Visszajelzés Vitaszoba: Új régiók, fosztás.

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 28.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Oké, vitatkozz, nehogy elolvasd amit írok, mert még a végén megértenéd, hogy NEM NEKED válaszoltam. Semmi probléma. Én kérek elnézést.

    Ha egy kicsit visszaolvasnál és nem csak saját magaddal és a saját kérdéseddel foglalkoznál, akkor látnád, hogy másoknak is volt kérdése.
     
    Europa5 és Spirit kedveli ezt.
  2. JackOneEye

    JackOneEye Aktív író

    A parancsnok leírásában ez áll: Ha ki akarsz fosztani egy másik hajót, szükséged lesz a parancsnok segítségére. Tehát igen, meg kell venned.
     
  3. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Parancsnok (Részletek)
    Harcias parancsnok (Részletek)
    Mindkettőt a kalózoknál látom,a főoldalon,tehát gondolom a Harcias parancsnokot kell megvennem .(NPc fosztáshoz)
     
    Utoljára szerkesztett: 30.1.16
  4. JackOneEye

    JackOneEye Aktív író

    A harcias erősebb, de a másik is működik. Azt veszed amelyiket akarod, vagy amire van keret:)
     
  5. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Értem,kössz.
     
  6. Péter

    Péter Fórum ismerője

    ott az 1 szintű van. Csak azért gondolom mert megvan az 1-es 2-es szintű parancsnokom és csak 1 parancsnokot mutat. Valamint volt 5k tapasztalt kalózom az is eltűnt. Most meg akkor vegyem meg 48gyöngy/db áron hát ez különös. Ebből support lesz.
     
  7. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    1-es szintű parancsnok már nincs. Két fajta van, az egyik a 2-es szintű, amit látsz, csak nincs mellé írva. A másik a Harcias parancsnok. Kalózoknál a kocsmában is megnézheted. Kalózok eltűnéséről nem tudok, nekem meg van mind. Talán nem tapasztalt, -vagy egyszerű kalózaid voltak.
     
  8. Péter

    Péter Fórum ismerője

    425db felszerésem van felrakva a hajóra kalózok nélkül ami elvileg lehetetlen. tegnap még volt kalózom ma már nincs.Na de mind1. Jobban átgondolva az egész játékot ez már nem is az a játék amit én megszerettem.Itt már annyi a fejlesztés,hogy valami jó valami nem,sok az olyan játékos akiről nem lehet beszélni /segéd progis/,de már összességében nem is érdekel, abbahagyom a játékot. Inkább váltok 1 mai kornak megfelelő játékra ahol nem cik-cakban megy legalább a hajó. Mindenesetre köszönöm a válaszod. További jó játékot mindenkinek. Talán havonta 1x még benézek ide.Szia/Sziasztok
     
  9. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Ha fosztasz, akkor az elvesztett kalózokat, felszereléseket automatikusan pótolja a rendszer, hogy neked ne kelljen figyelned, hogy van-e fent kalózod. Pl beállítod hogy 300 kalóz 150gyöngyös, 150 aranyas felszereléssel, akkor mindig így állítja vissza. Tehát ha nem figyelsz, elég gyorsan elfogyhatnak a kalózaid, felszereléseid.
     
  10. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    [​IMG]

    21s mapp Admirális.
     
  11. pacalos

    pacalos Fórum-zöldfülű

    sziasztok!
    eddig 380 db kalózom volt, most csak 340 van a hajón. 40-el kevesebbet tudok felrakni. miért? mi változott? raktáron 1400 kalóz van.
    eddig volt esélyem fosztogatáskor nyerni. most ez is elvész. eddig, ha ( és csak ilyen eset volt ) nálam nagyobb erősebb hajó támadott és fosztott, többször nyertem. az új gyöngyös parancsnok, és a gyöngyért vehető kalóz nem a kicsiknek lett kitalálva. ismét a nagyoknak kedvez az újítás. a percenkénti fosztással pikk pakk el fognak fogyni a tapasztalt kalózaink, pótolni 17 000 gyöngy. felértékelődik a fosztogatási bónusz ékkő, ám a védekezésben ez nem játszik szerepet.
    eddig tudtam licitálni, gyűjteni a licithez. van egy olyan érzésem, hogy ezentúl ez nem fog sikerülni.
    4-5 x fosztanak majd egymás után, annyi aranyam nem fog maradni, hogy elkezdjem gyógyítani a hajóm! :)
     
  12. KillerHU

    KillerHU Aktív író

    Jelen pillanatban elképzelésem sincs, hogyan fogok tudni fejlődni. Valószínűleg 0 közeli arannyal fogok 1000 életerővel hajózni a térképeken és szedem a csillogó zsákmányokat. Ha éppen nincs senki a közelembe, akkor kilövök 1-2 NPC-t, amit abból kapok (aranyat) azt azonnal el is költöm, nehogy elvegyék tőlem. Ez a történet csak ott sántít, hogy nem engednek csillizni a botosok, főleg úgy nem fog menni, hogy 1000 az életerőm, mert úgy minden bot-os gyorsabb nálam.
    Másik lehetőség, hogy visszamegyek 1/ térképekre 1 év játék után és nem lépek ki magasabb tengertérképre. Így tudok aranyat gyűjteni és akkor lesz esélyem liciteket nyerni. Persze ez a megoldás is ott sántít, hogy az 1/ térképeken sem hagynak csillizni, akkor nincs más hátra, ki kell lőnöm pár százezer szörnyet. Van még időm rá, hosszú az élet, 10 év alatt lehet hogy meg is lesz.
    De hogy ebből hogy lesz eventezés és hogy lesz gyöngy gyűjtés, bástya fejlesztés, tehetség fejlesztés, na azt nem tudom. Remélem valaki fog tudni adni valamilyen ötletet.
    Mondjuk én azt sem értem, hogy a 20 és a feletti, vagy akár 15 feletti hajóknak mit keresnek az 5/ alatti térképeken. Ja hogy csak így megy nekik a játék? Hát akkor megértem. Szerintem jó lenne egy olyan megoldás, hogy már a bot-osokkal nem lehet mit kezdeni és a kisebb hajóknak semmi esélyük a fejlődésre, hogy egyszerűen elérhetetlen legyen az erősebb hajóknak az alsóbb térképek. Ne ott éljék ki magukat, játszadozzanak a 20-as térképeken. Ne az "ovisok" között legyenek hősök és nagyfiúk.
    Most egy kicsit tanácstalan vagyok, segíthetne valaki, valamilyen okos ötlettel, hogy a kezdők, illetve a nem túl koros hajók, akiknek még az első bástya sincs kirakva, mert hatalmas (több éves) problémát jelent 1 millió gyöngyöt összeszedni a 6 helyért és 6 szintért, valamint a kristályokat is csak napi ütemben tudják összeszedni, így 15-20 tehetségnél megrekednek, mivel több száz kristályt kb 1 év alatt tudunk összeszedni, na szóval az ilyenek mit tegyenek? Tudom, megoldás az event, az event feladatok, sőt még a vásárlás is. Az első kettő nem opció, mert mint tudjuk nem hagynak minket eventezni, a harmadik pedig jelenleg nekem nem opció. Esetleg valami más ötlet? Előre is köszönöm.
     
    SzellemCápa kedveli ezt.
  13. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Seafight biblia-kalózvizsgák-jó lenne frissíteni,az újitás óta eltel pár nap már!
     
  14. SeaEmperor18

    SeaEmperor18 Utánpótlás-írogató

    Nem igazán szoktam hozzászólni a témákhoz,de emellett nem tudok már elmenni.Az új térképek nagyon jó ötlet.Azt vártam,hogy a nagyobbak egyből felvizsgáznak,és hiper-szuper lesz minden,végre ki lehet bírni sokkal kevesebb úszással.DE már az első nap kiderült,hogy ez nem így lesz.Nekem,mint kisebb szintű játékosnak.az egyetlen fejlődési lehetőség a Fény térkép lenne.Sajnos ezt a térképet egy klán "elfoglalta" ,olyan hajók vannak ott,amik 45-50k lőnek a kisebbekre. Ott a probléma,hogy ezeket a hajókat semmi nem motiválja,hogy felvizsgázzanak,élnek ott vígan.A többi játékos mindig mondja,hogy vizsgázzak feljebb és menjek Behemotozni.Ezzel csak az a bökkenő,hogy kisebb hajóval ott sincs sok esély,mert ott már azért komolyabb NPC-k vannak és a játékosok ott még inkább erősebbek.Az a slusszpoén,hogy néha a szövetséges elfelejti,hogy kit lehet lőni és kit nem.
    A másik az,ami előttem leírtak,hogy a fosztásnak köszönhetően a legkevesebb arany sincs biztonságban.A liciten eddig sem volt sok esélye a kisebbeknek,mert annyi pénzt tesznek a kristályra,lőszerre,stb. amit eddig is nehéz volt összeszedni,de így még nehezebb lesz. Sajnos nem tehetem meg,hogy tudjak költeni a játékra,így a licit egy viszonylagos "ingyenes" hely volt ahol be tudtam szerezni nagynehezen,ha kellett valami.DE mostmár hogy bent van az új fosztási rendszer,ez a lehetőség is elveszni látszik.
     
    SzellemCápa kedveli ezt.
  15. Saracen

    Saracen Kivételes tehetség

    Mikor lesz látható a vudufed, plusz élet, sebzés?
     
  16. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    A gyorsítóknál nem látszik, de ami lényeg, tengeren látom őket, minden pluszom megvan. A mikorra most sem tudjuk a választ előre megmondani, hiába teszi fel bárki ezt a kérdést.
     
  17. Saracen

    Saracen Kivételes tehetség

    Hol látod, és mit?
     
  18. DaFuqq

    DaFuqq Utánpótlás-írogató

    A bónuszfedeket, krisiesőt látod, hogy megvan. Az életeket, ha összeadod, akkor látod, hogy jó. A rakétamester, prémium, 5ös altiszt működik. Erre gondolt szerintem Héra :)
     
    FM_Héra kedveli ezt.
  19. Saracen

    Saracen Kivételes tehetség

    De azt, hogy meddig van fed, élet stb azt nem látom.
     
  20. DaFuqq

    DaFuqq Utánpótlás-írogató

    Excel táblázatban vezetni kell és akkor pontosan tudod majd, de most valóban nem találod meg sehol :) Esetleg supportot megkérdezed, hogy meddig van :p