Régi hajóm eltünt!

Kategória: 'Archív: Segítség', témanyitó: ¤ROBERTO¤, témanyitás ideje: 8.2.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. ¤ROBERTO¤

    ¤ROBERTO¤ Utánpótlás-írogató

    Volt egy hajóm amibe kb 8 hónapja nem léptem be pedig minden jó adatot meg adtam és nem talája sajnos.... van olyan hogy ha régen léptünk be akkor elveszik az acunt ? ( kéthajóval vagyok igy)
     
  2. *Genius(HUN)*

    *Genius(HUN)* Járnitanuló

    Szia, az e-mail címedre lekérted, az azon lévő hajók felhasználó nevét ? o_O:oops:
     
  3. Keeflee

    Keeflee Utánpótlás-írogató

    Robi! Néhány nem használt accuntot töröltek! Support!
     
  4. TYUPI™

    TYUPI™ Fórumlakó

    Azt énis észre vettem buktam is az eu2 es nagyomat :D Csak nem tudom hogy jönnek ehez már bármit meg tehetnek ?
     
  5. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    A klánrendszer frissítésekor az adatbázist takarították, amely során eltávolították az inaktív játékosokat. Bár a közleményben azt írták,
    "eltávolítjuk az inaktív játékosokat a klánokból", elképzelhetőnek tartom, nem csak onnan törölték. A közleményben írták, lépjen be mindenki, aki ezt nem szeretné, ne maradjon inaktív.

    Egyébként sok játékban pár hónap inaktivitás utána szó nélkül és automatikusan törölnek ;). De, ahogy Keeflee is írta, írj supportra és érdeklődj, hogy pontosan mi történt a kérdéses hajóval. Persze ID-t nem árt mellékelni.