Visszajelzés Kalóz rangok

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: Spongee™, témanyitás ideje: 19.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Ha semmilyen rang nem jelenik meg, akkor ott más bibi van. ;) Én nem erről beszéltem. Arról volt szó, hogy kisebb rang jelenik meg, és nem arról, hogy semmilyen.

    Egyébként olyan hogy dicsőség falon hányan vannak olyan nincs. A dicsőség falon belül vannak rangsorok, az alapértelmezett a TP rangsor ami bejön ha bemész a dicsőség falra. Ott ha ellapozol az utolsó oldalra és azt le is görgeted, akkor látod a létszámot. (Eu2-n ha ellapozol a végére, akkor ott tényleg 3617 tagot fogsz látni, ha le is görgeted még az utolsó oldalt, akkor már láthatod a 3667. tagot is.)
     
  2. ღลŗŷ

    ღลŗŷ Fórum-zöldfülű

    Hát, elég érdekesen vannak ezek a rangok számolva. Van egy 16-os szintű hajóm, ami a TP lista 906. helyen van és nem kapott rangot. S van egy 5-ös szintű hajóm, ami a TP lista 1891. helyen van és a 8. rangot kapta. Hát ez a számítás valahogy nem igazán jó, hiszen a 16-os szintű hajóm az összes rangsorban jobb helyezést ér el, mint a kisebb.
     
  3. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórumszaki

    Csak úgy kíváncsiságból : másnál is változtak a rangsorjejzések a hajójuk előtt? (Én hónapokig 1 ranggal magasabb jelzéssel flangáltam, most vagy egy hete úgy 5-tel alacsonyabb jelre cserélték az aktuális rangomtól ((persze, ez legyen a legnagyobb hiba a játékban...)).
     
  4. *-LEGOLAS-*(HUN)

    *-LEGOLAS-*(HUN) Utánpótlás-írogató

    nyugi nekem 17es rangrol leesett 12esre
     
  5. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Változtak, olvassatok vissza.:p Aki magasabbat szeretne, bizony dolgoznia kell neki.o_O:)
     
  6. •КΞĢΥΞ†ŁΞИ•

    •КΞĢΥΞ†ŁΞИ• Utánpótlás-írogató

    Ez a rangjelzéses dolog inkább a látványosságra megy, mint a hajó valós erejére. :)Nagyon kevés az a hajó aki a rangjelzésének megfelelően van felszerelve.
     
  7. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórumszaki

    Mióta megy ez az új rangsorszámolási mizéria,a napi rangpontjaim stagnálnak az elsö napon számított értéken,függetlenül attól, hogy mennyi tp-tés ep-t gyűjtök.Gondolom, másnál sem tökéletes a rendszer...
     
  8. KABÓCA

    KABÓCA Utánpótlás-írogató

    Megfigyeltem, hogy minden hó 15-én déltől éjfélig töltötte a kalózrangot. Kb. 2 hónapig 2x azzal a jelzéssel voltam. Aztán még az se működött, most leginkább még napon belül is csökkenhet. :p:p:D:D
     
    ♥Crazyß♥™ kedveli ezt.
  9. -MrT-

    -MrT- Aktív író

    pl ha van bronztänyerod azzal nagyobbat lösz?

    ha lehetne eltüntetnem mint a jelvenyeket :p
     
    .*Sirius*. kedveli ezt.
  10. ..¤Sandokan¤..

    ..¤Sandokan¤.. Junior szaki

    az komoly 1.2 milliárd tp ratyi rang ...
     
  11. ]EZEL[

    ]EZEL[ Törzsjátékos

    Szerintem ha lehet ne én nélkülözném mikor látom( kicsi ladikokat)iszonyatos rangokkal játszanak:) ha tehetném én + szüntetném!! csak kis ötlet!!
     
  12. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórumszaki

    Te most szivatsz bennünket?:D
     
  13. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Az a szerencse, hogy a kalóz rang nem attól függ, hogy valakinek mekkora a hajója :cool:, hiszen se TP-től, se EP-től nem leszel nagyobb, márpedig alapvetően ezek befolyásolják ;).
    A rangok csak egy vizuális elem, semmit nem csinál, semmit nem befolyásol, a rangsorokat még csak nem is látod a tengeren, szóval nem kellene ekkora fenekét keríteni, hogy megint nem jó. Majd jó lesz ;) A játék menetét abszolút nem befolyásolja.
     
    Romed kedveli ezt.
  14. NagyGiba.hu

    NagyGiba.hu Fórum ismerője

    Hát ezzel abszolúte nem értek egyet! Amikor egészen kicsi rangot sikerült kreálnotok nekem, sorban próbálkoztak kisebb hajók a kilövésemmel, míg "aranytányéros" korszakomban ezek messze elkerültek. Szóval igenis befolyásolja a játékot! :)
     
  15. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    A lényegi dolgokon nem változtat semmit.;) Nem lesz tőle senkinek kisebb, vagy nagyobb a sebzése, védelme...:eek: Ebben a formában kicsit több CSP-t gyűjthettél, nem rossz az.:D Személy szerint még szórakoztat is, mikor egy nálam nagyobb rangút kilövök.:oops::p
     
  16. Mary

    Mary Fórum nagymestere

    Én arra lennék kíváncsi, hogy egyik napról a másikra hogyan lett a nagy hajóm rangja Szabad rablóból Kormányos, amikor minden nap játszom vele. Nem értem, hogy lehet egyik napról a másikra több millió rangsorpontot visszaesni. A kis hajóm rangja, amivel nem játszom, Vitorlafoltozóból Csónakos. Ez nagyon érdekes számolási módszer. Az én véleményem csak annyi, hogy ha ezt a rangos dolgot nem tudják normálisan kiszámolni, akkor inkább szedjék ki. Igaz, hogy ez nem befolyásolja a játék menetét, meg nem ettől lesz erősebb a hajónk, de akkor viszont felesleges ezzel foglalkozniuk. De ez tényleg kicsit nevetséges, hogy a rangsorokban nálam alacsonyabb szinten levőknek magasabb a rangja.
     
    -HiTmaN1- kedveli ezt.
  17. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szia

    Ez pofon egyszerű.

    Úgy, hogy a rang számítás még nem stabil, valamikor jól számol, valamikor valami más is befolyásolja, aminek nem kéne, és ezért kisebb rangokat érnek el azok akiknek nagyobbat kéne és fordítva.
     
  18. .*Sirius*.

    .*Sirius*. Fórumszaki

    Kedves Mary, nem akarok kéretlen próféta lenni, csak azért idéztem a hozzászólásodból, hogy mindenki megértse a lényegét.(Amúgy valóban nem sokat oszt-szoroz ez a rangosdi, de kevésbé lenne zavaró, ha inkább addig eltüntetnék, amíg rendesen meg tudják csinálni.)
     
  19. Mary

    Mary Fórum nagymestere


    Szia DD!

    Hát nem tudom, erre mit mondjak, de egy kicsit furcsa, hogy a körülöttem levő játékosoknak nem változott a rangja, az enyém meg drasztikusan kisebb lett, több millió rangsorponttal.
     
  20. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Ha ez megnyugtat, nekem is drasztikusan kisebb lett ;), de részben azért nem különösebben zavar, mert semmi hatása nincs. Másrészt tudom, hogy évekig jóval nagyobb rangot kaptunk, mint kellett volna. Most egy hasonló hiba van, ami engem, téged, és még sokakat pont fordítva érint. Azzal a különbséggel, hogy akkor ezt senki nem tette szóvá, most viszont többen is ;).