Visszajelzés Vitaszoba: Hóolvadás 2016

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 13.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mark175

    mark175 Járnitanuló

    Sziasztok
    Nah szóval vártam már ezt az eventet de sajnos most is gyengébb lett a régebbieknél nem azt mondom hogy semmilyen mert jól adja a kristályt na de milyen áron? ... jörmi ad egy kevés gyöngyöt ami még arra sem elég hogy jegestüz lőszert fejleszek belőle, hogy slipit lőjek, a sleipnirhez meg ugye jegestüz lőszer kéne. A jegestüz lőszerhez meg ugy 1k= 2k jéglőszer és 1k gyöngy szerintem ezt egy kicsit benézték legalábbis nekem nagyon nem jön be. Gyöngyöt nem ad kristályt meg adna de nincs semmi lőszer...
     
    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  2. Tranyo

    Tranyo Törzsjátékos

    Gyatrara sikeredett ez az event is :D :D

    amig van bm es ureges semmi gond :)
     
  3. Ne_etesd_a_trollt!

    Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

    DD! Remélem akik a bug miatt az elején évekre megvették a gyorsítókat, ki lesznek banolva! De a minimum az, hogy elvegyék tőlük....
     
  4. TYUPI™

    TYUPI™ Fórumlakó



    Én végleges bant adnék nekik hagy szokták nehogymár mindig meg ússzák .
     
  5. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Nem hinném, hogy ezért bárkit is zárolnának.

    Játék hiba és játék hiba között óriási különbség van. Van amit akaratlanul is ki tudsz használni, pusztán a hétköznapi játékmenetet követve (veszel valamit a feketepiacon, amit a rendszer többször is enged). Vannak, amiket már nem feltétlen használsz ki, csak ha tényleg akarod (gyorsan kell lőszert váltani és beragad :p). És vannak, amiket már csak az használ ki, amiket tényleg nagyon akar valaki, mert pl külső program kell hozzá (bm bug). Azért érezni a különbséget, a szándékosságot, és az előnyszerzés mértékét ;).

    Ezzel kapcsolatban elvileg holnap, illetve már ma lesz döntés, hogy mit csinálnak.
     
  6. Ne_etesd_a_trollt!

    Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

    Azért nem mindegy, hogy kétszer veszed meg jóhiszeműen a gyorsítókat mire leesik, hogy hiba van, vagy rájössz a hibára és 100-szor veszed meg már nem igazán jóhiszeműen hanem tudva, hogy hiba van és gyorsan kihasználod. Na ezt ne keverjük már.

    Ja és a Paysafecard csalók is gondolom annak idején jóhiszeműen gondolták, hogy az 5000 HUF értékű Paysafe feljogosít 200-300 ezer HUF vásárlásra....hozzáteszem ma is játékban vannak akik kihasználták, és nem is mindent vontak el tőlük, vagy kaptak érte mínuszt mindenből. Minimum 3-szoros büntetés és minimum némi ban kellett volna érte. Erre még a normál vásárolt cuccoknak is csak egy részét rakták nekik be mínuszba és utána ott röhögtek a BP-n, hogy mennyire simán megúsztak egy pénzes, hozzáteszem pénzes...csalást....
     
  7. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    A feketepiacot elég sokan ismerjük.

    Ha csak 1 gomb van valami mellett, akkor azt fixen 1x veheted meg, lásd gyorsítók. Van olyan is, ahol a vásárlás gomb felett még mennyiséget is állíthatsz, lásd lőszerek. Na most dél körül a gyorsítók vásárlásánál is állíthattál mennyiséget. Teljesen jóhiszeműen miért ne állíthattam volna be 1000-re és vásárolhattam volna rögtön elsőre komoly mennyiséget? Ebbe ne is menjünk bele. Nem hiszem, hogy ezért bárki is kapna büntetést. Hogy visszavonják, az már esélyesebb, de persze az egyéb következményeket se zárom ki :).
    A PSC megint más, ott még csak nem is játékhibáról volt szó, de a PSC szolgáltató megtehette volna, hogy pl kár okozása címszóval feljelenti a hibát kihasználó PSC felhasználókat. Bár elég anonim a dolog... mind1, bonyolult és ne térjünk el a tárgytól :).
     
  8. Ne_etesd_a_trollt!

    Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

    Értem, tehát megint éltessük a csalókat, hurrá!
     
  9. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Nem, de abban semmi csalás nincs, hogy ha valaki bemegy a feketepiacra és vásárol valamit teljesen hétköznapi módon! (nem kell trükközni, gyorsan ide-oda kattintani, féllábon állni, egyéb segédprogit használni)
     
  10. Ne_etesd_a_trollt!

    Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

    Tudjuk, itt mindenki szent, sőt még inkább nevezzük mártírnak őket, mert beáldozták magukat, hogy leteszteljék a többi játékosnak, hogy mennyire hosszú ideig lehet megvenni ezeket a dolgokat teljesen legálisan! De ha ennyire legális, akkor kérlek szólj már a fejlesztőknek, hogy rakják vissza, én is vennék 1 év gyorsítót mindenből, köszi!
     
  11. Eryx_Ryek

    Eryx_Ryek Aktív író

    Részben igaz csak amit írsz. Valóban sok a nagy hajó, de azért vannak kicsik is akiknek jól jön a kristály. Néha azért jó ha van ilyen event is, ahol a nagyok nem érdekeltek, viszont a kisebbek fejlődhetnek. Nem lehet minden event csak a nagyoké.
     
    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  12. mark175

    mark175 Járnitanuló

    Ez neked kicsiknek való ? te már mentél event hajót lőni? belelőttem minden golyóm befejlesztettem minden gyöngyöm aztán kaptam annyi kristályt hogy 1 tehetségre se elég ez nem kifizetendő ezért inkább hanyagolom amig valami értelmeset ki nem találnak, nemértem ennyire sajnálják hogy legyen egy kis játékélmény mert ez az én látószögemből majdnem hogy egy 0. Ez az event csak azért van hogy na legyen már nekik egy ilyen hóolvadás event nehogy aztmondják hogy nincs meghát rendeljetek ha valamit is akartok hozni az eventből. Ennyi a véleményem!
     
  13. Eryx_Ryek

    Eryx_Ryek Aktív író

    Tökéletesen megértem a véleményed. Vsz te a legkisebbek kategóriába tartozol, ahol egyáltalán nem éri meg lőni.De továbbra is azt gondolom, hogy sokaknak ez az event is jó/hasznos lehet. És még rendelni sem kell feltétlenül. valaki megelégszik a Hugin egy-egy kristályával, a kapott hógolyóval. Ha meg nagyon akarja akkor azt átalakítja jéggé és lőheti gyöngyért a Jörmungandert. Így szépen jön az ingyengyöngy.
     
  14. Tranyo

    Tranyo Törzsjátékos

    Eryx_Ryek , tavaly volt piacon loszer , iden is betehettek volna nem tartott volna sokaig . . .

    huginbol meg jegbol ok lehet szerezni loszert de amennyi ido raforditasz a gyujtogetesre aztan atalakitod a loszer aztan a jormibe belelovod alig kapsz valamit , joval gazdasagosabb bm-et csinalni vagy behe tobb jon onnan :)
     
    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ kedveli ezt.
  15. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Kezd nagyon lőszerhiányom lenni!
     
    [DD] kedveli ezt.
  16. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Jegestűzlőszer készítése-1000gyöngy,1000db,elég húzós
     
  17. NagyGiba.hu

    NagyGiba.hu Fórum ismerője

    Sziasztok! Lehet én emlékszem rosszul ( a korral jár), de mintha az "eredeti" eventleírásban az szerepelt volna, hogy kapható lesz a piacon jegestűz lőszer.
    Kicsit nehéz ugyanis lőszer nélkül eventezni!
    Ha az túl nagy probléma, esetleg a Huginok számát kellene kicsit megemelni.
     
  18. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szia
    Jegestűz lőszerről szó sem volt, még a legelején volt szó jégről, de az csak annyi, hogy nem a feketepiacon elérhető, hanem az eladóhelyen, de ott ugye csak cserélni tudsz.
     
  19. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Legalább a hólőszert tegyék be a feketepiacra!
     
    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ és [DD] kedveli ezt.
  20. mark175

    mark175 Járnitanuló

    Hát annyira nagyon nem vagyok kicsi :) volt 280 ezer hó lőszerem befejlesztettem de első estén ellőttem mindent na és utánna? vége az eventnek? :D huginokat lövöm én dehát 1 az hogy kevés van 2 pedig nincs nekem egész álló nap időm hugint lőni hogy este egy kevés gyöngyöt lőjek belőle :) Szerintem azt te is eltudod mondani hogy sikerülhetett volna egy kicsit jobban is
     
    ~Zsuzska~ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.