Open-Beta Tapasztalat Társalgó.

Kategória: 'Ötletelés', témanyitó: levlevliva, témanyitás ideje: 23.1.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Mikor a BP a segítségeteket kéri, többnyire biztosítani szokta a szükséges dolgokat ahhoz, amit éppen tesztelni kell, ha nem is mindent minden esetben. Most nem hinném, hogy adnának, hiába kéred.:(
     
  2. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Elég régóta, ha valaki beregisztrál és belép a tengerre akkor nem kevés dolgot kap ( gyöngyöt, krisit, dizit, állatot, ékköveket, stb) . Természetesen ez nem elég egy hajó teljesen kifullozásához, de nem is volt még semmi olyan tesztelni való, amihez kisebb hajó ne lett volna elég!

    Van mikor a beta nyitását követően szólunk, írjuk mi az újdonság és mit tesztelhettek. Az esetek többségében teljesen használhatatlan hibajelentések érkeznek. Ráadásul a játékosok többsége nem is veszi a fáradtságot, hogy bármit is írjon a tesztelésről. Ugye tudjuk miért... sokan csak az ingyen dolgok miatt mennek keménykedni, mert a normál szerveren nem tehetik meg. Pont ezért nem is mindig szólunk, illetve kérjük, hogy teszteljetek, főleg nem az apróságoknál.
     
  3. takarito

    takarito Fórum-zöldfülű

    mért zárt be??
     
  4. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Aki játszani szeretne, saját szerverén megteheti, nyitva áll előtte bármikor.
    Az Open-Béta szerver tesztelésre van, ami elég rövid ideig érhető el általában, de ez a téma továbbra is kizárólag az ott tapasztalt esetleges hibák jelentésére van, bár most kérés sem volt.
     
  5. takarito

    takarito Fórum-zöldfülű

    de mért nem nyitjátok ki örökre igyis ugyis játszanáak a simán mivel mindenkinek van bene pénze és nem hagyná ott
     
  6. takarito

    takarito Fórum-zöldfülű

    mért nem nyitjátok ki örökre??
     
  7. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szia

    Az egy különleges szerver, az is marad. Egyik sajátossága, hogy kapsz nem kevés cuccot tök ingyen. Másik, hogy bármikor bezárhat, megnyílhat, és bármikor nullázhatják a felhasználó fiókokat (tehát ha játszottál rajta és gyüjtöttél gyöngyöt, vizsgáztál..., akkor azt is bukod. Illetve az open-beta szerveren nem is aktív a seafight üzlet, így vásárolni sem lehet. Pont azért, mert ott bármikor elvehetnek mindent.

    Egy szervernek vannak ám fenntartási költségei. Ha nincs okuk nyitva tartani, akkor teljesen feleslegesen tartanák nyitva.
     
  8. **M.I.L.Á.N**

    **M.I.L.Á.N** Aktív író

    Most is nyitva van de tesztelni semmit nem lehet mivel tengere nem lehet belépni 90% - connect to server ezt irja !!! kristálybarlang is eltünt a vitorlák is eltünnek ha lelövik újra kell öket vásárolni !!!! ezeket javitják azért nem lehet tengere lépni???..
     
  9. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Nincs hírünk bétáról. Legalábbis mostanság nem láttam egyetlen közleményt sem fórumon, felkérést, hogy bármit tesztelni kellene.
    Ha valamire kíváncsi vagy, és van hozzá türelmed, várd ki, míg be tudsz lépni. Bétával kapcsolatos panaszokat hiába írtok, nem tudunk segíteni.
     
  10. **M.I.L.Á.N**

    **M.I.L.Á.N** Aktív író

    Akkor kitöl lehet érdeklödni Tudsz küldeni egy linket?
     
  11. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Senkitől.
    Open-beta szerverhez nincs support, tehát semmilyen támogatás. Sem fórumon, sem chaten, sem ticketben.
     
  12. **M.I.L.Á.N**

    **M.I.L.Á.N** Aktív író

    De ha tesztelni kell valamit ha nincs fórum se support akkor kinek tesztelünk?
     
  13. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Mint azt fentebb írtam, jelenleg nem volt felkérés, hogy bármit tesztelni kellene. Amennyiben lesz, fórumon látni fogod. Aki szeretné részletesen leírni, az megteheti a megfelelő témában (Beszélgetések az aktuális témákról- Hiba jelentések: Open-Beta), de kizárólag azzal kapcsolatosan kérjük a hiba leírását, ha lesz ilyen kérés.
     
  14. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Nem azt írtam, h nincs fórum. Most is azt nézed... Nincs támogatás fórumon sem = ha gondod van magadnak kell megoldanod.
     
  15. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Sokan még mindig nem értik, hogy a Béta server csak tesztelésre van, ha valaki azon akar játszani, virgonckodni , csupán azért mert a normál serveren nem boldogul addig lesznek ilyen kérdések :D Én szigorítanám a tesztelést is, például időkorláttal. Így aki valóban tesztelni menne fel az tudna is. Nem lőnék ki állandóan és tudna koncentrálni az újításokra is :D
     
    baranyai.l67, Gunár*MSZ és [DD] kedveli ezt.
  16. Zsóka.

    Zsóka. Fórum-zöldfülű

    Szitus teljes mértékbe eggyett értek veled . Őrület amit ott művelnek.
     
  17. **M.I.L.Á.N**

    **M.I.L.Á.N** Aktív író

    Szerintem ezt az eventet lekellet volna tesztelni betán.. mert ez miat nagyon fagy a játék...
     
  18. baranyai.l67

    baranyai.l67 Fórum-zöldfülű

    osztom ez jo ötlet
     
    VíziSikló kedveli ezt.
  19. **M.I.L.Á.N**

    **M.I.L.Á.N** Aktív író

    de minek sirtok ti? nem kérte senki hogy gyertek ti fel !!
     
  20. **M.I.L.Á.N**

    **M.I.L.Á.N** Aktív író

    Nem is lehet tesztelni semmit igy ! azt irja server error