Visszajelzés Vitaszoba: Új régiók, fosztás.

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 28.1.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    A játék ismertető nem hibás. A hibás csak és kizárólag te lehetsz, aki nem olvasta el az egészet. Hiszen azzal kezdődik és azzal is zárul az egész ismertető, hogy a játék aktuális verziója van leírva. Nem 1 tervezett verzió, nem egy olyan amilyennek lennie kéne, hanem olyan amilyen éppen a játékban.
    Ja de szívesen, hogy tesztelhettem többek között neked is, és összehozhattam legalább ennyit. Hiszen olvastad a hivatalos közlemény, amibe leírtuk a központi véleményt, annyi infó elég. Én ennek ellenére megosztottam veletek még elég sok infót, amit én gyűjtöttem és nem kaptam.

    Egyébként én még megvárnám a delet illetve a 24 óra elteltét az utolsó próba megcsinálása óta, hiszen úgy a tuti. Ha utána sem lehet ismételni, akkor nem lehet ismételni.

    75.000 korona összegyűjtése macerás, de miért legyen könnyű egy vizsga? Ezekkel a próbákkal sajnos túl könnyű, 13 nap alatt, napi 1-2 óra játékkal fent vagy. 1-2 hónap alatt bárki komolyabb idő, gyöngy ráfordítás nélkül elérheti. Ezt sajnálnám :(. Már 18-19es szintekre is elég sokat melóztunk és fogyott a gyöngyös cucc.
     
    |SZITUS| kedveli ezt.
  2. NagyGiba.hu

    NagyGiba.hu Fórum ismerője

    Tényleg nem hibás...újraindult a próba :)
     
  3. †«Manson»†

    †«Manson»† Fórum-zöldfülű

    Csak arra lennék kíváncs hogy ha napi 5k koronát lehet feladatból gyűjteni naponta, akkor hogy lehet valaki máris 24-es szintű amikor az kb 370k korona. Nem hiszem hogy annyi admirált fosztott le.
     
  4. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Egyre fentebb jutva, egyre több koronát lehet kiszedni NPC-kből. 22/1-2-es térképeken pl összejön óránként 2.000-3.000 korona, 23/1-2-es térképen már 4.000-5.000. Természetesen nem kis hajóval és nem üreges lőszerrel lőve. Akik már most fent vannak 23-25. szinteken, azoknak elég sok gyöngyükbe fáj, vagy épp nem fáj, mert volt nekik.
     
  5. †«Manson»†

    †«Manson»† Fórum-zöldfülű

    Így már értem. Köszönöm a választ.
     
  6. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Üdv,van új 5szint,de a tengeren a próbák között az új szintek próbái még mindig nincsenek fenn!
    A 20szint próbái az utolsók.Érdeklődnék mikor lesznek ezek is fenn!
    Ezenkívül 22s szintre lépéshez a 75000koronát komolyan gondolta Bp!????
    Az npck 21s szinten kemény 40-42k körül sebzenek.De ez még haggyán,
    8koronát ad 1npc a kilövése után!
    75000t úgy 5év alatt gyüjtsünk össze?
     
  7. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Üdv, van új 5szint, és van hozzá egy ismertető, melyet 2 héttel a frissítés után már illene elolvasni!
    Ezenkívül 22s szintre lépéshez a 75000korona gyűjtéséhez ismételten ismertetőt kéne olvasni!
    Az npc-k 21s szinten kemény 40-42k körül sebeznek.De ez még haggyán, fentebb még nagyobbat! Remélem senki nem mondta neked, hogy az új szintek a kisebb játékosoknak is gyerek játék lesz o_O, oda bizony akkor érdemes felmenni, ha már megvan hozzá a hajód is, megfelelő sebzéssel és páncélzattal, és rögtön csak 10-20k körül sebeznek a legnagyobb NPC-k is.
     
  8. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    A próbákról nincs ismertető,ha van másold már be légyszives,kiváncsi lennék rá!
     
  9. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Van ismertető, de nem másolom. Pontosan ott találod meg, ahol az összes többi ismertetőt. Nem áll módomban helyetted olvasni, vedd a fáradtságot és olvasd el a téma ismertetőjét, mert ezt még mindig nem tetted meg, ellenkező esetben nem hiányolnád.

    Olyanoknak nem áll módomban segíteni, aki még magán sem szeretne segíteni, csak vár, hogy majd valaki más megoldja a problémáját. Tegyél érte, és ha elakadsz, akkor segítek tovább lépni. Szóval ha nem értesz valamit az ismertetőben kérdezz rá, de ami le van írva 1 az 1-ben, olyat nem fogok újra leírni.
     
  10. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Tőlem folytathatjuk a vitát.A Bibliában még mindig 20s szintig vannak pl a vizsgák ismertetve!
    https://board-hu.seafight.com/threads/ismerteto-kaloz-vizsgak.1323/
    Te azt írod van már részletes ismertető,a próbákról,ill 20feletti vizsgákról!
    A Biliában nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Akkor mégegyszer megkérdem,hol ?
     
  11. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Seafight Biblia, azon belül: Játékismertetők- Általános ismertető az új régiókkal és a fosztással kapcsolatban. Itt benne van minden, ami az új szintekkel kapcsolatos, többek között a vizsgák és próbák is.
     
  12. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Na kössz,ez már értelmesebb válasz!
     
  13. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Hát sajnos senki helyett nem tudunk, de nem is akarunk olvasni.

    Nem azt írtam, hogy a próbáknál találod az ismertetőt.

    Tehát egy játékismertetőt kellett volna keresned az új szintekhez. Játékismertetőket hol is keresünk? A Játékismertetők között. Szerintem elég sokat mondóra sikerült a címe: Általános ismertető az új régiókkal és a fosztással kapcsolatban, tehát nem nehéz eltéveszteni, sőt, még ki is van emelve, tehát fontos, aktuális ismertetőről van szó. Persze aki nem tudja használni a fórumot, annak előbb a 'Ismertető: Fórum felépítése és használata' ismertetővel kellene kezdenie :( (ott van közvetlen mellette ;) )
     
  14. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Üdv,még egy rövid kérdésem lenne.A 17s mappon,a Bizt,kikötőben látom mennyi koronát gyüjtöttem össze!
    Ha viszont kilépek a tengerre,se a hajómenüben sem máshol nem látom.
    Rossz helyen keresem,vagy csak a valóban a Bizt,kikötőben láthatom mennyi koronám van!??
     
  15. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

     
  16. Tоshiba®

    Tоshiba® Járnitanuló

    Az admiralokat random dobalja a rendszer vagy valami alapjan?
     
  17. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    A HRMA Valencia admirális az már szinte biztos hogy csak 23/1-n jelenik meg és minden 4. órában (ahogy a marduk óránként), kivéve, ha még az előzőt nem lőtték ki. (9:00-kor tuti dobott egyet, 13:00-kor nem, de még az előző úszott, 17:00-kor megint megjelent 1, az előző addigra már elsüllyedt, és 21:00-kor megint jött egy, gondolom az előző megint elsüllyedt már)

    HRMA Bosszú admirális feltehetően a többi NPC után jelenik meg. Legalábbis, ahogy egyre több játékos ér fel, egyre több kisebb NPC fogy, és nekem úgy tűnik, hogy HRMA Bosszú admirális is egyre több van. Bár azt nem tudom, hogy tényleg mindegy milyen kisebb NPC-t lövünk, vagy csak a Hírneveket számolja, esetleg csak a Harcosakat, illetve itt is 50 kell-e, esetleg több, azt passzolom.

    HRMA Diadal admirálisra pedig csak hallottam, nem feltétlen biztos forrásból :D, hogy (25) HRMA Bosszú admirális kilövése után jelenik meg. Ezt viszonylag könnyen ellenőrizheti az, aki közvetlen restart után szokott 'kezdeni' és 22/2 körül mozog, mert ő látja 21/1-től 23/2-ig megjelenő admirálisokat, szóval elég nagy területet lefed és tudja számolni a megjelenő HRMA Bosszú admirálisokat, ami megjelenik azt már feltételezhetően ki is lövik :D és tudni fogja körülbelül mennyi jelenik meg az 1. HRMA Diadal admirálisig.

    A fent leírtak még mindig csak saját tapasztalatok, nem feltétlen úgy is van ;), de hasonló tapasztalatokat ti is megoszthatnátok...
     
  18. Tоshiba®

    Tоshiba® Járnitanuló

    köszönöm szépen a válaszod :)
     
  19. _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_

    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_ Fórumprofi

    Sziasztok!
    A fosztás nagyon nem jó így! A védelmi idő legyen több mint 1 perc, mert amit összegyűjtök 2 óra alatt azt más egész könnyedén elviszi 5 perc alatt! Nagyon jó érzés azt látni, hogy a munkám, amit belefektetek, nem térül meg, és nem is zavar hogy foszt, de hogy egymás után többször tud az már igenis túlzás, nem kicsit felháborító hogy én ott ülök órákat az meg csak jön megy és viszi azt amit én összelőttem! Oké, fosszon le, vigye el egy részét de hogy egymás után leszedi szépen majdnem az összeset.. Remélem meghosszabbítják azt a védelmi időt, illetve továbbítva lesz ez a kérés.

    [Nem arra gondolok én itt, hogy legyen megint 60 perc, de legalább 20 lehetne.]

    Üdvözlettel:
    _*VILLÁM-PVP-{HUN}*_
     
    ]EZEL[ kedveli ezt.
  20. Tоshiba®

    Tоshiba® Járnitanuló

    nem tudom ti hogy vagytok vele de hogy 23-asra admirálból 30 millátl leszedni úgy hogy lövik 20-an és kb 2 óránként dob ki egyet vicc...