Visszajelzés Vitaszoba: Titánok harca 2016

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 12.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Szia
    A te szervereden mi lett a végeredmény?

    Pusztán az ismertetőből:
    Melyik a győztes csapat? Amelyik a legtöbb szakaszt nyerte meg.
    Ki kap csapatpontot? Az adott szakasz győztes csapatának legjobb 100 játékosa.
    Tehát, ha valakinek a szerverén 3:2,4:1, vagy 5:0 lett a pirosaknak, és az illető szerzett is legalább 3 piros csapatpontot, akkor jár neki... ha más lett az eredmény, tehát a zöldek nyertek, vagy nem szerzett maximum 2 piros csapatpontot, akkor nem jár. (ugyan ez fordítva, ha a zöldek nyertek...
     
  2. ..Joker..

    ..Joker.. Haladó

    Tehát az 5 szakasz közül abban a csapatban, ahol a legtöbb szakaszt nyerték, háromszor kellett benne legyél a TOP 100-ban és akkor jár a kristályeső.
    Ez így elég nagy félreértésre ad okot, ugyan is mi 6 emberből 6-an azt hittük, hogyha nyerünk 2-t a pirosnak és 1-et a zöldnek (TOP 100-ban) az 3 pont és megkapjuk majd a kristályesőt.

    Kicsit részletezni lehetett volna, mert így körülbelül semmi értelme nem volt szenvedni azzal a 3x-os top 100-as dologgal. :D
     
  3. Nothus

    Nothus Utánpótlás-írogató

    Piros csapat nyert mindig és 3 pontom volt a piros csapattól.
     
    ~Zsuzska~ kedveli ezt.
  4. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Egyértelműen le van írva: "Az event végén minden játékos, aki legalább 3 csapatpontot szerzett a győztes csapatnak, 14 nap kristályesőt nyer." A győztes csapat az, amelyik az event alatt a legtöbb szakaszt megnyerte. Mindez az ismertetőben benne van.
    Mind a 3x benne kellett lenned a legjobb 100 játékos között, az egyes szakaszok rangsorában, hogy megkapd a 3 csapatpontot. Ha benne voltál, és mégsem kaptad meg, support felé jelezheted.
     
  5. Europa5

    Europa5 Fórumlakó

    Én benne voltam 3x a nyertes csapatban viszont végig kettőt írt és a top 100-ban is benne voltam mindig, és meg is kaptam. EU6
     
  6. HaŁenda

    HaŁenda Fórum-zöldfülű

    Ezt most én sem értem..benne voltam a piros csapatba és az event végére meg is lett a 3 csapatpontom vagyis 3x voltam benne a top 100 ba..és még nem kaptam meg a 14x nap kristályesőt..
     
  7. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Olyan előfordulhat, hogy valakinek van már 90 napra királynő kegyelme, az a max., többre nem lehet egyszerre.
    Akik nem kapták meg és járna nekik, az adott követelménynek megfelelnek, és bizonyítható is, írjanak supportra. Felhívnám a figyelmeteket:
     
    Utoljára szerkesztett: 27.7.16
  8. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Nekem továbbra is az a kérésem, hogy a a hivatalos infókat vagy event leírásokba ne szerkesszenek bele, mert ha egyszer elolvasom akkor már csak akkor fogom ha látom is, hogy új hozzászólás van a témához. Ergo, ha valamit javítani kell a leírásban akkor arra hívjuk is fel a játékosok, forumozók figyelmét. Mert könnyű azt mondani, hogy kint van az információ, pedig az az elolvasás után lett módosítva!
    Bár tudom, hogy a legkényelmesebb megoldás az , hogy beleszerkesztek egy információba ;) Csupán nem mindegy, hogy mikor és mit! ;)
    Üdv
     
    BERMUDA65(HU) kedveli ezt.
  9. HaŁenda

    HaŁenda Fórum-zöldfülű

    értem a válaszod..de ha már felhoztad ezt a supportos szándékos megtévesztés dolgot...miért tenném amikor tudom nagyon jól hogy az esemény infót ha lenyitottam,akkor ott volt a topp 100 ba voltam 3x a piros csapatnál szóval azt nem értem hogy miért nem került jóváírásra a 14x nap kristályeső pedig ugyan úgy járna.A kristályeső hogy meddig érvényes ezekkel tisztában vagyok.
     
    ~Zsuzska~ és BERMUDA65(HU) kedveli ezt.
  10. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Pont ezért érdemes többször később is ránézni 1-1 aktuális témára. Egyébként a krisi esős jutival kapcsolatban semmi változás nem volt.
     
    BERMUDA65(HU) kedveli ezt.
  11. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Ami lehetőségként eszembe jut, leírom, mivel nem tudhatom ki mit tud, mit nem. A választ nem tudom, miért nem kapták meg esetleg azok a játékosok, akiknek járt volna... Az is előfordulhatott, hogy az egyes szakaszok végén kicsúsztak a 100 legjobból. Azt mindenki láthatta, a szakaszok végén voltak jutalmak, lélek (helyezéstől függően, a szakasz győztes csapatának tagjai kétszer annyit kaptak, mint a vesztes csapat legjobbjai), stb. Ennek a naplóban szerepelnie kellett, ha ott volt, biztos lehetsz benne, hogy nem csúsztál ki a legjobb 100 közül.
    A figyelmeztetést általánosságban írtam, ez mindenkire vonatkozik. Előfordulhat, hogy vannak olyan játékosok, akik igyekeznek megragadni minden lehetőséget, amit lehet, még akkor is, ha nem jár nekik valami. Akire ez nem vonatkozik, ne is vegye magára.
     
    BERMUDA65(HU) kedveli ezt.
  12. |SZITUS|

    |SZITUS| Fórummogul

    Lehet velem van a gond :D Ha elolvasok egy hivatalos tájékoztatót akkor az abban foglaltakat 100%-nak veszem. Mivel nem jelenik meg nekem új hozzászólás a témában ezért továbbra sem olvasom el ismételten, mert naivan azt gondolom, hogy nincs változás. Lehetséges, hogy ezzel csak én vagyok így azok közül akik fórumolvasással kezdik a játékot. Ezért miattam nem kell változtatni az eddigi gyakorlaton. ;)
     
    -MrT- és BERMUDA65(HU) kedveli ezt.
  13. [DD]

    [DD] Fórum elő legendája

    Én is azzal kezdem, hogy elolvasom. De később, ha valamire nem emlékeznék, vagy nem úgy tapasztalom ahogy olvastam, akkor először újra elolvasom az oda tartozó részt. Ha pedig még mindig nem stimmel, akkor panaszkodok ;)
     
    Europa5 kedveli ezt.
  14. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Üdv,

    Hamis infó... ;)

    Titánok harca 2016

    További szép napot...!
     
  15. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Ezt viszont mindaddig nem tudhatta senki biztosra, míg nem olvasta a hivatalos információt.;) Lehetett volna más is, volt már rá példa, még ha nem is mostanában.:p
     
    Europa5 kedveli ezt.
  16. BagolyHUN

    BagolyHUN Fórum-zöldfülű

    "Az event végén minden játékos, aki legalább 3 csapatpontot szerzett a győztes csapatnak, 14 nap kristályesőt nyer."

    Ha egyszer ez lett az elején kihirdetva, utánnal miért változtatnak a dolgokon?

    Vagy az elején egyértelmüen irják le és onantol ne változtassanak.. Ez olyan mint egy szerzödést utolagosan megváltoztatnának..
     
  17. -MrT-

    -MrT- Aktív író

    szia DD es Hera!

    Kezdjük azzal a tenyeket hogy valaki nem tudta megcsinálni a probákat mert nem volt számára elerhetö mind az 5 vagy 6 valakinek nem jelent meg a csapatpont De a legjobb 100 ba bennevolt es a lelkeket jóváirták neki vagy benne volt a csapatban de ezenfelül aki benne volt a 100 ban a nyertes csapatban ráadásul de 0 lelket kapott (peche van mi?) pl adtak 1 het krisi esé kárpotlást es 75k löszert.
    Most a cinizmusom jön a megigert 3 csapatpontert járo 14 napos krisiesö hmm 3 x voltam a nyertes csapatban ebböl 2x a legjobb 100 ban
    3 csapatpontott kaptam es megsincs semmim sem szerintem sokan vannak vele de tegyűk fel kapunk 14 nap utalvány kodot az sem lesz jo mert akik megkapták azokis megkapják es ugyan az a helyzet vagy tevednek ???

    Suprtra Irtam ez ügyben es azt kaptam Válaszban hogy a forumon leszünk ertesítve olvasom olvasom DE NEM TALÁLOM :p
     
    Utoljára szerkesztett: 27.7.16
  18. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Egyértelműen le volt írva, semmi változtatás nem történt benne. Aki a győztes csapatnak 3 csapatpontot szerzett, annak meg kellett kapnia (amennyiben ez mégsem történt volna meg, fentebb olvashatjátok, írjon supportnak). A csapatpont feltétele pedig az volt, szakaszonként a legjobb 100 között kellett lennie, a győztes csapatban, ők kaphatták meg.
    Szia -MrT-!

    Sajnálatos, a próbák tényleg hibásan működtek. Ha ez vigasztal, nekem is csak 1 jelent meg alkalmanként. Mint azt fentebb írtam, aki valamilyen okból nem kapta volna meg a neki járó csapatpontot, jelezze support felé, mi itt nem tudunk utánanézni, sem jóváírni senkinek semmit. Olyanról nincs tudomásom, aki nem kapta volna meg a szakaszokért járó jutalmakat. Persze ettől még lehet, hogy volt, de gondolom, azonnal írt supportnak. Ha csak 2x voltál a 100 legjobb játékosok között a nyertes csapatban, kizárólag arra járt a csapatpont, nem kaphattál 3-at, az ismertetőben le van írva. Ebben az esetben nem jár a királynő kegyelme:(. Az utalványkód nem a nyereményt helyettesíti. Láthatod, ha megnézed, az event során felmerült hibák kompenzálása képpen kaptuk.

    Ezt ki kell várni, nem fog egyik percről a másikra menni, úgy gondolom.:p
     
    Utoljára szerkesztett: 27.7.16
  19. -MrT-

    -MrT- Aktív író

    Kedves Hera de kiirta a 3 csapatpontott az uránusz csapathoz ha meg bent lenne a esemenyinfoban beraknám a kepet hogy láthato lenne

    ugy nezett ki a csapatpont állás a gaia a nagy zéld tányer az 0 es az uránosz csapat meg nagy piros Tányer meg 3 volt akkor ebböl mit szürsz le ?
    Fórumbol másolva:
    Akkor kapsz nyereményt az eventrangsor alapján, ha a győztes csapatot támogattad legalább 3 olyan szakaszban, amit megnyert.
    Vagyis ha „csak” 3 szakaszt nyert meg, akkor mind a 3 nyertes szakaszban őt kellett támogatnod.
    vagyis ha 3 csapatpontom volt jár ami jár .
     
  20. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Nos,

    Tavaly is ugyan ez volt a probléma, betűre pontosan, mindenki félreértett mindent (beleértve az event tervezőit, moderátorokat, játékosokat). Tavaly ment rajta a vita illetve hogy lesz kárpótlás, aki volt tavaly az tudja hogy volt kárpótlás? Nem. Így lesz ez idén is.

    Tulajdonképpen a feladat az lett volna hogy 3 csapatpont kell 1 csapatnál (amelyik 3x nyerte tehát 3x volt a legtöbb pontja) tehát a 2-1 nem jó(2x benne voltál a pirosba mert az nyert 1x pedig a zöldbe, aztán pedig vagy nem voltál top100-as vagy másik csapatba voltál), illetve hogy mindháromszor benne kellett volna lenni a top 100-ban. Ezért a merényletért járt volna a 14 nap kristályeső.

    De egyébként most nem azért a 10 fillérért, 1 kattintásért kaptunk 7 napot ingyen amiért semmit nem kellett csinálni, most akkor hagyjuk el ezt a 14 nap kristiesőt, mert ha forogtok magatokon körbe sem fogja más megkapni csak az aki megcsinálta a fentebb leírt merényletet (azok végül is meg is kapták).

    További szép estét!
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.