Visszajelzés Vitaszoba: Új régiók, fosztás.

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 28.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Saracen

    Saracen Kivételes tehetség

    Köszi, azt hittem, hogy mindenki látja rajtam kívül ;)
     
  2. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Elég pocsék lett az egész...
     
  3. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Persze ez is egy vélemény, de sokra nem megyünk vele. "Nem jó", "nem tetszik", "pocsék".. stb.. kb semmitérő vélemények. Tessék kifejteni és részletesen leírni mit gondoltok. Ahogy pl KillerHU is tette:
    Leírta részletesen, hogy mi nem jó és miért nem.
     
    DaFuqq kedveli ezt.
  4. Saracen

    Saracen Kivételes tehetség

    Nekem tetszik, jó lesz ez szerintem. Kifejezetten örülök, hogy a vizsgát nem lehet megvenni (pedig én is ezt akartam).
    Két javaslatom lenne, ezt most nem rakom külön témába:

    Ha már van SOS javítás, újra adhatna az aruba garilevelet​

    Jó lenne az új szintekhez egy boss térkép, akár úgy, hogy közös, akár esetleg úgy, hogy az npc adna valamit, amiből összegyűjthető lenne mindenkinek.​
     
  5. ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠

    ♠δ-G¥€Ñ!-δ♠ Fórumgróf

    Én csak leírtam a véleményem és kész. Fölösleges részletezni, hogy mi nem tetszik, mert úgy se lesz változás benne... Gagyi semmit érő az egész és csak tovább növelik a különbségeket.
     
  6. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Én is leírtam, hogy nekem mind1 milyen véleményt írsz, csak sok haszna nincs, még leírni sem az olyat.. Az pedig önmagában vicces, hogy leírod, de te magad sem hiszel benne, hogy bármi értelme van leírni. Na nem mintha nem változott volna soha semmi, miután valamit bevezetnek és érkeznek a visszajelzések.
     
  7. Skyline

    Skyline Haladó

    Nekem az a véleményem, hogy az egyre nagyobb szakadék a játékosok között csak is úgy kerülhető el ha bevezetnek egy korlátot ami alá nem mehetek. Max 4-5 szint és kész. Mert így tényleg sokan fognak ráunni arra, hogy egy játékban nem tudnak játszani és ez nagy gáz.
     
  8. JackOneEye

    JackOneEye Aktív író

    Valahogy nem tudok egyetérteni ezekkel a "kicsi vagyok és nem tudok fejlödni mert a nagyok nem hagyják" síránkozással. Nektek kicsiknek most aranyért van az 50-es ágyú , ami nekünk ezelőtt 6-7 évvel csak álom volt ,hogy full legyen a hajó velük. Az admiráliságyú sem nagy cucc már, adja a láda, a ligaüzletben 50-sével van 2-3 hónapi sima játékért. Ez nem egy 2 hetes játék mint egy PC játék amit kiviszel és slussz, hanem évekig dolgozott mindenki akinek nagy hajója van, vagy fízetett. És aki fízet annak kell legyen előnye azzal szemben aki csak simán játszik. A cég a játékot nyerességért üzemelteti és nem jótékonyságból. A fenntartása is pénz, az alkalmazotak is pénzbe kerülnek és év végén azt szeretnék ha maradna is valami a bugyelárisban. Most nem fogom elmesélni , hogy milyen volt ezelőtt 6 évvel kicsinek lenni, amikor ki sem mertél jönni 1/-ről, amikor 30 milla aranyat szedtél össze 1500-as sebzéssel és egy pillanat alatt elbuktad elitfedélzetre licitálva. Amikor 7 órát lőttem a piros BM(nincs már) utolsó hullámát és közben azért imádkoztam , hogy nehogy befagyjak vagy elmenjen a net mert 100k élet volt a max akkor. És így tovább, lehetne mesélni sokáig. El kell dönteni, hogy fízetsz vagy összekaparod amit akarsz. Ha sima játékból akarsz fejlödni, akkor azért tenni kell és nem azt ,hogy a klánvezért nyaggatod ,hogy utaljon ki 100 milla aranyat üregesre. A nagy hajókank sok sok óra játék van a hátuk mögött, sok át eventezett éjszaka, hajnalban felkelés vizsga miatt ,amire 10-en mentünk és senki nem sunnyogott.Nem beszélva arról, hogyha nem volt prémiumod és kilőttek akkor félorákat mászkáltunk életet keresve csiliből. Na az volt ám a türelemjáték.:) Nos sok sikert és fel a fejjel.
     
    Utoljára szerkesztett: 31.1.16
    Europa5 kedveli ezt.
  9. NagyGiba.hu

    NagyGiba.hu Fórum ismerője

    A fosztogatási rendszert át kellene nézni... fél nap alatt 5 ezer kalózom halt ki, úgyhogy alig fosztogattam. Tisztára ráfizetés az egész.
     
  10. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Valószínűleg nem csak te fosztottál, téged is mások. Fosztást levéve, értéknél kattints a szem melletti ikonra. Ott ellenőrizheted, ki foszott. A kék "szemecske" fölé viszed az egeret, láthatod a Harci veszteségeket is, minden egyes fosztásnál.
     
  11. NagyGiba.hu

    NagyGiba.hu Fórum ismerője

    Köszi...ezt a részét értem... nem ma kezdtem a játékot :) Egyszerűen csak azt akartam írni, hogy többe kerül a leves, mint a hús.. magyarul, nem éri meg fosztani.

    Más... a játékismertető szerint nessie szörny van 21/2-n is, de én nem találtam. Nagyon rossz ötletnek tartom, hogy egy mapra zsúfolják az összes játékost.
     
  12. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Nem tudom, hogy az ismertető melyik része utal arra, hogy 21/2-n is van nessie :(

    Elég sokan voltak már 20as szinten, így szinte rögtön mentek 21-re. Képzeld el, mi lenne, ha ilyen szinten sem szabályoznák a feljutó játékosok számát, ahogyan azt teszik a krakenes vizsivel, de valaki pont ezt sérelmezi, hogy kevesen juthatnak fel :D
     
    Romed kedveli ezt.
  13. Tоshiba®

    Tоshiba® Járnitanuló

    22-es szinten is van napi proba amit minimum 5000 koronat ad?
     
  14. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

     
  15. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Kinek mi a tapasztalata? Ha lefosztanak az aranyad hány %-kát viszik el? Mert úgy tűnik nem sokat... (frissítés előtt 50 millió aranyamból 8 milliát vittek tőlem, most 1,8-t o_O )

    Ami tuti jó pont a fosztáshoz, nem veszítek aranyat, ha sikertelenül fosztok. :eek:
     
    Romed kedveli ezt.
  16. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Lehetséges de akkor 15 millából miért is visznek 1,7-t?
    Aranyat ugyan nem vesztesz a sikertelen fosztásnál de gyöngyöt igen, mert a kalóz már amelyik érdemben megfelelő is a fosztáshoz gyöngybe kerül ;)
     
  17. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Nem tudom, én is kérdezem.

    Igazából pontosan azért, mert eléggé drága gyöngyös cuccokkal fosztogatni, és ezért nem éri meg, én nem is használom. Aki megteheti, az tegye :D. Én tuti nem fogok azért panaszkodni, ha azért fosztanak le, mert a másik gyöngyös cuccokkal van szerelve. Legyen. Nyer X milliót, és veszít pár ezer gyöngyöt :D. Én megtartom a gyöngyös cuccokat és kalózaimat az admirális NPC-k ellen, ahol tényleg szükség van rájuk ;)
    Míg csináltam az ismertetőt, kb 10-20 millió gyöngyöt költöttem el felszerelésekre és kalózokra. :eek: (2 nap alatt) Szóval tudom mennyire drága, és ezt kevesen engedhetik meg maguknak :cool:.
     
  18. Saracen

    Saracen Kivételes tehetség

    Jó lenne a tengeren is látni a koronák számát például a raktárban.
     
  19. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    A raktárban nem látod valóban, de elég ha megnézed a vizsgát. Azt bárhol megnézheted, és kiírja, hogy mennyi koronád van (és mennyi hiányzik még).
     
  20. Tоshiba®

    Tоshiba® Járnitanuló

    Délbe várható frissítés?