Visszajelzés Vitaszoba: Titánok harca 2016

Kategória: 'Beszélgetések az aktuális témákról', témanyitó: Apolló, témanyitás ideje: 12.7.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    12:00, 13:00 óra körül szokták, de hétvége lévén..., majd meglátjuk. Csak találgatok, mivel én sem látom fórumon kiírva, ahogy ti sem.:)
     
  2. Maquina

    Maquina Utánpótlás-írogató

    mindent összevetve jó volt ez az event!
     
  3. $GOBLIN$HUN$

    $GOBLIN$HUN$ Fórumlakó

    :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Vicces.... Már bocsi....:D:D:D:D
     
    Nothus kedveli ezt.
  4. TYUPI™

    TYUPI™ Fórumlakó



    Kedves Héra ez a hozzászólásod érdekes számomra a Királynő kegyelmével kapcsolatban mivel nekem azt a választ adták hogy fórumon fognak minket értesíteni ez ügyben És kétlem hogy esetleg nem járna nekem mert ugyanis nem apróztam el és 4 szer voltam a győztes csapatban és nem 3 pontal ganem 600-800 pontokkal akkor kérdezném én hogy akkor most arra várjak hogy itt hátha írtok valamit róla vagy megint írjak a supportnak. ( Levi és nem a te válaszodra vagyok kíváncsi már most meg írom ) Ez nem rinya de ami jár az jár.
     
  5. _Jutka_[₩ΛŁ]

    _Jutka_[₩ΛŁ] Járnitanuló

    TYUPI! Nem volt elég ha csak a győztes csapatba voltál benne kellet lenni a topp 100-ba.
     
  6. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Kedves TYUPI™
    Ha ezt a választ kaptad (kaptátok), akkor várjatok rá, én kizárólag az ismertető alapján válaszoltam. Számomra így volt egyértelmű, ahogy leírtam. Nem hinném, hogy ismételten írnod kellene supportra ez ügyben. Az viszont nekem érdekes, milyen 600-800 pontokat írsz? Csapatpontokról beszélünk ugye, ami kellett a Királynő kegyelméhez. Kikötés az volt, a győztes csapatnak kellett az event végére legalább 3 csapatpontot gyűjteni, ehhez nyilván abban a csapatban kellett lenni. De ez nem elég, a csapatponthoz, hogy megkaphasd. 1-et adott szakaszonként akkor, ha ráadásul még az első 100 legjobb játékos között is ott voltál abban a csapatban, amelyik min. 3x nyert szakaszonként. 5 szakasz volt, így az a csapat győzött amelyik min. 3x nyert szakaszt. A legtöbb csapatpont 5 lehetett (nem 600-800, az nem tudom honnan és hogy jön ide), de ahhoz mind az 5 szakaszt nyernie kellett a szervereden annak a csapatnak, abban a csapatban kellett lenned, + az első 100 legjobb között kellett végezni a rangsorban hozzá.
     
  7. levlevliva

    levlevliva Fórumszaki

    Üdv,

    Vicces?...
    Gyöngyöt igaz csak csekély +1 milliót szedtem össze de talonba raktam 5 millió polipmérget (hozzátenném jobb csatalőszer nincs is ;) )
    +5-5000 amulett és triton, kb 5000 kristály, kb 4-500 teleport, kb 100-150 asklepios. Számoljunk akkor csak az amulett és triton kb ~3.000.000 gyöngy, + ~1.080.000 gyöngy (kristály 216 gyönggyel számolva) + ~4.000.000 gyöngy értékű lőszer...
    Ezt akárhogy számolom összességében 8 millió gyöngynyi érték... de kinek mi számít +-nak ;)

    Lehet nem az én válaszomra vagy kíváncsi de te se mai motoros vagy, szóval gondolhattad volna hogy milyen volt a tavalyi event és belerakod a pakliba a BUG kártyát... 6-800 hírnévpontra gondolsz?? Viszonyításképpen az az én szerveremen erős 150-200-as helyezésekre elég volt többre nem, persze ez lehet nálatok megütötte a mércét de kitudja, lehet az utolsó pillanatokba lenyomtak róla.
    Előnyös lett volna minden egyes szakaszról nyomni egy prtscrn-t és azzal van egy nyomós bizonyítékod a support felé, egyébként akiknek járt megkapták, olyan nincs hogy 3-4 ember nem kapta meg mégis járt volna neki.
    De úgy gondolom 14 nap kristályeső nem a világ vége... Ráadásul 7 napot kapott mindenki ingyen...

    További szép napot!
     
  8. TYUPI™

    TYUPI™ Fórumlakó


    Nya ja nem a világ vége és igen lehet kelet volna az a kép amúgy meg a hírnévre értettem nem kell élből héra itt neki álni az embernek szerintem . Igen igaz össze olvadt ez a szerver is de elég volt a TOP 100 ra és mivel 3 ladikommal toltam 1 szerre az eventet napi 18 órába nem hinném hogy hagytam volna hogy ki essen pont a lényegesem a 100 bol . :D na de ez van így manapság sűrün járok a supportal ( Ez nem vádaskodásnak szánt szöveg ) és igen amikor teljes bizonyítékot mutatok fel akkor is talál valaki kibúvót de az hogy a pénzem abba bele tettem az semmi . am az event jó volt senki nem mondta hogy nem főleg a kicsiknek ( Kis ladikom volt a leg profitosabb ) így sírásnak nincs helye, csak 2 ladikra meg kaptam és pont amivel nem voltam a végén tengeren az az 1 nem kapta meg nekem ezért érdekes ez a dolog de látszik lassan sehová nem lehet fordulni segítségért mert nincs értelme.
     
  9. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Nem álltam én neked, sem másnak, de a hírnévpontok önmagában nem jelentik azt, hogy kaptál 3x csapatpontot, mi pedig nem láthatjuk ki hányadik helyen végzett, sem mást. Amit idéztél tőlem, hogy aki esetleg nem kapta volna meg, ami járt neki..., nem tudtam mi érdekességet láttál benne. Azoknak írtam, akik ezt nem tették meg, itt várják problémájuk megoldását, de itt nem tudunk utána nézni, sem jóváírni nekik semmit. Kizárólag supporton tudnak érdemben segíteni. Akinek jár, természetesen meg kell kapnia. Ha azt írták, értesítenek, akkor várjatok kicsit türelmesen. Azt írod, épp azzal nem voltál tengeren az event végén, amire nem kaptad meg. Honnan vagy olyan biztos, nem szorítottak ki a 100-ból? Nekem nem kell rá válaszolnod. Előző oldalon valahol azt is leírtam, naplóban benne kellett lennie a szakaszért kapott nyereménynek. Ha azt megnézted és ott volt a kétszer annyi lélek egyebekkel, akkor nem csúsztál ki, de ha nem volt benne, akkor ..., ezt ti tudjátok, tudtátok ellenőrizni.
     
  10. ☆Barby☆

    ☆Barby☆ Utánpótlás-írogató

    Sziasztok. Érdeklődnék, hogy lesz-e valami ebből a kristályesős témából.. Suppon egy sablonszöveggel vágnak arcon akármilyen szép szerelmes levelet írok, Mókás, hogy utána sem néznek, hogy igazam van-e. Kissé hihetetlen, hogy vannak akik rögtön megkapták, én meg csak lesek, hogy mi lesz már... Tudtam, hogy nem elég megfelelni annak a feltételnek ami kint volt a leírásban, tavaly is ez volt, így 4x voltam top 100 és nyertes csapatban, én mégsem érdemeltem meg a jutalmat. Ha sem supporton, sem a modiknál és sem itt nem kapunk normális válaszokat akkor postadenevért kell küldeni lassan a BP-nek?
     
  11. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Szia
    Többször esett már szó arról, hogy a supporttól sablon szöveg érkezik. De ha ugyanazzal a panasszal fordul support felé több játékos, jelen esetben is igen sokan panaszkodhattak, ahogy látom fórumon a dolgokat, nem várható el, hogy egyesével mindenkinek külön fogalmazzanak. Ettől függetlenül ne gondolja senki, hogy nem foglalkoznak az ügyetekkel. Gondolom továbbították a panaszokat a BP felé, de idő az is, mire ott kivizsgálják a dolgokat, és megoldást találnak. Azt én sem hiszem, hogy csak úgy bárki megkapta volna. Mindenki azt mondhat, amit akar, elég sok pletyka járta már mindenféle ügyben. Aki megszerezte a győztes csapatnak a min. 3 csapatpontot, mindenki megérdemli, köztük te is, de sajnos várnotok kell. Amint fentebb olvasható 1-2 játékostól, azt a választ kapták, fórumon értesítenek majd titeket. Biztosat én sem tudok nektek írni, csak a türelmeteket tudom kérni.:(
     
  12. »Szelmak™«

    »Szelmak™« Utánpótlás-írogató

    Szia Héra!
    Én még a Halálos harc event végéért járó jutalmat sem kaptam meg (május), többszöri levelezés után sem, és most sem a kristályesőt.... Szóval a várakozásból részemről már nagyon elég volt.....
     
  13. FM_Héra

    FM_Héra Fórum parancsnoka

    Mivel nem ismerem az előzményeket, sem az ügyedet, nem tudok érdemben válaszolni rá, de ha ilyen előfordult, biztos oka volt, amire meg is kaptad a választ supporttól. A mostani kristályesőre pedig, mint írtam, várnotok kell kicsit. Aki benne volt az első 100 legjobb játékos között a rangsorban, a győztes csapatban és megszerezte a 3 csapatpontot, annak jár a kristályeső.
     
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.