Visszajelzés Vitaszoba: Európa-bajnokság 2016

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 9.6.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Van logika benne, anélkül nem raknák be. Egy bizonyos bónusszal lehet javítani rajta, többféleképpen. Jelenleg is elérhető a feketepiacon, ami ezt a fajta bónuszt biztosítja, gondolkodj picit azon mi is lehet az.;) Amit viszont kint látsz, az ettől egy kicsit eltérő, de sebzésről olvasd az ismertetőt. Nincs ebben semmi hiba.
     
  2. makfer

    makfer Törekvő

    Esküszöm déja vu-m van.
    Érdekes, ha nem lehet semmit sem használni, akkor hogy lehet mégis, na mind1, de ha a focira gondolsz esetleg azt használtam már és azzal sem sikerül olyan sebzést csinálni, ami elfogadható lenne, pláne hogy azóta már 66k sebzést is láttam.

    Plusz a sebzés miért változik? néha 40 majd felmegy akár 200ra is, itt nincs benne semmi logika a labdára vitt sebzés egy nagy bug.
     
  3. makfer

    makfer Törekvő

    De mind1, gondolom megint belém lesz beszélve, hogy a szemem csal meg az agyam, hagyjuk nem tudom miért nem lehet azt leírni, hogy jelentitek a panaszt, mert ez itt a gondok kitárgyalására lenne, míg nem számított a labdasebzés én sem panaszkodtam, de behoztak egy olyan küldetést aminek csak az tud örülni aki ismeri hogy lehet eszetlen nagyot lőni a labdára, de azt is kinézem ő sem tudja, csak ezt adja neki a rendszer.

    Akkor leírom nyugodtan a konkrét problémát, nem stabil a sebzés, néha 3ezer focival néha 6ezer (most új tapasztalat ) néha csak 400, ez így nem jó. Vagyis nem logikus a golyóra kiosztott sebzés, hanem nem írom le milyen.
     
    Moderátor által utoljára szerkesztve: 17.6.16
  4. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Nem csal a szemed, legalábbis nem hinném és nem is ezt írtam. Igen, itt van sok olyan dolog, amit nem árt, ha ismer az ember, de mindez a fórumon az ismertetőkben megtalálható. Nem csupán lövöldözni kell, vagy taktikázni a játékkal, más taktikák, praktikák is vannak, amik a fejlesztésekből adódnak, ezekkel meg kell mindenkinek magának ismerkednie. Az a sebzés különbség ebből a bónuszból (is) adódik, nyilván nem csak ez teszi ki az egészet. Van bizonyos szórás a sebzések között, + még ezt befolyásolja a találati esélyed. Attól, hogy valaki valamit nem tud, esetleg van még bőven fejleszteni valója, nem feltétlenül hiba az ok.
     
  5. ..Joker..

    ..Joker.. Haladó

    Hogy 66 ezret lőni a focilabdára? Ez érdekesen hangzik.

    Az én szerveremen 6-8 ezreket lőnek rá focival és nem olyan játékosokról van szó, akik lufi hajóval szaladgálnak, hanem még a legnagyobb hajókat sem láttam, akár 20 ezres sebzést a focira ereszteni.


    Érdekelne, hogy ez még is hogyan lehetséges, mert én nem tapasztaltam ilyet, de ezek szerint még is lehet, bár az ilyen abnormális jelenségeket régen úgy hívtuk, hogy bug.
     
    $GOBLIN$HUN$ kedveli ezt.
  6. David[hun]666

    David[hun]666 Járnitanuló

    ebben a bajnoki arénában mi a francért lehet egymást kilőni?
     
  7. -COMBAT18-

    -COMBAT18- Utánpótlás-írogató

    A 60k focilabdás lövéseket Én is tapasztaltam 74k kritikussal , de ha ez nem elég meggyőző láttam puskaporos lövést is ami "elméletileg" lehetetlen. Ha valaki 16- ot /tizenhatot/ sebez dupla olyan gyors lessz a labda a térkép túloldaláról, megértem Én a távlölés kivan építve de az csak 6 mező.:eek:
     
  8. meteor86

    meteor86 Aktív író

    az elöbb voltam fent én is megint és csodálkoztam is hogy hogyan lőtem 35-48k-kat rá mert edig csak kicsiket tudtam lőni focival az üregel ugyan annyi 1200körül
     
  9. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Kérdésem lenne hozzád. Azóta tettél fel bármit, ami a találati esélyed befolyásolja? Vásároltál Kifényesített ágyúcsövet, ami hatással lehet rá? Az a sokkal kisebb sebzés mit jelent?
     
  10. pöröly

    pöröly Utánpótlás-írogató

    jól vissza vették a gyöngyadó hajók mennyiségét ezekből a nemzetihajókból
    legalább azthagyták volna meg ha már üreggel nem lehet lőni őket...irigy a Bigpont??
     
    meteor86 kedveli ezt.
  11. ¤ROBERTO¤

    ¤ROBERTO¤ Utánpótlás-írogató

    sziasztok valaki kapót már dizit vagy kedvencet ?
     
  12. meteor86

    meteor86 Aktív író

    nem tettem és nem vetem le semit kb edig 5-6k kat lőtemrá fócival ezért irtam hogy sokkal kisebb
     
  13. ..Joker..

    ..Joker.. Haladó

    Mivel a labdára nagyon eltérő a lövésünk, ezért ezt a találati eséllyel lehet magyarázni.

    Ha sikerül a találati esélyt legalább 100-ra felvinni az arénán belül, akkor már jóval nagyobb sebzést érsz el a golyón.

    Egyébként meg nem tapasztaltam volna, hogy sokkal előrébb lennénk, mert amikor beadta az 1.000.000-s küldetést, akkor elkezdtem focival lövöldözni a golyót, hogy ne kelljen vele sokat szenvedni és a másik csapatból csak ilyen 200-500 sebzés ment rá még is nagyon nehezen akart menni a labda a kapujuk felé. :p
     
  14. •КΞĢΥΞ†ŁΞИ•

    •КΞĢΥΞ†ŁΞИ• Utánpótlás-írogató

    Semmit. :) Pedig egy jó párat lőttem. :)
     
  15. kecsó

    kecsó Fórumlakó

    2016-06-19 09:49:56
    1 x Magyarország jóváírva. Ok: Feketepiac
    2016-06-19 09:49:56
    Átadott áru: -500 x Ragyogó lelkek
    -500 Ragyogó lelkek
    2016-06-19 09:49:56
    Átadott áru: -2000 x Átkozott lelkek
    -2'000 Átkozott lelkek

    Nem lehetetlen ez,de ettől függetlenül pocsék egy event.

    (Tudom ez így értékelhetetlen kritika ,de játékostársaim már kifejtettek "mindent")
     
  16. ..Joker..

    ..Joker.. Haladó

    Senki nem mondta, hogy lehetetlen, már első nap meglehetett szerezni, nekem csak a 2. nap lett meg.

    Ettől függetlenül osztom, kritikán aluli, de az, hogy még csak figyelembe sem veszik a véleményeket. Ennyi negatív kritika után már általában változtatnak az eventeken.

    Bár jött 1 új küldetés, ami annyira nem is rossz, de nem pont olyan változásra gondoltam. :D
     
  17. *pαℓذ*

    *pαℓذ* Haladó

    Érdeklődnék mert nem igazán tiszta nekem hogy az ország diziket adják az eventhajók vagy csak a fekete piacon lehet őket megvenni lelkekért?
     
  18. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Le van írva az event ismertetőjében, milyen jutalom jár az eventhajók elsüllyesztéséért (külön le van írva mindegyik), és az is, hol kaphatod meg a nemzeti designokat.o_O Olvasd el figyelmesen, máris tiszta lesz.:)
     
  19. DokkoLó✰HST

    DokkoLó✰HST Fórummogul

    Az előnycsomagban levő desing tartalmaz ékköveket?
     
  20. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Ugyanazokat a designokat nem szokták kétféleképpen berakni, így biztos, hogy az "Előny csomagok"-ban lévőkből sem fog hiányozni egyetlen ékkő sem, ami a designhoz tartozik.
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.