugye ahhoz igen sok csili kell, hogy kiadjon 1-1 BM-et.
    Talán ezen kicsit el kellene gondolkodni és egyensúlyt teremteni végre, hogy ti is, mi is ténylegesen élvezhessük a játékot. Akár az eventeket, akár a csatákat. Míg nem lesz egyensúly, addig nagy csatákra se számítsatok.:p Egész jó kis hajóm van, többségetek ismer, de még nekem is szükségem van arra, hogy gyűjtögessek, ha másra nem csatákra, ami szinte képtelenség lassan. Azoknak még nehezebb dolguk van, akiknek még a fejlesztések is hátra vannak (bár még nekem is hiányzik ez-az).:(
    Itt most ne azzal gyertek, mert a vezetőség, összefogás és stb. ... A legtöbben nyilván az erősebb oldalhoz igyekeznek csatlakozni, mert ők is el akarnak érni valamit. Ti is tehetnétek a cél érdekében, ha tényleg a nagy csaták lennének a cél.;)
     
  6. Spongee™

    Spongee™ Rutinos

    Kedves Xéna,látom nem ismersz,csak dobálod a többesszámot,amibe engem is belevonsz.
    Had meséljem el neked,hogy én vagyok azaz ember,akin a Diplo szobában folyamatosan röhögnek,ugyanis nektek akarok FOLYTON segíteni.
    Engedd meg nekem kérlek,hogy elmondjam,én vagyok az ember,aki azt mondta:Kössünk veletek kompromisszumokat,miszerint 4 óra behemoth nektek, 4 óra nekünk,és a többi 20 órában csata.
    Én vagyok azaz ember,aki mikor megtudta hogy szerverösszevonás lesz azonnal azzal indított,hogy "I hope we do not want everything."
    Én vagyok az,aki folyton sztrájkol,hogy adjuk nektek a 10 alatti mappokat,hogy ne az legyen ami eddig volt.

    Én vagyok az,aki tegnap Jabukot elküldte a fenébe,mert 20 enemyre 90!fős wart hívott(felesleges volt,7-en úsztattunk titeket,videó hamarosan.)
    Én vagyok az,aki ellen szépen lassan mindenki elfordul,mert nem tetszik a "rendszer."

    Ha valaki akarja azt a bizonyos 50-50%-ot, az én vagyok.
    Tudod ha egy kicsit próbálna néhányotok kommunikálni a másokkal-és itt most nem a facebookos elküldömspongyátabúsbaésakkorswagyololeszekregondolok,nem is a cseten lévő civakodásra- akkor talán tudnátok ezt-azt.
    Ha nem ítélnétek el a másikat csupán azért mert van néhány "kém"(tegyük hozzá tisztában vagyunk vele,hogy kik azok) mondd ezt-azt.
    Én és Szacsa megmondtunk,hogyha csak 4-5 csatlakozik feleslegesen jönnek hozzánk,mert ha hozzátok mentek volna meglenne a "fairplay."
    Azonban egyvalamit értsetek meg,ne azokat az embereket hibáztassátok dolgok miatt akiknek az égvilágon semmi köze nincs semmihez.


    És ami azt illeti engem pont nem érdekel melyik oldalon vagyok,engem az érdekel kikkel..;)
     
    ♥Crazyß♥™ kedveli ezt.
  7. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Tehát csak kiderül, hogy sokkal többen vagytok! ;) És sajnos tényleg nagy arcod van... :D
     
    Mézy és *Genius(HUN)* kedveli ezt.
  8. Ne_etesd_a_trollt!

    Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

    Az azért kemény...értem én, hogy Angliába mentél, de nálatok rögtön 28 órás lett egy nap? :D

    Tudod ez a videózás dolog amúgy szép lehetne, de a videókészítők egyetlen hibája, hogy mindig a rájuk nézve pozitív dolgok jelennek meg :D
    És bocs, hogy EU4-esként beledumálok, de mivel most már egy szerveren játszunk úgymond, ezek elég vicces hozzászólások voltak részedről :)
    Gyeni és Xena, nektek kitartás, én már pucolom le a haverjaival együtt Spongyabobot a szerverről :D
     
    Mézy és ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  9. Craftboy.

    Craftboy. Utánpótlás-írogató

    Xénánál és Gyeninél van a pont. 2010 óta játszom a gyengébbik oldalon. Az erősebb oldal olyan amilyen, nem akarnak kihívást évek óta monoton az egész 1 emberre 4-5 jönnek. De azért mindig elmondják mennyire gázosak vagyunk, hogy nem állunk össze és lövetjük magunkat rommá stb. Elmondom miért, azért mert 5 év alatt egyszer sem merült fel bennetek, hogy változtatni kéne az arányokon a két oldal között. Itt farmerkodni kell ha haladni akarunk, se fény, se behe, se admik, ezek nélkül kell boldogulni, és rátok kár az elit jó oda az üreges.
     
    ♥Crazyß♥™ kedveli ezt.
  10. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    De ez a farmerozás is vicces dolog... Minket mondanak nagy farmernak miközben ők 3-4 éve tolják ezerrel a behit és a kisbehit... Mi ez ha nem farmolás?! o_O Sőt kb. 2 hete lenullázták a TP-t a klánok rangsoránál és hát onnan tisztán kiderül, hogy ki is a nagyobb farmer... :eek:
    1 [3ØØ] ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ 3'041'768'149 :rolleyes:
    2 [ĐI£] PIЯATΞS OF TΞЯЯOЯ ... 2'778'794'238 :rolleyes:
    3 [ĤЯṖ] Hun & Rus & Port 2'107'365'645 :rolleyes:
    4 [CZ3] Cech 3 of pirates 940'143'152 :oops:
    Az meg ha valaki tisztességesen gyűjtöget és nem pénzeli a játékot még nem azt jelenti, hogy farmer... ;)
     
    ♥Crazyß♥™ és arsenal125 kedveli ezt.
  11. Spongee™

    Spongee™ Rutinos

    Evidens,hogy sokkal többen vagyunk,ez nem volt titok.o_O
    Az meg hogy mekkora arcom van már nem a szövetségtől függ,hanem tőlem.:oops:

    Ha értelmesen úszom akkor én azt is beleteszem,de annak mikor megy egy war és a Hypercam 10 másodperce megy majd hirtelen 7 játékos elkezd lőni, és kilőnek 3 másodperc alatt.. nem sok értelme van..:)
    *********MODERÁLVA********* 3:10
     
    Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.10.15
  12. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Eddig azt hajtogattad, hogy mi vagyunk többen, csak nem tartunk össze. Akkor hogy is van ez?! :p
     
    ♥Crazyß♥™ és 乂ωøζƒ乂 kedveli ezt.
  13. Ne_etesd_a_trollt!

    Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

    Kár ezen fennakadni, náluk a napi 28 órában ez úgy működik, hogy az első 24-ben az egyik oldal van több játékossal, a másik 4-ben meg mivel csak nekik létezik, így ők vannak többen :)

    Azért érdekes módon amikor te lősz ki többedmagaddal másokat akiknek alig van épje azok benne maradnak a videóban :) Pont erről beszéltem :)
     
  14. lidoof.

    lidoof. Utánpótlás-írogató

    Sziasztok

    Nem különösebben ismerem nálatok mi a helyzet, meg igazából titeket sem, így nem akarnék senkiről semmi rosszat írni. Ugyanakkor vicces, hogy ilyet olvasok. Van egy játékos, aki szeretne tenni az ellen, hogy a másik szövetségnek is jusson valami, ha már ő a szövetségével mindent visz. Az ember a száját nagyon könnyen tudja jártatni, a tettek mezejére viszont már kevesebben lépnek. Ha valakit tényleg zavar a kialakult szövetségi helyzet, akkor fogja magát, ha elég nagy ember hozzá, akkor a klánját, támogatóit és vonuljon át a gyengébb oldalra. Persze ekkora áldozatot már kevesen hoznának. Ilyenkor az is kiderül, hogy ki miért is van egy klánban. Az elmúlt hónapokban elég sokszor láttam, hogy egy klán ott hagyta az erősebb szövetséget, de a tagjainak több mint fele még is ott maradt. :oops: Szóval magasról tettek a klánra, pusztán saját érdekeiket nézve inkább maradtak a jól bevált és jövedelmezőbb oldal mellett. Ami egyébként lehet változna, ha az ilyen klánokban kitartanának egymás mellett a játékosok. Rettentő kevés ilyen van :(. Szóval lehet magyarázni, hogy adjanak a másik oldalnak ezt azt, attól még nem fog változni a helyzet. Attól az a szövetség még kisebb marad, tehát valóban jó harcok nem lesznek. Pusztán megízlelik, milyen is volna a jobbik oldalon, de ez még édes kevés. Őszintén szólva nem is tudom, hogy Eu3ról ismeri-e valaki a jó war fogalmát, ha 3-4 éve változatlan a helyzet :eek:. Szóval Spongee, ha már tárgyalsz a szövetséged vezetőivel, beszélj meg velük egy olyat, hogy a klánod és még 1-2 másik lelép. Nem azért, mert bajotok volna velük, vagy harag volna, csak hogy izgalmasabb legyen. Ha nem jön be, akkor visszamentek pár héttel később. Így nem volna neked sem veszteni valód és tényleg teszel valamit.

    Az megint csak érdekes, hogy még mindig van aki szerint a "kár belé az elit" hozzáállás még vezet valahova. Nincs olyan, hogy kár! Mindig megéri visszalőni! Ha mást nem a becsületed miatt, és nem fognak kiröhögni, hogy ez még vissza sem lő, vagy csak üregessel. Annyival kisebb vagy, esetleg annyival többen lőnek téged? Legalább annál gyorsabban elcsobbansz és annál kevesebb elitlőszer lőhetnél beléjük, de akkor is lőtted őket. o_O Ha pedig nem süllyedsz túl gyorsan, akkor már legalább van esélyed menekülni. Nem szégyen a futás, ha te állsz rosszabbul. Ha szerencséd van, akkor beleszaladsz egy szövetségesedbe és segít, jobb esetben már régen szóltál a klántársaidnak és akik a közelben vannak elindultak segíteni neked.
     
    Xena[Hun], SzamócAsA, gyapika és 2 más kedveli ezt.
  15. SzamócAsA

    SzamócAsA Utánpótlás-írogató

    Az megint csak érdekes, hogy még mindig van aki szerint a "kár belé az elit" hozzáállás még vezet valahova. Nincs olyan, hogy kár! Mindig megéri visszalőni! Ha mást nem a becsületed miatt, és nem fognak kiröhögni, hogy ez még vissza sem lő, vagy csak üregessel. Annyival kisebb vagy, esetleg annyival többen lőnek téged? Legalább annál gyorsabban elcsobbansz és annál kevesebb elitlőszer lőhetnél beléjük, de akkor is lőtted őket. o_O Ha pedig nem süllyedsz túl gyorsan, akkor már legalább van esélyed menekülni. Nem szégyen a futás, ha te állsz rosszabbul. Ha szerencséd van, akkor beleszaladsz egy szövetségesedbe és segít, jobb esetben már régen szóltál a klántársaidnak és akik a közelben vannak elindultak segíteni neked.



    Kell ehhez még bármit is hozzáfűzni?
     
    ♥Crazyß♥™ kedveli ezt.
  16. SzamócAsA

    SzamócAsA Utánpótlás-írogató

    Mondjuk van ötletem.

    Álljunk össze mind a Magyarok, egy szövetségbe, és mutassuk meg.

    És akkor máris nem kell egymást cukkolni, hanem lehet összetartani :)
    ééértitekK

    Összetartani :p
     
    ♥Crazyß♥™ és *Genius(HUN)* kedveli ezt.
  17. pepa123

    pepa123 Utánpótlás-írogató

    Sman kolcsonadom nektek Spongyat 1 honapra ha az megnyugtat valakit.(engem biztos :) )
     
  18. SzamócAsA

    SzamócAsA Utánpótlás-írogató

    Jagered nincs? Az jobban esne
     
  19. Xena[Hun]

    Xena[Hun] Haladó

    Kedves Spongee, jól látod, nem igazán ismerlek. Bár sok minden kiderül az emberek viselkedéséből, abból, amit írnak akár chaten, akár fórumon...:cool:
    A többesszám pedig nem hanyagolható, te is odatartozol. Chaten is írtam, ajánlom figyelmetekbe, amit írtam, mindannyitoknak szól. Bár nem hinném, hogy sokan vették volna a fáradtságot, hogy elolvassák.:( Azt meg nem tudom, ott ki mit mond TS-en, nem vagyok köztetek. :p
    A szavak egyébként sem elegendőek, tetteket szeretnénk látni, legalábbis én nagyon! Az 50-50% igazából akkor valósul meg, ha tesztek érte, de úgy látom, nincs senkiben elég bátorság, hogy fogja magát klánostól, szépen átvándorol erre az oldalra.:mad: Onnan könnyen dobálóztok a szavakkal, aminek csak akkor lesz értelme, ha látjuk is az eredményt. Igazából akkor értenétek meg miről is beszélek, ha nap, mint nap azt élnétek meg, amit mi. Ehhez viszont "költözni" kellene.o_O Értem én, vannak ellentétek klánok, játékosok között, nem akarnak 'megbékélni' egymással. Nem kérem senkitől, hogy olyat kedveljen, akit nem tud. Úgy is lehet egymás mellett harcolni, ha nem a szívem-csücske valaki. Ne gondolja senki, hogy létezne bárki is, aki mindenkit szeret. Mind a két oldalon vannak olyanok, akiket kedvelek és vannak, akiket nem annyira. Viszont, ha olyan jönne át, akit nem túlzottan, attól függetlenül odaállnék mellé, ha kell, elhiheted. Nyilván ugyan ezt elvárom én is, és nem kell hozzá puszipajtásoknak lennünk.:oops:
    Hibáztatni nem akarok senkit, változást szeretnék, semmi egyebet. Azzal viszont nem értek veled egyet, hogy nincs közötök semmihez. Nem vonhatja ki magát senki a dolgok alól, akár közvetve, akár közvetlenül, igenis mindannyiunknak köze van a dolgokhoz, együtt játszunk ezen a szerveren.:eek:;)
     
  20. OnimeNoNeko

    OnimeNoNeko Aktív író

    szerencsések vagytok hogy van kit lőni. Nálunk még mindig ugyan olyan unlmas a játék mint eddig. Jó esetben napi 3-4 enemyt látni, és ugyan ennyi szövetségest.