Visszajelzés Vitaszoba: A Seafight 10. szülinapja – Az évtized partija

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: [DD], témanyitás ideje: 16.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rózsa_Hun

    Rózsa_Hun Fórum-zöldfülű

    Sziasztok!
    A lelkeket mire váltják be?
    A kiírás szerint: "Az átkozott és ragyogó lelkeket az event végén beváltjuk játékon belüli tárgyakra. A többi részletet csak az event vége felé áruljuk el. Minden különleges kulcs helyett egy-egy hétköznapi ládakulcsot kapsz." az event vége felett kapunk róla infót. Annyira a vége felé járunk, hogy már több mint 1 napja vége is az eventnek!
     
  2. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Nem ismételném, amit már leírtunk DD-vel. Olvass kicsit vissza az előző oldalon.
    A feketepiac pedig 5-én zár be, lényegében ott zárul végleg az event, hiszen az is hozzá tartozik. Addig aki tudja, még el is költheti a megmaradt lelkeket.
     
  3. Rózsa_Hun

    Rózsa_Hun Fórum-zöldfülű

    Tudom mikor zár be a fekete piac, és vissza olvasva sem derült ki mire váltják a lelkeket. A leírás szerint az event vége fele kiderül mire váltják. Az eventnek már vége és mégsem derült ki! Volt már olyan bár nem mostanában, hogy jó dologra váltották a lelkeket, ezért érdekelne mire váltják át, vagy mikor tudjuk meg mire váltják. Szerintem amit leírtatok az azt tartalmazza, hogy költsem el a feketepiacon a lelkeket és ne foglalkozzak a már el nem költhető lelkekkel. Ha így fogom fel akkor megint eltűnik 1 jó dolog az eventekből.
    Tehát ha a kérdésemre nem tudjátok a választ akkor, a nincs róla információnk a tökéletes válasz rá.
     
  4. Ne_etesd_a_trollt!

    Ne_etesd_a_trollt! Törzsjátékos

    Kedves Héra és DD!

    Saját magatokat hazudtoljátok meg:

    Idézném a leírásból:


    Kérdések és válaszok

    Mettől meddig tart az event?
    Az event március 17-én déli 12-kor kezdődik, és március 31-én déli 12-kor ér véget.

    Az átkozott és ragyogó lelkeket az event végén beváltjuk játékon belüli tárgyakra. A többi részletet csak az event vége felé áruljuk el.



    Tehát ne keverjétek már bele a feketepiac nyitva tartási idejét, az event igenis véget ért a hivatalos info szerint. Nem kell mindig a játékosokat lenézni, lehet nem mindenki 2 általánossal és 20-as IQ-val van ám itt.....
     
    †~Minisota~† kedveli ezt.
  5. Péter

    Péter Fórum ismerője

    Ne streszeljetek. Volt már,hogy bejelentés nélkül átváltották 1 pillanatról a másikra valami nagyon fontos tárgyra. Szerintem kém titka lesz abból mindenkinek kevés van, vagy sas szem esetleg villám köve. Esetleg puskapor vagy páncéllemez.:D:D:D Kristály nem lesz,abból mindenkinek rengeteg van.
     
  6. ferencke

    ferencke Junior szaki

    lehet nem mindenki 2 általánossal és 20-as IQ-val van ám itt.....
    ha nem tartozol ezekhez akkor miért nem gondolkozol 1 picit ?

    A feketepiac az event vége után is nyitva tart, és csak április 5-én éjfélkor zár be.
    (Az időpontok helyi szerveridő szerint értendőek.)

    addig amíg nem zár be a feketepiac addig ugyse váltják be a lelkeket......
     
  7. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Ezt már mindenkinek tudnia kellene, ha van információ, az kikerül fórumra. Egyértelmű, ha nem látod, akkor nincs információnk róla.
    Semmi olyat nem írtam, ami hazugság lenne, attól függetlenül, hogy nem azt írtam, nincs információnk. DD-t pedig te ne keverd bele, ezt én írtam. Igen, az event véget ért a tengeren, de ha jól megnézed és visszagondolsz a régebbi váltásokra, azt jó esetben kizárólag a Feketepiac bezárása után váltották. Saját magad is idézted a leírásból ezt a mondatot is:
    Úgy gondolom, a feketepiac zárása igenis része az eventnek, hozzá tartozik.
    ferencke jól látja a dolgot:
    Erre céloztam magam is.
     
  8. v43-1018

    v43-1018 Utánpótlás-írogató

    Nekem kém titka 592 van köszönöm nem kérek egyáltalán nem használom :D

    Szerintem a probléma egyébként az,hogy

    Mettől meddig tart az event?
    Az event március 17-én déli 12-kor kezdődik, és március 31-én déli 12-kor ér véget.

    Akkor a fekete piacot is be kell zárni március 31-én,mert egyébként én is vártam,hogy lesz sima ládakulcsom ehhez képest még mindig 3 napot kell várnom pedig,ha része az eventnek a fekete piac,ha nem az event véget ért.
     
  9. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Lehet hogy ez számotokra probléma, de mi lenne, ha nem ládakulcsokra váltanák, hanem pl. gyöngyre (esetleg másra)? Korábban voltak játékosok, akiknek az volt a kifejezett kívánsága, ne csak az event végéig lehessen az éppen aktuális fizetőeszközt (lelkeket) megvásárolni, hosszabbítsák meg kicsit, mivel ők később kapják a fizetést, legalább a feketepiac zárásáig. Erre mondhatja valaki, akkor az eventeket úgy időzítsék..., megint mások mást találnának ki. Nem hinném, hogy bárkinek nagyobb probléma, ha pár nappal később tudja akár a kulcsait felhasználni. A lényeg, hogy semmi nem vész kárba.
     
  10. Péter

    Péter Fórum ismerője

    De jó neked,hogy ilyen sok kém titkád van. Nekem csak 10960db van.:(:(:(
     
  11. Péter

    Péter Fórum ismerője

    Sziasztok. A fekete piacon nem lehet újra megvenni a kifényesitett ágyúcsövet. Mikor rákérdeztem chat-en a chat moderátor az irta jelezve van a hiba. De hát mindenki tudja hétvégén semmit nem javittanak a napok meg szaladnak.Nemsokára 5-dik napot írjuk és bezár a piac.Az érdekesség az,hogy tegnap reggel járt le nekem és 1 percre rá a ligateremben már megjelent de a feketepiacon nem. Most felmerül a kérdés bennem!Tényleg hiba vagy direkt nem rakták be a piacra!? A havonta 2db megszerett versenytárs érmémet nem szivesen költeném el 1 olyan gyorsittóra amihez 5 érme kell. Összeségében: ez az évtized partija volt és 1 hibával megint több.:(:(:(
     
  12. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia
    Mivel nem tudjuk minden esetben, hogy adott esemény alatt , ami hosszabb idejű, mennyiszer is vehetjük meg, hibaként jelezzük, ha elméletileg még 1x elérhetőnek gondoljuk. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy mégsem az. Bármikor dönthetnek úgy, hogy adott eseménynél elérhető a kifényesített ágyúcső, akár többször is, akár 1x sem. Lehet az a hiba, ha többször is megvásárolható. Azt senki sem szokta jelezni. Miért is? Már természetesnek vesszük, ha többször jutunk olyanhoz, amit szeretünk... Amennyiben nem "javítják", akkor csak 1x vehette meg mindenki.
     
  13. v43-1018

    v43-1018 Utánpótlás-írogató

    Most aztán nagyon meghatottál.o_O
     
  14. Péter

    Péter Fórum ismerője

    Reméljük ma kiderül,hogy mire váltják a lelkeket. Vagy megint csúsztatnak és utólag derül ki mire is váltják.:):(
     
  15. Tоshiba®

    Tоshiba® Járnitanuló

    A screenshot verseny nyertesei megvannak már ? :)
     
  16. **Patrik**

    **Patrik** Utánpótlás-írogató

    Sziasztok :) Mi a helyzet a screenshot versennyel?? Az eventnek már régen vége van ,de eredmény hirdetés még nem volt :(
     
  17. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia
    Nincs információ róla, mint ahogy ti, én sem láttam fórumon.:( Elképzelhetőnek tartom, hogy mint pl. a Bokor serlege eseménynél, nem írják ki a nyertesek nevét, (jelen esetben klánját is) csak jóváírták a nyereményt. Esetleg csúszik a dolog, valamilyen okból kifolyólag..., de ha lesz róla információnk, megosztjuk veletek.
     
    Tоshiba® kedveli ezt.
  18. Shooter

    Shooter Utánpótlás-írogató

    A screenshot verseny nyertesei megvannak már ? :)
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.