Boko sorsolás

Kategória: 'Általános kérdések', témanyitó: Potyi1976, témanyitás ideje: 1.7.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Egy percig sem volt számomra kétséges, hogy jogosan panaszkodik-e és várja azt amit kifizetett. Ilyen miatt nem szoktak csak úgy poénból panaszkodni.

    Csak épp egy igen fontos tényt elfelejt, ami ha fejre áll is így lesz, mert nem tudok mást tenni.

    Tehát ez egy kis baki a játékban, ha így rendelsz, és kifutsz az időből akkor nem tudod rögtön felhasználni. Ha a következőnél sem, az már egyértelmű játék hiba, amivel a support soha nem is tehett semmit. Ilyeneket csak jelezni tudunk, és amint jön rá a válasz, akkor továbbítjuk a játékosnak. Egy admin sem fog senkinek csak úgy jóváírni valamit, nem is ilyen egyszerű, de ehhez idő kell, aki pedig türelmetlen az nyugodtan háboroghat. Ha az megnyugtatja, de még1x mondom, ezzel nem oldódik meg hamarabb az ügy.

    A példa sem fedi a valóságot. Rendelsz egy pecabotot télen, kifizeted, de csak azért kapod meg késve, mert baleset éri a futár kocsiját, megsérül a botod is, és egy új beszerzéséhez idő kell.

    Arra is felhívnám a figyelmeteket, hogy mindig mindenki megkapja azt amit kifizet. Maximum kicsit késve, ha hiba csúszik az automata rendszerbe és nem íródik jóvá ahogy kellene.
     
  2. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Na ez a lényeg! Ennyit kellett volna csak írni, és szerintem elkerülhető lett volna ez a tortura :)
     
  3. Gala-HU

    Gala-HU Fórum hercege

    Vagy az is megoldás,ha pl ma mikor délelött megkaptam a 30db ládát,akkor csak ma tüntetik fel a logkönyvemben,hogy 30 db láda jóváírva!
     
  4. ..Joker..

    ..Joker.. Haladó

    Igazából a játékosnak semmi oka nem lehet a panaszra, hiszen egy olyan sorsoláson szeretett volna résztvenni, ami csak egy bizonyos ideig tart, melyről részletes információkat találhat, ahol jól láthatóan fel van tüntetve, hogy az esemény mikor kezdődik és meddig tart.

    Továbbá az utalásnál is fel van tüntetve, hogy 3-5 munkanap az utalás feldolgozása. Ezek után a Bigpoint csapata semmiben nem hibás / hibázott.
    Legfeljebb azt lehetne felróni, hogy egyes csapattagok lekezelően beszélnek a játékossal. :)

    Ezt pedig nem értem, hogy miért vitatod, nem tudhatod, hogy milyen kötöttségei vannak a csapatnak, esetlegesen milyen eljárás szerint haladnak az ilyen esetekben. Lehet, hogy a jóváírás hamarabb megjelent, mint a ládák, de ez csupán gyakorlati késés volt, elméletileg pedig már jóvá volt írva. :)
     
  5. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Számomra teljesen egyértelmű, de még mindig ezen rágódtok, hogy ha valami ott van a naplóban, hogy jóváírva, de mégsem kaptad meg, akkor az hiba. Tehát ne várd, hogy ne tüntessük fel a naplóban, míg ténylegesen meg nem kapod. Nem mi írtuk bele, hanem a rendszer, amikor jóváírta neked, csak mégsem kaptad meg egy hiba miatt. Remélem érthető ;). Egészen addig, míg nem jelezted, hogy még mindig nem kaptad meg, addig nem is tudtunk róla, hogy nem kaptad meg, tehát hiba van a dologban.
     
    ..Joker.. kedveli ezt.
  6. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Üdv,

    Lehet a fogyasztóvédelem máshogy állna ehhez a témához :)
    A lényeg ha nem teljesül a kifizetés az akció ideje alatt akkor azt a bizonyos fizetési módot ki kell iktatni az akcióból, vagy fel kell tüntetni az AKCIÓ LEÍRÁSÁBAN, hogy x és y fizetési mód használata nem garantálja az időben megérkező jóváírást! Ahogyan egy HH vagy MHH alatt a layeren is fel van tüntetve jól látható helyen hasonló figyelmeztetés, de a boko eseménynél nincs, tehát itt teljes mértékben a Bigpoint GmbH hibázott, kész pont. Nincs ezen mit taglalni, ilyenkor mihamarabb a játékost kártalanítani kell.

    További szép napot!
     
  7. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    A HH és MHH layeren ténylegesen fel van tüntetve a bónuszra vonatkozó figyelmeztetés, "* kivéve átutalás!" Vagyis nem kapja meg 2*,-3*-osát a megrendelt gyöngymennyiségnek, csak kizárólag amennyit rendel. Egyébként erre vonatkozóan az ismertetőt fórumon is elolvashatja bárki, aki veszi a fáradtságot és utána néz a dolgoknak.
    A játékos mihamarabb kártalanítva lett, amint ez lehetségessé vált. Türelmetlenkedéssel, háborgással senki sem tudja ezt felgyorsítani.
    Sajnos a rendszer nem minden esetben működik kielégítően, előfordulnak hibák. Azon a véleményen vagyok mégis, nem kéne kivenni ezt a lehetőséget, hanem figyelembe véve az átutalás feldolgozási idejét, érdemes rendelni ebben a formában. Ezzel a játékosoknak maguknak kell tisztában lenniük.
     
  8. ViCtUsVenAtoR

    ViCtUsVenAtoR Utánpótlás-írogató

    Sziasztok. Lehet tudni miket kaphatok a ládákból? vettem 2 t ezeket kaptam:

    1 vuduládát dobtál be Boko serlegébe.
    10 x Elvesztett szerelem
    10 x Feltartóztathatatlanság
    6000 x Jegestűz lőszer
    1 vuduládát dobtál be Boko serlegébe. 1 x 1_hónap_prémium_előnyök


    De érdekelne miket adhat még hogy vegyek e vagy sem.
     
    Utoljára szerkesztett: 29.6.16
  9. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia
    Lehet benne értékes lőszer (pl. vuducsapás, vudurobbanás, lélekfaló...), játékelemek (pl. kristályok, vudu ágyú, császári zsákmányzsák...), vagy akár Libra bónusztérkép is. Nyilván vannak, amiknek jobban örülünk/ örülnénk, de bármit kapsz is, mindegyik értékes. Csak pár példa azok közül, amiket adhat, de ennél jóval szélesebb a választék.
     
  10. •КΞĢΥΞ†ŁΞИ•

    •КΞĢΥΞ†ŁΞИ• Utánpótlás-írogató

    Libra???? Azt elvileg kivették nem? :):):)
    De, ha mégsem akkor jó. ;)
     
  11. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Nem tudom, hogy kivették-e. Az tuti, hogy mindig is ritkaság volt. Saját tapasztalat, hogy pár 1000 láda után sem kaptam. ;)
     
  12. •КΞĢΥΞ†ŁΞИ•

    •КΞĢΥΞ†ŁΞИ• Utánpótlás-írogató

    Azért kérdeztem, mert már én is annyi körül:) járok.
     
  13. luffy

    luffy Járnitanuló

    sziasztok. bokó kelyhe valami 1x sorsolási ajándék. ez micsoda????
     
  14. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia luffy!
    Azt te tudod csak megnézni, mi az ajándékod, ha kinyitod. Felszerelés menü (akciómenü) - Tárgyak aktiválásánál lehet kinyitni, ha rákattintasz (ahol a páncéllemezeid, puskaporod, amuletteid, stb. találod, ott keresd).
     
  15. Wyvern

    Wyvern Fórumprofi

    Erről a "Sorsolási ajándék"-ról van valahol kis információ hogy mit is adhat? Én is kaptam, Bónusztérképet belőle, prémiumot.
     
  16. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Közlemény -Bokor serlege események:
    A tapasztalatok szerint, amit eddig láttam, olvastam másoktól, a "Sorsolási ajándék" alatt lapulnak a bónusztérképek.
     
  17. luffy

    luffy Járnitanuló

    hol lehet megnézni mert logkönyv nem irja
     
  18. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Ha kinyitottad, írnia kell a Naplóban. Valami ilyesmit kellene látnod:
    2016-10-29 13:47:43 Eltávolítva: 1xSorsolási ajándék. Ok: tárgyalapú módosítás.
    2016-10-29 13:47:43 Megszerezve: 3 x Taurus térkép.
    Természetesen azzal az időponttal, mikor is rákattintottál Tárgyak aktiválásánál az ajándékra, azaz (aktiváltad) kinyitottad, és azzal az ajándékkal, ami alatta rejtőzött. A bónusztérképeket mondanom sem kell, melyik menüben találod.
     
    BERMUDA65(HU) kedveli ezt.
  19. Gloxen7991

    Gloxen7991 Utánpótlás-írogató

    A sorsolás mikor lessz? 31. én délben?
     
  20. luffy

    luffy Járnitanuló

    megvan köszi. 1 libra