Visszajelzés Vitaszoba: Téli event 2015

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 30.11.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Spirit

    Spirit Járnitanuló

    Ezek szerint kéne? Mert erre halvány utalást se találtam az ismertetőben....
     
    norbi15 kedveli ezt.
  2. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Nem kellene. Arra lennék kíváncsi, elkezdtétek-e időn belül, miután feljavított a Tank, vagy csak később?
     
  3. Spirit

    Spirit Járnitanuló

    Kilőttük mielőtt letelt volna az idő. Gyorsabban javít a doktorunk, mint ahogy a Hildisvini sebez, így nagyjából 8 perc alatt van meg a térkép, de a profit cserébe nincs meg..
     
  4. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Még egy kérdésem lenne. Naplódban végig nézted a jutalmakat, amit közben kaptál?
     
  5. Spongee™

    Spongee™ Rutinos

    Kipróbáltuk úgy is,hogy megvártuk a 15 percet és aztán csináltuk meg,ezt is lehet..de unalmas várni, és annyi idő alatt 2-t is meglehet csinálni.
    De nem,nem így.

    2 tank(lehetőleg olyan hajók,akiknek elég nagy a védelmük,3 DMGD akiknek a sebzése legalább 140k.

    Mikor felmész a Bossra a 2 tankot felregelitek,aztán lelövitek a malacot 8 millióig(ekkor jön ki az első Freya.) míg odamentek a bálnához dobtok a Freyara egy fegyvertársat,hogy nagyobbat lőjön. Lövitek a bálnát,ha kijönnek a Bálnavadászok a 2 tank lemegy,elkezdi lőni hógolyóval,és dobnak rájuk egy lassítót,így a többinek esélye sincs felérni a bálnáig. Lelövitek a bálnát 500.000-ig(ha valaki a csapatból figyelmetlenebb ajánlatos inkább 1.000.000-ig.) és visszamentek a malachoz,megint lövitek míg jön a Freya,és kezditek előröl amit fent leírtam.
    Ha a klántársaiddal csinálod érdemes váltogatni egymást,ki-mikor tank,és a tank lőheti robbanóval is,neki az a dolga,hogy védje a csapatot.

    Nem a haszon 18.000 rajta,hanem ennyit maxolsz ki belőle,nekem a haszon kb 5-6ezer pontosan nem tudom,nem nézem..bőven jó,ha 0-ás,és mellé kapom a sárkánytüzet vagy mást..:p


    Tudom milyenek voltak az előző eventek,részt vettem már 7 eseményen...:rolleyes:
    A ládák elég sokat javultak az event kezdete óta,így ellentétben a korábbival sokkal jobb,már visszaadja a lőszert,így bőven jó felszedni.
    A jégtáblákból inkább a rakéta fontos,nem a lőszer..
    A Skuld tényleg kevés,de itt a Boss mapp,igen. unalmas,a hátam közepére nem kívánom,mert csukott szemmel megcsinálnám annyiszor végigvittem,de ha most ebből tudok több profitot kihozni akkor ezt csinálom,a végeredmény a fontos,lesz e + gyöngyöd,vagy nem...ha csinálod lesz,ha nem akkor nem..Futkoshatsz egy NPC után 2 órát ha jól esik,de felesleges..
    Sajnálatos,hogy ez egy ilyen event,a téli eventek általában kivétel nélkül jók szoktak lenni,de ne felejtsük el,hogy nemrég talán az eddigi legnagyobb fejlesztést vitték véghez,ez nyilván elvette a többi dologról a figyelmet,és így kevesebb idejük maradt kiötletelni dolgokat,ez van..ha viszont nem így van,akkor valami tényleg nem oké,akkor tényleg nem lett végiggondolva,és összecsapták.

    Kellemes ünnepeket.:)
     
    Gunár*MSZ kedveli ezt.
  6. Spirit

    Spirit Járnitanuló

    Igen, végignéztem, nem kaptam meg. De ma megint kipróbáltam, és most megint kapom, úgyhogy valami pillanatnyi probléma lehetett. Így most megéri, visszavonom az előzőeket, csak kisebb a probléma..:p
     
  7. Spirit

    Spirit Járnitanuló

    Valami nem stimmel. Ma megint mentem két kört, és a másodikban megint nem adott semmit a Nidhugokért. Így már több mint 20.000 gyöngytől estem el..:(
     
  8. ¤ROBERTO¤

    ¤ROBERTO¤ Utánpótlás-írogató

    Ez az event ideájig a legrosszabb... jó lenne ha változtatnának rajta több eventt vagy valami értelmes dolgot rakjank be mert igy nem jó
     
  9. Csaba84(HUN)

    Csaba84(HUN) Aktív író

    Az hogy a leg rosszabb, enyhe kifejezés. Skul-t alig lehet találni, ha mégis sikerül nagyon keveset lehet belőle kiszedni.A Verdandi-bol meg csak mézeskalácsot lehetn kiszedni. Persze rengeteg lőszerből.Az Urd-bol meg jobb esetben lehet kapni 830 hogolyót meg esetleg 1 mézeskalácsot.Minden elismerésem a Bp-nek,ez eddíg a legnagyobb baklövésük.Pulssz az hogy beraknak 1 martalóc napok eventet is,maga az álom. GRATULÁLOK ISMÉT.
     
    $GOBLIN$HUN$ és krilin97 kedveli ezt.
  10. kecsó

    kecsó Fórumlakó

    Nem sűrűn szoktam (lesúlytó)kritikát írni az event(ek)ről ,de ha a BP. nek az a célja ,hogy a maradék pár szervert is be zárja akkor jó úton halad,(mert szó szerint el űzi a játékosokat) ezekkel a "monoton" és unalmas eventekkel amik manapság nem valami + osak és élvezhetőek....és ha valamit el akar érni az ember kénytelen az egész eventet keményen végig farmolni[még akkor is ha nagy ladikod van,(bár kinek mi a nagy....)] már pedig én és sztem még sokan nem "dolgozni" járnak ide hanem szórakozni és ebben a formában ez LEHETETLEN!....

    És be védem magam: Igen DD v akárki...."nem kötelező" játszani ,de ez afféle "Íratlan szabály" amit be kellen tartani (itt az élvezet és játék élmény mértékére gondolok)a BP.nek!

    Tehát sürgősen változtatni kéne az eventek formályán ,elképzelésén és tárgyán(tehát h gyöngyöt is Lehessen (mondjuk ki):farmolni ne csak küldikkel és kockáztatásokkal hogyha bejön vmi akk + os ha nem akkor meg "így jártál"!

    További szép estét!
     
  11. Saracen

    Saracen Kivételes tehetség

    Nem kell többes számba írnod, mostanában az eventek igencsak megérték, és nem is voltak unalmasak, ezt kivéve.
     
    FM_Héra és [DD] kedveli ezt.
  12. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Itt nem foglalkoznak a játékosok véleményével...
     
    $GOBLIN$HUN$ és Lionheart80 kedveli ezt.
  13. Tranyo

    Tranyo Törzsjátékos

    Mikor elkezdodott az event megirtuk hogy ratyi ez azota se valtozott s nemis fog , el kell konyvelni sajna ez mar igy marad .

    de lesz majd ho olvadas januar-februarban az remeljuk jobb lesz :)
     
  14. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Ez ebben a formában kicsit erős :oops:

    A játékosok véleménye csak egy része az egésznek. Ugye ott van még a sokszor említett egyensúly is. Miért jó az bárkinek, hogy ha most mindenki kapna 50 millió gyöngyöt?
    Sima infláció ;). Minden elértéktelenedne, emelkednének az árak és a végén ugyan ott vagy, ahonnan indultál. Nem jó az senkinek, csak ezt a játékosok nem látják. Ezért nem fogadják el 1 az 1-ben egy játékban sem a játékosok véleményét. Lehet kicsit túlzás ez az 50 millás példa, de kisebb tételben is ugyan az a végeredmény.

    Szeretem az eféle bezárják majd a szervereket elméleteket :D. Hiszen tök logikus, hogy amin most dolgoznak, azt be akarják zárni. Azért építesz fel valamit sok pénzből, hogy aztán rögtön le is bontsd :cool: Én a magam részéről, amit bezárnék, azzal már nem foglalkoznék.... megy amíg megy magától, és ha végképp elavult, akkor kuka. Más BP-s és más játékoknál ez tapasztalható. Itt még javában folynak a fejlesztések, annak ellenére, hogy 9 éves játékról beszélünk (a fantasyrama pár év után be is zárt)!

    Örülök neki, hogy már előre védekezel, de nem kell félni a kritikától ;). Szerintem én nem szoktam írni, hogy nem kötelező játszani, bár ez is igaz :p. Amikor valaki azt írja, hogy nem jó az event én inkább azt szoktam írni, hogy nem kötelező eventezni, ha nem tetszik akkor elmész az event mellett és nem lövöd. Hiszen normál hétköznap sem lövöd ki a nerust csak azért mert ott van melletted, hiszen tudod, hogy nem éri meg ;).

    Többé kevésbé egyetértek :).
    Egyrészt igen, mert lesz még más event is, vagy jó lesz vagy nem, ezt nem tudhatjuk, szinte biztos, hogy lesz ennél rosszabb is, de jobb is. Ez ilyen.
    Másrészt nem, mert az oké, hogy event kezdete óta nem változott, de még nagyon sok van az event végéig, és még bőven változhat, de lehet tényleg nem fog, inkább másra összpontosítanak :p

    Eredetileg sokkal részletesebben akartam kifejteni véleményem, de inkább megtartom magamnak a részleteket :cool:

    Ha már ennyire piszok unalmas és rossz ez az event, próbára lehet tenni a szerencséteket az eheti fórumjátékon is ;)

    És akkor térjünk vissza a konkrét témához: Téli event. Nem pedig Bigpoint ;), az pár témával lentebb jöhet;).
     
    |SZITUS| kedveli ezt.
  15. Spongee™

    Spongee™ Rutinos

    Én megértem,hogyha nem volt idejük egy normális eventet összerakni,tényleg hatalmas gratuláció amiért összevonták a szervereket,de senkit nem zavart volna ha a tavalyi téli event ismétlődik meg.

    A desing a boss mapp után rögtön meglett,mire költsem a mézeskalácsot..
    Skuldot értelmetlen keresgélni,ha csak nem éjszaka játszol.
    A ládák jók,de azt is mibe forgassam vissza..
    A jégtáblák tényleg jók,de elveszi az időd,és nem tudsz koncentrálni másra,így bizonyos szinten hátrányba kerülsz ha azt lövöd.:(
    Egyedül a Boss mapp volt jó,abból tényleg jött profit is(ha jól csináltad.;)) meg rengeteg jó cucc,de sajnos kivették...így marad a Santa Lucia,meg a Leviathan! :)

    Kellemes ünnepeket mindenkinek.
     
  16. -T-MGabi

    -T-MGabi Utánpótlás-írogató

    Viszont én nem értem meg,folyamatosan romlik az evetek minősége,a szervereket összevonják és ennyi játékosra meg pl.Skuld hajót meg alig tesznek be.Kérdezem valyon ezen tudnak még változtatni,vagy meg ennél lejebb is tud esni a minőség ?
     
    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  17. OnimeNoNeko

    OnimeNoNeko Aktív író

    behe működik a hónap minden napján, kész event és a végén van boss is .
     
  18. DeatH☆StaR

    DeatH☆StaR Utánpótlás-írogató

    Utólag elolvastam az event ismertetőt . Valóban benne van , hogy hogyan érhető el az adventi naptár. Ezért bocsánatot kérek az előző gúnyolodásomért. Viszont 2x (!) kellett elolvasnom ,hogy 1x feltünjön az adventi naptár elérhetősége. ...hm . Lehet ,hogy a többi lényegi információval együtt jobban el kellett volna rejteni.
     
  19. *Iđegmanó*HuN*

    *Iđegmanó*HuN* Fórum-zöldfülű

    Vet már valaki kirakós darabot kalácsé megint 500 db ir egy részre de tavaly is növekedett vajon idén is annyiba kerülnek mint tavaly 1 rész 500 db 2 rész 1000 db 3 rész 1500 db volt
     
  20. meteor86

    meteor86 Aktív író

    az 1db500,a 2.db1000 a 3.db2500mézi
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.