Visszajelzés Vitaszoba: Kolombusz napok

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 12.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Jaja, a nagy hajókból lehetne több és a dizik esélyét is lehetne növelni. :)
     
  2. Tranyo

    Tranyo Törzsjátékos


    Persze majd ezentul event loszer nelkul sima robbanoval lodozzunk :D
    Nem hiaba talaltak ki az event loszert , hasznalni kell . . . persze ha lenne . . .

    Lenyeg , ne vaduljunk , ha event van akkor tegyek be a hozza valo loszert , ennyi az egesz .

    Vegen raszoknak erre, szoval ez igy nem jo
     
  3. Spongee™

    Spongee™ Rutinos

    Ha azzal pluszos akkor miért ne lőhetnéd azzal?
    Számomra tökmindegy,hogy hógolyó vagy bogyó röpköd...
     
  4. TYUPI™

    TYUPI™ Fórumlakó

    Annyira imádom mikor itt írjátok hogy el kelett volna tenni el kellett volna tenni meg nézném pl te sponge mit tennél ha nem lenne lőszered gondolom te is itt rinyálnál és fel hívom figyelmed neked is hogy ez igenis így nem JÓ!!! az event mellé lőszer is jár és nem az hogy akár gürcöljek elötte 2 napot és ne élvezzem a játékot. Ha ebbe az irányba fog el indulni a bm a kizsigerelés felé akkor már nem is élvezhető a game csak azoknak akiknek már nincs mire költeniük (tegyük hozzá nekem is van lőszerem bőven de attol még ami igaz az igaz.) Az eventről meg annyit hogy a kicsik nagyon trélyek a nagy meg bújkál és talán másfél óránként találok 1 et hát igazán élvezhető ! de nem is tudom van e értelme most ezt írnom mert kb biztos hogy nem változtatnak rajta csak nem tudom ha 4 dizit lehet ki szedni az eventből miért nem sűrítik be pl én 19 nagyot lőtem már ki 1 edül és semmi dizit nem kaptam ez nagyon gáz . D
     
  5. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Sziasztok

    Nem kell tartalékolni semmit. Bárki elköltheti az összes gyöngyét, nem kell a jövőre is gondolni. Csak 1 javaslat volt, hogy 1-1 jó event után, amiből gyöngyöt is szépen lehet gyűjteni és még lőszert is bármikor vásárolhatsz hozzá, ne költsd el fejlesztésre, vagy másra a gyöngyöt. Nem ér semmi hátrány, ha 1 hónapnyi bevételed nem költöd el rögtön! Hagyd meg, és a következő eventnél megnézed milyenek az NPC-k, és ha neked megéri, időd is van rá, akkor befekteted a gyöngyödet. Persze csak annyit, amennyi van és visszaforgatod még az event vége előtt. Event végére ott lesz az a gyöngy, amivel nekiindultál, amit megint nem árt inkább tartalékolni, és ezen felül maga a haszon, amit akár elkölthetsz, vagy növelheted a tartalékod. (kisebb játékos kevesebbet tud felhalmozni, de kevesebbre is van szüksége 1-1 ilyen event kezdésnél)

    Persze sokszor nincsen szükség tartalékra, hiszen általában van lőszer az eventekhez, de megáll az élet amikor nincs? Használjuk egy kicsit az eszünket és ne várjunk mindenre megoldást a játék készítőitől... (ne járj étterembe kajálni fizu után, ha a hó végén kenyérre sem lesz pénzed, oszd be amid van)

    Többen kezdenek túlzásba esni (kinek nem inge..), lassan az lesz az elvárás, hogy helyettetek játsszon a BP. :(
     
  6. Spongee™

    Spongee™ Rutinos

    De miért ne lenne világító bárki hajóján? Minden héten lehet venni, nem kell sokat, csak 100.000-et ami maximum 40000 gyöngy, ne mondd nekem,hogy nem tudsz egy hét alatt összegyűjteni 40000-et kezdőtőkének..
    Megvan a világító,jön egy Freedoom,ellőheted a 100.000 lőszert,visszajön a haszon,általában a duplája,vehetsz 200.000-et, ami már elég sok event lőszer,még gyöngyöd is marad,amit akármire költhetsz,mondjuk pár száz kristályra.
    Lett lőszered a következő eventre,és közelebb kerültél egy tehetségponthoz.
    Tudod,ha nem ész nélkül játszanátok,hanem csak egy icipici logikát vinnétek az egészbe máris lenne mivel eventeznetek,és nem kéne rinyálni.
    Ha nem világítóval lövöldöznétek az enemy-t,meg a Santa luciát(mert menők vagytok ha elittel farmoltok.o_O) akkor lenne mivel eventezni.
    Ahogy a Páncéltörőt nem lövöd el,mert mi lesz ha..
    Így a világítót sem kellene,mert mi van hogyha jön egy event amihez nem dobnak lőszert.(ez van..:confused:)
     
  7. Đr.McKay

    Đr.McKay Junior szaki

    Senki nem kérte hogy a "nagy" BP játsszon helyettünk, inkább kezdenek ők túlzásba esni hogy lassan az event lőszert is csak pénzért veheti meg az ember...
     
  8. Baba

    Baba Fórumlakó

    Sziasztok!
    Hát én mondjuk nem értem ezt a sok sírást akik évek óta játszanak ne mondja nekem nincs világitója , én még messze nem vagyok fullos nincs meg az ősszes tehetségem és a gerendahelyek se mind de igy is minden megakor 5 millára feltöltöm a világitót legyen miből eventezni és harcolni ;)
     
  9. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Ez nem arra vonatkozott, hogy nagy elvárás, hogy legyen bent event lőszer. Nem mellesleg van bent hetente legalább 1 egész nap, de most nem ez a lényeg. Amikor már az is elvárás, hogy 1 játékos pontosan tudja, mikor és hol jelenik meg 1-1 event hajó, az már nem kicsit túlzás.

    Tehát a te inged volt? Oké :rolleyes:

    Egyébként tök jogosnak érezném ezt az event lőszeres kritikát, amennyiben például tök lőszerről, esetleg hólőszerről lenne szó, amiket hónapok óta nem lehetett a piacon vásárolni.
     
  10. ╬✖»ÇØŁµмßµ$«✖╬

    ╬✖»ÇØŁµмßµ$«✖╬ Utánpótlás-írogató

    2015-10-14 07:32:48Elsüllyesztetted Niña hajóját.
    2015-10-14 07:32:48Kaptál 51667 TP-t (tapasztalatpontot).
    2015-10-14 07:32:48Megszerezve: 1 x Szabálytalan gránit.
    2015-10-14 07:32:48Kaptál 20 kristályt.
    2015-10-14 07:32:48Megszerezve: 1 x Szabálytalan zafír.
    2015-10-14 07:32:48Megszerezve: 1 x Szabálytalan lapis lazuli.

    Hát nem tudom mennyi elit lőszert lőttem bele, és azt se tudom milyen kövek ezek, mert nem magoltam be az össze kő nevét és bónuszát.
    De! biztos nem érte meg. Rég nem léptem be a játékba most csak azért mert gondoltam ha már egyszer Columbus a nevem megnézem a mostani eventet, már megbántam ezt az időpocsékolást erre.

    Egy megjegyzés: Asklepiost direkt lehet adni az event npc-knek? vagy csak valamit elírtak a programozásban megint?
     
  11. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szabálytalan -> 6. szintű + kristály. Normál hétköznap sem ékkövet, sem kristályt nem egyszerű gyűjteni a tengeren. (kristályt csiliből és admirálból, ékkövet ládából kapott zsákmányzsákból)

    Akinek nincs lehetősége pénzért ékköveket venni és értékeli a kicsit, hiszen sok kicsi sokra megy, annak jó ez is. Sőt, ha még kristályra is szüksége van, akkor pláne. Főleg, hogy mindezt arany lőszerért is kaphatod, lényegében ingyen, csak idő. El kell szaladnod valahova, boltba, suliba, melóba, aludni, stb, csak ráállsz 1-re, és otthagyod, ha valaki/valami lelő róla, akkor így jártál, buktad az arany lőszert, ha sikerül kilőnöd, akkor nyertél vele :). Persze akinek van már egy csomó sokkal jobb ékköve, annak karcsú.
     
  12. ╬✖»ÇØŁµмßµ$«✖╬

    ╬✖»ÇØŁµмßµ$«✖╬ Utánpótlás-írogató

    Akkor jobb ha csak a WC-re szaladok, és akkor talán még el tudok kezdeni javítani mielőtt kilőne.
     
  13. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Ha annyira kicsi vagy, és még segítséged sincs, akkor főleg jól jöhet a kristály és a 6. szintű ékkő....
     
  14. arsenal125

    arsenal125 Fórumprofi

    Nagy valószinűséggel lesz ma Hh és akinek nincs világítója az tud majd venni...Szóval itt egy újabb lehetőség javaslom használjátok majd ki :)
     
    [DD] kedveli ezt.
  15. ╬✖»ÇØŁµмßµ$«✖╬

    ╬✖»ÇØŁµмßµ$«✖╬ Utánpótlás-írogató

    Kicsi vagyok de azért nem szorulok 6-os szintű kövekre, semmit se tudok velük kezdeni mert sokkal jobbak vannak azoknál. viszont ha különleges követ adna akkor talán még lőném is mert az még nincs.
    Egy a lényeg hogy engem már igazából nem érdekel milyen eventek vannak mert többet nem nagyon belépni a játékba, majd talán a szerverösszevonás után benézek ami kb 1-2 év múlva lesz ha így haladnak.
     
    Maquina kedveli ezt.
  16. laca28

    laca28 Fórum-zöldfülű

    Valami kód nem lesz?
     
  17. Maquina

    Maquina Utánpótlás-írogató

    a szivemböl szoltál:)
     
  18. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Tyűű haa, elérhető a világító lőszer a sima piacon. :eek: 145 HUFért még mindig elérhető a 25% piaci kedvezmény, szóval még olcsóbban is megvehetitek most, mint a Fekete piacon, HA visszateszik még oda.
     
    arsenal125 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.